Χωρίς να ξέρω τα πιστεύω σου, εμένα μου δίνεις την εικόνα πως δικαιολογείς τα μουν....... που μπήκαν μέσα.
Επίσης στη μπάλα, όπως ξέρεις καλά, κανένας δε μπορεί να γνωρίζει από πριν τ αποτέλεσμα.
Στην μπάλα όμως φίλτατε γρηγόρη, μπορείς να πιθανολογήσεις το αποτέλεσμα ενός αγώνα, βάσει κάποιων δεδομένων τα οποία και εσύ ξέρεις πολύ καλά. Εσύ πιστεύεις αλήθεια πως ο Ατρόμητος θα έχανε στο γήπεδο του από την προχτεσινή και πάει λέγοντας για όλη την χρονιά ΑΕΚ? Εγω πάντως το δηλώνω ευθαρσώς ΟΧΙ! Δυό νίκες μετρούσε η ομάδα σε δεκατέσσερεις εκτός έδρας αναμετρήσεις και δέκα ήττες και μιλάμε για (α)πίθανα σενάρια. Σοβαρά τώρα?
Όλοι μας μάθανε γρηγόρη. Δώστης την μπάλα και άστην. Δεν μπορεί. Μόνο η Βέροια πήγε να κάνει το παιχνίδι της και μας έδωσε τον χώρο να κάνουμε την ζημιά στην αντεπίθεση πληρώνοντας το και μάλιστα ακριβά, όπως το ίδιο εκμεταλλεύτηκες και με την Κέρκυρα η οποία και είχε την υποχρέωση να το κάνει.
Ο Ατρόμητος θα παίξει για να μην χάσει όπως ακριβώς και ο Πανθρακικός προχτές (εαν φυσικά ολοκληρωθεί ποτέ
). Όπως θα διαπίστωσες και συ η ΑΕΚ, θες λόγω άγχους ή ανικανότητας, δεν έδειξε πως είναι ικανή. Ενώ πλέον η παραμονή της εξαρτάται και από άλλους και μάλιστα πολλούς παράγοντες.Ούτε φυσικά επειδή "τουιτάρει" με καημό ο Αλαφούζος για την ΑΕΚ, αυτή θα ντυθεί καμία Ρεάλ Μαδρίτης με το μαγικό ραβδάκι του Δέλλα και θα ρίξει 5 τεμάχια ή έστω και μισό και να κερδίσει μες στο Περιστέρι. Και φυσικά ΚΑΝΕΝΑΣ στον Ατρόμητο ή σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα δεν ενδιαφέρεται για την ΑΕΚ, ασχέτως του αν ΟΛΟΙ σε σέβονται γιατί αυτό το κέρδισες 89 χρόνια τώρα. Να είσαι σίγουρος και για αυτό. Αν μου πείς και πάλι ότι πιστεύεις πως η ΑΕΚ μπορεί να το κατορθώσει, θα σου απαντήσω πως είσαι ρομαντικός φίλαθλος της και πως η οπτική μας είναι διαφορετική.
Αντιθέτως κατανοώ την οργή και την αγανάκτηση πολύ κόσμου. Όπως είπα πολύς κόσμος που πέρασε πολλά περισσότερα φεγγάρια με την ΑΕΚ, από αυτούς που μπουκάραν, ένιωθε πως και λίγα έγιναν, ενώ μάλιστα τόνισα πως, ακόμα και να τελείωνε το μάτς με το αυτογκόλ του Μπουγαϊδη και το σφύριζε (ο πούστης) ο διαιτητής, δεν νομίζω πως θα μπορούσα να συγκρατήσω όχι 100-200 "Ταλιμπάν", αλλά ούτε καν τον ίδιο μου τον εαυτό, από το να μπουκάρουν μέσα σπάζοντας και εκτοξεύοντας ό,τι είχαν πρόχειρο, απειλώντας και βρίζοντας όποιους θεωρούν πως φταίνε για το πως ένιωθαν εκείνη την ώρα. Δεν θες να μάθεις πως ένιωθα εγώ πάντως και πίστεψε με δεν το ήθελα. Ήθελα να μην νιώθω... Γιατί το γεγονός παρέμενε πως ΔΕΝ ήσουν ικανός να κερδίσεις ούτε τον Πανθρακικό στο γήπεδο σου και να καθαρίσεις την παραμονή σου την προτελευταία αγωνιστική. Κρατούσαμε την τύχη μας στα χέρια μας και τώρα τί? Μου λες ?
Θες να συμφωνήσω μαζί σου πως η εισβολή και η διακοπή του ματς έκανε κακό στην ΑΕΚ? Είναι κακό είπα 100-200 μαλακισμένα-θερμόαιμοι-νταβατζήδες, όπως θες πάρτο, να μπορούν να εισβάλλουν και να προσπαθούν να διακόψουν ένα παιχνίδι ή ακόμα χειρότερα να μην μπορεί κανείς να τους μαζέψει μέσα απ'το γήπεδο, ίσως ούτε η original. Τόνισα μάλιστα πως αυτό δεν γίνεται πρώτη φορά φέτος, ούτε γενικά στην πολύπαθη ιστορία του συλλόγου. Αλλά ειδικά για το ματς της Κυριακής, θεωρώ πως είναι το ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ για την ΑΕΚ. Δηλαδή, οι οπαδοί της να φερθούν βλακωδώς. Η βλακεία εξάλλου είναι απο μόνη της δικαιολογία, ένω ως γνωστόν είναι και ανίκητη.
Τώρα αν κάποιοι για να "σώσουν την παρτίδα" είναι διατεθειμένοι να κάνουν τσιμπούκια, ο κόσμος της ΑΕΚ μάλλον δεν είναι.Οργανωμένος ή μη. Απλά πράγματα. Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι περήφανος για την ομάδα του και όσα αυτή μπορεί να πρεσβεύει για τον κάθε ένα από εμάς ξεχωριστά. Κάποιος θα κλάψει, κάποιος θα βιαιοπραγήσει, όπως μπορεί και οι υπόλοιποι θα γυρίσουν την πλάτη τους και θα φύγουν. Αυτή είναι η (κιτρινό)μαύρη αλήθεια. Το γεγονός παραμένει όμως. Η ΑΕΚ και ο κόσμος της πλήρωνουν το μάρμαρο. Και κυριολεκτώ αυτή τη φορά. Ας τρέξουν τώρα να μαζέψουν τις ευθύνες τους με πρώτους και καλύτερους τους διοικητικούς ηγέτες (
) της ΠΑΕ. Ναι αυτούς που περάσαν το κατώφλι των Αρχων. Και όσοι επίδοξοι παραμυθιάζουν τον κόσμο τόσο καιρο, με τα τωρα μπαίνω, αύριο βγαίνω, να αρχίσουν να φοβούνται το ίδιο το πληγωμένο θηρίο. Τον κόσμο της ΑΕΚ.
Έχω δηλώσει ΟΠΑΔΟΣ της ΑΕΚ και αν αυτό συνεπάγεται "αρρώστια" το δέχομαι και το αναγνωρίζω. Είμαι όμως το ίδιο "άρρωστος" με την ΑΕΚ, όσο και κάθε ένας "υγιής" φίλαθλος που την παρακολούθησε φέτος στο ΓΗΠΕΔΟ.
ΔΕΝ έκλαψα αν και προσπάθησα.
ΔΕΝ βιαιοπράγησα αν και το σκέφτηκα.
Απλά γύρισα και ΕΦΥΓΑ.
ΘΑ ΕΙΜΑΙ το ίδιο "άρρωστος" με την ΑΕΚ και αύριο, όσο και κάθε "υγιής" φίλαθλος που θα την παρακολουθήσει και αύριο στο ΓΗΠΕΔΟ. Μη με ρωτας σε ποιο ή που. Σ'Ελλάδα? Σ' Εύρώπη ή Νευροκόπι? Σε Αμερική ή Αφρική? Σε Β' ή Γ' Εθνική. Δεν ξέρω. Όσο υπάρχει ΑΕΚ και ευτυχώς ή δυστυχώς για κάποιους συνεχίζει και υπάρχει, θα είμαι εκεί και όρθιος θα παλεύω όπως μπορώ. Τί θέλω για την ΑΕΚ? Ό,τι έγραφε και το πανώ που δέσποζε στην φετινή πρεμιέρα της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ναι εκεί στο πέταλο.
Αυτά είναι τα πιστεύω μου. Είμαι οπαδός της ΑΕΚ. Υγιής ή άρρωστος κρίνε το εσύ. Αν θες να μου το προσάψεις θα το δεχτώ. Όσο όμως δεν εφευρίσκετε το ΑΕΚόμετρο, θα θεωρώ την "αρρωστια" μου για την ΑΕΚ ίδια με την δικιά σου, όπως και με αυτή όλων, όσων βρεθήκαμε (ή δεν βρεθήκαμε) στο γήπεδο και περιμένω από σένα και όποιον άλλο άρρωστο ή υγιή με την ΑΕΚ να κάνει το ίδιο. Είναι απλό.
Αυτά (που έλεγε και κάποιος χύστης).