Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
Δες τη μπαλίτσα σου, κάνε το χαβαλεδάκο σου και μην ταυτίζεσαι με μια Α.Ε.
Κοίτα να χαρείς τη φαμίλια σου, τα παρεάκια σου, τα γκομενάκια σου και να εξοργίζεσαι με ότι είναι πραγματικά εξοργιστικό.
Όχι με το τόπι. Άντε γήπεδο, βρίσε κανα διαιτητή, σκούξε για ψυχοθεραπεία, αλλά μέχρι εκεί..
Που τα είδες αυτά  μάστορα; 38 είμαι δεν είμαι κανένα άνοο. Δεν εξπργίζομαι ποτέ με το τόπι μόνο με τα επιχειρήματα που χρησιμοποιεί ο καθένας για να στηρίξει την άποψή του τα οποία συνήθως είναι προϊόν ημιμάθιας (όπως του φίλου studio69) ή παρωπίδων (περίπτωση hristidis7). Νομίζω πως μ' έχεις παραξηγήσει με το συμπάθειο. :sunglasses:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Θα συμφωνήσω στα περισσότερα που λες, όχι όμως όσον αφορά τους μπαχαλάκηδες. Πιστεύω ότι θα έμπαιναν μέσα ΟΠΟΙΟ και να ήταν το αποτέλεσμα κι αυτό δεν είναι αποδεκτό από εμένα. Φταίμε όλοι που τους το επιτρέπουμε. Κι εγώ και άλλοι είμασταν ένα βήμα από το να μπούμε μέσα ν' αρπάξουμε εκείνο το λιωμίδι που πήγε στο 72' στον αντίπαλο παίκτη, κανείς δεν το έκανε δυστυχώς. Συνεχίζουμε να δείχνουμε ότι είμαστε κότες οι πολλοί, ότι περιμένουμε από ένα σάπιο σύστημα να κάνει αυτό που πρέπει και δεν παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια. Θα ήταν ιστορικό να πετάξουν οι υγιείς τους άρρωστους έξω, για μια φορά να αντιστραφούν οι ρόλοι.
Όσο για το ματς με τον ΑΤΡ μην είσαι τόσο απόλυτος. Φυσικά κι ο Σπανός θα ήθελε να πάρει εκδίκηση, αλλά ξέρει τι σημαίνει να ρίξει την ΑΕΚ. Οι παίκτες του δεν έχουν κίνητρο, αν νομίζεις ότι θα παίξουν το κεφάλι τους για ένα αδιάφορο ματς είσαι γελασμένος. Σ' ένα ματς λοιπόν που ο ένας το θέλει σαν τρελός και ο άλλος όχι μόνο δεν καίγεται αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού του φοβάται και λίγο, δεν παίζει ρόλο η ικανότητα αλλά το πάθος και η θέληση.
Και για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα είναι πολλές οι ομάδες που θα έπρεπε να υποβιβαστούν γιατί δεν βλεπόντουσαν κι αυτό φαίνεται και στη βαθμολογία. Αρκετά με το αυτομαστίγωμα που μας αρέσει πολύ και σε πολλούς κι εδώ μέσα δυστυχώς.
1)Αν στο ημίχρονο προηγούμασταν 3-0 θα μπουκάραν για μπάχαλα δηλαδή? Δε νομίζω.

2)Γιατί ο Σπανός έχασε το Κύπελο μόνος του και οι παίχτες του Ατρόμητου δεν τους νοιάζει? Ούτε τους οπαδούς? Και τί σημαίνει τελικά να ρίξεις την ΑΕΚ? Πως θα έχεις στο κατόπι σου 10-110 ή διακόσιους αφιονισμένους οπαδούς της ΑΕΚ? Δεν είδα να ιδρώνει το αυτί ούτε των παικτών του Πανθρακικού, ούτε του Τριτσώνη. Χώρια που κατ' αυτόν τον τρόπο και συ με την σειρά σου δικαιολογείς τους Ταλιμπάν.
Και μέσα στο γήπεδο όμως η ΑΕΚ και αυτό είναι προσωπική γνώμη, δεν με έπεισε πως έχει ούτε την ικανότητα την οποία κακώς κατ' εμέ δεν υπολογίζεις, ούτε το πάθος ή την θέληση αν προτιμάς για ένα τέτοιο αποτέλεσμα.

3)Μέσα σε αυτές είναι και η ΑΕΚ δυστυχώς. Δεν θα έπρεπε. Δεν είναι θέμα αυτομαστιγώματος αλλά αυτοσεβασμού.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
1)Αν στο ημίχρονο προηγούμασταν 3-0 θα μπουκάραν για μπάχαλα δηλαδή? Δε νομίζω.

2)Γιατί ο Σπανός έχασε το Κύπελο μόνος του και οι παίχτες του Ατρόμητου δεν τους νοιάζει? Ούτε τους οπαδούς? Και τί σημαίνει τελικά να ρίξεις την ΑΕΚ? Πως θα έχεις στο κατόπι σου 10-110 ή διακόσιους αφιονισμένους οπαδούς της ΑΕΚ? Δεν είδα να ιδρώνει το αυτί ούτε των παικτών του Πανθρακικού, ούτε του Τριτσώνη. Χώρια που κατ' αυτόν τον τρόπο και συ με την σειρά σου δικαιολογείς τους Ταλιμπάν.
Και μέσα στο γήπεδο όμως η ΑΕΚ και αυτό είναι προσωπική γνώμη, δεν με έπεισε πως έχει ούτε την ικανότητα την οποία κακώς κατ' εμέ δεν υπολογίζεις, ούτε το πάθος ή την θέληση αν προτιμάς για ένα τέτοιο αποτέλεσμα.

3)Μέσα σε αυτές είναι και η ΑΕΚ δυστυχώς. Δεν θα έπρεπε. Δεν είναι θέμα αυτομαστιγώματος αλλά αυτοσεβασμού.
Αν είχε τελειώσει από το Α' δε θα έμπαιναν έχεις δίκιο, σε κάθε άλλη περίπτωση θα γινόταν φασαρία, προφανώς μικρότερη αν κερδίζαμε αλλά και πάλι φασαρία θα ήταν.
Μόνο ο κόσμος του ΑΤΡ νοιάζεται για το κύπελλο, την αίσθηση που έχω μεταφέρω και θα δούμε τι θα γίνει την Κυριακή.
Το αυτομαστίγωμα δεν πήγαινε για σένα αλλά για όσους λένε ότι είμαστε οι χειρότεροι των χειρότερων όταν στο πρωτάθλημα απέχει η 15η 7 βαθμούς από την 7η. Μιλάμε για το χειρότερο πρωτάθλημα από καταβολής του επαγγελματικού και το πρώτο που η ΑΕΚ είναι τόσο κακή ώστε να κινδυνεύει, αλλά να λέμε ότι μας αξίζει να πέσουμε όταν είμαστε τόσο κοντά με τους άλλους κι όταν έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς από λάθος αποφάσεις είναι μαζοχισμός.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Θα συμφωνήσω στα περισσότερα που λες, όχι όμως όσον αφορά τους μπαχαλάκηδες. Πιστεύω ότι θα έμπαιναν μέσα ΟΠΟΙΟ και να ήταν το αποτέλεσμα κι αυτό δεν είναι αποδεκτό από εμένα. Φταίμε όλοι που τους το επιτρέπουμε. Κι εγώ και άλλοι είμασταν ένα βήμα από το να μπούμε μέσα ν' αρπάξουμε εκείνο το λιωμίδι που πήγε στο 72' στον αντίπαλο παίκτη, κανείς δεν το έκανε δυστυχώς. Συνεχίζουμε να δείχνουμε ότι είμαστε κότες οι πολλοί, ότι περιμένουμε από ένα σάπιο σύστημα να κάνει αυτό που πρέπει και δεν παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια. Θα ήταν ιστορικό να πετάξουν οι υγιείς τους άρρωστους έξω, για μια φορά να αντιστραφούν οι ρόλοι.
Όσο για το ματς με τον ΑΤΡ μην είσαι τόσο απόλυτος. Φυσικά κι ο Σπανός θα ήθελε να πάρει εκδίκηση, αλλά ξέρει τι σημαίνει να ρίξει την ΑΕΚ. Οι παίκτες του δεν έχουν κίνητρο, αν νομίζεις ότι θα παίξουν το κεφάλι τους για ένα αδιάφορο ματς είσαι γελασμένος. Σ' ένα ματς λοιπόν που ο ένας το θέλει σαν τρελός και ο άλλος όχι μόνο δεν καίγεται αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού του φοβάται και λίγο, δεν παίζει ρόλο η ικανότητα αλλά το πάθος και η θέληση.
Και για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα είναι πολλές οι ομάδες που θα έπρεπε να υποβιβαστούν γιατί δεν βλεπόντουσαν κι αυτό φαίνεται και στη βαθμολογία. Αρκετά με το αυτομαστίγωμα που μας αρέσει πολύ και σε πολλούς κι εδώ μέσα δυστυχώς.
δεν συμφωνώ με αυτά που γράφεις αλλά δεν θα μπω στη διαδικασία...
θα σχολιάσω μόνο το θέμα της "κοτας"

Γενικώς οι Έλληνες είμαστε οι μισοί τσάμπα μάγκες (μέσα στον όχλο και να μη φαινόμαστε) ή κότες.

Δεν είναι τυχαίο που 3 χρόνια τώρα μας πάνε γαμιώντας και δεν γίνεται τίποτα.
Δεν είναι επίσης τυχαίο που πιο πριν βλέπαμε κάποσοι τα κακώς κείμενα στη χώρα μας αλλά και πάλι δεν έβγαινε κανείς να μιλήσει.

Το πολιτικοποίησα, αλλά είναι πάγια θέση μου πως η κοινωνία είναι παντού η ίδια. Το ποδόσφαιρο που έχουμε είναι καθρέφτης της κοινωνίας μας.

Σε οποιοδήποτε άλλο κράτος η ομάδα και οι οπαδοί θα τουμπέκιαζαν και θα κατέβαιναν τη σκάλα προς άλλη κατηγορία.

Εδώ κάθε χρόνο συζητάμε το ποιοι οπαδοί θα κλείσουνε δρόμους.

λες και αυτό είναι θέμα ζωής και θανάτου κιόλας.

δεν πάει να μην έχει ο άλλος να φάει σπίτι του.... η ΑΕΚ να μην πέσει...

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Σταματηστε να ανακατευετε την πολιτικη στον αθλητισμο. Μην τον απαξιωνετε κι αλλο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
δεν συμφωνώ με αυτά που γράφεις αλλά δεν θα μπω στη διαδικασία...
θα σχολιάσω μόνο το θέμα της "κοτας"

Γενικώς οι Έλληνες είμαστε οι μισοί τσάμπα μάγκες (μέσα στον όχλο και να μη φαινόμαστε) ή κότες.

Δεν είναι τυχαίο που 3 χρόνια τώρα μας πάνε γαμιώντας και δεν γίνεται τίποτα.
Δεν είναι επίσης τυχαίο που πιο πριν βλέπαμε κάποσοι τα κακώς κείμενα στη χώρα μας αλλά και πάλι δεν έβγαινε κανείς να μιλήσει.

Το πολιτικοποίησα, αλλά είναι πάγια θέση μου πως η κοινωνία είναι παντού η ίδια. Το ποδόσφαιρο που έχουμε είναι καθρέφτης της κοινωνίας μας.

Σε οποιοδήποτε άλλο κράτος η ομάδα και οι οπαδοί θα τουμπέκιαζαν και θα κατέβαιναν τη σκάλα προς άλλη κατηγορία.

Εδώ κάθε χρόνο συζητάμε το ποιοι οπαδοί θα κλείσουνε δρόμους.

λες και αυτό είναι θέμα ζωής και θανάτου κιόλας.

δεν πάει να μην έχει ο άλλος να φάει σπίτι του.... η ΑΕΚ να μην πέσει...
Εσυ δεν ειχες βγει στους δρομους το 2006; :think:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
937
Πόντοι
96
........ κι όταν έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς από λάθος αποφάσεις είναι μαζοχισμός.

και ποσα εχουμε κερδισει απο καθαρη τύχη πχ Πλατανια, Γιαννενα, Βέροια (ολα εντός).

Φετος μας αξιζει να πεσουμε αγωνιστικα

α) γιατι τα κωλοπαιδα οι ποδοσφαιριστες νομιζαν οτι εγιναν Μεσι και μεσσιες
β) γιατι διωξαμε τον προπονητη 2 αγωνιστικες πριν την ληξη επειδη δηθεν μιλησε ασχημα στους ποδοσφαιριστρες
γ) καναμε επεισόδια σε εναν αγωνα που ουτε αδικηθηκαμε ουτε τίποτα . Βαλαμε απλα μονοι μας ένα γκόλ

Αν μεινουμε στην κατηγορία θα ειναι πραγματικα κακό παραδειγμα , "εκανες μαλακία τιμωρεισαι οποιος και να είσαι" πρεπει να ειναι το συνθημα αλλιως ας τιμωρησουν τον Πανθρακικο με μηδενισμο και -3 βαθμους να τελειωνει το παραμύθι .

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.441
Πόντοι
5.006
Money, money, money
Must be funny
In the rich man's world
Money, money, money
Always sunny
In the rich man's world
Aha-ahaaa
All the things I could do
If I had a little money
It's a rich man's world

«Τεράστια ζημιά η απώλεια της ΑΕΚ»

Ο Γιάννης Μώραλης μίλησε για το ενδεχόμενο του υποβιβασμού της ΑΕΚ και επεσήμανε ότι για τη λίγκα θα είναι τεράστια η ζημιά. Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου της Σούπερ Λίγκας με τον ΟΠΑΠ, ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής ανέφερε:

«Σαφέστατα μια ομάδα με ιστορία, φανέλα, τίτλους κόσμο και εμπορικότητα είναι τεράστια ζημιά να μην βρεθεί την επόμενη χρονιά στην Superleague. Δεν μπορώ να σχολιάσω νομικά τις κινήσεις της ΑΕΚ, γιατί θα παρεξηγηθώ από την μια ή την άλλη πλευρά και θα θεωρηθεί ως παρέμβαση. Γι αυτό τον λόγο τόσες μέρες δεν έχω τοποθετηθεί και δεν έχω μιλήσει για αυτό. Εφόσον έχει γίνει δίωξη και το θέμα έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, οι επιτροπές θα αποφασίσουν τι θα γίνει».
www.zougla.gr/sports/article/terastia-zimia-i-apolia-tis-aek]http://www.zougla.gr/sports/article/terastia-zimia-i-apolia-tis-aek[/url]

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Σταματηστε να ανακατευετε την πολιτικη στον αθλητισμο. Μην τον απαξιωνετε κι αλλο.
παπάρια μέντολες.

δεν ανακατεύουμε τον αθλητισμό με την πολιτική
ανακατεύουμε και έχουμε δίκιο όσοι το κάνουμε τον ΕΕΛΗΝΙΚΟ αθλητισμό (που δεν υπάρχει) με την ελληνική πολιτική (που δεν υπάρχει)

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
Παιδιά δε θα συμφωνήσουμε και δεν πειράζει. Αυτό που εγώ βλέπω ως αυτομαστίγωμα και μαζοχισμό άλλος το θεωρεί περήφανη στάση ή φυσιολογικό αγωνιστικό αποτέλεσμα. Το θέμα δεν είναι ούτε η απόφαση της πειθαρχικής ούτε το αποτέλεσμα της Κυριακής ούτε καν η ντροπή του υποβιβασμού. Το θέμα είναι να βρεθεί μια λύση για τα πραγματικά προβλήματα ώστε να επιστρέψουμε εκεί που είμαστε συνηθισμένοι κι εκεί που αξίζει να είναι η ομάδα. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ πλάνο, υπάρχει βέβαια η τεράστια εκκρεμότητα του υποβιβασμού οπότε πάλι στο περίμενε θα είμαστε.

Επειδή αύριο ότι και να γίνει η απόφαση δε θα είναι τελεσίδικη βλέπω τα εξής πιθανά σενάρια: Απόρριψη της ένστασης αύριο και έφεση από την ΑΕΚ, αν μετά την Κυριακή σώνεται η ΑΕΚ με τους τρεις βαθμούς βλέπω είτε ανατροπή της απόφασης είτε πρωτάθλημα 19 ομάδων. Αυτή είναι η αίσθησή μου χωρίς να σημαίνει ότι επικροτώ ή κατακρίνω τη μία ή την άλλη κατάληξη.

Επισκέπτης
Money, money, money
Must be funny
In the rich man's world
Money, money, money
Always sunny
In the rich man's world
Aha-ahaaa
All the things I could do
If I had a little money
It's a rich man's world

«Τεράστια ζημιά η απώλεια της ΑΕΚ»

Ο Γιάννης Μώραλης μίλησε για το ενδεχόμενο του υποβιβασμού της ΑΕΚ και επεσήμανε ότι για τη λίγκα θα είναι τεράστια η ζημιά. Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου της Σούπερ Λίγκας με τον ΟΠΑΠ, ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής ανέφερε:

«Σαφέστατα μια ομάδα με ιστορία, φανέλα, τίτλους κόσμο και εμπορικότητα είναι τεράστια ζημιά να μην βρεθεί την επόμενη χρονιά στην Superleague. Δεν μπορώ να σχολιάσω νομικά τις κινήσεις της ΑΕΚ, γιατί θα παρεξηγηθώ από την μια ή την άλλη πλευρά και θα θεωρηθεί ως παρέμβαση. Γι αυτό τον λόγο τόσες μέρες δεν έχω τοποθετηθεί και δεν έχω μιλήσει για αυτό. Εφόσον έχει γίνει δίωξη και το θέμα έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, οι επιτροπές θα αποφασίσουν τι θα γίνει».
www.zougla.gr/sports/article/terastia-zimia-i-apolia-tis-aek]http://www.zougla.gr/sports/article/terastia-zimia-i-apolia-tis-aek[/url]

Ας φτιάξουν τότε μια κλειστή λίγκα με τις ομάδες μεγάλης τηλεθέασης χωρίς υποβιβασμούς να γουστάρουν.
Να μη μας δουλεύουν όμως με παπαριές του στυλ ίσες ευκαιρίες and justice for all κιετσ'..

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.441
Πόντοι
5.006
Ας φτιάξουν τότε μια κλειστή λίγκα με τις ομάδες μεγάλης τηλεθέασης χωρίς υποβιβασμούς να γουστάρουν.
Να μη μας δουλεύουν όμως με παπαριές του στυλ ίσες ευκαιρίες and justice for all κιετσ'..
Δεν δεχόμαστε μαθήματα καλής συμπεριφοράς και δεοντολογίας κύριε.
Να φύγετε να πάτε στο νήμα σας.
-ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
Εσυ δεν έχεις φράγκο γι'αυτό τα λές.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
παπάρια μέντολες.

δεν ανακατεύουμε τον αθλητισμό με την πολιτική
ανακατεύουμε και έχουμε δίκιο όσοι το κάνουμε τον ΕΕΛΗΝΙΚΟ αθλητισμό (που δεν υπάρχει) με την ελληνική πολιτική (που δεν υπάρχει)
Γιατι εχετε το μονοπωλιο στο δικιο? Ειστε οι μονοι εξυπνοι και οι αλλοι ολοι ειναι χαζοι?
Αποψεις εχουμε ολοι και επιχειρηματα. Βγηκες να συγκρινεις οτι βγαινουν οι οπαδοι στον δρομο για να μην πεσει η ομαδα τους (οσοι το κανουν) και δεν βγαινουν για τα μνημονια. Που κολλαει? λες οτι σε αλλα πρωταθληματα , θα εκαναν μοκο. Στην ευρωπη συμφωνω. Πραγματα που γινονται ομως εδω δεν γινονται σε αλλα πρωταθληματα στην ευρωπη.
Ο αλλος βγηκε και ειπε οτι η ΑΕΚ ειναι σαν την αριστερα που φωναζει μπλα μπλα μπλα. Οκ, να πω και εγω οτι ειμαι δεξιος και δεν συμφωνω  με αυτο που λεει. Να ερθει μετα ο αλλλος και να πει οτι ειναι κεντρωος και διαφωνει με μενα κλπ.
Καποιοι λενε οτι δεν αξιζαμε να μεινουμε. Και ποιος αξιζε? Ποιος επαιξε μπαλα φετος?
Εγω λεω οτι με την βαθμολογια και το προγραμμα μεχρη την 27 αγωνιστικη με βαση την λογικη (εστω την περιορισμενη δική μου) δεν εβλεπα πως θα πεσουμε.
Δεν υποστηριζω οσους εκαναν επεισοδια. Ισα-ισα κραζω τους οργανωμενους πολυ πριν την κυριακη. Απλα ρωταω γιατι τιμωρηται μονο η δικη μου ομαδα.
Εχει βρει την ευκαιρια ο καθενας αρειανος , ολυμπιακος , παναθηναικος , πανιωνιος μεχρη και του πας γιαννενα να μπει και να κανει υποδειξεις. Αντε κοιταχτε την καμπουρα σας. Ξερουμε πολυ καλυτερα τα οποια προτερηματα και ελατωμματα μας.
Η κριτικη μας , δεν ειναι κλάψα. Ουτε καψα να να μεινω στην σουπερλιγκα. Εχω πει εδω και μηνες οτι προτιμω να παω ερασιτεχνικο παρα να μεινω και να διαιωνιζω την υπαρχουσα αρρωστη κατασταση. Αυτο δεν σημανει οτι θα δεχτω αμασητα τα οποια <<περιεργα>> βλεπω τον τελευταιο μηνα στα παιχνιδια των ομαδων που καιγονται για βαθμους.
Ας θυμηθουν αυτοι που χαιρονται οτι περυσι η κερκυρα βοηθηκε να μεινει στην κατηγορια με βαθμους, της εδωσαν και αυτης οπως (ΑΕΚ , ΠΑΟ , ΟΦΗ , ΠΑΝΩΝΙΟ , ΑΡΗ και δεν ξερω ποιον αλλον) φορολογικη ενημερωτητα να παιξει και τωρα πεφτει .
Αν σωθει (που μαλλον σωθηκε) φετος ο Αρης , δεν σημαινει οτι του χρονου θα κανει πρωταθλητισμο. Στην ιδια μοιρα θα εναι και θα περιμενει στον 2ο γυρο αν θα τον σωσουν ή οχι.
Η  μηπως περιμενετε ολοι εσεις να δειτε του χρονου αστερια, μεταγραφες και μπαλάρα? Ηδη ο παναθηναικος ξεκινησε να διωχνει και τα τελευταια  συμβολαια που ειχε .
Σε αυτο το καζανι που εχουν πεσει οι 12-13 ομαδες απο τις 16 , ειναι ελαχιστες οι λεπτομερειες που κανουν την διαφορά και οι λεπτομερεις αυτες δεν ειναι παντα αγωνιστικες.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
937
Πόντοι
96

καπως ετσι .
Ας παιζουμε για πλακα ενα πρωταθλημα και στο τελος ας βγαινουν Αρης , ΠΑΟΚ, ΠΑΟ , ΑΕΚ , ΟΣΦΠ Ευρώπη και να ριχνουμε οποιον δεν κοβει πολλά εισητηρια στην Β.

Αν σωθει η ΑΕΚ τοτε να βγει Ευρωpη ο βαζελος να μαζεψει κανα βαθμο και ο Αρης που κόβει πολλά εισητήρια . Ασε που καλυτερα θα ηταν και να σωθει η ΑΕΚ και να βγει Ευρωπη , ουπς ξεχασα οτι η UEFA δεν μασαει το παραμύθι περι ιστορικών όμαδων.  Επισης θυμηθηκα μια Rangers  και μια Marselle που υποβιβάστηκαν καποτε αλλα οι Ευρωπαιοι ειναι μαλακες και κρυοκωλοι και δεν ξερουν την νοοτροπια του μεσογειακου Έλληνα .

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.441
Πόντοι
5.006
boobomastora, τα παιχνίδια κατα κύριο λόγο παίζονται πίσω απο κλειστές πόρτες,
δεν είχαμε τα κόζια να ρυθμίσουμε τίποτα και τα αποτελέσματα γνωστά.
Ο κομποτης λύνει και δένει,
παλαιότερα ο μπέος
και ούτω καθεξής.....
Η καλύτερη μεταγραφή του αρη ξέρεις ποιά ήταν;
O σκόδρας.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
booboo άκου λιγάκι
1. ο αθλητισμός στην Ελλάδα είναι τόσο φαύλος όσο και όλες οι υπόλοιες εκφάνσεις της ελληνικής κοινωνίας, τόσο σάπιος όσο και η πολιτική ζωή της και έχει καταλήξει τόσο αδιάφορος όσο και η πολιτική ζωή της. Ασχολούνται μαζί του μόνο οι οργανωμένοι ουσιαστικά όπως ακριβώς με την πολιτική ζωή τα κομματόσκυλα.

2. Ναι, φυσικά κάθομαι και κάνω σύγκριση του γιατί κάποιος σηκώνεται από την καρέκλα του. Ο αθλητισμός είναι κάτι για να περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου εκτός κι αν τον έχεις επάγγελμα - οπότε πάω πάσο. Κοινώς υπάρχουν σοβαρότερα θέματα για να σηλωθεί ο κόσμος και δεν σηκώνεται αλλά απλώς ασχολείται με το τοπακι.

3. Ειδικά για το ματς. Στο συγκεκριμένο γήπεδο όπως έγινε, μπάλα ΔΕΝ παιζότανε μετά. Για τον δε Τριτσώνη διάβασα πως είπε να συνεχιστεί το ματς αλλά για 15 λεπτά όπως έπρεπε λόγω καθυστερήσεων και όχι για 5 λεπτά. Και ο Πανθραξ δεν δέχτηκε γιατί φοβόντουσαν οι παίκτες. Δεν κακίζω κανέναν σε αυτό.

4. Όταν είχε φάει τις 9 αγωνιστικές ο Ολυμπιακός στη διακοπή στη Ν. Σμύρνη, έλεγα εδώ μέσα και έξω από εδώ φυσικά πως προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το αν τη φάει την ποινή ΑΡΚΕΙ αυτό να είναι η αρχή για να μη γλυτώσει άλλος και να υπάρχει από εκείνη τη στιγμή και στο εξής η ίδια ποινή για όλους. στις επόμενες 2-3 εβδομάδες τα έκαναν λαμπόγιαλο Παναθηναϊκοί και Παοκτζήδες αλλά φυσικά ο νόμος είχε προλάβει και είχε αλλάξει. Μετά από αυτά αθωώθηκε ο Ολυμπιακός και όχι πριν. Σε αυτό που θέλω να καταλήξω είναι πως αυτό που εμένα με ενδιαφέρει δεν είναι το τι έγινε πιο παλιά κλπ. Με ενδιαφέρει από τη στιγμή που υπάρχει σωστή απόφαση μετά να γίνεται αυτή η σωστή απόφαση ΠΑΝΤΑ ασχέτως εμπλεκομένων.

5. Το αν θα ζημιώσει το "ποδόσφαιρο" (πρακτικά τα έσοδα της ΝΟΒΑ έτσι τα βάφτισαν) λίγο με ενδιαφέρει. Είαν επιχειρήσεις. Να μάθουνε να ζούνε και με χασούρα, στα αρχίδια μου. Να μάθουνε/με όλοι πια πως η επιχειρηματικότητα σημαίνει πως όταν κάνεις λάθη την πληρώνεις. Και όσοι επένδυσαν σε εσένα την πληρώνουνε μαζί σου. Νομοτελειακά συμβαίνει αυτό.

6. Εκφράζω την άποψή μου και μόνο, δεν μπορώ να την επιβάλλω σε κανέναν και ούτε θέλω. Αλλά δεν δέχομαι να μου επιβάλλουνε κάποιοι να βλέπω ένα ψόφιο, άνομο πρωτάθλημα απλά και μόνο επειδή κατά τη δική τους γνώμη κάποιοι είναι πιο ίσοι από τους άλλους. Εδώ έπεσε ολόκληρη Γιουβέντους και έχουνε πέσει καν και καν ομάδες και εδώ δεν δέχονται οι οπαδοί του κάθε Ηρακλή, ΑΕΚ, Άρη κλπ να πέφτει η ομάδα τους (και Ολυμπιακού να συμπληρώσω και ΠΑΟ - είμαι σίγουρος πως αντίστοιχες μαλακίες θα εκφράζονταν από οπαδούς οποιασδήποτε ομάδας)

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Διομηδη , ακριβως αυτο λεω και εγω.

Μοικανε, συμφωνω στα περισσοτερα. Οι αντιρησεις μου ειναι στο
1) οτι δεν μπορεις να λες ελαφρα την καρδία ολο τον ελληνικο αθλητισμο φαυλο. Δες ποσα ευρωπαικα κυπελα σε αθληματα εχουμε παρει σαν χωρα.
2)Ο καθενας πρεπει να μπορει να διαλεξει για το τι θα αγωνιστει. Και γιατι να μην ξεκινησει απο κατι πιο ευκολο (ποδοσφαιρο)
3) Εχουμε διαβασει τοσα που δεν ξερουμε που ειναι η αληθεια πια.

Δεν ειπα να μην πεσει ΑΕΚ. Το αντιθετο εχω πει πολλες φορες. Αλλο  αυτο και άλλο το σφαξε με Αγα μου να αγιασω. Αλλο πεφτω και άλλο με ριχνουν. Εχει διαφορα μεγαλη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom