Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Φτού,έγραψα λάθος το όνομα και παρέσυρα και εσένα......   :grin:
Ερμείδης λέγεται....

Μπορεί και να το πίστευε....Φοβερή δήλωση πάντως....  :2funny: :2funny:
μας κολλησε το Ρ
θεος ο αρχιδης μια ατακα τετοια καθε βδομαδα θα ζησουμε 300χρονια

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Το + 1.000.000 που γράφεις είναι σε ευρώ?  :grin: Το θέλω,το θέλω!  :tooth: :tooth:
Αντε να πάρουμε εμείς την ΑΕΚ,γιατί αν περιμένουμε από τους άλλους.....   :grin:
:2funny: :2funny:
Τυπε , αμα παρεις την ομαδα , καντην λαϊκης βάσης να πάρω και εγω 10 μετοχες. :grin:

Περα απο την πλάκα , οτι σεναρια και αν σκεφτονται στην κοπρολιγκα (αν ειναι αληθεια βεβαια και οχι ραδιο αρβυλα) , δεν ειναι γιατι τους επιασε ο πονος , ουτε ειναι απαραιτητα πρως το συμφερων  μας.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Τυπε , αμα παρεις την ομαδα , καντην λαϊκης βάσης να πάρω και εγω 10 μετοχες. :grin:

Περα απο την πλάκα , οτι σεναρια και αν σκεφτονται στην κοπρολιγκα (αν ειναι αληθεια βεβαια και οχι ραδιο αρβυλα) , δεν ειναι γιατι τους επιασε ο πονος , ουτε ειναι απαραιτητα πρως το συμφερων  μας.

Ακριβως αυτό . Ασε που δεν καταλαβαινω γιατι ους επιασε τωρα ο πόνος , και στον Α' γυρο χαλια πηγαίναμε .

ΠΡΕΠΕΙ να πέσει η ΑΕΚ . Και μονο για τα επεισόδια μας αξιζει -20 βαθμούς (μαλακια του διαιτητη που δεν το διέκοψε στο 70').

Ας κατσουν στην Σουπερ Ληγκ οι γαβροι να "κονταροχτυπιουνται" με τα Γιαννενα και τον Αστέρα .

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
  Ακριβως αυτό . Ασε που δεν καταλαβαινω γιατι ους επιασε τωρα ο πόνος , και στον Α' γυρο χαλια πηγαίναμε .

ΠΡΕΠΕΙ να πέσει η ΑΕΚ . Και μονο για τα επεισόδια μας αξιζει -20 βαθμούς (μαλακια του διαιτητη που δεν το διέκοψε στο 70').

Ας κατσουν στην Σουπερ Ληγκ οι γαβροι να "κονταροχτυπιουνται" με τα Γιαννενα και τον Αστέρα .
Ειναι μεγαλη η χασουρα απο τα τηλεοπτικα για ολους.Θα πεσει κουρεμα και δεν το θελει κανεις προεδρος. Αφου σε αυτα υπολογιζουν και μονο 2-3 ομαδες στηριζονται στα εισιτηρια.

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Ειναι μεγαλη η χασουρα απο τα τηλεοπτικα για ολους.Θα πεσει κουρεμα και δεν το θελει κανεις προεδρος. Αφου σε αυτα υπολογιζουν και μονο 2-3 ομαδες στηριζονται στα εισιτηρια.
Aρα τι θελει να μας πει ο ποιητης? Θα συνεχιστει το παιχνιδι απο εκει που σταματησε,θα χασει η Βεροια και θα κερδισει η ΑΕΚ τον Ατρομητο,και ολα μελι γαλα  :rockon:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16

Είναι οι ώρες πολύ δύσκολες και είπα να τις ελαφρύνω λιγάκι.....  :)
Μια που ανέφερες τις μετοχές.....οι μετοχές της ΑΕΚ που είναι?  :think:
Αν διάβασες το ποσταρισμά μου στην προηγούμενη σελίδα (μάλλον το διάβασες) τα σενάρια όντως είναι πολλά.Τα άκουσα από τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ στον sportfm και στον sentrafm...
Νομίζω πρώτα θα κοιτάξουν την Nova γιατί σιγά,σιγά καταλαβαίνουν την συνολική ζημιά που θα έχει η Σούπερ Λίγκα....

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96

Αστους να κουρευονται . Οταν βγαζουν ισοβιο πρωταθλητη τον γαβρο αυτα θα γίνονται . Ας μας ειχαν δωσει το χαρτινο τότε να κάναμε ομαδα και να μειωνόταν το χρεος

Aρα τι θελει να μας πει ο ποιητης? Θα συνεχιστει το παιχνιδι απο εκει που σταματησε,θα χασει η Βεροια και θα κερδισει η ΑΕΚ τον Ατρομητο,και ολα μελι γαλα  :rockon:

Ελά ντε?? Παλι καλα που δεν ζηταμε να κερδισουμε στα χαρτια τον Πανθρακικο . Χασαμε ενα παιχνιδι που δεν κάναμε  μίση ευκαιρία , βάλαμε αυτογκόλ και κάναμε και επεισόδια . Δλδ τι αλλο πρεπει να κανουμε για να πέσουμε ?????

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Ετσι ακριβώς είναι....
Παιδιά,θα μας σώσει η.....Nova....  :tooth: :tooth: :tooth:
:tickedoff: :tickedoff:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16

Ελά ντε , παλι καλα που δεν ζηταμε να κερδισουμε στα χαρτια τον Πανθρακικο . Χασαμε ενα παιχνιδι που δεν κάναμε  μίση ευκαιρία , βάλαμε αυτογκόλ και κάναμε και επεισόδια . Δλδ τι αλλο πρεπει να κανουμε για να πέσουμε ?????
Ε,ένα πράγμα μένει μόνο.....  :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:
:grin: :grin:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Aρα τι θελει να μας πει ο ποιητης? Θα συνεχιστει το παιχνιδι απο εκει που σταματησε,θα χασει η Βεροια και θα κερδισει η ΑΕΚ τον Ατρομητο,και ολα μελι γαλα  :rockon:
Δεν ξερω τι θα γινει? :dunno:  Ξερω οτι περα απο την πλακα που εκαναν στην αρχη , βλεπουν οτι ζημιωνονται και κανεις προεδρος ελληνικης ομαδας δεν εχει ανακατευτει απο αγαπη για το ποδοσφαιρο αλλα για το χρημα.

Αν ρωτας τι θελω εγω, ισχυουν οσα εχω πει και παλιοτερα. Οσο δεν αναλαμβανει κανεις την ομαδα , καλυτερα κατω και να σβησω τα χρεη παρα να μεινω και να φυτοζωό χωρις παικτες και διοικηση.

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
 Οσο δεν αναλαμβανει κανεις την ομαδα , καλυτερα κατω και να σβησω τα χρεη παρα να μεινω και να φυτοζωό χωρις παικτες και διοικηση.
Ειναι βαρυς και δυσκολος ο δρομος προς την Α εθνικη. :grin:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Δεν ξερω τι θα γινει? :dunno:  Ξερω οτι περα απο την πλακα που εκαναν στην αρχη , βλεπουν οτι ζημιωνονται και κανεις προεδρος ελληνικης ομαδας δεν εχει ανακατευτει απο αγαπη για το ποδοσφαιρο αλλα για το χρημα.

Αν ρωτας τι θελω εγω, ισχυουν οσα εχω πει και παλιοτερα. Οσο δεν αναλαμβανει κανεις την ομαδα , καλυτερα κατω και να σβησω τα χρεη παρα να μεινω και να φυτοζωό χωρις παικτες και διοικηση.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: +1.000 !!!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
ο γιγας χατζηχρηστος ποτε κανει εκπομπη?  :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Τους επιασε γιατι κανεναν δεν συμφερει να μην υπαρχει ΑΕΚ στην σουπερ λιγκα.Την θελουν στην σουπερ λιγκ εστω και αν φυτοζωει.Για αυτο βλεπεις τον αλαφουζο να τουιτιζει.Προσωπικα θελω να πεσουμε,αν μας την χαρισουν οπως στον τελικο με τον Ατρομητο,δικαιωνουν τα πρεζονια που μπηκαν μεσα,και καποια στιγμη θα κανουν πολυ χειροτερα και θα εχουμε νεκρους.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Τους επιασε γιατι κανεναν δεν συμφερει να μην υπαρχει ΑΕΚ στην σουπερ λιγκα.Την θελουν στην σουπερ λιγκ εστω και αν φυτοζωει.Για αυτο βλεπεις τον αλαφουζο να τουιτιζει.Προσωπικα θελω να πεσουμε,αν μας την χαρισουν οπως στον τελικο με τον Ατρομητο,δικαιωνουν τα πρεζονια που μπηκαν μεσα,και καποια στιγμη θα κανουν πολυ χειροτερα και θα εχουμε νεκρους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom