You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
αν θεωρείς πως είναι οι μόνες με ιστορία, μάλλον είσαι εσύ ηλίθιος.Αν δεν θεωρεις ομαδες οπως η ΑΕΚ,ο Αρης,ο Ηρακλης,οτι ειναι ιστορικες,απλα εισαι ηλιθιος.
εγώ σου λέω απλά πως δεν είναι οι μόνες. Και επίσης σου λέω πως ο κάθε οπαδός έχει αναγάγει την ομάδα του σε ιστορική. Και προπάντων στη μοναδική ιστορική.
Και πως επίσης το γεγονός πως είναι "ιστορική" δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να πέφτει με το νταηλίκι.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
μαλακίες λέει.Αν εννοείς τον Μελισσανίδη,μάλλον δεν.....
Πρίν λίγο στο Zoom,στην εκπομπή Κίτρινος Τύπος του Τριανταφυλλοπούλου,μίλησε τηλεφωνικά ο επιχειρηματίας Στήβ Κακέτσης και είπε ότι ο Μελισσανίδης δεν έχει μπει μέχρι τώρα στην ΑΕΚ, γιατί είναι πάρα πολλά τα 170 εκατομμύρια,ειδικά αυτή την εποχή.Είπε επίσης,ότι και στην περίπτωση που η ΑΕΚ πάει Γ'-Δ' Εθνική για να σβηστούν τα χρέη προς το δημόσιο (όχι πρός τους παίχτες και προπονητές,σύμφωνα με την FIFA) ο Μελισσανίδης θα πρέπει να βάλει 50 εκατομμύρια περίπου,για να φτιάξει μία ανταγωνιστική ομάδα,πράγμα που με την δεδομένη οικονομική κατάσταση,δεν το βλέπει να γίνεται.....Θα δούμε,η συνέχεια θα είναι πάρα πολύ δύσκολη....
Στην ερασιτεχνική τα χρέη της ΑΕΚ πρακτικά σβήνονται.
Στην ερασιτεχνική άμα τρέξεις μπάτζετ (μέ ΟΛΑ ΜΕΣΑ) της τάξεως των 100,000 Ευρώ δεν υπάρχει ομάδα να σε ανταγωνιστεί. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως κρατάς τις ακαδημίες, βάζεις ένα καλό προπονητή (στην ερασιτεχνική είναι για τον πούτσο οι περισσότεροι τεχνικοί) και τους μαθαίνεις μπάλα.
Μέχρι την Football league ζήτημα αν θα βάζει 1,000,000 από την τσέπη κάθε χρόνο. Στην FB θα το βάλει για να ανέβει σίγουρα.
Την Καλλιθέα που είπε κάποιος πιο πρίν είναι να την αναλάβουνε καινούργιοι. Και ο ένας εξ αυτών είναι μάνατζερ παικτών. Τον θεωρώ λαμόγιο προσωπικά. Και δεν θα έλεγα πως είναι καλό να μπλέξετε σαν ομάδα μαζί του - εκτός αν δεσ σας ενδιαφέρει η εξυγίανσή της...
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
Ολο ασυναρτησιες λες ρε ανθρωπε μου ελεος πια.Ομαδες με 90 και χρονια παρουσιας στον αθλητισμο,εννοειται πως ειναι ιστορικες.Δεν τις εχει αναγαγει κανεις οπαδος,αλλα η ιστορια.Και φυσικα δεν ειπε κανεις οτι πρεπει να μεινει νταηλικι στην Α.Και πολλες αλλες ιστορικες ομαδες στην ευρωπη εχουν πεσει,θα πεσει και η ΑΕΚ.Αλλα το να μην θεωρεις ιστορικες ομαδες οπως η ΑΕΚ,ο γκευ,ο βαζελος,ο ΠΑΟΚ,ειναι ηλιθιοτητα απλα.αν θεωρείς πως είναι οι μόνες με ιστορία, μάλλον είσαι εσύ ηλίθιος.
εγώ σου λέω απλά πως δεν είναι οι μόνες. Και επίσης σου λέω πως ο κάθε οπαδός έχει αναγάγει την ομάδα του σε ιστορική. Και προπάντων στη μοναδική ιστορική.
Και πως επίσης το γεγονός πως είναι "ιστορική" δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να πέφτει με το νταηλίκι.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ώχου ρε πούστη μου κόλλημα που τρως...Ολο ασυναρτησιες λες ρε ανθρωπε μου ελεος πια.Ομαδες με 90 και χρονια παρουσιας στον αθλητισμο,εννοειται πως ειναι ιστορικες.Δεν τις εχει αναγαγει κανεις οπαδος,αλλα η ιστορια.Και φυσικα δεν ειπε κανεις οτι πρεπει να μεινει νταηλικι στην Α.Και πολλες αλλες ιστορικες ομαδες στην ευρωπη εχουν πεσει,θα πεσει και η ΑΕΚ.Αλλα το να μην θεωρεις ιστορικες ομαδες οπως η ΑΕΚ,ο γκευ,ο βαζελος,ο ΠΑΟΚ,ειναι ηλιθιοτητα απλα.
ξαναδιάβασε τι γράφω
και αναφέρομαι περισσότερο στους κολλημένους οπαδούς και στους δημοσιογράφους.
το να λες και να τονίζεις πως μια ομάδα είναι ιστορική και γιαυτό δεν πρέπει να πέφτει είναι ηλίθιο, γιατί δεν έχω ακούσει για ΚΑΜΙΑ ομάδα τόσα χρόνια πως ΔΕΝ είναι ιστορική. Οι δημοσιογράφοι όλες ιστορικές τις ονομάζουνε, ακόμα και αν δεν έχουνε 90 χρόνια ιστορία.
Δεν είπα για καμία ομάδα πως δεν είναι ιστορική...πού στον κόρακα το διάβασες αυτό;;;
πόσες φορές θα σου το πω να μάθεις να διαβάζεις και να μη διαβάζεις αυτά που νομίζεις πως θα σου πει ο άλλος;
Ξεκόλλα
όσο για το αν είναι να πέσει η ΑΕΚ ή όχι, δεν αναφέρθηκα σε εσένα (φαντάζομαι είδες πως δεν έκανα παράθεση δική σου θέση). Τις τελευταίες σελίδες έχεις γράψει πράγματα που συμφωνώ (παραδόξως)
Αλλά όταν ο άλλος σου λέει για να βρούνε ΑΦΜ, να πάνε να κάνουνε παράσταση για το οτι φταίει ο διαιτητής κλπ κλπ... ε, έλεος.
Καταλαβαίνω σαν οπαδό να σε πονάει που πέφτει η ομάδα, το σέβομαι απόλυτα αυτό. Αλλά το να μη βλέπεις τα λάθη ή το να προσπαθείς με λαμογιά να μείνεις ....
Και σύμφωνοι, μπορεί ο Άρης να ευνοήθηκε (δεν το είδα το ματς αυτό), αλλά δεν μπορείς να ζητάς να συνεχιστεί ματς που έχουνε γαμήσει όλο το γήπεδο.
Τέλος πάντων, το ποστ μου είχε αυτή την έννοια. Δεν καταλαβαίνω με τίποτα τις αντιδράσεις οπαδών οποιουδήποτε σωματίου (συμπεριλαμβανομένου και του ΟΣΦΠ που υποστηρίζω) του στυλ κλείνουμε δρόμους, κάνουμε καταλήψεις, τα σπάμε, τα πετάμε, γαμάμε και την ομάδα εμείς για να είμαστε υπερήφανοι που τη γαμήσαμε εμείς μόνοι μας.
Σαν να σου λένε πως έρχεται πυρκαγιά στο σπίτι σου γιατί δεν έβαλες πυροσβεστικό κρουνό στα 50 μέτρα και εσύ να πας να βάζεις μόνος σου μπουρλώτο στο σπίτι για να λες πως το έκαψα μόνος μου ο μάγκας.
Διαφωνείς ή συμφωνείς... αδιάφορο. Εγώ το θεωρώ εντελώς ηλίθιο σαν ενέργεια.
lavios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 31
- Like
- 556
- Πόντοι
- 1.596
Τα είχα γράψει και παλιότερα, δυστυχώς τα ξαναγράφω γιατί μάλλον για κει πάμε.
Αν χρεωκοπήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ, η ανώνυμη εταιρία δηλαδή στην οποία έχει εκχωρήσει τη χρήση του σήματος της ΑΕΚ η Ερασιτεχνική, τότε μετασχηματίζεται σε σωματείο και πέφτει στην πρώτη ερασιτεχνική κατηγορία που είναι πλέον η Γ'. Τα χρέη της ΠΑΕ αποξενώνονται πλέον από το σωματείο που δε χρωστά σε ΚΑΝΕΝΑ βάσει του ελληνικού Νόμου. Όμως η ΦΙΦΑ για να μη χάνουν τα λεφτά τους ειδικά οι ξένοι-μέλη της (παίκτες-προπονητές) παρακολουθεί στενά αυτές τις υποθέσεις και ουσιαστικά υποχρεώνει το σύλλογο να τακτοποιήσει τις οφειλές προς τα μέλη της, ειδάλλως επιβάλλει αγωνιστικές κυρώσεις. Επί της ουσίας ΚΑΙ αυτές οι οφειλές θα υποστούν ένα γερό κούρεμα αλλά οπωσδήποτε κάποια από τα λεφτά προς παίκτες και προπονητές θα πληρωθούν. Όλα τα υπόλοιπα χρέη είναι πάνω στην ΠΑΕ η οποία εφόσον δεν έχει περιουσιακά στοιχεία να εκποιήσει στην ουσία τα οφείλει όλα. Οι οφειλές προς τρίτους δεν έχουν ποινικές ευθύνες εκτός αν ε΄χουν εκδοθεί επιταγές, οπότε και έχει ποινική ευθύνη όποιος την εξέδωσε. Οι οφειλές προς Δημόσιο και Ταμεία βαρύνουν τους Προέδρους και Διευθύνοντες Συμβούλους που τις δημιούργησαν και θα αναζητηθούν τόσο αστικά (κατάσχεση της περιουσίας τους) και ποινικά. Η υπόθεση Ψωμιάδη ΔΕΝ τελειώνει με τη χρεοκοπία της ΠΑΕ, αρκεί να υπάρχει κάποιος δικηγόρος να συνεχίσει να ασχολείται. Μπορεί κάλλιστα η ΠΑΕ να εκχωρήσει τις οφειλές στο Δημόσιο, και αν κι εφόσον βρεθούν λεφτά του Ψωμιάδη να τα πάρει και να σταματήσει να κυνηγάει τους νόμιμους εκπροσώπους της ΠΑΕ.
Προσωπικά πιστεύω πως η συγκυρία με την άνοδο του Απόλλωνα είναι σημαδιακή και είναι μάλλον η καλύτερη λύση η απορρόφησή του. Θα είναι χαζός όποιος σταθεί σε δικαιολογίες τύπου "να μη χαθεί η ιστορική ομάδα" κτλ. όταν ΑΕΚ και Απόλλων έχουν κοινή καταγωγή (πρροσφυγιά) και είναι στην ίδια γειτονιά. Η καινούρια ονομασία μπορεί να είναι Αθλητική Ένωση Κωνσταντινούπολης-Σμύρνης χωρίς να αλάξει το έμβλημα και η σύντομη ονομασία Α.Ε.Κ.
Σχεδόν όλες οι ομάδες της Αγγλίας προέρχονται από ενώσεις ομάδων γι αυτό και λέγονται United. Άλλώστε Ένωση είναι και το δικό μας όνομα.
Άντε αδέλφια ψηλά το κεφάλι έρχονται καλύτερες μεέρες.
Αν χρεωκοπήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ, η ανώνυμη εταιρία δηλαδή στην οποία έχει εκχωρήσει τη χρήση του σήματος της ΑΕΚ η Ερασιτεχνική, τότε μετασχηματίζεται σε σωματείο και πέφτει στην πρώτη ερασιτεχνική κατηγορία που είναι πλέον η Γ'. Τα χρέη της ΠΑΕ αποξενώνονται πλέον από το σωματείο που δε χρωστά σε ΚΑΝΕΝΑ βάσει του ελληνικού Νόμου. Όμως η ΦΙΦΑ για να μη χάνουν τα λεφτά τους ειδικά οι ξένοι-μέλη της (παίκτες-προπονητές) παρακολουθεί στενά αυτές τις υποθέσεις και ουσιαστικά υποχρεώνει το σύλλογο να τακτοποιήσει τις οφειλές προς τα μέλη της, ειδάλλως επιβάλλει αγωνιστικές κυρώσεις. Επί της ουσίας ΚΑΙ αυτές οι οφειλές θα υποστούν ένα γερό κούρεμα αλλά οπωσδήποτε κάποια από τα λεφτά προς παίκτες και προπονητές θα πληρωθούν. Όλα τα υπόλοιπα χρέη είναι πάνω στην ΠΑΕ η οποία εφόσον δεν έχει περιουσιακά στοιχεία να εκποιήσει στην ουσία τα οφείλει όλα. Οι οφειλές προς τρίτους δεν έχουν ποινικές ευθύνες εκτός αν ε΄χουν εκδοθεί επιταγές, οπότε και έχει ποινική ευθύνη όποιος την εξέδωσε. Οι οφειλές προς Δημόσιο και Ταμεία βαρύνουν τους Προέδρους και Διευθύνοντες Συμβούλους που τις δημιούργησαν και θα αναζητηθούν τόσο αστικά (κατάσχεση της περιουσίας τους) και ποινικά. Η υπόθεση Ψωμιάδη ΔΕΝ τελειώνει με τη χρεοκοπία της ΠΑΕ, αρκεί να υπάρχει κάποιος δικηγόρος να συνεχίσει να ασχολείται. Μπορεί κάλλιστα η ΠΑΕ να εκχωρήσει τις οφειλές στο Δημόσιο, και αν κι εφόσον βρεθούν λεφτά του Ψωμιάδη να τα πάρει και να σταματήσει να κυνηγάει τους νόμιμους εκπροσώπους της ΠΑΕ.
Προσωπικά πιστεύω πως η συγκυρία με την άνοδο του Απόλλωνα είναι σημαδιακή και είναι μάλλον η καλύτερη λύση η απορρόφησή του. Θα είναι χαζός όποιος σταθεί σε δικαιολογίες τύπου "να μη χαθεί η ιστορική ομάδα" κτλ. όταν ΑΕΚ και Απόλλων έχουν κοινή καταγωγή (πρροσφυγιά) και είναι στην ίδια γειτονιά. Η καινούρια ονομασία μπορεί να είναι Αθλητική Ένωση Κωνσταντινούπολης-Σμύρνης χωρίς να αλάξει το έμβλημα και η σύντομη ονομασία Α.Ε.Κ.
Σχεδόν όλες οι ομάδες της Αγγλίας προέρχονται από ενώσεις ομάδων γι αυτό και λέγονται United. Άλλώστε Ένωση είναι και το δικό μας όνομα.
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
την επομενη φορα να τον ξεκινησετε βασικο
[size=20pt]Είμαι Υπερήφανος που είμαι Αεκτζής.[/size]
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Συμφωνω με όσα εγραψες. Δεν ξερω όμως κατα πόσο ειναι ευκολο να γινει μια απορροφηση του Απολλωνα. Οι φιλαθλοι του (όσο λιγοι και αν ειναι συγκριτικα με μας) , θα αντιδράσουν. Ισως με μια καλιθεα να ειναι πιο απλό.Τα είχα γράψει και παλιότερα, δυστυχώς τα ξαναγράφω γιατί μάλλον για κει πάμε.
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.518
- Πόντοι
- 456
Εγω παλι δεν βρισκω τον λογο να υπαρξει καποιου ειδους συχωνευση με αλλη ομαδα.Απο την στιγμη που επεσες κυριε θα σηκωθεις μονος σου και δεν θα κρεμεσαι απο τα αρχιδια κανενος.Εγω σαν Πανιωνιος ουτε καν θα καταδεχομουν να ενωθω με οποιαδηποτε ομαδα για να καρπωθω τυχον οφελη που θα προεκυπταν απο μια τετοια ενωση.Ας παει ερασιτεχνικο να γλιτωσει οτι ειναι να γλιτωσει και απο κει και περα λαο εχει σιγα σιγα θα βρει το δρομο της.
studio69
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Συμφωνω με όσα εγραψες. Δεν ξερω όμως κατα πόσο ειναι ευκολο να γινει μια απορροφηση του Απολλωνα. Οι φιλαθλοι του (όσο λιγοι και αν ειναι συγκριτικα με μας) , θα αντιδράσουν. Ισως με μια καλιθεα να ειναι πιο απλό.
ο απολλων εχει ηδη συγχωνευτει, δεν παιζει τετοιο πραγμα
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Εσυ σαν πανιωνιος εγινες Νεος πανιωνιος σε μιανυχτα , διατηρησες το ιδιο αφμ και εμεινες στην ιδια κατηγορια φεσωνοντας ολον το κοσμο χωρις καμιά συνεπεια. Οποτε δεν δικαιεισαι να μιλας για αρχιδια ουτε να βγαζεις λόγους.Εγω παλι δεν βρισκω τον λογο να υπαρξει καποιου ειδους συχωνευση με αλλη ομαδα.Απο την στιγμη που επεσες κυριε θα σηκωθεις μονος σου και δεν θα κρεμεσαι απο τα αρχιδια κανενος.Εγω σαν Πανιωνιος ουτε καν θα καταδεχομουν να ενωθω με οποιαδηποτε ομαδα για να καρπωθω τυχον οφελη που θα προεκυπταν απο μια τετοια ενωση.Ας παει ερασιτεχνικο να γλιτωσει οτι ειναι να γλιτωσει και απο κει και περα λαο εχει σιγα σιγα θα βρει το δρομο της.
Προσωπικα δεν με πειραζει καθολου αν μεινουμε ως εχουμε και ξεκινησουμε απο το ερασιτεχνικο. Ποιο πολυ με απασχολει το ΠΟΙΟΣ , θα αναλαβει την διαχειρση της ομαδας.
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Τι συγχωνεύσεις καί μπουρμπούτσαλα συζητάμε τώρα ? καλώς ή κακώς πέφτουμε καί κάποιοι ευθύνωνται για αυτό οπότε με τεχνάσματα τύπου συγχωνεύσεις αφομοιώσεις κ.λ.π. καί ρεζίλι γινόμαστε περισσότερο , οί ανευθυνουπεύθυνοι μένουν ουσιαστικά στο απυρόβλητο αλλά καί τελικά αποδεικνύουμε ότι όντως δεν διαφέρουμε απο εκείνους τους οποίους κατηγορούμε για την ξεφτίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου
! ΑΕΚ είμαστε γαμώ το κέρατο μου μπορεί να γονατίσουμε αλλά θα ξανασηκώσουμε κεφάλι αλλά μακριά τα λαμόγια καί οί λαμογιές διαφορετικά άς μείνουμε απλά ανάμνηση
!

soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.518
- Πόντοι
- 456
Εσυ σαν πανιωνιος εγινες Νεος πανιωνιος σε μιανυχτα , διατηρησες το ιδιο αφμ και εμεινες στην ιδια κατηγορια φεσωνοντας ολον το κοσμο χωρις καμιά συνεπεια. Οποτε δεν δικαιεισαι να μιλας για αρχιδια ουτε να βγαζεις λόγους.
Προσωπικα δεν με πειραζει καθολου αν μεινουμε ως εχουμε και ξεκινησουμε απο το ερασιτεχνικο. Ποιο πολυ με απασχολει το ΠΟΙΟΣ , θα αναλαβει την διαχειρση της ομαδας.
Τυπε εγω στηριχθηκα σε νομο του κρατους ο οποιος δεν φιαχτηκε για μενα.Σε λιγο θα μου πεις κιολας οτι ειμαι και ομαδα του κρατους

Το τι δικαιουμαι δεν θα το πεις εσυ εκτος και αν ετσι σου μαθανε οποτε αλλαξε πλευρο.
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Κανεις δεν μενει στο απυροβλητο. Ισα - ισα που αν διαλυθει η ΠΑΕ , γινεται υποχρεωτικα ελεγχος και καταμερισμος των οφειλων , σε οσους προεδρους τα δημιουργησαν.Απο την εφορια δεν γλυτωνει κανεις σημερα. Για αυτο ειπα πριν οτι πολλοι απο αυτους που καθονται στα επισημα , εχουν λογους να ανησυχουν.Τι συγχωνεύσεις καί μπουρμπούτσαλα συζητάμε τώρα ? καλώς ή κακώς πέφτουμε καί κάποιοι ευθύνωνται για αυτό οπότε με τεχνάσματα τύπου συγχωνεύσεις αφομοιώσεις κ.λ.π. καί ρεζίλι γινόμαστε περισσότερο , οί ανευθυνουπεύθυνοι μένουν ουσιαστικά στο απυρόβλητο αλλά καί τελικά αποδεικνύουμε ότι όντως δεν διαφέρουμε απο εκείνους τους οποίους κατηγορούμε για την ξεφτίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου! ΑΕΚ είμαστε γαμώ το κέρατο μου μπορεί να γονατίσουμε αλλά θα ξανασηκώσουμε κεφάλι αλλά μακριά τα λαμόγια καί οί λαμογιές διαφορετικά άς μείνουμε απλά ανάμνηση
!
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Το σχολιο μου <<.. δεν δικαιεισαι να μιλας ....>> δεν ηταν στο προσωπο αλλά στον οπαδό . Αν πιστευεις οτι εχεις δικαιωμα να κρινεις και να κανεις υποδειξεις θεωρωντας τον εαυτο σου καλυτερο οταν εχεις κανει χειροτερα , τότε πάσο . Παντως μην περιμενεις κανεις να δωσει αξια στην γνώμη σου.Τυπε εγω στηριχθηκα σε νομο του κρατους ο οποιος δεν φιαχτηκε για μενα.Σε λιγο θα μου πεις κιολας οτι ειμαι και ομαδα του κρατους
Το τι δικαιουμαι δεν θα το πεις εσυ εκτος και αν ετσι σου μαθανε οποτε αλλαξε πλευρο.
Ομαδα του κρατους δεν εισαι , αλλά και εσυ χαριστικα παιζεις και τωρα στην κατηγορια. Και λογο χρεων και λόγο αβανταδορων. Ξανακερδισε 3-1 τον γκευ ρε συ με δανεικο τον μητρογλου για να σωθεις. Εκτος αν νομιζεις οτι ολοι εχουμε μνημη χρυσόψαρου.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.056
- Πόντοι
- 1.486
Αυτός ο τύπος κατι ξερει,αλλά δε μιλάει.....Εσύ Αεκτζή θα αφήσεις την ΑΡΡΩΣΤΙΑ μόνη;;;
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.518
- Πόντοι
- 456
Το σχολιο μου <<.. δεν δικαιεισαι να μιλας ....>> δεν ηταν στο προσωπο αλλά στον οπαδό . Αν πιστευεις οτι εχεις δικαιωμα να κρινεις και να κανεις υποδειξεις θεωρωντας τον εαυτο σου καλυτερο οταν εχεις κανει χειροτερα , τότε πάσο . Παντως μην περιμενεις κανεις να δωσει αξια στην γνώμη σου.
Ομαδα του κρατους δεν εισαι , αλλά και εσυ χαριστικα παιζεις και τωρα στην κατηγορια. Και λογο χρεων και λόγο αβανταδορων. Ξανακερδισε 3-1 τον γκευ ρε συ με δανεικο τον μητρογλου για να σωθεις. Εκτος αν νομιζεις οτι ολοι εχουμε μνημη χρυσόψαρου.![]()
Δεν εχει σημασια αν ηταν στο προσωπο γιατι με αυτο που ειπες εννοεις και μενα.Αν ειδες πουθενα οτι θεωρω τον εαυτο μου καλυτερο μαλλον κανεις λαθος.Σου ανεφερα τον νομο και για αυτο δεν ειπες τιποτα οποτε το χαριστικα ειναι λογια του αερα..Το αν θα δωσει κανεις αξια στην γνωμη μου δεν με ενδιαφερει εκτος αν εσυ γραφεις επειδη θες να γινεις αρεστος.
Οσο για δανεικους πριν λιγο καιρο ο αρουλης ηταν ομαδουλα του βαζελου για πολλους.Φετος πηρε 2 απο γαυρο οποτε πλεον ειναι σε αλλο αρμα ετσι?
Καλη συνεχεια σε οποια κατηγορια και αν βρεθεις
lavios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 31
- Like
- 556
- Πόντοι
- 1.596
Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του για το τι είναι έντιμο, αντρίκιο, σωστό ή ηθικό. Ανάλογα με τις γνώσεις του, το μυαλό του και το πόσο αντικειμενικά μπορεί να δει τα πράγματα. Δε με πειράζει να λέει ο καθένας το κοντό και το μακρύ του ειδικά όταν υποστηρίζει μια μικρή ομάδα. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν όλοι αυτοί οι μικροί, και το οποίο φαίνεται ξεκάθαρα σήμερα με το πρόβλημα της ΑΕΚ, είναι ότι το ελ. ποδόσφαιρο είναι εντελώς απροετοίμαστο στο ενδεχόμενο να χάσει μία από τις τρεις ομάδες έστω και για λίγα χρόνια. Η ζημιά είναι τεράστια και όποιος το καταλαβαίνει έχει καλώς δε θα τσακωθώ ούτε και θα κάτσω να εξηγήσω. Ισονομία στα αγωνιστικά εννοείται οι καν΄νες ίδιοι για όλους συμφωνώ αλλά η πραγματικότητα λέει άλλα. Άλλωστε τα λεφτά που παίρνουν ΟΛΕΣ οι ομάδες από τα υπέρογκα τηλεοπτικά και τις χορηγίες έχουν στηριχτεί στη δημοτικότητα των ΜΕΓΑΛΩΝ. Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα. Και μην ακούσω τίποτα περί αδικίας, να παίζουμε μόνοι μας κτλ. γιατί εξηγώ ότι ΔΕΝ συμφωνώ με την κατάσταση αλλά δεν είμαι τυφλός να μην την βλέπω. Δεν γίνεται στην Αττική κάθε γειτονιά να έχει μία ομάδα και να θέλει να είναι ανταγωνιστική, όπως δεν γίνεται να έχει μια επαρχιακή πόλη δύο ανταγωνιστικές ομάδες. Αν δεν καταλάβουμε κι από αυτή την κρίση ότι πρέπει να μαζευτούμε και να συνεργαστούμε δε θα το καταλάβουμε ποτέ. Του χρόνου θα έχουμε δύο ομάδες από το Βόλο και ίσως και τη Λάρισα. Θα έχουμε και δύο ομάδες από το Ηράκλειο και μία από τα Χανιά. Καμία τους δε θα πρωταγωνιστήσει μόνη της. Τα θαύματα όπως το 87 με τη Λάρισα δε θα ξαναγίνουν. Μόνη λύση να καταλάβουν οι παράγοντες και οι μαλάκες οι φίλαθλοι ότι πρέπει να συνεργαστούν.
Η ΑΕΚ με το έναν ή τον άλλο τρόπο δε θα λείψει από την Α' εθνική γιατί δεν το θέλει και δε θα την αφήσουν, το θέμα είνα ποια είναι η καλύτερη λύση για την ομάδα και όχι αν θα έχει ο κυρ Τάκης στο καφενείο να μας λέει για τότε που μας έσωσαν ή που συγχωνευτήκαμε με άλλη ομάδα. Ξυπνήστε, η ΑΕΚ δεν είναι ενα ΑΦΜ, και στην τελική αν μας έφεραν στην χρεωκοπία οι δικοί μας, άλλο τόσο μας έφερε το σύστημα των Γαβρο-βάζελων. Καταλαβαίνω την ζήλια όλων των υπολοίπων μικρών προς την ΑΕΚ γιατί είναι η ομάδα που δεν ήταν ποτέ κατεστημένο αλλά το έχει κερδίσει πολλές φορές, αλλά ας βγάλουν επιτέλους τις παρωπίδες κι ας καταλάβουν ότι το ποδόσφαιρο το βιάζουν τα γνωστά βουβάλια ΟΣΦΠ-ΠΑΟ και οι βοσκοί-παράγοντες τύπου Κμπόντης, Μητρόπουλος, Μπεος, Ψωμιάδης κτλ.
Η ΑΕΚ με το έναν ή τον άλλο τρόπο δε θα λείψει από την Α' εθνική γιατί δεν το θέλει και δε θα την αφήσουν, το θέμα είνα ποια είναι η καλύτερη λύση για την ομάδα και όχι αν θα έχει ο κυρ Τάκης στο καφενείο να μας λέει για τότε που μας έσωσαν ή που συγχωνευτήκαμε με άλλη ομάδα. Ξυπνήστε, η ΑΕΚ δεν είναι ενα ΑΦΜ, και στην τελική αν μας έφεραν στην χρεωκοπία οι δικοί μας, άλλο τόσο μας έφερε το σύστημα των Γαβρο-βάζελων. Καταλαβαίνω την ζήλια όλων των υπολοίπων μικρών προς την ΑΕΚ γιατί είναι η ομάδα που δεν ήταν ποτέ κατεστημένο αλλά το έχει κερδίσει πολλές φορές, αλλά ας βγάλουν επιτέλους τις παρωπίδες κι ας καταλάβουν ότι το ποδόσφαιρο το βιάζουν τα γνωστά βουβάλια ΟΣΦΠ-ΠΑΟ και οι βοσκοί-παράγοντες τύπου Κμπόντης, Μητρόπουλος, Μπεος, Ψωμιάδης κτλ.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 79
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις