bak14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2
- Πόντοι
- 231
Τσιμπουκι κατα πρωτον, μιλας με βαζελο.
Δεν μιλας σε αεκτζη ζωον. Αντε στριβε τωρα, τραβα να γραψεις τις βλακειες σου αλλου.
Ανυπαρκτε....
χαχαχαχαχαχα

Τσιμπουκι κατα πρωτον, μιλας με βαζελο.
Δεν μιλας σε αεκτζη ζωον. Αντε στριβε τωρα, τραβα να γραψεις τις βλακειες σου αλλου.
Ανυπαρκτε....
χαχαχαχαχαχα![]()
![]()
ο βαζελος παιρνει θεση υπερ του χανουμιου.. τι να σ απαντησω εσενα βρε οπαδε της πιο μιζερης ομαδας του πλανητη. μια ζωη εχεις τους πιο πλουσιους προεδρους της ελλαδας κ σαρωνεις καθε χρονο τα μεταλλια της σφαλιαρας
Μα πως να πέσουμε αντρίκια; Αφού θηλυκιά είναι η ρουφιάνα η αρρώστια. Άσε που είναι και μουνάρα και μας έχει πάρει τα μυαλά.πέστε ρε μαλάκες αντρίκια και μη μας σκοτίζετε άλλο τ'αρχίδια
έλα θείο, εγώ που το πρόλαβα πρωταθλητή κερδίζω κάτι?Πιτσιρικο για πες αληθεια τωρα...
Ποσων χρονων εισαι? Τον αρη πρωταθλητη οπουδηποτε τον εχεις προλαβει? ε πιτσιρικο?
Γιατι εγω τον εχω και τον εχω καμαρωσει κιολας οταν ημουν κι εγω πιτσιρικος ;)
Ετσι βλεπεις γεννιεται ο σεβασμος σε κατι. Ο οποιος σεβασμος βεβαια παει περιπατο οταν βλεπεις τι οπαδους εχει πλεον ο αρης.....εισαι γεννημενο μετα το 90 ετσι καμαρι μου?
Εσεις δεν εισαστε που μετα την τιμωρια σας το 2006 για τα επεισοδια στην νεα σμυρνη δεν κανατε απεργιες πεινας και πορειες αγκαλιτσα με βουλευτες;η αεκ ειναι σαν τους αριστερους, μια ζωη στο τζαμπα, και οταν ερθουν τα ζορια επικαλειται ξεριζωμενες πατριδες και ιστορια οπως τα αλλα μουνοπανα το πολυτεχνειο
έλα θείο, εγώ που το πρόλαβα πρωταθλητή κερδίζω κάτι?![]()
το βόλει το είχα ξεχάσειΤο βολλει πρεπει να λες ε? ;)
Τιποτα δεν κερδιζεις, ουτε και χανεις ομως γιατι δεν γραφεις τις μαλακιες του πιτσιρικου απο πανω ;)
Β εθνικης θα εννοεις.Θα το παρουμε και εμεις του χρονου,θα σας φτασουμε.έλα θείο, εγώ που το πρόλαβα πρωταθλητή κερδίζω κάτι?![]()
Εγώ που θυμάμαι σχεδόν τη δεκάδα του μεγάλου Άρη χωρίς να κοιτάξω google τι να πω; Με τη σειρά: Δοξάκης, Γιαννάκης, Γκάλης, Σούμποτιτς, Ρωμανίδης, Λυπηρίδης, , Φιλίππου, Κατσούλης, Γουίλτζερ, Μισούνοφ.Πιτσιρικο για πες αληθεια τωρα...
Ποσων χρονων εισαι? Τον αρη πρωταθλητη οπουδηποτε τον εχεις προλαβει? ε πιτσιρικο?
Γιατι εγω τον εχω και τον εχω καμαρωσει κιολας οταν ημουν κι εγω πιτσιρικος ;)
Ετσι βλεπεις γεννιεται ο σεβασμος σε κατι. Ο οποιος σεβασμος βεβαια παει περιπατο οταν βλεπεις τι οπαδους εχει πλεον ο αρης.....εισαι γεννημενο μετα το 90 ετσι καμαρι μου?
το βόλει το είχα ξεχάσει
για τη σπυριάρα λέω ρε
περασμένα μεγαλεία;)
Ο πιτσιρικος μας ομως αυτα δεν τα εχει ζησει. Δεν ξερει πως ειναι να βαζεις τα κλαμματα πιτσιρικι επειδη ο γιαννακης για μια (μοιραια) φορα εχασε την ψυχραιμια του με τον μακαντου και κοστισε ολοκληρο ευρωπαικο.
Δεν ξερει τι σημαινει να κανεις διπλο μεσα στο σπλιτ με την γιουκοπλαστικα(πιτσιρικο οχι γιουροβιζιον. Ομαδα ηταν αυτο που εγραψα) εκεινη την εποχη.
Δεν εχει ιδεα τι θα πει οτι καθε πεμπτη ετρεχες σπιτι να στηθεις μπροστα στην τηλεοραση γιατι επαιζε ο ΑΡΗΣ.
Εμαθε να ειναι αρης νομιζοντας οτι η μεγαλυτερη στιγμη ειναι να αποκλειεις μια ατλετικο μαδριτης στην μπαλα. Και μετα εμαθε να ειναι κομπλεξικος και ασεβης απεναντι σε μεγεθη(οπως η ΑΕΚ πχ) τα οποια ειναι αδυνατον να συλλαβει το κεφαλακι του....κοινως ανυπαρκτος ;)
καλά τώρα τα παραλές λίγοΚρίμα για μια τόσο ιστορική ομάδα να πέφτει κατηγορία...και ειδικά όταν πρόκειται για παρασκηνιακά τερτίπια (οικονομικά κτλ) και όχι για ποδοσφαιρικούς λόγους....
καλά τώρα τα παραλές λίγο
ΚΑΙ για ποδοσφαιρικούς λόγους πέφτει. Κυρίως μάλιστα
Χωρίς να ξέρω τα πιστεύω σου, εμένα μου δίνεις την εικόνα πως δικαιολογείς τα μουν....... που μπήκαν μέσα.
Επίσης στη μπάλα, όπως ξέρεις καλά, κανένας δε μπορεί να γνωρίζει από πριν τ αποτέλεσμα.
βρε γελοιουλη με ξερεις κ απο χτες κ με λες πιτσιρικο κ αμολας ενα σωρο μαλακιες αμα ξερω τη γιουγκοπλαστικα η οχι κ οτι σου κατεβει στο κεφαλι??
βλεπεις δεν σου απανταω γιατι μου εδειξες ξεκαθαρα οτι εισαι ανιδεος... για ποδοσφαιρο μιλαμε κ συ λες για τις εξι ευρωλιγκες.. οτι να ναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ
μιζερος και πλουσιος ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ παντως δεν υπηρξα ΠΟΤΕ.
μην γραψεις αλλες ασυναρτησιες δεν θα μπω στον κοπο να ξανα-απαντησω σε καποιον τουριστα σαν και σενα![]()
Αντικειμενικα κερκυρα-αρης-ΑΕΚ ειναι οι χειροτερες ομαδες του πρωταθληματος.Κυριως για αγωνιστικους λογους πεφτει.Κρίμα για μια τόσο ιστορική ομάδα να πέφτει κατηγορία...και ειδικά όταν πρόκειται για παρασκηνιακά τερτίπια (οικονομικά κτλ) και όχι για ποδοσφαιρικούς λόγους....