Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Φίλε πιστεψε με, δεν ειναι ο υποβιβασμος που ποναει, αλλά ο τροπος.
Γιατι να μην παμε τελευταια αγωνιστικη να τα παιξουμε ολα για ολα?
Και να βλεπαμε π.χ. αν εχει διαθεση να μας σωσει ο...Παναθηναικος? (ριχνοντας τη βεροια).
Εμενα πολυ θα με ενδιεφερε να το δω αυτο.
Πας καλα και εσυ ρε Αλεξ;Τι επρεπε να γινει δηλαδη να σφαξουν καναν παιχτη του πανθρακικου;Επειδη τους χαιδευαν τα αυτακια τοσα χρονια εγινε οτι εγινε.Πρεπει να υπαρξει τιμωρια,και βαρυτατη.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
7
Πόντοι
16
Σωστά.Που ακούστηκε διακοπή χωρίς νεκρούς??

Ασε γιατί ο Άρης έχει λερωμένη τη φωλιά του. Και αν κάποιος θά έπρεπε να εγκαλείται αυτός θα έπρεπε να είναι ο διαιτητής του αγώνα με τη Βέροια που δεν διέκοψε το ματς ως όφειλε (με ότι θα συνεπάγετο αυτό σε βάρος του 'Αρη) και όχι ο Τριτσώνης που ενήργησε σύμφωνα με τον κανονισμό.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Υ.Γ. Ελπιζω να υπαρχει κανενας σοβαρος νομικος εκει στην ΑΕΚ, ωστε να αντιληφθεί ότι η μονη σοβαρη υπερασπιστική γραμμή, ειναι να υποστηριχθεί οτι η ενεργεια του Τριτσωνη ηταν μη αναγκαια.

Αλλη γραμμη υπερασπισης δεν υπαρχει.

γιαυτο εξαφανιστηκες εσυ ρε? κυοφορουσες καιρο αυτο το μαργαριταρι  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Σωστά.
Που ακούστηκε διακοπή χωρίς νεκρούς??
Δεν ειπα οτι θα συμφωνουσα με μια τετοια γραμμη, αν ημουν στη θεση του αθλητικου δικαστη.
Αυτη ομως θεωρητικα ειναι η μονη δυνατή διέξοδος.
Εκτος αν εχουν σκοπό να πανε και να εχουν υπερασπιστικη γραμμη τα 89 χρονια της ΑΕΚ και την ιστορια της.
Αυτο εννοω.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μιλάς εκ πειρας ε? Εχεις συνηθισει τα αρειανα να μπαινοβγαινουν στον αγωνιστικο χωρο και να την γλυτωνουν.
το αντίθετο έχουμε συνηθίσει. Το σκηνικό στη βέροια ήταν η εξαίρεση

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σωστά.
Που ακούστηκε διακοπή χωρίς νεκρούς??

ελλαδαρα. αφου δε τιμωρηθηκαν αλλοι γιατι να τιμωρηθω εγω ειναι ο διαχρονικος 'κανονισμος'. μεχρι και οι χασοδικες εχουν χεσμενους τους κανονες  :2funny:

Επισκέπτης
Ασε γιατί ο Άρης έχει λερωμένη τη φωλιά του. Και αν κάποιος θά έπρεπε να εγκαλείται αυτός θα έπρεπε να είναι ο διαιτητής του αγώνα με τη Βέροια που δεν διέκοψε το ματς ως όφειλε (με ότι θα συνεπάγετο αυτό σε βάρος του 'Αρη) και όχι ο Τριτσώνης που ενήργησε σύμφωνα με τον κανονισμό.
Δεν έγραψα πουθενά κάτι διαφορετικό.
Αν στη Βέροια έπρεπε να διακοπεί το ματς (και λέω αν γιατί δεν το παρακολούθησα) τότε κακώς δεν έγινε έτσι.
Το να διαβάζουμε πως η ενέργεια Τριτσώνη ήταν μη αναγκαία είναι τουλάχιστον γελοίο..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Συγγνώμη κίολας, αλλά αν κάποιος νομικός υποστηρίξει τη θέση αυτή ΔΕΝ θα είναι σοβαρός, μαλάκας και άσχετος θα είναι.
Εγω την αποψη μου κατεθεσα.
Αν ομως την Πεμπτη (λεμε τωρα) προταθει αυτος ο ισχυρισμος και γινει δεκτος, θα μεταβαλεις γνωμη?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
ελλαδαρα. αφου δε τιμωρηθηκαν αλλοι γιατι να τιμωρηθω εγω ειναι ο διαχρονικος 'κανονισμος'. μεχρι και οι χασοδικες εχουν χεσμενους τους κανονες  :2funny:
Εσυ με τι υπερασπιστικη γραμμη προτεινεις να παει την Πεμπτη να απολογηθει η ΑΕΚ?

Επισκέπτης
Μιλάς εκ πειρας ε? Εχεις συνηθισει τα αρειανα να μπαινοβγαινουν στον αγωνιστικο χωρο και να την γλυτωνουν.

Μήπως είχα κάνει τα ίδια πριν 8 χρόνια, υποβιβάστηκα κι έφαγα 9 αγωνιστικές κεκλεισμένων??
Λέω εγώ τώρα..

Ρyu

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Τι να πει κανέις...
Αλλα διακόπτονται οριστικά, άλλα διακόπτονται ξαναρχίζουν και παιζεται το υπολοιπο, άλλα διακόπτονται ξαναρχίζουν μονο για να σφυριξει την λήξη ο διαιτητής... ότι να ναι.
Σε περίπτωση εισβολής θα πρέπει διακοπή, εκκενωση, συννέχια. Αν δεν εκκενωθει το γήπεδο σε συγκεκριμένο χρόνο οριστική διακοπή.
Τα "σε εύλογο χρονικό διάστημα", "στην κρίση του διαιτητή", "αν θελουν και οι 2 ομάδες" κτλ είναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

Στην ΑΕΚ έπρεπε να δοθεί η ευκαιρία να παίξει να ρέστα της στο Περιστέρι. Οπως δόθηκε αυτή η ευκαιρία στον Αρη.

Περαστικά.

Επισκέπτης
Δεν ειπα οτι θα συμφωνουσα με μια τετοια γραμμη, αν ημουν στη θεση του αθλητικου δικαστη.
Αυτη ομως θεωρητικα ειναι η μονη δυνατή διέξοδος.
Εκτος αν εχουν σκοπό να πανε και να εχουν υπερασπιστικη γραμμη τα 89 χρονια της ΑΕΚ και την ιστορια της.
Αυτο εννοω.

Τώρα τι ν' απαντήσω??
Η πιο ηλίθια γκόμενα που είχα ποτέ μου, Νομική σπούδαζε.
Όλα έχουν την εξήγησή τους..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Τώρα τι ν' απαντήσω??
Η πιο ηλίθια γκόμενα που είχα ποτέ μου, Νομική σπούδαζε.
Όλα έχουν την εξήγησή τους..
Να προτιμας του φυσικομαθηματικου.
Ειναι πιο προοδευτικες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom