o μπαμπας ο κοκκαλης παιρνει το λιμανι εδω πανω και βαζει τοποτηρητη τον γιο του
ο οποιος ειναι πισω απο τον ηλιαδη
περιμενε να μπει ο ΑΡΗΣ στο 99 για να αποφυγει τα δυσβασταχτα χρεη που δημιουργησαν οι προηγουμενες διοικησεις
του χρονου θα γαμαμε μανουλες
ετοιμασου πουσταρα για τον μεγαλο ΑΡΗ
αυτον που θα σε γαμαει παντου και παντα
το ξες πολυ καλα οτι ο μελισανιδης ειναι τιγρακη μπροστα στον κοκκαλη
αντε τωρα πανε να σε τσιμπουκωσουν οι μουτσοι μαλακα μηχανικε που πατας γη μια φορα το 6μηνο
οσο εγω γλενταω στην στερια την γκομενιτσα σου
Αχαχαχαχχαχαχαχαχαχα. Μαλάκα Εβραίες σκουλίκι, για το λιμάνι έχει πει ο Ιβάν ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ τον Σαμαρά "ότι προσφορά σας κάνουν εγώ βάζω 100μύρια παραπάνω". Ο Κόκκαλης έχει τόση ιδέα από λιμάνια όσο και εσύ από μπάλα. ΚΑΜΙΑ δηλαδή. Επίσης τον Πετράκη τον γιό του τον έχει αποκληρώσει προ πολλού. Δεξί του χέρι είναι ο γιός του από τη 2η του γυναίκα μαλάκα.
Ρε εβραίε αφού το ξέρεις πως δεν είμαι ναυτικός. Νταξ ξέρω πως θέλεις να τρως πούτσα με την αλμύρα παλιοπουστάρα, αλλά εγώ ΧΤΙΖΩ πλοία, δε τα ταξιδεύω. Όσο για τη γκόμενά μου, ποίες απ όλες; Θέλω να ξέρω ποια κάνει κτηνοβασία με σκουλίκια.
Εβραίε για πες μας, τι έγραφες με το προηγούμενό σου προφίλ όταν είχατε τον Καστίγιο στην ομάδα.
Παντού και πάντα θα γαμάς εσύ ο ΑΡΗΣ την ΑΕΚ. Ρε παπάρα εδώ πέρσι ΜΕ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ και δε μπόρεσες ούτε καν να μας τον ακουμπήσεις, τι λες τώρα; Παλιο πούστη σκουλικοεβραίε, μαλάκα. Δε με λες, πότε σε πονάει πιο πολύ ο κώλος σου; Όταν θυμάσαι τον Σκόκο ή όταν θυμάσαι τον Πετρό;
Άντε τώρα να πιπώσεις τον γαύρο για να σου δώσει κανένα παίκτη. Πόρνη του θερμαϊκού. Σκατοεβραίε