Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
o "σφηνακιας" ειναι γνωστο σκουπιδι αεκαρχης της δημοσιογραφιας..εμπορος ελπιδας και σοτου ολων των διοικησων εδω και χρονια,δεν ηταν δυνατο να γραψει σε διαφορετικο υφος ειδικα τωρα που ο μπροστινος ειναι πραγματικα ισχυρος οχι κανας αφραγκιδης,απιθανοπουλος ή ο διαχειριστης dj του ψυρρη..

αυτο που σε χαλαει ειναι οτι ο εντεταλμενος εχει δικιο..εξυπνος παιχτης εισαι ξερεις οτι το κουμαντο στη χορηγια του οπαπ πιθανοτατα θα σημανει κ αλλαγη νταβατζη για καμποσες ομαδουλες..μη χαλιεσαι ρε μαλακα ομως,θα αυξηθει η "διαφανεια" και η "ανταγωνιστικοτητα του προιοντος".. :grin:
Αν υπαρχει κατι που μισει περισσοτερο απο ολα ο Χριστιδης,ειναι να γραφονται αληθειες που ενοχλουν.Για τον γαυρο οτι λεγεται,το βαφτιζει λασπη.Και οι συγκεκριμενοι δημοσιογραφοι,εχουν πει παρα πολες αληθειες και εχουν ενοχλησει τους τυπους στυλ χριστιδη,που ζουν στο δικο τους συμπαν.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εμένα προσωπικά δε με ενοχλείς που μπαίνεις στο θρεντ της ΑΕΚ. Αυτό που είπα είναι πως δε καταλαβαίνω γιατί να μπαίνεις σε θρεντ αλλων ομάδων και ν αρχίζεις να βρίζεις. Αν έχεις κάβλες τράβα μια μαλακία (όχι εσύ, αυτός που βρίζει) είναι υγεία  και γλιτώνεις και τα γαμοσταυρίδια.
Έχει το θρεντ της ΑΕΚ τη μεγαλύτερη κίνηση; Το θρεντ μιας ομάδας Γ εθνικής έχει περισσότερη κίνηση απ αυτό της υπερομάδας του ΑΡΕΩΣ;;; Ή της παγκόσμιου ομάδας του ΟΣΦΠ; Ρε που πάμε ρε, ρε που πάμε;;;
ειναι λογικό
για τους Ολυμπιακούς ειναι βαρετό γιατί οι αντίπαλοι τομπαιζουνε
για τους παναθηναϊκούς το θρεντ τους ειναι μονο για κλάψα
για τα μΠαοκια ειναι μουρμουρα
για την ΑΕκ εχει και μουρμούρα και ελπίδα...και αφού εχει κίνηση....μπαίνουμε περισσότερο για να έχει και τσαταρισμα και οχι μονολογους

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ειναι λογικό
για τους Ολυμπιακούς ειναι βαρετό γιατί οι αντίπαλοι τομπαιζουνε
για τους παναθηναϊκούς το θρεντ τους ειναι μονο για κλάψα
για τα μΠαοκια ειναι μουρμουρα
για την ΑΕκ εχει και μουρμούρα και ελπίδα...και αφού εχει κίνηση....μπαίνουμε περισσότερο για να έχει και τσαταρισμα και οχι μονολογους
Οι αντίπαλοι τον παίζουνε" ΟΚ θα πω πως έτσι είναι. Αλλά θέλω να μου πεις γιατί πιστεύεις πως οι αντίπαλοι τον παίζουνε; Εννοώ μήπως εσύ σαν ΟΣΦΠ (ομάδα) ευθύνεσαι γι αυτό;
Βλέπεις τα τσιτάτα του Χρηστίδη; Ξέρεις τι είναι αυτό; Είναι η αγανάκτηση που τον πνίγει γιατί έχασε ο ΟΣΦΠ την βόλεψή του. Βρίζει τον κάθε δημοσιογράφω ταλιμπάν τη ΑΕΚ και τους δικούς σας του αποθεώνει. Καλός ή κακώς όμως έτσι έχουν τα πράγματα. ΗΔΗ η ιντραλοτ παίρνει σιγά σιγά τον πούλο. Εσύ πιστεύεις πως στην ΕΠΟ δε θα βάλει δικούς του; Εσύ πιστεύεις πως θα αφήσει στον ΟΣΦΠ την ΚΕΔ; ΦΥΣΙΚΑ και όχι!!! Και έχεις τον Χρηστίδη (και τον κάθε Χρηστίδη) να εγγυάται ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ πως θα λιώσει το κεφάλι της ΑΕΚ λες και είναι ο Μαρινάκης ή ο αντζέντης του Μέσι, του Ρονάλντο, του Καβάνι και δε ξέρω και εγώ ποιον άλλων και θα τους φέρει στον γαύρο τσάμπα.
Οι βάζελοι έχουν τα δίκα τους. Βέβαια και αυτοί δε λένε ΤΙΠΟΤΑ για ότι δεν τους απαγορεύτηκε (όπως και στην ΑΕΚ πέρσι) να κάνουν κάποιες περιοριστικές μεταγραφές, αλλά όπως και ν έχει ΙΣΩΣ σε 2 χρόνια όταν εμείς γυρνάμε αυτοί να πέφτουν. Στο μπάσκετ όμως σ έχουν πάει (σαν γαύρο) πίπα κώλο εμπλοκή και όλο και κάποιο τσατ θα γίνεται.
Τα ξαδέρφια έχουν κάψε με το τι θα γίνει σήμερα. Αλλά ακόμα και αν πάρει τον πούλο η Μεταλιστ τη Σάλκε πολύ χλωμό να τη κερδίσουν όπως και να το κάνουμε. Απλά το ΜΟΝΟ που κερδίζουν είναι πως πάνε απευθείας στο Γιουρόπα Λιγκ. Τίποτε άλλο. Εκτός και αν ο Ιβαν κάνει και άλλη μεταγραφή σαν δώρο (αλλά χλωμό το κόβω).
Μπες ρε συ στην υπερομάδα του ΑΡΕΩΣ. Δε θες να μάθεις από πρώτο χέρι τη γίνεται στην ομάδα που πέρσι την έσωσες από τον υποβιβασμό (ξέρεις εσυ) και έχει γίνει ο ΟΣΦΠ Β; 

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
οσφπ .παοκ,παο,αεκ κλπ μαλ,,ιες.. :jerking: :jerking: :jerking:
ρε βλακοελληνες
να φατε δεν εχετε μαλ..ες ,αυτα σας μαραναν,,, :jerking: :jerking: :jerking:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
οσφπ .παοκ,παο,αεκ κλπ μαλ,,ιες.. :jerking: :jerking: :jerking:
ρε βλακοελληνες
να φατε δεν εχετε μαλ..ες ,αυτα σας μαραναν,,, :jerking: :jerking: :jerking:
Τυπε , οσοι μπαινουμε εδω , κανουμε δίαιτα οποτε δεν μας νοιαζει αν εχουμε να φαμε. :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Τυπε , οσοι μπαινουμε εδω , κανουμε δίαιτα οποτε δεν μας νοιαζει αν εχουμε να φαμε. :grin:
:grin: :grin: :grin:
παω πασο
απλα ιστευω οτι σε λιγο η διαιτα θα ειναι τυπου εβρεν χοτζα,
ψωμι κ νερο,,,, ;) ;) ;)
κατα τ αλλα,,"αστο τον τρελο στην τρελα του",,,,, :)

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Δες το διαφορετικά λίγο το πράγμα.
Πρωτον δεν πειναει όλος ο κόσμος
Και δευτερον , ακόμα και αυτοι που πεινανε χρειάζονται να σκεφτονται και κάτι διαφορετικό για να ξεχνανε-ξεφεύγουν εστω και για λίγο από τα υπολοιπα προβλήματά τους.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Πρωτον δεν πειναει όλος ο κόσμοςΚαι δευτερον , ακόμα και αυτοι που πεινανε χρειάζονται να σκεφτονται και κάτι διαφορετικό για να ξεχνανε-ξεφεύγουν εστω και για λίγο τα υπολοιπα προβλήματά τους.
:thumbsup:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγώ χαίρομαι γιατί οι κοπέλες πια δεν χαλάνε λεφτά στα μακντόναλτς και έχουνε πια γίνει κορμάρες και παίρνουμε ματι πια κάργα στις παραλίες...
χεεχεχε
πρέεπι να βλέπεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων πάντα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εγώ χαίρομαι γιατί οι κοπέλες πια δεν χαλάνε λεφτά στα μακντόναλτς και έχουνε πια γίνει κορμάρες και παίρνουμε ματι πια κάργα στις παραλίες...
χεεχεχε
πρέεπι να βλέπεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων πάντα
Μήπως μπέρδεψες τα θρεντς;;;;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Καλημέρες και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.
Σαν ΑΕΚτζήδες θα πρέπει να μας προβληματίζει τ ότι δεχτήκαμε 2 γκολ από μια ομάδα τοπικού πρωταθλήματος. Πάσχουμε πολύ στην άμυνα και αυτό πρέπει να τ έχει δει ο Δέλλας. Επίσης δε γίνεται να βάζουμε ΜΟΝΟ 4 γκολ σε τοπικές ομάδες. Άρα πάσχουμε και στην επιθεση. Κανονικά θα έπρεπε να είχαμε το 0 στην άμυνα και πάνω απο 6 στην επίθεση. Με ομάδα τοπικού παίζαμε. Χρειαζόμαστε 4 μεταγραφές ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.
Ναι κάποιοι θα πουν "πρωτο φιλικό, η ομάδα τωρα μοντάρετε" κτλπ, ΑΛΛΑ όταν λες πως έχεις υλικό που είναι ανώτερο της κατηγορίας που παίζει θα πρέπει να το δείξεις κιόλας. Το 4-2 θα πρέπει να προβλημάτισε ΟΛΟΥΣ στο τεχνικό τιμ. Θέλει πολλύ δουλεία σ όλους τους τομείς. Η ΜΟΝΗ δικαιολογία που μπορώ να δεχτώ είναι πως είναι ουσιαστικά καινούργια ομάδα και δε ξέρουν ακόμα καλά ο ένας τον αλλον, αλλά και πάλι ατομικά θα έπρεπε να ξεπεράσουν το θέμα αυτό. Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά τα φιλικά και θα πρέπει να γίνει περισσότερη και σκληρότερη δουλεία.

Άσχετο και έχει να κάνει με παίκτη του ΟΣΦΠ αυτό που θα γράψω. Όταν έγινε η μεταγραφή του Σαβιόλα είχα γράψει πως είναι μια ΜΕΓΑΛΗ μεταγραφή για τον ΟΣΦΠ γιατί ο Σαβιόλα είναι μεγάλο όνομα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Θεωρούσα και θεωρώ πως ποδοσφαιρικά όμως είναι σε κάμψη. Ο ΟΣΦΠ έχει έναν πολύ καλό γκολτζή και επιθετικό που πρέπει να δουλέψει πάνω του για να βελτιωθεί και άλλο. Και μιλάω για τον Μήτρογλου. Τα λεφτά (περίπου 8 μύρια) για τον Σαβιόλα είναι για μένα πεταμένα λεφτά. Με την έννοια ότι ο ΟΣΦΠ θα μπορούσε να πάρει κόφτη σκυλί ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ επιπέδου και αφού ο Τζιμπούρ είναι στην έξοδο να πάρει έναν καλό επιθετικό ΓΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ λύση ΠΙΣΩ από τον Μήτρογλου. Δε ξέρω αν ο ΟΣΦΠ παίξει με 2 επιθετικούς, αλλά φοβάμαι πως ΑΝ παίζει με έναν τότε ο Μήτρογλου δε θα έχει περισσότερα από 15 παιχνίδια στα πόδια του στο τέλος του χρόνου.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Καλημερα σε ολους του ΑΕΚτζηδες !!!

Χρονια Πολλα, σε ολους μας !!!

Α.Ε.Κ. για παντα !!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Καλημέρες και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.
Σαν ΑΕΚτζήδες θα πρέπει να μας προβληματίζει τ ότι δεχτήκαμε 2 γκολ από μια ομάδα τοπικού πρωταθλήματος. Πάσχουμε πολύ στην άμυνα και αυτό πρέπει να τ έχει δει ο Δέλλας. Επίσης δε γίνεται να βάζουμε ΜΟΝΟ 4 γκολ σε τοπικές ομάδες. Άρα πάσχουμε και στην επιθεση. Κανονικά θα έπρεπε να είχαμε το 0 στην άμυνα και πάνω απο 6 στην επίθεση. Με ομάδα τοπικού παίζαμε. Χρειαζόμαστε 4 μεταγραφές ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.
η ομαδα πρεπει να προετοιμαστει για την επομενη σεζον οχι για τη φετινη..μεσα στο πανηγυρτζιδικο κλιμα εχει ξεχαστει που θα παιζουμε φετος..το επιπεδο ειναι τραγικα χαμηλο εφοσον εγινε συγχωνευση με δ..αν πεφταμε 4 χρονια πριν δυνητικα θα μπορουσα εγω να μαρκαρω τον παυλη κ ο κολλητος μ να τριπλαρει το φουλη εξω αριστερα..(μεγαλη μπαλα γιο γιο θα τον εκανε)..αστεια πραγματα..στοχος ειναι η επομενη χρονια στο σκληρο απ ολες τις αποψεις πρωταθλημα της β΄ το οποιο κ πρεπει να κατακτηθει..το ονομα της ομαδας αρκετα εχει διασυρθει,πρεπει να σταθουμε επιτελους στο υψος μας..η ομαδα οπως ειναι τωρα ΔΕΝ ειναι ετοιμη για Β'..απο το φετινο ρεζιλικι πρεπει να βγουν 4-5 παιχτες κ να αποκτηθουν αλλοι τοσοι 11αδατοι για την επομενη σεζον..

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
η ομαδα πρεπει να προετοιμαστει για την επομενη σεζον οχι για τη φετινη..μεσα στο πανηγυρτζιδικο κλιμα εχει ξεχαστει που θα παιζουμε φετος..το επιπεδο ειναι τραγικα χαμηλο εφοσον εγινε συγχωνευση με δ..αν πεφταμε 4 χρονια πριν δυνητικα θα μπορουσα εγω να μαρκαρω τον παυλη κ ο κολλητος μ να τριπλαρει το φουλη εξω αριστερα..(μεγαλη μπαλα γιο γιο θα τον εκανε)..αστεια πραγματα..στοχος ειναι η επομενη χρονια στο σκληρο απ ολες τις αποψεις πρωταθλημα της β΄ το οποιο κ πρεπει να κατακτηθει..το ονομα της ομαδας αρκετα εχει διασυρθει,πρεπει να σταθουμε επιτελους στο υψος μας..η ομαδα οπως ειναι τωρα ΔΕΝ ειναι ετοιμη για Β'..απο το φετινο ρεζιλικι πρεπει να βγουν 4-5 παιχτες κ να αποκτηθουν αλλοι τοσοι 11αδατοι για την επομενη σεζον..
Τώρα δε μπορεί; Πλάκα κάνεις; Δηλαδή εσύ δε προβληματίστικες ΚΑΘΟΛΟΥ με το γεγονός ότι η ΑΕΚ (που σα ποδοσφαιρικό τμήμα ΜΟΝΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ δε το λες με τόσα πρόσωπα που έχει να το τρέχουν, γιατί δε νομίζω πως υπάρχουν ΠΟΛΛΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ σωματεία που έχουν  πχ 2 γυμναστές) δέχτηκε 2 (ΔΥΟ) γκολ από μια ΤΟΠΙΚΗ ομάδα που οι ποδοσφαιριστές της παίζει να ήρθαν από τις δουλείες τους!!! Και δεν είναι ότι δεχτήκαμε 2 γκολ. Και φάσεις έβγαλαν οι αντίπαλοι. Ξαναλέω. Δε ξέρω τι δουλεία γίνεται στην ΑΕΚ, και κατα πόσο καλή είναι ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ. Δε ξέρω αν ο Δέλλας τ έχει. Ναι μπορώ να δεχτώ πως η πλειοψηφία των παικτών είναι παιδιά ηλικίας 18 με 22 (δε ξέρω την ηλικία των πιο πολλών ειλικρινά) και πως και ο Δέλλας είναι σε εμβρυακή κατάσταση σαν προπονητής, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ και σκλυρότερη δουλεία. Αλλιώς στη Β εθνική (γιατί δεν είπα ότι δε θα πάμε εκεί) του χρόνου θα θέλουμε 11 εντακαδάτους παίκτες

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Η ομάδα θέλει ενίσχυση στην άμυνα ΧΘΕΣ. Αν στα φιλικά τρώμε 1 και 2 από ομάδες σα του Ρήγα τότε δε μπορώ να φαντστώ τι θα γίνει αργότερα. Μπορεί η ερασιτεχνική κατηγορία να μην έχει υψηλού επιπέδου παίκτες αλλά δε λείπει το πάθος και πόσο μάλλον όταν ΟΛΟΙ θα θέλουν να λένε "ήμουν και εγώ στην ομάδα που έφερε ισοπαλία (ή νίκησε) με την ΑΕΚ". Ή ενίσχυση χθες ή σοβαρότερη δουλειά στην άμυνα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μήπως μπέρδεψες τα θρεντς;;;;
οχι, απλώς το ποστ μου ήταν συνέχεια της κουβέντας πέρι φτώχειας και πείνας, π.χ.

Πρωτον δεν πειναει όλος ο κόσμος
Και δευτερον , ακόμα και αυτοι που πεινανε χρειάζονται να σκεφτονται και κάτι διαφορετικό για να ξεχνανε-ξεφεύγουν εστω και για λίγο από τα υπολοιπα προβλήματά τους.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα σε όλους τους αρρωστους Αεκτζήδες..Από την σκληρη ξενιτιά ,παρακολουθώ πια τα νεα μας εκ του μακρόθεν.Ελπίζω στη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας στα επόμενα χρόνια,ετσι ωστε να κλείσουν τα στόματά τους οι αλλόθρησκοι..
ΥΓ: Από μια περιοδεία που εκανα,σταμάτησα σε Στρασβούργο και Λιέγη και ειδα μια προπόνηση της Strasbourg κι ενα ημίχρονο από ενα φιλικό της Σταντάρ...Υπάρχουν κάτι παιχτούρες στα αζήτητα εκεί..Λουκούμι θα μας ερχότανε....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
off topic αλλά....
Γεια σου ρε Αρειανάραααααααααααααααααααααα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:. Θ ακούνε τα σκουλίκια οι εβραίοι "πετρόπουλος" και θ τρέχουν....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom