ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Να προτιμας του φυσικομαθηματικου.
Ειναι πιο προοδευτικες.
τι σου λεει ρε ο κηπουρος. σκιστονε
Να προτιμας του φυσικομαθηματικου.
Ειναι πιο προοδευτικες.
Δεν υποβιβάστηκες γι' αυτό το λόγο.Μήπως είχα κάνει τα ίδια πριν 8 χρόνια, υποβιβάστηκα κι έφαγα 9 αγωνιστικές κεκλεισμένων??
Όχι βέβαια.Αν ομως την Πεμπτη (λεμε τωρα) προταθει αυτος ο ισχυρισμος και γινει δεκτος, θα μεταβαλεις γνωμη?
Εμενα μου ηρθε ο Γκουγκουλιάς να πανηγυριζει στην Φυλη, στο 0-1 (ή 1-2?) με το Θρασυβουλο στο 95ο λεπτο την τελευταια αγωνιστική...Κοίτα να δεις φαντασία που την έχω ρε.
Που μου ήρθε τώρα να πανηγυρίζει ο Γκουγκουλιάς σε άδεις κερκίδες με την Καστοριά..
Respect.Δε με παίρνει να προτιμώ τπτ πλέον μάστορα..
γιατί ρε?Δε με παίρνει να προτιμώ τπτ πλέον μάστορα..
Γιατι ρε μαλακα.δεν σε πηραν και τα χρονια.Δε με παίρνει να προτιμώ τπτ πλέον μάστορα..
Δεν υποβιβάστηκες γι' αυτό το λόγο.
Δε με παίρνει να προτιμώ τπτ πλέον μάστορα..
Μπαν για να τον παρω κι αυτον στο κοσμομπαν απο το σαιτ γιαυτη τη δηλωση. τωρα.
Εμενα μου ηρθε ο Γκουγκουλιάς να πανηγυριζει στην Φυλη, στο 0-1 (ή 1-2?) με το Θρασυβουλο στο 95ο λεπτο την τελευταια αγωνιστική...
Τι ωραια ειχε ανοιξει η αμυνα τοτε...
Φάκιου..γιατί ρε?
έπεσε περιορισμός και στη χούφτα?
το ξετομάριασες το γατί![]()
Γκουγκουλιά θυμαμαι εγω.Ο Βελώνης στο Αιγάλεω με το Χαϊδάρι ήταν.
Και φυσικά οι Χαϊδαριώτες έπαιξαν και τις κάλτσες τους για να μας νικήσουν τότε..
Εχω την εντυπωση οτι δεν σωζεται η ΑΕΚ αν πεσει ο Αρης λογω χρεων, απλως ανεβαινει αλλη μια απο την Β Εθνικη.Τίποτε δεν τελείωσε… Η ΑΕΚ θα τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών -3 φέτος ή φέτος -2 και -2 από του χρόνου. Υπάρχει άλλη μία αγωνιστική!
Στον ΑΡΗ εκκρεμή ένα δικαστήριο που αν δεν μπει στο άρθρο 99 μέχρι τέλη του Μαη κινδυνεύει με αφαίρεση πολλών βαθμών γιατί δεν είναι μόνο ο Σηφάκης είναι συνολικά 7.000.000 ευρώ που χρωστάει σε πρώην παίχτες που έχουν κάνει προσφυγή. Αν μπει στο άρθρο 99 παίρνει παράταση ζωής αλλά πρέπει να βρει πάλι χρήμα για να είναι βιώσιμος οικονομικά και αγωνιστικά.
Δεν έχει επικυρωθεί η βαθμολογία ακόμη και δεν έχουν ελεγχθεί φάκελοι κτλ.
Αν δεν επικυρωθεί η βαθμολογία τίποτε δεν είναι δεδικασμένο.
Μην προτρέχετε … Έχουμε δει πολλά…
θενκςΦάκιου..
Εχω την εντυπωση οτι δεν σωζεται η ΑΕΚ αν πεσει ο Αρης λογω χρεων, απλως ανεβαινει αλλη μια απο την Β Εθνικη.
Αλλά δεν παιρνω και ορκο.
Γκουγκουλιά θυμαμαι εγω.
Αλλά για να το λες μαλλον θα ξερεις καλυτερα...
Ανακαλω.
Σ' αυτό έχεις δίκιο. Ειδαμε τι έγινε με Βόλο, Ηρακλή και Καβάλα πέρσι.Έχει μία ακόμη αγωνιστική .... Μπορεί να φας -6 από την καινούργια χρονιά… εκκρεμούν αποφάσεις…
Δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει με ΑΦΜ κτλ. από ομάδες που ανεβένουν. Αν δεν επικειρωθεί η βαθμολογία τίποτε δεν τελείωσε στην Ελλάδα!