Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Εχω την εντυπωση οτι δεν σωζεται η ΑΕΚ αν πεσει ο Αρης λογω χρεων, απλως ανεβαινει αλλη μια απο την Β Εθνικη.
Αλλά δεν παιρνω και ορκο.
Ετσι ακριβώς είναι.Αν μία ομάδα πέσει μαθηματικά δεν μπορεί να σωθεί.Όπως σωστά λες,αν πέσει ο Άρης λόγω χρεών,δεν παίρνει την θέση του η ΑΕΚ για να μείνει στην κατηγορία,αλλά ανεβαίνει από την Β´ Εθνική μία ομάδα ακόμα!

Δυστυχώς ήταν κάτι που οι περισσότεροι από δώ το γράφαμε....ότι δηλαδή θα είχαμε αυτή την κατάληξη...Αν δεν είχε γίνει φέτος,θα είχε γίνει λογικά του χρόνου...ότι πάθαμε και στο μπάσκετ δηλαδή...
Ακουγα χθές το βράδυ στον sportfm τον Κώστα Μιαούλη,σήμερα στον centragoal,τον Ανδρέα Δηματό,ότι η ιστορία μπορεί να έγινε και εκ των έσω,με την λογική ότι αν μέναμε κατηγορία,θα έπρεπε να βρούμε 15 εκατομμύρια ευρώ για την αδειοδότηση!Είχανε βγεί στα ραδιόφωνα,κάποιοι και λέγανε ότι,αν ο αγώνας στραβώσει,δεν θα τελειώσει....Το είπαν το έκαναν....Μία αγωνιστική πρίν το φινάλε,για να μη χάσουμε το "προϊόν" που πουλάμε,τηλεοπτικά...40% μείωση στα τηλεοπτικά,άκουσα χθές,είχε πει η Nova αν πέσει κάποια μεγάλη ομάδα..

Προσωπικά πιστεύω ότι η ομάδα μας,"τελείωσε"....Το πρωί στον Δημάτο ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ,είπε ότι στη Β' Εθνική,αν βάλουμε όλα τα έσοδα όλων των ομάδων,στην ΑΕΚ δεν φθάνουν ούτε για την μηνιαία δόση στην εφορία...Με λίγα λόγια είπε ότι θα πρέπει η ΑΕΚ να πτωχεύσει,και να γίνει ερασιτεχνικό σωματείο...να πέσει Γ´,Δ´.....Κάτι με το Α.Φ.Μ λένε με την Καλλιθέα εδώ και καιρό....

Που είναι ο Χατζηχρήστος???Θα χαίρεται τώρα,εεε???
Ο Ψωμιάδης???Πόσα χρωστάει στην ΑΕΚ???......25 εκατομμύρια ευρώ,αν θυμάμαι καλά....
Πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε την τύχη του μπάσκετ,και άλλων μεγάλων,ιστορικών ομάδων,στο ποδόσφαιρο..Ηρακλής,Λάρισα..

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
καλησπερα σας...σαν χρηστιδης αισθανομαι υποχρεωμενος να πω και εγω δυο πραγματακια τωρα που ''εληξε η πολιορκια''
κατ'αρχας να ξερετε οτι περα απο πλακα και χαβαλε ειμαι και εγω οπαδος και μπορω ΑΠΟΛΥΤΩΣ να καταλαβω την θεση στην οποια βρισκονται οι οπαδοι της αεκ...
οι λογοι που οδηγησαν την ιστορικη ομαδα εδω που ειναι αυτη την στιγμη ειναι πολλοι ,προσωπικα ξερετε τις αποψεις μαου ,ετσι και αλλοιως δεν εχει σημασια η αποψη μου σημασια εχει η δικη σας...
πιστευω οτι εχει νοημα να βρεθοτν τα αιτια αυτης της πορειας για να γινουν μπουσουλας (μεσω της αποφυγης τους ) για το μελλον...
γιατι υπαρχει φυσικα μελλον ασχετα αν οι περισσοτεροι απο σας τωρα τα βλεπετε ολα μαυρα...
ο χρονος περναει (και ειναι θεραπευτης) η ζωη συνεχιζεται ,υπαρχουν πραγματα μεγαλυτερης αξιας απο το να υποστηριζουμε μια ομαδα οποτε...
οποτε κουραγιο ,ηρεμια ,συνεση και προ παντων ψυχραιμια (ακους γρηγορη;;)
μην ξεχνατε κατι πολυ σημαντικο....
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ....
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΟΜΩς ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...
Υ.Γ. δυο συγκεκριμενες παραθεσεις σε συγκεκριμενα μελη χτες δεν ειχαν καμμια σχεση με την γενικη μου οπτικη στο θεμα,ηταν απλα συγκεκριμενες απαντησεις σε δυο μελη που τα θεωρω ανανδρα και κομπλεξικα με την παρτη μου...
δεν με εκφραζανε και σιγουρα ''δεν εχυσα''
αυτα και θα τα λεμε απο δω ετσι και αλλοιως μιας και η ζωη συνεχιζεται....
Χρηστίδη επειδή λες για μένα πρέπει να σου πω πως κανένα κόμπλεξ απέναντί σου. Σε πέτυχα σε μια περίοδο που είχες ξεφύγει εντελώς και γι αυτό σε κυνήγησα. Κοίτα λίγο και τη δική σου καμπούρα και μην τα ρίχνεις στους άλλους, η συμπεριφορά σου δεν είναι νομίζω και υποδειγματική.

Συγχαρητήρια ειλικρινά για την τοποθέτησή σου πιο πάνω. :thumbsup: Τελικά υπάρχει για όλους μας ελπίδα.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
Αναιρώ κάθε προηγούμενη τοποθέτησή μου και προσυπογράφω το ακόλουθο:

Ο Δικέφαλος Αετός θέλει αρσενικούς και μόνο!

Κερατώνω την γκόμενά μου. Με τσακώνει. Έχω δύο επιλογές αν και πριν την κερατώσω είχα άλλη μία. Ή της λέω την αλήθεια για ότι έκανα ή δειλιάζω και αρχίζω να ψάχνω δικαιολογίες. Η εκ των προτέρων επιλογή που είχα, ήταν φυσικά να μην την κερατώσω και να σώσω την σχέση μου. Στην ΑΕΚ για την ώρα, αυτοί που παρέμειναν στο τιμόνι της το τελευταίο διάστημα, απλά δειλιάζουν…

Το παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο, έχει τελειώσει εδώ και περίπου 20 ώρες. Η ΑΕΚ είναι κατά 99% στη Β’Εθνική, τη Football League όπως ονομάζουμε πλέον. Σε αυτές τις 20 ώρες, ο πρόεδρός της μπήκε στο νοσοκομείο, ο αντι-πρόεδρός της εξαφανίστηκε και η Original δεν έβγαλε φυσικά καμία ανακοίνωση – όπως έσπευσε να κάνει μετά τον πανηγυρισμό του Κατίδη – έστω για συμπαράσταση, έστω για να καταδικάσει τα επεισόδια.

Η μόνη δήλωση που έχει ακουστεί από χθες, είναι αυτή του Τραϊνού Δέλλα, ο οποίος προσπαθούσε να συμμαζέψει το χάος.

Στα υπόλοιπα, φταίει ο Τριτσώνης, ο οποίος διέκοψε το ματς και καταδίκασε την ΑΕΚ. Δεν πάτησε λέει πάνω στο «δεδικασμένο» που δημιουργήθηκε στο Βέροια-Άρης. Εκτέλεσε το γράμμα του νόμου όμως και ποιος μπορεί να τον κατηγορήσει για κάτι;
Στα πιο υπόλοιπα φταίει ο Ατρόμητος και ο Αστέρας Τρίπολης που άφησαν τον Άρη να πάρει νίκες, φταίει ο ΟΦΗ και ο Πλατανιάς που επέτρεψαν στην Βέροια να μοιάζει Μπαρτσελόνα.

Στα αμέσως πιο υπόλοιπα φταίει…έλα μωρέ, όλο και κάποιον θα βρούμε.

Μα αν ο Δικέφαλος Αετός μπορούσε να μιλήσει θα ήταν πολύ πιο απλός και φυσικά σκληρός.

«Δεν σας φταίει κανείς. Να αναλάβετε τις ευθύνες, όλοι σας. Δεν φταίει ο Τριτσώνης που διέκοψε το ματς γιατί εφάρμοσε τους κανονισμούς. Δεν φταίει ο Φουρτάδο που δεν ξέρει ποδόσφαιρο γιατί κάποιοι τον επέλεξαν, δεν φταίει η Original γιατί κάποιοι την άφησαν να αλωνίζει δίνοντάς της το δικαίωμα να διώξει μετά τον Ζαφειρόπουλο τον τελευταίο υγιή πρόεδρο της ομάδας, δεν φταίνε οι πρόεδροι που βούτηξαν το χέρι στο μέλι και χρέωσαν την ΠΑΕ. Δεν φταίει ο Κόκκαλης που κινήθηκε νομικά και πήρε το πρωτάθλημα στα χαρτιά για τον Ολυμπιακό το 2008, στερώντας από την αγωνιστική ΑΕΚ το δικαίωμα να μπει σε μια νέα εποχή.

Φταίτε όμως όλοι εσείς που είστε ΑΕΚ. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Σταματήστε λοιπόν τη μιζέρια και την επίρριψη ευθυνών. Αποδεχτείτε το και αφήστε με να πατήσω ξανά γερά και να ανοίξω τα φτερά μου. Αυτός που κάνει λάθη, υπερήφανα τα παραδέχεται»

Ίσως λοιπόν, ο Δικέφαλος Αετός, αν μπορούσε να μιλήσει, να μπορούσε και να ταρακουνήσει όλους αυτούς που ψάχνουν φταίχτες. Δειλός πάντως
δεν θα ήταν σίγουρα… Τιμήστε τον και ας είναι αργά. Αρσενικούς θέλει, όχι δειλούς…

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Lavio και 'γώ το προσυπογράφω!Το είχα διαβάσει στο σάιτ του sportfm πρίν λίγα λεπτά.Είχα σκοπό να το ανεβάσω,αλλά με πρόλαβες....
Το άρθρο είναι του Τόλη Χριστοφοράκη...

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
Το τι θα γίνει είναι άγνωστο. Προσωπικά πιστεύω πως αν η ομάδα δεν κερδίσει τον Ατρόμητο και υποβιβαστεί χωρίς να χρειάζεται αφαίρεση βαθμών, το σύστημα θα βγάλει μια απόφαση τύπου "κακώς διεκόπη το παιχνίδι, μπορούσε να συνεχιστεί" και κάτι τέτοια. Η εξίσωση είναι πολύ δύσκολη γιατί είναι τεράστιες οι απώλειες.

- 20 εκ. θα χάσει οριστικά το Δημόσιο, αφού δεν υπάρχει τρόπος να μπορέσει να συνεχίσει να πληρώνει η ΑΕΚ από τη Β'
- 15-20 εκ. χάνει η Superleague με το καλημέρα βάσει συμβολαίου αν πέσει κάποιος εκ των μεγάλων.
- Ανυπολόγιστη η ζημιά της NOVA αφού το ήδη υποβαθμισμένο της αθλητικό προϊόν χάνει το άλλοθι του Ελλ. Πρωτ. για εμάς του ΑΕΚτζήδες (υπολογίζω καθαρή ζημιά 15 εκ.)
- ο ΟΠΑΠ θα μειώσει σίγουρα τη χορηγία του.
- Το ΟΑΚΑ δε μπορεί να συντηρείται μόνο με τον ΠΑΟ
- Οι προμηθευτές πιστωτές της ΑΕΚ θα χάσουν περίπου 10 εκ.
- Τα μελλοντικά έσοδα του Δημοσίου που θα χαθούν για τα 2-3 χρόνια που θα κάνει η ΑΕΚ να γυρίσει στην Α' είναι τουλάχιστον 15 εκ.

Με λίγα λόγια τα λεφτά είναι πάρα πολλά για να χαθούν, χώρια το πολιτικό κόστος και η αναταραχή που θα δημιουργηθεί. Αν κερδίσει η ΑΕΚ το παιχνίδι με τον ΑΤΡ έχει βάσιμες ελπίδες να γλυτώσει χαριστικά με κάποιον τρόπο (ίσως 19 ομάδες; ίσως ποινή του ΑΡΗ;). Σίγουρα δεν επικροτώ κάτι τέτοιο απλά λέω τα πράγματα όπως τα βλέπω. Κι αυτό που βλέπω είναι πως η ΑΕΚ είναι too big to fail ακόμη και τώρα.

Από την άλλη αν γίνει το απευκταίο, ελπίζω να βρεθεί κάποιος ικανός και ψύχραιμος που θα πάρει τις σωστές αποφάσεις ώστε να βγει από την περιπέτεια η ΑΕΚ καθαρή και δυνατή.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127
έλα ρε πια φτάνει...εχουμε καταντήσει να ντρεπόμαστε όσοι υποστηρίζουμε αυτή την ομάδα επειδή απαρτίζεται απο loosers προέδρους,παίκτες και οπαδούς ...

Κλαψομουνίαση και άγιος ο Θεός ...όλοι οι άλλοι φταίνε και εμείς ποτέ...

Ολα τα λάθη δικά μας ήταν και αυτή είναι η κατάληξη ...εγώ απέχω από τα κοινά της ομάδας και το γήπεδο από το 2007 που άρχισε τις μαλακίες ο Ντέμης ....και συνέχισε ο άεργος πρόεδρος της original ...

Μόνο θλίψη μπορεί να σου προκαλεί αυτή η εικόνα... αλλά αν δεν διαλυθεί η ομάδα εκ των όσων συνετέθην δεν πρόκειται να ξαναφτιαχθεί ...

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Εχει τώρα στη ΝΕΤ,έκτακτη εκπομπή για την ΑΕΚ!
Στις 18:30 ξεκίνησε....

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127
δώστε τους από ένα μπαγλαμά ...έτοιμοι είναι ν'αρχίσουν το μοιρολόι πάλι ....

...μόνο στο Σουλεϊμάν έχει πιο πολύ πόνο τελικά  :jerking:

εντάξει θα'χει και ο Ευαγγελάτος θέμα σε λίγο ...δέσαμε  :headbang:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16

Ξέχασες τον Θωμαίδη!  :grin:
Λογικά σήμερα το βράδυ στη Δίκη στον Σκάι,εμείς θα είμαστε το....θέμα....

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
:blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: που βλέπω είναι πως η ΑΕΚ είναι [size=20pt]too big to fail[/size] ακόμη και τώρα.

Από την άλλη αν γίνει το απευκταίο, ελπίζω να βρεθεί κάποιος ικανός και ψύχραιμος που θα πάρει τις σωστές αποφάσεις ώστε να βγει από την περιπέτεια η ΑΕΚ καθαρή και δυνατή.
Εγαμήθηκε η παγκόσμια οικονομία επειδή δεν πήγαν κάποιες τράπεζες στον αγύριστο όταν έπρεπε.
Εγαμήθηκε ολόκληρη χώρα, Ελλάς, επειδή δεν έπρεπε να χρεωκοπήσει.
Εγαμήθηκαν στην συνέχεια και άλλες χώρες, ακόμα μεγαλώνει η λίστα με όσες εγαμιώσαντο, κλπ κλπ κλπ με βάση αυτό το καταραμένο [size=20pt]too big to fail[/size].

Πέστε να ξεφορτωθείτε τους μαλάκες.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Γρηγόρη το έχεις ξεφτιλισει το θέμα!ΠΟΝΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ από χθες και εσύ αναλώνεσαι σε σεντόνια για να υπερασπιστείς τον κοντοπούτανο!Αυτός είναι ο καημός σου...περαν του ότι τα πιο πολλά που αναφέρεις είναι βλακείες και ανακρίβειες αλλά δεν είναι της ώρας...κούλαρε το λίγο να ηρεμήσουμε!

Χίτμαν... :thumbsup:
Να πάει να γαμηθεί και αυτός ο πούστης. Στ αρχίδια μου τον γράφω και αυτόν τον παπάρα. Περίμενε να δει τι θα κάνει το άλλο το μουνόπανο ο Βιντιάδης  :headbang: :headbang: :headbang:. Ότι λάθη και αν έχει κάνει και αν έχει κλέψει ή όχι από την ΑΕΚ θα το δείξει η δικαιοσύνη (ελπίζω) και θα κριθεί. Αλλά να μου λες τώρα ότι έκανε λάθος (γιατί ουσιαστικά αυτό λες) που πήγε να δώσει τους παπάρες της Λειβαδιας που τ έκαναν πουτάνα σπάζοντας αυτοκίνητα κτλπ σόρρυ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΟΣ.
Και σταύρωσε τον τον κοντό. Εσύ που είσαι (προφανώς) μέσα στην οριτζιναλ και οι όμοιοί σου που ΜΟΝΟ εσείς αγαπάτε την ΑΕΚ και εμείς οι άλλοι είμαστε γιαλατζί ΑΕΚάρες, τι έκανες χθες όταν έβλεπες 200 μουνόσκυλα να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. 3000 είσαστε εκεί στο πέταλο περίπου. Τι κάνατε; Αυτή είναι η προστασία σας στην ΑΕΚ; ΠΟΥΤΣΕΣ. Για το που έφτασε μέχρι προχθές η ΑΕΚ φταίνε ΟΛΟΙ. Ο Μελισσανίδης που την έδωσε στον γελοίο τον Τροχανα, ο τροχανάς που την έδωσε στην ΕΝΙΚ, ο κοντός ο ψηλός, ο Παππάς και ο Νοτιάς κτλπ. Για το ότι στερήθηκε από την ευκαιρία από την ΑΕΚ να τα δώσει όλα στο Περιστέρι για να μην υποβιβαστεί ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ (η ορίτζιναλ). ΕΣΕΙΣ δώσατε την ευκαιρία στον διαιτητή να διακόψει τον αγώνα. Από την ορίτζιναλ βγήκαν  οι 10 μαλάκες στο 70 (ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!!) και ο διαιτητής τον διέκοψε προσωρινά. Από την ορίτζιναλ βγήκαν οι 200 μπάσταρδοι και πλάκωσαν στο ξύλο παράγοντες και παίκτες. Και εσείς (μιλάω πάντα για την ορίτζιναλ) οι "προστάτες" της ΑΕΚ καθόσασταν και βλέπατε τα σκυλιά του πολέμου που έχετε θρέψει και αμολύσει από το 2007 και μετά. Αλλά ΦΤΑΙΜΕ και ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ εμείς οι 30χιλιάδες που είμασταν στις κερκίδες και δε μπήκαμε μέσα να σκοτώσουμε αυτά τα μουνόπανα ΕΠΙΤΟΠΟΥ. ΘΑΝΑΤΟΣ στους γαμημένους ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα σας...σαν χρηστιδης αισθανομαι υποχρεωμενος να πω και εγω δυο πραγματακια τωρα που ''εληξε η πολιορκια''
κατ'αρχας να ξερετε οτι περα απο πλακα και χαβαλε ειμαι και εγω οπαδος και μπορω ΑΠΟΛΥΤΩΣ να καταλαβω την θεση στην οποια βρισκονται οι οπαδοι της αεκ...
οι λογοι που οδηγησαν την ιστορικη ομαδα εδω που ειναι αυτη την στιγμη ειναι πολλοι ,προσωπικα ξερετε τις αποψεις μαου ,ετσι και αλλοιως δεν εχει σημασια η αποψη μου σημασια εχει η δικη σας...
πιστευω οτι εχει νοημα να βρεθοτν τα αιτια αυτης της πορειας για να γινουν μπουσουλας (μεσω της αποφυγης τους ) για το μελλον...
γιατι υπαρχει φυσικα μελλον ασχετα αν οι περισσοτεροι απο σας τωρα τα βλεπετε ολα μαυρα...
ο χρονος περναει (και ειναι θεραπευτης) η ζωη συνεχιζεται ,υπαρχουν πραγματα μεγαλυτερης αξιας απο το να υποστηριζουμε μια ομαδα οποτε...
οποτε κουραγιο ,ηρεμια ,συνεση και προ παντων ψυχραιμια (ακους γρηγορη;;)
μην ξεχνατε κατι πολυ σημαντικο....
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ....
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΟΜΩς ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...

Υ.Γ. δυο συγκεκριμενες παραθεσεις σε συγκεκριμενα μελη χτες δεν ειχαν καμμια σχεση με την γενικη μου οπτικη στο θεμα,ηταν απλα συγκεκριμενες απαντησεις σε δυο μελη που τα θεωρω ανανδρα και κομπλεξικα με την παρτη μου...
δεν με εκφραζανε και σιγουρα ''δεν εχυσα''
αυτα και θα τα λεμε απο δ

ω ετσι και αλλοιως μιας και η ζωη συνεχιζεται....

παμπλο εσυ?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376
η νετ εχει εκπομπη για την αεκ!

Επισκέπτης
ΘΑΝΑΤΟΣ στους γαμημένους ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

Χαλαρωσε gregory35, αλλοι τους ανεχονται χρονια τωρα να πουλανε προστασια σε bar - club, να το παιζουν security σε συναυλιες, να κατεβενουν σε πορειες για ξεκαβλωμα, να  την πεφτουν σε κοπελιτσες στα Εξαρχεια κι εσεις τους ανεχεστε μια Κυριακη τη βδομαδα.
Ασε που οταν βριζαν τον Μπαγιεβιτς οι περισοτεροι τους κανατε πλατες.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το τι θα γίνει είναι άγνωστο. Προσωπικά πιστεύω πως αν η ομάδα δεν κερδίσει τον Ατρόμητο και υποβιβαστεί χωρίς να χρειάζεται αφαίρεση βαθμών, το σύστημα θα βγάλει μια απόφαση τύπου "κακώς διεκόπη το παιχνίδι, μπορούσε να συνεχιστεί" και κάτι τέτοια. Η εξίσωση είναι πολύ δύσκολη γιατί είναι τεράστιες οι απώλειες.

- 20 εκ. θα χάσει οριστικά το Δημόσιο, αφού δεν υπάρχει τρόπος να μπορέσει να συνεχίσει να πληρώνει η ΑΕΚ από τη Β'
- 15-20 εκ. χάνει η Superleague με το καλημέρα βάσει συμβολαίου αν πέσει κάποιος εκ των μεγάλων.
- Ανυπολόγιστη η ζημιά της NOVA αφού το ήδη υποβαθμισμένο της αθλητικό προϊόν χάνει το άλλοθι του Ελλ. Πρωτ. για εμάς του ΑΕΚτζήδες (υπολογίζω καθαρή ζημιά 15 εκ.)
- ο ΟΠΑΠ θα μειώσει σίγουρα τη χορηγία του.
- Το ΟΑΚΑ δε μπορεί να συντηρείται μόνο με τον ΠΑΟ
- Οι προμηθευτές πιστωτές της ΑΕΚ θα χάσουν περίπου 10 εκ.
- Τα μελλοντικά έσοδα του Δημοσίου που θα χαθούν για τα 2-3 χρόνια που θα κάνει η ΑΕΚ να γυρίσει στην Α' είναι τουλάχιστον 15 εκ.

Με λίγα λόγια τα λεφτά είναι πάρα πολλά για να χαθούν, χώρια το πολιτικό κόστος και η αναταραχή που θα δημιουργηθεί. Αν κερδίσει η ΑΕΚ το παιχνίδι με τον ΑΤΡ έχει βάσιμες ελπίδες να γλυτώσει χαριστικά με κάποιον τρόπο (ίσως 19 ομάδες; ίσως ποινή του ΑΡΗ;). Σίγουρα δεν επικροτώ κάτι τέτοιο απλά λέω τα πράγματα όπως τα βλέπω. Κι αυτό που βλέπω είναι πως η ΑΕΚ είναι too big to fail ακόμη και τώρα.

Αυτή τη στιγμή στ αρχίδια μου τι θα πάθει τ ΟΑΚΑ ή η ΝΟΒΑ ή τι θα κάνει ο ΟΠΑΠ. Αυτή τη στιγμή με νοιάζουν 2 πράγματα. Να φύγουν τα μουνόπανα "οργανομένοι ΑΕΚτζήδες"  από την ΑΕΚ (φυσικά και υπάρχει και υγιής κομμάτι) και να αφού κάτσει η σκόνη να βρεθούν άνθρωποι που θα έχουν το κουράγιο και τ όραμα να την επαναφέρουν

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Χαλαρωσε gregory35, αλλοι τους ανεχονται χρονια τωρα να πουλανε προστασια σε bar - club, να το παιζουν security σε συναυλιες, να κατεβενουν σε πορειες για ξεκαβλωμα, να  την πεφτουν σε κοπελιτσες στα Εξαρχεια κι εσεις τους ανεχεστε μια Κυριακη τη βδομαδα.
Ασε που οταν βριζαν τον Μπαγιεβιτς οι περισοτεροι τους κανατε πλατες.
Προσωπικά ήμουν στην ορίτζιναλ για 4 χρόνια περίπου. Όταν την έγινε το πρώτο ματς με τον ΟΣΦΠ με τον Μπάγεβιτς στο πάγκο διαφώνησα με το πανό και δε πήγα στον αγώνα. Όταν γύρισα από την Αγγλία δεν ξαναασχολήθηκα με τους οργανωμένους. Όταν γύρισε ο Ντούσαν στον πάγκο της ομάδας τις άλλες 2 φορές αγόρασα διαρκείας αλλά δε πάτησα γήπεδο. Και πάντα έλεγα "αν δε σ αρέσει ο προπονητής έχεις 2 επιλογές. Ή να πας και να φωνάξεις για την ομάδα και να κάνεις τουμπεκί για τον προπονητή ή να μη πας καθόλου". Αλλά αυτή είναι προσωπική άποψη.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Εδω και καιρο λεμε καποιοι οτι αφου κανεις δεν βαζει χρηματα να παρει την ομαδα , καλυτερα να παει κατω και να καθαρισει απο οσα χρεη της φορτωσαν απατεωνες και ελλειψη ελεγχου απο την πολιτεια παρα να συνεχισει οπως φετος.
Φταιμε ολοι για την σημερινη καταντια της ομαδας μας. Αλλος πολυ (παλιοι προεδροι , οριτζιναλ , κατεστημενο του ελληνικου ποδοσφαιρου που αφαιμαξε τα κερδη των αλλων ομαδων, κρατος χωρις ελεγχους) και αλλος λιγοτερο ( απλοι οπαδοι, παικτες , παραγοντες χωρις εμπειρια που ηθελαν να προβληθουν). Οι ευθηνες που εριξα στο παρασκηνιο των αλλων αγωνων και των ομαδων που συμμετειχαν δεν ηταν γιατι δεν βλεπω τα δικα μας λαθη αλλά γιατι ακομα και σε αυτην την κακή αγωνιστικα ΑΕΚ , δεν δοθηκε η ευκαιρια να διεκδικηση στα ισα την παραμονη.
Οσοι χαιρονται κοντόφθαλμα, θα το βρουν μπροστα τους. (Μειωση εσόδων της superlegue, λιγοτερο ανταγωνιστικο άρα και λιγοτερο ελκυστικο πρωταθλημα, λιγοτερες ομαδες που μπορουν να μαζεψουν βαθμους στην ευρωπη- η 14η θεση της ουεφα πλησιαζει γοργά)
Εμεις αφου δεν μπορουμε να ξεφυγουμε απο ολα αυτα καλυτερα να δοκιμασουμε την τελευταια λυση , φτου και απο την αρχη. Το θεμα ειναι ποιος θα αναλαβει αυτην την αρχή. Γιατι εννοειτε οτι οσοι εχουν στα χερια τους την ΑΕΚ τωρα , ειναι αυτοματα ανεπιθυμητοι.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
Είναι από τις περιπτώσεις που δεν ξέρεις τι είναι καλύτερο. Να πέσεις με το κεφάλι ψηλά και να ζήσεις την περιπέτεια με την προοπτική και την ελπίδα να βγεις από αυτήν

καθαρός και πιο δυνατός, ή να επιδιώξεις να αποφύγεις το πικρό ποτήρι έστω κι αν "λερωθεί" η εικόνα σου, με το μέλλον όμως να παραμένει αβέβαιο και σκοτεινό.

Επειδή πλέον έχουμε το παράδειγμα του 2004 νομίζω πως η καλύτερη λύση είναι η πρώτη, με την προϋπόθεση πως θ' αναλάβει κάποιος που έχει τις δυνατότητες και την ικανότητα

να το κάνει.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.949
Πόντοι
6.515
μια ειναι η λυση. Η ΑΕΚ πεφτει ερασιτεχνικη, ξεχρεωνει, αναλαμβανει Τιγρης (δεν ηταν βλακας να πληρωσει τα κερατιατικα αλλων).
Φερνει Ντουσαν σε ασπρο αλογο, φτιαχνει ομαδα, ανεβαινει κατηγοριες και συνανταει τους αλλους καταχρεωμενους και τους διαλυει  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom