ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Εγώ είμαι της πισωκολλητής Σχολής..Κ γω της αναγεννησιακής σχολής είμαι.
[move]www.thesmilies.com] [/move[/URL]]
Εγώ είμαι της πισωκολλητής Σχολής..Κ γω της αναγεννησιακής σχολής είμαι.
θα περάσουμε καλάααααααααααααααααααααΦοβερη χωρα παντως
Να βάλουμε πουλμανάκι και απ΄έξω να γράφει bourdela!!!θα περάσουμε καλάαααααααααααααααααααα
Και εσείς θα είστε μέσα???Να βάλουμε πουλμανάκι και απ΄έξω να γράφει bourdela!!!
και με τον γλομπέοΝα βάλουμε πουλμανάκι και απ΄έξω να γράφει bourdela!!!
Αν θέλετε ελάτε και εσείς...για να αρχίσουμε τα προκαταρκτικά από τον δρόμο...Και εσείς θα είστε μέσα???
Θα έρθουμε να σας...βρούμε....bourdela το είπες???Έχετε καλά κομμάτια μέσα??? ...κάπου άκουσα για...Ντάρια...παίζει το σενάριο???Αν θέλετε ελάτε και εσείς...για να αρχίσουμε τα προκαταρκτικά από τον δρόμο...
νικήσατε την βέρντερ και ξεψαρώσατε?Θα έρθουμε να σας...βρούμε....bourdela το είπες???Έχετε καλά κομμάτια μέσα??? ...κάπου άκουσα για...Ντάρια...παίζει το σενάριο???
ΥΓ--->Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανείς...χαβάς είναι.....
Εεεε...καιρός ήταν ρε αρίων....σπάσανε τα νεύρα μας πιά.....χεχεχεχενικήσατε την βέρντερ και ξεψαρώσατε?
Ο γνωστός-άγνωστος???Περίμενε....σε λίγο έρχεται.....ντυμένος στα λευκά και με το άσπρο άλογό του.....ξαναχτυπησε τελικα;
καλά ο σερ τάκης τον βλέπω για την μεγαλόχαρη τον έβλεπα την άλλη μέρα για καμιά Κέρκυρα πάλι.Εεεε...καιρός ήταν ρε αρίων....σπάσανε τα νεύρα μας πιά.....χεχεχεχε
Ο σέρ Τάκης,που λές:καλά ο σερ τάκης τον βλέπω για την μεγαλόχαρη τον έβλεπα την άλλη μέρα για καμιά Κέρκυρα πάλι.
την επόμενη φορά που θα πάει στην μεγαλόχαρη θα πάρει μεγαλύτερη δύναμη και πιστεύω για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου να κάνει τίποτε καλύτερο αρκεί να μην του τραβήξει καμιά ξαφνική αναδόμηση ο κόκκαλης.Ο σέρ Τάκης,που λές:
Έχει την 1η νίκη του Ολυμπιακού εκτός έδρας στο Τσάμπιονς Λίγκ....
Έχει την μεγαλύτερη νίκη Ελληνικού συλλόγου απέναντι σε περσινή φιναλίστ του Τσάμπιονς Λίγκ....
Έχει το 1-4 με τους βάζελους....
Έχει το 6-1 με εσάς.....
Η ομάδα μετά απο πολλά χρόνια δίχνει υγιής αγωνιστικά...τρέχει,μαρκάρει,βγάζει φάσεις.....
Αν μη τί άλλο....όλο και κάτι έχει να πεί.....φυσικά θα ήθελα κάτι καλύτερο.....αλλά μην τον κάψουμε κιόλας...ας δούμε την συνέχεια....
Σε αυτά ο Πρόεδρος δεν...μασάει.....τους δίνει passport στο πί και φί.....χεχεχεχεχεχετην επόμενη φορά που θα πάει στην μεγαλόχαρη θα πάρει μεγαλύτερη δύναμη και πιστεύω για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου να κάνει τίποτε καλύτερο αρκεί να μην του τραβήξει καμιά ξαφνική αναδόμηση ο κόκκαλης.
και ειδικά αν δεν του κάνει τα χατήρια κανένα βράδυ η κυρά ελάνη και ξυπνήσει κατσούφης γάμησε τα.Σε αυτά ο Πρόεδρος δεν...μασάει.....τους δίνει passport στο πί και φί.....χεχεχεχεχεχε
Να ερθει τοτε και αυτος Τσεχια!!!και ειδικά αν δεν του κάνει τα χατήρια κανένα βράδυ η κυρά ελάνη και ξυπνήσει κατσούφης γάμησε τα.
Καλημέρα Dark,Καλημέρα αδέλφια μου.Καλημέρα βασιλιά των smilies.Σήμερα μόκο οι φυλλάδες τους για τον Ρίμπο;;;;;
Για να δούμε αδελφέ κανά ωραίο smilie σήμερα που θα μας ανεβάσεις.
[move]ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕ-ΜΠΕ [/move]