Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
 ζητανε την τιμωρια του ΑΡΗ για το βεροια-ΑΡΗΣ που δεν εγινε τιποτα και για λεφτα που ζηταει η πουστρα η σηφακης τα οποια ΔΕΝ τα δουλεψε εισαι ανωτερος.  

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Πες κιαλλα εχεις πολυ γελιο.

Σκουληκι του βρωμοχαριλαοβικελιδης τραβα παιξε κανενα σουπερ 3 στο πρακτορειο μπας και βοηθησεις να ξεχρεωσετε.

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Με αυτά που προηγήθηκαν νομίζω οτι ο παράγοντας παιχνίδι μπήκε σε δεύτερη μοίρα...τέσπα, σεβαστή η άποψή σου...
Είναι ιστορική ομάδα πάντως...και μην ξεχνάμε παίκτες όπως ο Μαύρος, ο Νεστορίδης κτλ που πέρασαν...γενικά πιστεύω οτι είναι μια συμπαθής ομάδα στο φίλαθλο κοινό!

και τον Χρυσοβιτσιανο

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Πες κιαλλα εχεις πολυ γελιο.

Σκουληκι του βρωμοχαριλαοβικελιδης τραβα παιξε κανενα σουπερ 3 στο πρακτορειο μπας και βοηθησεις να ξεχρεωσετε.
εχω πολυ γελιο αλλα δεν μπορεις να γελασεις γιατι εισαι μπουκωμενος..

1) ποιος κηνυγηθηκε στο βεροια-αρης?
2) ποιος χτυπησε και ματωσε στο βεροια αρης?
3) τι ελειπε απο διχτυα κ σημαιακια απο τον αγωνιστικο χωρο οταν βγηκαν οι ομαδες
4) τι ειχε σπασει απο παγκους πινακιδες κλπ??
5) για ποιο λογο διακοπηκε το ματς στο 1-1 πριν να μπει κανενας μεσα?

αφου γελασεις πανε κλεψε κανενα παπουτσι απο τους ποδοσφαιριστες σου για να σωσεις την ομαδουλα σου  :2funny:

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16

3) τι ελειπε απο διχτυα κ σημαιακια απο τον αγωνιστικο χωρο οταν βγηκαν οι ομαδες

αφου γελασεις πανε κλεψε κανενα παπουτσι απο τους ποδοσφαιριστες σου για να σωσεις την ομαδουλα σου  :2funny:

ψυριδης 21

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πες κιαλλα σπαμε πλακα μαζι σου.

Η β ρωταει και ανησυχει για σενα :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376

Αυτος ειναι πανιωνιος πιτσιρικο......0/2 στις μαντεψιες σημερα....τραβα για καφε ή για υπνο σου χρειαζεται  :2funny:
Και την κανω για δουλεια.  :rockon:
Μην πειραζετε τον πιτσιρικο πολυ, εχει πλακα  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Και στα 2 ματς επρεπε να διακοπει ο αγωνας,δεν παιζει ρολο τι εκταση εχουν τα επεισοδια.Και σε εκεινο το ματς,αν δεν κανω λαθος,δεν διακοπηκε μονο μια φορα ο αγωνας.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Αυτος ειναι πανιωνιος πιτσιρικο......0/2 στις μαντεψιες σημερα....τραβα για καφε ή για υπνο σου χρειαζεται  :2funny:
Και την κανω για δουλεια.  :rockon:
Μην πειραζετε τον πιτσιρικο πολυ, εχει πλακα  :2funny:

Ο μικρος ειναι σπιρτο :2funny:  :2funny: :2funny:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
δεν εχεις ιδεα ποιος ειναι ο Χρυσοβιτσίανος ε?

Παλιός πρόεδρος δεν ήταν?Που τον πιάσανε να λαδώνει στις Σέρρες αν δεν κάνω λάθος...αλλά εδώ μιλάμε για παίκτες!
Btw δεν είμαι ΑΕΚ, απλά φίλαθλος!

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Παλιός πρόεδρος δεν ήταν?Που τον πιάσανε να λαδώνει στις Σέρρες αν δεν κάνω λάθος...αλλά εδώ μιλάμε για παίκτες!
Btw δεν είμαι ΑΕΚ, απλά φίλαθλος!

γενικος αρχηγος, λαδωσε 2 παικτες και αντι να πεσει κατηγορια οπως ελεγε ο νομος και ο ηρακλης τιμωρηθηκε για τον ιδιο ακριβως λογο λιγο πριν της αφαιρεθηκαν μονο 2 βαθμοι και αυτοι απο το επομενο πρωταθλημα για να παει στα μπαραζ με τον ηρακλη για ευρωπη σε ματς που ο ηρακλης το επαιξε με 9 παικτες απέβαλε και 3 και διακοπηκε
γεματη περηφανια

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
γενικος αρχηγος, λαδωσε 2 παικτες και αντι να πεσει κατηγορια οπως ελεγε ο νομος και ο ηρακλης τιμωρηθηκε για τον ιδιο ακριβως λογο λιγο πριν της αφαιρεθηκαν μονο 2 βαθμοι και αυτοι απο το επομενο πρωταθλημα για να παει στα μπαραζ με τον ηρακλη για ευρωπη σε ματς που ο ηρακλης το επαιξε με 9 παικτες απέβαλε και 3 και διακοπηκε
γεματη περηφανια

Αυτό δεν το γνώριζα...
Μέγα σφάλμα...

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Αντιθέτως κατανοώ την οργή και την αγανάκτηση πολύ κόσμου. Όπως είπα πολύς κόσμος που πέρασε πολλά περισσότερα φεγγάρια με την ΑΕΚ, από αυτούς που μπουκάραν, ένιωθε πως και λίγα έγιναν, ενώ μάλιστα τόνισα πως, ακόμα και να τελείωνε το μάτς με το αυτογκόλ του Μπουγαϊδη και το σφύριζε (ο πούστης) ο διαιτητής, δεν νομίζω πως θα μπορούσα να συγκρατήσω όχι 100-200 "Ταλιμπάν", αλλά ούτε καν τον ίδιο μου τον εαυτό, από το να μπουκάρουν μέσα σπάζοντας και εκτοξεύοντας ό,τι είχαν πρόχειρο, απειλώντας και βρίζοντας όποιους θεωρούν πως  φταίνε για το πως ένιωθαν εκείνη την ώρα. Δεν θες να μάθεις πως ένιωθα εγώ πάντως και πίστεψε με δεν το ήθελα. Ήθελα να μην νιώθω... Γιατί το γεγονός παρέμενε πως ΔΕΝ ήσουν ικανός να κερδίσεις ούτε τον Πανθρακικό στο γήπεδο σου και να καθαρίσεις την παραμονή σου την προτελευταία αγωνιστική. Κρατούσαμε την τύχη μας στα χέρια μας και τώρα τί? Μου λες ? 
Θα συμφωνήσω στα περισσότερα που λες, όχι όμως όσον αφορά τους μπαχαλάκηδες. Πιστεύω ότι θα έμπαιναν μέσα ΟΠΟΙΟ και να ήταν το αποτέλεσμα κι αυτό δεν είναι αποδεκτό από εμένα. Φταίμε όλοι που τους το επιτρέπουμε. Κι εγώ και άλλοι είμασταν ένα βήμα από το να μπούμε μέσα ν' αρπάξουμε εκείνο το λιωμίδι που πήγε στο 72' στον αντίπαλο παίκτη, κανείς δεν το έκανε δυστυχώς. Συνεχίζουμε να δείχνουμε ότι είμαστε κότες οι πολλοί, ότι περιμένουμε από ένα σάπιο σύστημα να κάνει αυτό που πρέπει και δεν παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια. Θα ήταν ιστορικό να πετάξουν οι υγιείς τους άρρωστους έξω, για μια φορά να αντιστραφούν οι ρόλοι.
Όσο για το ματς με τον ΑΤΡ μην είσαι τόσο απόλυτος. Φυσικά κι ο Σπανός θα ήθελε να πάρει εκδίκηση, αλλά ξέρει τι σημαίνει να ρίξει την ΑΕΚ. Οι παίκτες του δεν έχουν κίνητρο, αν νομίζεις ότι θα παίξουν το κεφάλι τους για ένα αδιάφορο ματς είσαι γελασμένος. Σ' ένα ματς λοιπόν που ο ένας το θέλει σαν τρελός και ο άλλος όχι μόνο δεν καίγεται αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού του φοβάται και λίγο, δεν παίζει ρόλο η ικανότητα αλλά το πάθος και η θέληση.
Και για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα είναι πολλές οι ομάδες που θα έπρεπε να υποβιβαστούν γιατί δεν βλεπόντουσαν κι αυτό φαίνεται και στη βαθμολογία. Αρκετά με το αυτομαστίγωμα που μας αρέσει πολύ και σε πολλούς κι εδώ μέσα δυστυχώς.

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
ρε μαλακες ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑΡΑ ΜΟΥ το τι ομαδα ειναι ο καθε πικραμενος που υπερασπιζεται το χανουμι στο μπουρδελοφορουμ δεν θα κατσω να ασχοληθω κ μ αυτο :jerking: ΜΑΛΑΚΕΣ

κ αυτος ο φλωρος που λεει εμενα πιτσιρικο. εγω φλωρε εχω ντυθει με τα διακριτικα του ΑΡΗ κ εχω παει τουμπα λεωφορο φιλαδελφεια κρητη λαρισα βολο πατρα τριπολη κομοτηνη ξανθη κερκυρα γιαννενα τρικαλα και σε ολες τις κωλογειτονιες της αθηνας γι αυτο αραξε κ μη μιλας εκει που δεν σε παιρνει.

υγ: μετα τον νεο πανιωνιο που παιρνει θεση αλλα δεν εχει να απαντησει το μονο που εμεινε ειναι να χωθει κ καμια γρια να μιλησει για το χανουμι. ενωθειτε ολες σας στην πουτσαρα μας. εσεις πεσατε.

πανιωνιε χαχαχαχαχ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
γεματη περηφανια
Κανένα προπολεμικό έχεις;

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
ρε μαλακες ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑΡΑ ΜΟΥ το τι ομαδα ειναι ο καθε πικραμενος που υπερασπιζεται το χανουμι στο μπουρδελοφορουμ δεν θα κατσω να ασχοληθω κ μ αυτο :jerking: ΜΑΛΑΚΕΣ

κ αυτος ο φλωρος που λεει εμενα πιτσιρικο. εγω φλωρε εχω ντυθει με τα διακριτικα του ΑΡΗ κ εχω παει τουμπα λεωφορο φιλαδελφεια κρητη λαρισα βολο πατρα τριπολη κομοτηνη ξανθη κερκυρα γιαννενα τρικαλα και σε ολες τις κωλογειτονιες της αθηνας γι αυτο αραξε κ μη μιλας εκει που δεν σε παιρνει.

υγ: μετα τον νεο πανιωνιο που παιρνει θεση αλλα δεν εχει να απαντησει το μονο που εμεινε ειναι να χωθει κ καμια γρια να μιλησει για το χανουμι. ενωθειτε ολες σας στην πουτσαρα μας. εσεις πεσατε.

πανιωνιε χαχαχαχαχ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μη σταματας προσφερεις αφθονο γελιο εισαι τεραστιος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom