Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Με 53% περίπου τα αγαπημένα μου ΄΄αδέρφια΄΄ κ ΄΄φίλοι΄΄,διάλεξαν το Φροσάκι για νονά του μπε-μπε του KALI.Αδέρφια κ φίλοι να σου πετύχουν :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:
Τσσσσσσσσσ.....

Ιδού η νονά του μπε-μπε  KALI

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αλλαγή ψηφοφορίας που έχει να κάνει με την κλήρωση του ΟΥΕΦΑ.Παρακαλώ ψηφίστε.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.345
Πόντοι
12.056
Καλημερα σε ολους.. :rockon: :rockon:

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Καλημερα και απο εμενα

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερααααααααααααααα

downloadphpavatar561186pv4.gif

1smallrd2.png

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Καλημέρα συνΧάνουμα!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αδέρφια μου,την Πέμπτη 18/9 στις 21.30 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη μας συνάντηση πια για φαγητό κ κρασί σε γνωστή ταβέρνα των δυτικών προαστίων.Όσοι θελετε να παρευρεθείτε στείλτε μου P.m. για πληροφορίες.Σας περιμένουμε όλους ειδικά τους καινούργιους που δεν τους ξέρουμε.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ούτε λίγο, ούτε πολύ 14 παιχνίδια θα δώσει η ΑΕΚ σε διάστημα δυο μηνών, για πρωτάθλημα και Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, κάτι που προβληματίζει τον Λορένσο Σέρα Φερέρ, που θέλει να διαχειριστεί κατάλληλα το υλικό του. . «Αν έχει την απαιτούμενη συγκέντρωση, θα νικήσει στην έδρα της Έλφσμποργκ», δήλωσε στη “SportDay” o άσος της Μάλμε Μπάμπης Στεφανίδης. «Ανώτερη ομάδα από εμάς», είπε ο τεχνικός της Μλάντα Μπόλεσλαβ, Ζντένεκ Σκάζνι. «Όμιλος επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ», τόνισε ο Λορένσο Σέρα Φερέρ. Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες της «Ένωσης». Με πολλές απουσίες η δουλειά στους Θρακομακεδόνες λόγω των διεθνών που βρίσκονται με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Από το ένα γήπεδο στο άλλο

Την ώρα που οι προβλέψεις για το αποτέλεσμα της κλήρωσης και τις πιθανότητες πρόκρισης της ΑΕΚ στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, βρίσκονται στο προσκήνιο, ένα άλλο θέμα προβληματίζει τον Λορένσο Σέρα Φερέρ. Ο Ισπανός τεχνικός από χθες σκέφτεται το δύσκολο πρόγραμμα που έχει η ομάδα του στο επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα, ο «δικέφαλος» θα δώσει ούτε λίγο, ούτε πολύ 14 παιχνίδια για πρωτάθλημα, Κύπελλο και ΟΥΕΦΑ μέσα σε ένα δίμηνο, κάτι που όπως είναι φυσιολογικό θα κουράσει τους παίκτες που έχουν μεταξύ άλλων και δύσκολα ταξίδια, όπως αυτό στη Σουηδία με την Έλφσμποργκ.

Αρχικά στις 25 Οκτωβρίου θα αντιμετωπίσουν την σουηδική ομάδα και τρεις μέρες αργότερα έχουν υποχρέωση για το πρωτάθλημα με την Ξάνθη στην ακριτική πόλη. Την 1η Νοεμβρίου θα αναμετρηθούν με τον Φωστήρα για το Κύπελλο και στις 4/11 η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Ηρακλή. Επόμενη επίσημη υποχρέωση είναι προγραμματισμένη για τις 11/11 για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη «Λεωφόρο Αλεξάνδρας». Σε τέτοιους ρυθμούς θα κινηθούν οι «κιτρινόμαυροι» μέχρι και τις 23 Δεκεμβρίου, με δυο ματς κάθε εβδομάδα τις περισσότερες φορές.

Στεφανίδης: «Φαβορί για νίκη η ΑΕΚ»

Ένας από τους παίκτες που ξέρουν όσο λίγοι το σουηδικό πρωτάθλημα μίλησε στη «SportDay». O λόγος για τον Μπάμπη Στεφανίδη που αγωνίζεται στην Μάλμε και αναφέρθηκε στην προσεχή αντίπαλο της ΑΕΚ, την Ελφσμποργκ. «Σίγουρα το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης είναι η ΑΕΚ. Αν παίξει απλώς καλά και έχει την απαιτούμενη συγκέντρωση στο παιχνίδι της, τότε νομίζω ότι δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα και θα νικήσει», δήλωσε αρχικά.

Ο 26χρονος άσος συνέχισε μιλώντας για τις συνθήκες που θα αντιμετωπίσουν οι «κιτρινόμαυροι» στην Σουηδία: «Είναι πολύ δύσκολο για μια ομάδα να αγωνίζεται σε ένα τέτοιο γήπεδο και τέτοιο χλοοτάπητα. Προσωπικά δεν μ’ αρέσει καθόλου. Αυτό είναι μεγάλο αβαντάζ της Έλφσμποργκ. Για να μπορεί να ανταπεξέλθει κανείς θα πρέπει να έχει προετοιμαστεί σωστά και να κάνει προπονήσεις επί 5-6 μέρες σε ένα αντίστοιχο αγωνιστικό χώρο. Διαφορετικά θα είναι δύσκολα τα πράγματα γι’ αυτούς».

Σκάζνι: «Ανώτερη ομάδα από εμάς η ΑΕΚ»

Απέναντι σε ένα παλιό γνώριμο του ελληνικού ποδοσφαίρου θα βρεθεί στο δρόμο της ΑΕΚ στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Ο Ζντένεκ Σκάζνι που στο παρελθόν έχει διατελέσει προπονητής σε ΟΦΗ και Παναθηναϊκό θα αντιμετωπίσει ως τεχνικός ηγέτης της Μλάντα Μπόλεσλαβ τον «δικέφαλο». «Η ΑΕΚ είναι πιο πλούσια και ανώτερη ομάδα από εμάς. Όμως, το μεταξύ μας ματς θα γίνει στην έδρα μας και από τη στιγμή που αποκλείσαμε μέσα στην Ιταλία την Παλέρμο, μπορούμε και χτυπάμε όλα τα παιχνίδια», δήλωσε αρχικά.

Ο έμπειρος τεχνικός ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, λέγοντας: «Η ΑΕΚ είναι από τις παραδοσιακές δυνάμεις, ενισχύθηκε το καλοκαίρι και γενικά είναι στο επίπεδο του Παναθηναϊκού, ο οποίος πέρυσι είχε νικήσει τη Μλάντα Μπόλεσλαβ στην έδρα της».

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αδέρφια μου,την Πέμπτη 18/9 στις 21.30 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη μας συνάντηση πια για φαγητό κ κρασί σε γνωστή ταβέρνα των δυτικών προαστίων.Όσοι θελετε να παρευρεθείτε στείλτε μου P.m. για πληροφορίες.Σας περιμένουμε όλους ειδικά τους καινούργιους που δεν τους ξέρουμε.

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
I'm Back....www.smilies.4-user.de] [/url]
Καλά τι έγινε που εξαφανιστήκαν τα αδέρφια. Μήπως πάνε να συγχαρούνε την νονά;; :think: :think:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Μετά και τον Γλυνιαδάκη έφυγε και ένας μαυρούκος Αμερικάνος χτες. Τι γίνεται ρε στο μπάσκετ? Δεν έχει αρχίσει και η σεζόν ακόμα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ελα μου ντε. :think:
Παίζεται να έρθει ο Έβερετ λένε.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Και το όνομα του Πεν που έπαιζε Ολυμπιακό ακούστηκε....για να δούμε.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Σήμερα  έχουμε  και  βόλει στις 7 το απόγευμα  με  τα "ζέλια" στη Γλυφάδα!Πιστεύω ότι θα το παλέψουμε... :rockon:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ευχαριστώ πολύ τα αδέρφια Dark και ΝΙΚ30 για τα δωράκια που μου έδωσαν.Βέβαια με το που ήρθα σπίτι αυτά κατασχέθηκαν από τη μεγάλη μου κόρη που φόρεσε το κασκώλ και τριγυρίζει τραγουδώντας:"Μια αγάπη έχω στην καρδιά..."
Υ.Γ 18/9 η συγκέντρωση? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
18/10 sorry,αλλά με έχει τρελλάνει το Φροσάκι στο σεξ κ λάλησα.
Κ πες στην μεγάλη ότι το αρκουδάκι είναι της μικρής,το δικό της είναι το κασκόλι.Κ έλα στην συνάντηση.Πάρε κ την μεγάλη.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
1-0 o Θρασύβουλος τον ΠΑΟΚ στην Φυλή!!!!  :2funny: Βάλτε ALPHA

Stories

Νέο!