Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
Τσιμπουκι κατα πρωτον, μιλας με βαζελο.
Δεν μιλας σε αεκτζη ζωον. Αντε στριβε τωρα, τραβα να γραψεις τις βλακειες σου αλλου.
Ανυπαρκτε....

χαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: ο βαζελος παιρνει θεση υπερ του χανουμιου.. τι να σ απαντησω εσενα βρε οπαδε της πιο μιζερης ομαδας του πλανητη. μια ζωη εχεις τους πιο πλουσιους προεδρους της ελλαδας κ σαρωνεις καθε χρονο τα μεταλλια της σφαλιαρας

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
χαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: ο βαζελος παιρνει θεση υπερ του χανουμιου.. τι να σ απαντησω εσενα βρε οπαδε της πιο μιζερης ομαδας του πλανητη. μια ζωη εχεις τους πιο πλουσιους προεδρους της ελλαδας κ σαρωνεις καθε χρονο τα μεταλλια της σφαλιαρας

το μονο που κανω καθε χρονο πελατακο ειναι να γλενταω το κωλαρακι σου  :fuck2:
Πσσσσστττττ....αυτοκρατορα...ε αυτοκρατορα!
Ποσα ειναι αυτα?
227266_165354893524214_7328042_a.jpg

Εσυ ποσα εχεις? Ποοοοοοσα? Χαχαχαχαχαχαχα πελατακο....

Και ενας βαζελος μπορει να δειξει σεβασμο στην ΑΕΚ γιατι αναγνωριζει το μεγεθος της.
Με εσενα ποιος ασχολειται μικρε μου?
Τον παοκ τον κερδισες εστω και μια φορα φετος οπουδηποτε ή σε πηγε ασαλιωτα παντου?
Πελατακος και του παοκ πελατακος ολωνων.
Απλα ανυπαρκτος.

Σκουξε κι αλλο τωρα και κανε υπομονη. Του χρονου το ντερμπυ παραμονης θαναι μεταξυ μας. Μονο που δεν θαμαι εγω αυτος που θα πεσει(ξανα και ξανα).... :fuck2:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
πέστε ρε μαλάκες αντρίκια και μη μας σκοτίζετε άλλο τ'αρχίδια
Μα πως να πέσουμε αντρίκια; Αφού θηλυκιά είναι η ρουφιάνα η αρρώστια. Άσε που είναι και μουνάρα και μας έχει πάρει τα μυαλά. :rockon: :rockon: :rockon:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376

Πιτσιρικο για πες αληθεια τωρα...
Ποσων χρονων εισαι? Τον αρη πρωταθλητη οπουδηποτε τον εχεις προλαβει? ε πιτσιρικο?
Γιατι εγω τον εχω και τον εχω καμαρωσει κιολας οταν ημουν κι εγω πιτσιρικος  ;)
Ετσι βλεπεις γεννιεται ο σεβασμος σε κατι. Ο οποιος σεβασμος βεβαια παει περιπατο οταν βλεπεις τι οπαδους εχει πλεον ο αρης.....εισαι γεννημενο μετα το 90 ετσι καμαρι μου?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ποσων χρονων εισαι? Τον αρη πρωταθλητη οπουδηποτε τον εχεις προλαβει? ε πιτσιρικο?
Ετσι βλεπεις γεννιεται ο σεβασμος σε κατι. Ο οποιος σεβασμος βεβαια παει περιπατο οταν βλεπεις τι οπαδους εχει πλεον ο αρης.....εισαι γεννημενο μετα το 90 ετσι καμαρι μου?
έλα θείο, εγώ που το πρόλαβα πρωταθλητή κερδίζω κάτι?  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
η αεκ ειναι σαν τους αριστερους, μια ζωη στο τζαμπα, και οταν ερθουν τα ζορια επικαλειται ξεριζωμενες πατριδες και ιστορια οπως τα αλλα μουνοπανα το πολυτεχνειο
Εσεις δεν εισαστε που μετα την τιμωρια σας το 2006 για τα επεισοδια στην νεα σμυρνη δεν κανατε απεργιες πεινας και πορειες αγκαλιτσα με βουλευτες; :think:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
έλα θείο, εγώ που το πρόλαβα πρωταθλητή κερδίζω κάτι?  :grin:

Το βολλει πρεπει να λες ε?  ;)
Τιποτα δεν κερδιζεις, ουτε και χανεις ομως γιατι δεν γραφεις τις μαλακιες του πιτσιρικου απο πανω  ;)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το βολλει πρεπει να λες ε?  ;)
Τιποτα δεν κερδιζεις, ουτε και χανεις ομως γιατι δεν γραφεις τις μαλακιες του πιτσιρικου απο πανω  ;)
το βόλει το είχα ξεχάσει

για τη σπυριάρα λέω ρε

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Εγώ που θυμάμαι σχεδόν τη δεκάδα του μεγάλου Άρη χωρίς να κοιτάξω google τι να πω; Με τη σειρά: Δοξάκης, Γιαννάκης, Γκάλης, Σούμποτιτς, Ρωμανίδης, Λυπηρίδης, , Φιλίππου, Κατσούλης, Γουίλτζερ, Μισούνοφ.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
το βόλει το είχα ξεχάσει

για τη σπυριάρα λέω ρε

;)
Ο πιτσιρικος μας ομως αυτα δεν τα εχει ζησει. Δεν ξερει πως ειναι να βαζεις τα κλαμματα πιτσιρικι επειδη ο γιαννακης για μια (μοιραια) φορα εχασε την ψυχραιμια του με τον μακαντου και κοστισε ολοκληρο ευρωπαικο.
Δεν ξερει τι σημαινει να κανεις διπλο μεσα στο σπλιτ με την γιουκοπλαστικα(πιτσιρικο οχι γιουροβιζιον. Ομαδα ηταν αυτο που εγραψα) εκεινη την εποχη.
Δεν εχει ιδεα τι θα πει οτι καθε πεμπτη ετρεχες σπιτι να στηθεις μπροστα στην τηλεοραση γιατι επαιζε ο ΑΡΗΣ.

Εμαθε να ειναι αρης νομιζοντας οτι η μεγαλυτερη στιγμη ειναι να αποκλειεις μια ατλετικο μαδριτης στην μπαλα. Και μετα εμαθε να ειναι κομπλεξικος και ασεβης απεναντι σε μεγεθη(οπως η ΑΕΚ πχ) τα οποια ειναι αδυνατον να συλλαβει το κεφαλακι του....κοινως ανυπαρκτος  ;)

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Την δεκαδα ολοκληρη δεν την θυμαμαι αλλα θυμαμαι εκεινα τα βραδυα , τις Πεμπτες που μαζευομασταν να δουμε τον Γκαλη , τον Γιαννακη , τον Φιλλιπου και τα άλλα παιδια... τότε που υπηρχαν μοναχα δυο καναλια στην τηλεωραση , που η εικονα για τους περισσοτερους ηταν ακομα ασπρομαυρη και δεν υπηρχε ζαπινγκ. Ο σεβασμος σε αυτους τους πακτες , δεν με αφηνει να απαντησω οπως θα αξιζε στον μικρο ανοητο που μπαινει και βριζει εδω.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
;)
Ο πιτσιρικος μας ομως αυτα δεν τα εχει ζησει. Δεν ξερει πως ειναι να βαζεις τα κλαμματα πιτσιρικι επειδη ο γιαννακης για μια (μοιραια) φορα εχασε την ψυχραιμια του με τον μακαντου και κοστισε ολοκληρο ευρωπαικο.
Δεν ξερει τι σημαινει να κανεις διπλο μεσα στο σπλιτ με την γιουκοπλαστικα(πιτσιρικο οχι γιουροβιζιον. Ομαδα ηταν αυτο που εγραψα) εκεινη την εποχη.
Δεν εχει ιδεα τι θα πει οτι καθε πεμπτη ετρεχες σπιτι να στηθεις μπροστα στην τηλεοραση γιατι επαιζε ο ΑΡΗΣ.

Εμαθε να ειναι αρης νομιζοντας οτι η μεγαλυτερη στιγμη ειναι να αποκλειεις μια ατλετικο μαδριτης στην μπαλα. Και μετα εμαθε να ειναι κομπλεξικος και ασεβης απεναντι σε μεγεθη(οπως η ΑΕΚ πχ) τα οποια ειναι αδυνατον να συλλαβει το κεφαλακι του....κοινως ανυπαρκτος  ;)
περασμένα μεγαλεία

τέλος πάντων

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Κρίμα για μια τόσο ιστορική ομάδα να πέφτει κατηγορία...και ειδικά όταν πρόκειται για παρασκηνιακά τερτίπια (οικονομικά κτλ) και όχι για ποδοσφαιρικούς λόγους....

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κρίμα για μια τόσο ιστορική ομάδα να πέφτει κατηγορία...και ειδικά όταν πρόκειται για παρασκηνιακά τερτίπια (οικονομικά κτλ) και όχι για ποδοσφαιρικούς λόγους....
καλά τώρα τα παραλές λίγο

ΚΑΙ για ποδοσφαιρικούς λόγους πέφτει. Κυρίως μάλιστα

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
βρε γελοιουλη με ξερεις κ απο χτες κ με λες πιτσιρικο κ αμολας ενα σωρο μαλακιες αμα ξερω τη γιουγκοπλαστικα η οχι κ οτι σου κατεβει στο κεφαλι??
βλεπεις δεν σου απανταω γιατι μου εδειξες ξεκαθαρα οτι εισαι ανιδεος... για ποδοσφαιρο μιλαμε κ συ λες για τις εξι ευρωλιγκες.. οτι να ναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ

μιζερος και πλουσιος ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ παντως δεν υπηρξα ΠΟΤΕ.

μην γραψεις αλλες ασυναρτησιες δεν θα μπω στον κοπο να ξανα-απαντησω σε καποιον τουριστα σαν και σενα :)

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
καλά τώρα τα παραλές λίγο

ΚΑΙ για ποδοσφαιρικούς λόγους πέφτει. Κυρίως μάλιστα

Με αυτά που προηγήθηκαν νομίζω οτι ο παράγοντας παιχνίδι μπήκε σε δεύτερη μοίρα...τέσπα, σεβαστή η άποψή σου...
Είναι ιστορική ομάδα πάντως...και μην ξεχνάμε παίκτες όπως ο Μαύρος, ο Νεστορίδης κτλ που πέρασαν...γενικά πιστεύω οτι είναι μια συμπαθής ομάδα στο φίλαθλο κοινό!

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Χωρίς να ξέρω τα πιστεύω σου, εμένα μου δίνεις την εικόνα πως δικαιολογείς τα μουν....... που μπήκαν μέσα.

Επίσης στη μπάλα, όπως ξέρεις καλά, κανένας δε μπορεί να γνωρίζει από πριν τ αποτέλεσμα.

Στην μπάλα όμως φίλτατε γρηγόρη, μπορείς να πιθανολογήσεις το αποτέλεσμα ενός αγώνα, βάσει κάποιων δεδομένων τα οποία και εσύ ξέρεις πολύ καλά. Εσύ πιστεύεις αλήθεια πως ο Ατρόμητος θα έχανε στο γήπεδο του από την προχτεσινή και πάει λέγοντας για όλη την χρονιά ΑΕΚ? Εγω πάντως το δηλώνω ευθαρσώς ΟΧΙ! Δυό νίκες μετρούσε η ομάδα σε δεκατέσσερεις εκτός έδρας αναμετρήσεις και δέκα ήττες και μιλάμε για (α)πίθανα σενάρια. Σοβαρά τώρα?
Όλοι μας μάθανε γρηγόρη. Δώστης την μπάλα και άστην. Δεν μπορεί. Μόνο η Βέροια πήγε να κάνει το παιχνίδι της και μας έδωσε τον χώρο να κάνουμε την ζημιά στην αντεπίθεση πληρώνοντας το και μάλιστα ακριβά, όπως το ίδιο εκμεταλλεύτηκες και με την Κέρκυρα η οποία και είχε την υποχρέωση να το κάνει.
Ο Ατρόμητος θα παίξει για να μην χάσει όπως ακριβώς και ο Πανθρακικός προχτές (εαν φυσικά ολοκληρωθεί ποτέ  :2funny:). Όπως θα διαπίστωσες και συ η ΑΕΚ, θες λόγω άγχους ή ανικανότητας, δεν έδειξε πως είναι ικανή. Ενώ πλέον η παραμονή της εξαρτάται και από άλλους και μάλιστα πολλούς παράγοντες.Ούτε φυσικά επειδή "τουιτάρει" με καημό ο Αλαφούζος για την ΑΕΚ, αυτή θα ντυθεί καμία Ρεάλ Μαδρίτης με το μαγικό ραβδάκι του Δέλλα και θα ρίξει 5 τεμάχια ή έστω και μισό και να κερδίσει μες  στο Περιστέρι. Και φυσικά ΚΑΝΕΝΑΣ στον Ατρόμητο ή σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα δεν ενδιαφέρεται για την ΑΕΚ, ασχέτως του αν ΟΛΟΙ σε σέβονται γιατί αυτό το κέρδισες 89 χρόνια τώρα. Να είσαι σίγουρος και για αυτό. Αν μου πείς και πάλι ότι πιστεύεις πως η ΑΕΚ μπορεί να το κατορθώσει, θα σου απαντήσω πως είσαι ρομαντικός φίλαθλος της και πως η οπτική μας είναι διαφορετική.

Αντιθέτως κατανοώ την οργή και την αγανάκτηση πολύ κόσμου. Όπως είπα πολύς κόσμος που πέρασε πολλά περισσότερα φεγγάρια με την ΑΕΚ, από αυτούς που μπουκάραν, ένιωθε πως και λίγα έγιναν, ενώ μάλιστα τόνισα πως, ακόμα και να τελείωνε το μάτς με το αυτογκόλ του Μπουγαϊδη και το σφύριζε (ο πούστης) ο διαιτητής, δεν νομίζω πως θα μπορούσα να συγκρατήσω όχι 100-200 "Ταλιμπάν", αλλά ούτε καν τον ίδιο μου τον εαυτό, από το να μπουκάρουν μέσα σπάζοντας και εκτοξεύοντας ό,τι είχαν πρόχειρο, απειλώντας και βρίζοντας όποιους θεωρούν πως  φταίνε για το πως ένιωθαν εκείνη την ώρα. Δεν θες να μάθεις πως ένιωθα εγώ πάντως και πίστεψε με δεν το ήθελα. Ήθελα να μην νιώθω... Γιατί το γεγονός παρέμενε πως ΔΕΝ ήσουν ικανός να κερδίσεις ούτε τον Πανθρακικό στο γήπεδο σου και να καθαρίσεις την παραμονή σου την προτελευταία αγωνιστική. Κρατούσαμε την τύχη μας στα χέρια μας και τώρα τί? Μου λες ? 

Θες να συμφωνήσω μαζί σου πως η εισβολή και η διακοπή του ματς έκανε κακό στην ΑΕΚ? Είναι κακό είπα 100-200 μαλακισμένα-θερμόαιμοι-νταβατζήδες, όπως θες πάρτο, να μπορούν να εισβάλλουν και να προσπαθούν να διακόψουν ένα παιχνίδι ή ακόμα χειρότερα να μην μπορεί κανείς να τους μαζέψει μέσα απ'το γήπεδο, ίσως ούτε η original. Τόνισα μάλιστα πως αυτό δεν γίνεται πρώτη φορά φέτος, ούτε γενικά στην πολύπαθη ιστορία του συλλόγου. Αλλά ειδικά για το ματς της Κυριακής, θεωρώ πως είναι το ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ για την ΑΕΚ. Δηλαδή, οι οπαδοί της να φερθούν βλακωδώς. Η βλακεία εξάλλου είναι απο μόνη της δικαιολογία, ένω ως γνωστόν είναι και ανίκητη.

Τώρα αν κάποιοι για να "σώσουν την παρτίδα" είναι διατεθειμένοι να κάνουν τσιμπούκια, ο κόσμος της ΑΕΚ μάλλον δεν είναι.Οργανωμένος ή μη. Απλά πράγματα. Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι περήφανος για την ομάδα του και όσα αυτή μπορεί να πρεσβεύει για τον κάθε ένα από εμάς ξεχωριστά. Κάποιος θα κλάψει, κάποιος θα βιαιοπραγήσει, όπως μπορεί και οι υπόλοιποι θα γυρίσουν την πλάτη τους και θα φύγουν. Αυτή είναι η (κιτρινό)μαύρη αλήθεια. Το γεγονός παραμένει όμως. Η ΑΕΚ και ο κόσμος της πλήρωνουν το μάρμαρο. Και κυριολεκτώ αυτή τη φορά. Ας τρέξουν τώρα να μαζέψουν τις ευθύνες τους με πρώτους και καλύτερους τους διοικητικούς ηγέτες ( :2funny:) της ΠΑΕ. Ναι αυτούς που περάσαν το κατώφλι των Αρχων. Και όσοι επίδοξοι παραμυθιάζουν τον κόσμο τόσο καιρο, με τα τωρα μπαίνω, αύριο βγαίνω, να αρχίσουν να φοβούνται το ίδιο το πληγωμένο θηρίο. Τον κόσμο της ΑΕΚ.

Έχω δηλώσει ΟΠΑΔΟΣ της ΑΕΚ και αν αυτό συνεπάγεται "αρρώστια" το δέχομαι και το αναγνωρίζω. Είμαι όμως το ίδιο "άρρωστος" με την ΑΕΚ, όσο και κάθε ένας "υγιής" φίλαθλος που την παρακολούθησε φέτος στο ΓΗΠΕΔΟ.
ΔΕΝ έκλαψα αν και προσπάθησα.
ΔΕΝ βιαιοπράγησα αν και το σκέφτηκα.
Απλά γύρισα και ΕΦΥΓΑ.
ΘΑ ΕΙΜΑΙ το ίδιο "άρρωστος" με την ΑΕΚ και αύριο, όσο και κάθε "υγιής" φίλαθλος που θα την παρακολουθήσει και αύριο στο ΓΗΠΕΔΟ. Μη με ρωτας σε ποιο ή που. Σ'Ελλάδα? Σ' Εύρώπη ή Νευροκόπι? Σε Αμερική ή Αφρική? Σε Β' ή Γ' Εθνική. Δεν ξέρω. Όσο υπάρχει ΑΕΚ και ευτυχώς ή δυστυχώς για κάποιους συνεχίζει και υπάρχει, θα είμαι εκεί και όρθιος θα παλεύω όπως μπορώ. Τί θέλω για την ΑΕΚ? Ό,τι έγραφε και το πανώ που δέσποζε στην φετινή πρεμιέρα της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ναι εκεί στο πέταλο.
Αυτά είναι τα πιστεύω μου. Είμαι οπαδός της ΑΕΚ. Υγιής ή άρρωστος κρίνε το εσύ. Αν θες να μου το προσάψεις θα το δεχτώ. Όσο όμως δεν εφευρίσκετε το ΑΕΚόμετρο, θα θεωρώ την "αρρωστια"  μου για την ΑΕΚ ίδια με την δικιά σου, όπως και με αυτή όλων, όσων βρεθήκαμε (ή δεν βρεθήκαμε) στο γήπεδο και περιμένω από σένα και όποιον άλλο άρρωστο ή υγιή με την ΑΕΚ να κάνει το ίδιο. Είναι απλό.

Αυτά (που έλεγε και κάποιος χύστης).

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
βρε γελοιουλη με ξερεις κ απο χτες κ με λες πιτσιρικο κ αμολας ενα σωρο μαλακιες αμα ξερω τη γιουγκοπλαστικα η οχι κ οτι σου κατεβει στο κεφαλι??
βλεπεις δεν σου απανταω γιατι μου εδειξες ξεκαθαρα οτι εισαι ανιδεος... για ποδοσφαιρο μιλαμε κ συ λες για τις εξι ευρωλιγκες.. οτι να ναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ

μιζερος και πλουσιος ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ παντως δεν υπηρξα ΠΟΤΕ.

μην γραψεις αλλες ασυναρτησιες δεν θα μπω στον κοπο να ξανα-απαντησω σε καποιον τουριστα σαν και σενα :)

ΕΙΔΙΚΑ για ποδοσφαιρο αν μιλησουμε θα γελασουν και τα τσιμεντα πιτσιρικο  ;)
Εκει και αν μιλαμε για ανυπαρξια...η ΑΕΚ τουλαχιστον διαλυμμενη ξεδιαλυμμενη το κυπελλακι το πηρε.
Εσυ που κατεβηκες με αλλους 30χιλιαδες για να βγαλεις φωτογραφια τον ...λετο τι να πεις για ποδοσφαιρο?  :2funny:
Για ολα αυτα που γραφτηκαν τοσο απο μενα οσο και απ τους αλλους, δεν εχεις ιδεα γιατι απλα δεν τα εζησες....πιτσιρικο  ;)
Δεν απαντουσες, γιατι δεν εχεις και τιποτα σοβαρο να πεις.
Ενας ακομα πιτσιρικος που διαβαζει το site του super3 καθε πρωι και αποκταει αποψη..σαν αυτη που αποκτουν και οι υπολοιποι πιτσιρικοι διαβαζοντας την οριτζιναλ, την θυρα 7, την 4 και τον Φορεα.

Τραβα στο θρεντ της ομαδας σου και ασε την καθε ΑΕΚ. Εισαι πολυ μικρος για να την κρινεις.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αντικειμενικα κερκυρα-αρης-ΑΕΚ ειναι οι χειροτερες ομαδες του πρωταθληματος.Κυριως για αγωνιστικους λογους πεφτει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom