παπάρια μέντολες.
δεν ανακατεύουμε τον αθλητισμό με την πολιτική
ανακατεύουμε και έχουμε δίκιο όσοι το κάνουμε τον ΕΕΛΗΝΙΚΟ αθλητισμό (που δεν υπάρχει) με την ελληνική πολιτική (που δεν υπάρχει)
Γιατι εχετε το μονοπωλιο στο δικιο? Ειστε οι μονοι εξυπνοι και οι αλλοι ολοι ειναι χαζοι?
Αποψεις εχουμε ολοι και επιχειρηματα. Βγηκες να συγκρινεις οτι βγαινουν οι οπαδοι στον δρομο για να μην πεσει η ομαδα τους (οσοι το κανουν) και δεν βγαινουν για τα μνημονια. Που κολλαει? λες οτι σε αλλα πρωταθληματα , θα εκαναν μοκο. Στην ευρωπη συμφωνω. Πραγματα που γινονται ομως εδω δεν γινονται σε αλλα πρωταθληματα στην ευρωπη.
Ο αλλος βγηκε και ειπε οτι η ΑΕΚ ειναι σαν την αριστερα που φωναζει μπλα μπλα μπλα. Οκ, να πω και εγω οτι ειμαι δεξιος και δεν συμφωνω με αυτο που λεει. Να ερθει μετα ο αλλλος και να πει οτι ειναι κεντρωος και διαφωνει με μενα κλπ.
Καποιοι λενε οτι δεν αξιζαμε να μεινουμε. Και ποιος αξιζε? Ποιος επαιξε μπαλα φετος?
Εγω λεω οτι με την βαθμολογια και το προγραμμα μεχρη την 27 αγωνιστικη με βαση την λογικη (εστω την περιορισμενη δική μου) δεν εβλεπα πως θα πεσουμε.
Δεν υποστηριζω οσους εκαναν επεισοδια. Ισα-ισα κραζω τους οργανωμενους πολυ πριν την κυριακη. Απλα ρωταω γιατι τιμωρηται μονο η δικη μου ομαδα.
Εχει βρει την ευκαιρια ο καθενας αρειανος , ολυμπιακος , παναθηναικος , πανιωνιος μεχρη και του πας γιαννενα να μπει και να κανει υποδειξεις. Αντε κοιταχτε την καμπουρα σας. Ξερουμε πολυ καλυτερα τα οποια προτερηματα και ελατωμματα μας.
Η κριτικη μας , δεν ειναι κλάψα. Ουτε καψα να να μεινω στην σουπερλιγκα. Εχω πει εδω και μηνες οτι προτιμω να παω ερασιτεχνικο παρα να μεινω και να διαιωνιζω την υπαρχουσα αρρωστη κατασταση. Αυτο δεν σημανει οτι θα δεχτω αμασητα τα οποια <<περιεργα>> βλεπω τον τελευταιο μηνα στα παιχνιδια των ομαδων που καιγονται για βαθμους.
Ας θυμηθουν αυτοι που χαιρονται οτι περυσι η κερκυρα βοηθηκε να μεινει στην κατηγορια με βαθμους, της εδωσαν και αυτης οπως (ΑΕΚ , ΠΑΟ , ΟΦΗ , ΠΑΝΩΝΙΟ , ΑΡΗ και δεν ξερω ποιον αλλον) φορολογικη ενημερωτητα να παιξει και τωρα πεφτει .
Αν σωθει (που μαλλον σωθηκε) φετος ο Αρης , δεν σημαινει οτι του χρονου θα κανει πρωταθλητισμο. Στην ιδια μοιρα θα εναι και θα περιμενει στον 2ο γυρο αν θα τον σωσουν ή οχι.
Η μηπως περιμενετε ολοι εσεις να δειτε του χρονου αστερια, μεταγραφες και μπαλάρα? Ηδη ο παναθηναικος ξεκινησε να διωχνει και τα τελευταια συμβολαια που ειχε .
Σε αυτο το καζανι που εχουν πεσει οι 12-13 ομαδες απο τις 16 , ειναι ελαχιστες οι λεπτομερειες που κανουν την διαφορά και οι λεπτομερεις αυτες δεν ειναι παντα αγωνιστικες.