DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Βλέπεις τους πονάει.
Οσο για τον Ρίμπο να επανέλθω,βλέπετε αρχίζει και αποδίδει σιγα-σιγά ο θεός,οπότε τσούζει κ τσουρουφλίζει πιο πολύ.Μας κόβει κρύος ιδρώτας βλέπετε.
καλησπερα και απο εμενα αδερφια.καλη η κληρωση θα μπορουσε να ειναι καλυτερο το προγραμμα.καθολου τυχαιο αυτο σημερα με τις γαυρικες εφημεριδες.δειχνουν οτι υπολογιζουν την αεκ φετος και περισσοτερο φοβονται τον εγωισμο του ριμπο!!γειά σας ομοιδεάτες. Εγώ πιστεύω πως καλύτερα θα ήταν να είχαμε τα δύο εντός με τις 2 αδύνατες ομάδες γιατί και μόνο με 6 βαθμούς περνάς σχεδόν σίγουρα. Τώρα πρέπει να πάμε πάλι σε συνθετικό χόρτο στη Σουηδία!! Τι στο Διάολο!! Ολο άτυχοι στις κληρώσεις είμαστε!!!
Πάντως μπορούμε να προκριθούμε.Οι εφημερίδες του Ολυμπιακού συντονισμένα πάνε να παρουσιάσουν την ΑΕΚ ότι είναι μόνο ο Ριβάλντο. Τα ίδια πράγματα σήμερα Φως και Πρωταθλητής. Τυχαίο?
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
εχεις δικιο φιλε νικμην ασχολεισε με τις γαβρικες φυλλαδες,αυτες εχουν στοχο να μας κανουν ανω κατω....... ασχολεισου με την ομαδα μας που μεχρι τωρα τα παμε μια χαρα!!!μακαρι να συνεχισουμε ετσι και να βελτιωσουμε την αγωνιστικη εικονα ...
καλη ιδεα αλλα εγω μπορω μονο αυθημερων δεν μπορω να παρω αδεια..Για ταξιδακι στην Τσεχια πως το βλεπετε? 3 με 6 Δεκεβριου βρεικα αεροπορικα εισιτιρια με 117 Ε πηγαινε - ελα. Βολτουλα στην προτευουσα το σεξ... και ματσακι...
Καλή ιδέα!!!!!!!Να κιτρινίσει η Τσεχία!!!!!!!!!Για ταξιδακι στην Τσεχια πως το βλεπετε? 3 με 6 Δεκεβριου βρεικα αεροπορικα εισιτιρια με 117 Ε πηγαινε - ελα. Βολτουλα στην προτευουσα το σεξ... και ματσακι...
Καλησπέρα αδέρφια,Καλή ιδέα το ταξιδάκι αλλά μαζεύω λεφτά για να πάω με την Φρόσω Κούβα το καλοκαίρι.
Εχει καλα μουσεια στην Τσεχια γιατι ειμαι φιλοτεχνος εγω!Καλησπέρα αδέρφια,
Dark δεν θα χαλάσουμε πολλά. Εξάλλου τι έχει να δούμε στην Τσεχία πέρα από το μάτσ
Και εγώ για την τέχνη θέλω να πάω. Θέλω να μελετήσω την περίοδο του 13ου αιώνα που οι ισχυρές αυστριακές και γερμανικές επιρροές ωθούν στην ανάπτυξη στη Βοημία του γοτθικού ρυθμού μέχρι που η ισχυρή παρουσία Ιταλών αρχιτεκτόνων δημιούργησε τη λεγόμενη τσεχική Αναγέννηση (Μπελβεντέρε Πράγας).Εχει καλα μουσεια στην Τσεχια γιατι ειμαι φιλοτεχνος εγω!
για Τσεχία ειδικά και με μπλουζάκι με στάμπα ΑΕΚ fun klub mpourdeliaris.Κ γω της αναγεννησιακής σχολής είμαι.