FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Είπες τον Χατζηχρήστο,γίγα???Να,τώρα....ο γιγας χατζηχρηστος ποτε κανει εκπομπη?
Πέραν της πλάκας,κάνει ακόμη εκπομπές???
Είπες τον Χατζηχρήστο,γίγα???Να,τώρα....ο γιγας χατζηχρηστος ποτε κανει εκπομπη?
Τους επιασε γιατι κανεναν δεν συμφερει να μην υπαρχει ΑΕΚ στην σουπερ λιγκα.Την θελουν στην σουπερ λιγκ εστω και αν φυτοζωει.Για αυτο βλεπεις τον αλαφουζο να τουιτιζει.Προσωπικα θελω να πεσουμε,αν μας την χαρισουν οπως στον τελικο με τον Ατρομητο,δικαιωνουν τα πρεζονια που μπηκαν μεσα,και καποια στιγμη θα κανουν πολυ χειροτερα και θα εχουμε νεκρους.
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου....Τους επιασε γιατι κανεναν δεν συμφερει να μην υπαρχει ΑΕΚ στην σουπερ λιγκα.Την θελουν στην σουπερ λιγκ εστω και αν φυτοζωει.Για αυτο βλεπεις τον αλαφουζο να τουιτιζει.Προσωπικα θελω να πεσουμε,αν μας την χαρισουν οπως στον τελικο με τον Ατρομητο,δικαιωνουν τα πρεζονια που μπηκαν μεσα,και καποια στιγμη θα κανουν πολυ χειροτερα και θα εχουμε νεκρους.
Λάρισα,ε?Δυστυχώς το βλέπω πολύ δύσκολο.....Και έχει και δικό της πάρα πολύ ωραίο γήπεδο....Κρίμα...Αυτη η γρια τοσα χρονια να μην μπορει να ανεβει ημαρτον
Τον Ηρακλη βρε,ακομη τρωειΛάρισα,ε?Δυστυχώς το βλέπω πολύ δύσκολο.....Και έχει και δικό της πάρα πολύ ωραίο γήπεδο....Κρίμα...
Γιατί σταματάς εκεί; Πες μας και τη συνέχεια; Τι έγινε μετά; Τιμωρηθήκατε; ΝΑΙ.τυπε μονο μια ερωτηση...θυμασαι το παιχνιδι που δεν αρχισε ποτε το δικο μου με τον νιονιο;;
ειχαν αποκατασταθει οι ομαλες συνθηκες;;η αστυνομια ειχε εγγυηθει;;
τα ιδια ελεγες τοτε;;
Όχι δεν το θυμάμαι το παιχνίδι γιατί δεν ασχολούμαι τόσο με τα παιχνίδια άλλων ομάδων για να θυμάμαι λεπτομέρειες. Θυμάμαι όμως τον πρόεδρο το δοξασμένο να λέει πως "τα παιχνίδια κερδίζονται μέσα στα γήπεδα" και μετά να το γυρίζει. Εσύ τα θυμάσαι αυτά; Πήρες πρωτάθλημα με το γράμμα του νόμου; Το πήρες επειδή κάποιος καλοθελητής σου σφύριξε ότι ο Βάλνερ είχε παίξει σε δύο σκωτσέζικες πριν την Καλαμαριά; Ο Βάλνερ ντε ο παιχταράς που βγήκε αλλαγή ΠΡΙΝ φας το γκολ από την ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ την ΟΥΡΑΓΟ που έπεσε επειδή της έκλεψες τους τρεις βαθμούς.τυπε μονο μια ερωτηση...θυμασαι το παιχνιδι που δεν αρχισε ποτε το δικο μου με τον νιονιο;;
ειχαν αποκατασταθει οι ομαλες συνθηκες;;η αστυνομια ειχε εγγυηθει;;
τα ιδια ελεγες τοτε;;
Το + 1.000.000 που γράφεις είναι σε ευρώ? Το θέλω,το θέλω!
Αντε να πάρουμε εμείς την ΑΕΚ,γιατί αν περιμένουμε από τους άλλους.....
Χωρίς να ξέρω τα πιστεύω σου, εμένα μου δίνεις την εικόνα πως δικαιολογείς τα μουνόπανα τα μπάσταρδα γαμώ το μουνί της μανούλας τους που μπήκαν μέσα.Αλήθεια υπάρχει κανένας από μας που πραγματικά πιστεύει πως αυτή η ΑΕΚ θα κέρδιζε τον Ατρόμητο εκτός έδρας? Ή μήπως είχαμε την εντύπωση πως οι ηγέτες (οι ποιοι? ) της ΑΕΚ θα τα κάναν πλακάκια με τον Ατρόμητο?
Υπάρχει κανείς που πιστεύει πως ο Παναθηναικός θα μας έκανε το "χατήρι" να κερδίσει την Βέροια ή μήπως θεωρούσαμε δεδομένη τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του Οφη?
Είχα πει στην έναρξη του δεύτερου γύρου πως η ΑΕΚ καλό θα ήταν να έχει καθαρίσει το θέμα της παραμονής της πριν το τελευταίο ματς στο Περιστέρι. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα αμφέβαλλε κανείς, ακόμα και πριν την έναρξη του αγώνα, πως αν στράβωνε το ματς με τον Πανθρακικό θα είχαμε επεισόδια ή αν προτιμάτε δεν θα τελείωνε το ματς? Δε νομίζω. Ενδόμυχα όλοι ψυλλιασμένοι ήμασταν.
Για μια ομάδα που πέφτει από την κορυφή και παρηγοριέται πως "Μέχρι εδώ όλα καλά...", σημασία δεν έχει η πτώση αλλά η πρόσκρουση. Αυτή την πρόσκρουση βιώσαμε άπαντες οι ευρισκόμενοι στο ΟΑΚΑ φίλαθλοι και οπαδοί της ΑΕΚ. Η ειδοποιός διαφορά του φίλαθλου και του οπαδού είναι στον τρόπο που αυτοί παρακολουθούν και αντιδρούν. Εν προκειμένω στον διαφαινόμενο υποβιβασμό της ομάδας και την τραγωδία που ακολουθεί ο μεν φίλαθλος θα ξεσπάσει σε κλάματα ενώ ο οπαδός ως θιασώτης θα προτιμήσει να ξεσπάσει… σε όποιον πιστεύει πως του φταίει. Και οι δυο την ίδια «καψουρα» υπηρετούν αλλιώς δεν θα συνυπήρχαν στο γήπεδο. Μερίδα των οπαδών της ΑΕΚ προτίμησε να επισπεύσει αυτό που έβλεπε τόσο καιρό στον αγωνιστικό χώρο και να διακόψει το (άθλιο) παιχνίδι, δίνοντας την αναγκαία θεατρικότητα στην επικείμενη πτώση, εισβάλλοντας στον αγωνιστικό χώρο παρά τις ισχυρές αποδοκιμασίες από τους υπόλοιπους, επιτιθέμενοι στους πάντες… και τα πάντα.
Επίσημη θέση της original δεν έχω διαβάσει, αλλά δε νομίζω να καταδικάζει τη βία απ’ όπου και αν προέρχεται. Ευτυχώς που όντως τα μέλη της δεν οδηγούν… αεροπλάνο γιατί απ όσο φαίνεται μπορεί να το ρίχναν όπου να 'ναι τελικά. Το θέμα όμως για την ΑΕΚ δεν είναι να βρεθούν 100-200 θερμόαιμοι – ανεγκέφαλοι –κακοί οπαδοί ή χουλιγκανς αν προτιμάτε και να τα κάνουν πουτάνα όλα, καθώς τέτοιους θα βρείς πολλούς ακόμα και αν τους καταδώσεις (λεώ ‘γω τώρα). Το θέμα είναι πως και να τελείωνε το παιχνίδι δεν είναι και σίγουρο πως δεν θα μπαίναμε τελικά… όλοι μέσα, αναζητώντας ευθύνες για αυτό που όλοι αγαπάμε. Ο καθένας με τον τρόπο του. Το πρόβλημα με την original θα είναι αν συνεχίσει να μην κοντρολάρει τους «θερμόαιμους» κυρίως γιατί οι περισσότεροι από αυτούς βυζαίναν το βυζί της μάνας τους, όταν η ΑΕΚ κατακτούσε τον τελευταίο τίτλο της ιστορίας της σε αντίθεση με πολλούς που έχουν να σου λένε ιστορίες για την ΑΕΚ από το μακρυνό παρελθόν. Για να μην πω πως κάποιοι εξ αυτών παίζει και να μην έχουν μπεί ποτέ στη σκεπαστή του Ν. Γκούμας. Όπως από τους κόλπους της όμως βγαίνουν άτομα που δίνουν το σύνθημα και αυτό γίνεται σεβαστό από όλο το γήπεδο, ενώ συνήθως υπάρχει και αναγνώριση από τους ίδιους του σεβασμού αυτού, έτσι πρέπει να μάθουν να σέβονται και τον υπόλοιπο κόσμο και να μην επιτρέπουν στον οποιονδήποτε ανεγκέφαλο να τα κάνει όλα πουτάνα είτε επειδή γουστάρει, είτε επειδή νομίζει πως έτσι βοηθάει. Και τούτο το λέω γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό φέτος.
Αυτοί όπως προείπα ως θιασώτες, έπαιξαν το ρόλο τους στο Χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Επέσπευσαν την πτώση κάνοντας την θεαματική (α ρε ΑΕΚΑΡΑ πάλι πρώτο θέμα είσαι και πάλι για τους λάθος λόγους) και φέρνοντας στην ουσία άπαντες προ των ευθυνών τους. Πρωτίστως αυτούς που τώρα πρέπει να βρουν λύση για να ξανασταθεί στα πόδια της η ομάδα και ο συγκλονιστικός κόσμος της, ο οποίος για άλλη μια φορά (ίσως και τελευταία για πολλούς) απέδειξε πόσο πολύ αγαπά και πονά την ομάδα αυτή. ΑΕΚ υπήρχε πολύ πριν την original και αυτό τα λέει όλα. Το ζητούμενο είναι να συνεχίσει να υπάρχει η ΑΕΚ για το καλό όλων μας (και της original φυσικά) για πολλά ακόμα χρόνια και να δίνει τους αγώνες της στα ίσια, χωρίς βοήθεια από κανέναν άλλο, παρα από τον κόσμο της. Παντελονάτα όπως λέει και κάποιος χύστης.
Το αύριο θα μας κρατήσει σε επαγρύπνηση.
Η δίψα για εκδίκηση θα μας κρατήσει ζωντανούς.
Την ΑΕΚΑΡΑ την αγαπάω
Οπου και αν παίζει θα είμαι και εγώ εκεί
Γιατί μονάχα αυτή η ομάδα μου ομορφαίνει τη ζωή
ΑΕΚ ΟΛΕΟ, ΑΕΚ ΟΛΕΟ, ΑΕΚ ΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕ
ΑΕΚ ΟΛΕΟ, ΑΕΚ ΟΛΕΟ, ΑΕΚ ΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕ
Υ.Γ. Και ο υπουργός αθλητισμού ανακάλυψε την Αμερική (). Κύριε Ιωαννίδη σου 'χω νέα αναρχικοί και φασίστες συνυπάρχουν σε ελληνικές ομάδες. Για ψάξου.
Σε...δη(ει)νάρια για τα δεινά που τραβάμε !
Χωρίς να ξέρω τα πιστεύω σου, εμένα μου δίνεις την εικόνα πως δικαιολογείς τα μουνόπανα τα μπάσταρδα γαμώ το μουνί της μανούλας τους που μπήκαν μέσα.
Επίσης στη μπάλα, όπως ξέρεις καλά, κανένας δε μπορεί να γνωρίζει από πριν τ αποτέλεσμα.
O δημητρέλος είναι στο νοσοκομείο, έχει την καρδιά τουΟι άλλοι για τον Κατίδη και τον Στρατούλη βγάλανε ανακοίνωση σε χρόνο ντε τε...τώρα που πέφτει η ομάδα δεν έχουνε βγάλει άχνα εδώ και 2,5 μέρες!Η Παέ έβγαλε μια ανακοίνωση της πούτσας μετά από 2 μέρες χωρίς ουσιαστικά να λέει τίποτα!Έχουμε φτάσει στο σημείο να προσπαθούν και να παρακαλάνε οι άλλοι να μείνουμε και εμείς να θέλουμε να πέσουμε...
ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!
Όχι σαν εσένα τον αναίσθητο που κάθεσαι και ποστάρεις κώλους...O δημητρέλος είναι στο νοσοκομείο, έχει την καρδιά του
Όχι σαν εσένα τον αναίσθητο που κάθεσαι και ποστάρεις κώλους...