boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Θελω να ειναι η αγωνιστικη των Χ. Κερκυρα - Πανιωνιος, Αρης - Παναθηναικος, Οφη - Πλατανιας,Αντε και διπλο ο Αστερας στην Βεροια. Ζηταω πολλα?
Άντε έχει καλό καιρό για την ώρα...ευκαιρία να ξαναδούμε και κάνα πανηγυρτζή στο Οάκα!
Επικίνδυνος ο κόρακας σήμερα...μπορεί να έχουμε ντράβαλα!
Μάλλον δε θα βρέξει αλλά θα έχει κρύο, γι αυτό θα πάρω και το φλασκί μου. *PΆντε έχει καλό καιρό για την ώρα...ευκαιρία να ξαναδούμε και κάνα πανηγυρτζή στο Οάκα!
θα το βλεπα αν ειχε ευστοχησει ο σκηλαραπας και δεν εχανε το πεναλτι ξενερωσα που το εχασε ακομα ειμαι χαλιαΗ Νova εχει σε επαναληψη το Λεβαντε- ΟΣΦΠ. Σα δεν ντρεπονται μεσημεριατικα
Καλή ιδέα...αν μπεις πάντως μετά το ματς και γράψεις κριτική θα το λάβουμε υπόψη μας!Μάλλον δε θα βρέξει αλλά θα έχει κρύο, γι αυτό θα πάρω και το φλασκί μου. *P
Ο κορακας φετος εχει ξεσκιστει αλλα περισσοτερο απ'ολα με χαλαει που παιζουμε με μια ομαδα που την πανε γαμιοντας απο την αρχη της χρονιας.Άντε έχει καλό καιρό για την ώρα...ευκαιρία να ξαναδούμε και κάνα πανηγυρτζή στο Οάκα!
παρε μωρη πουστρα...δες αυτοθα το βλεπα αν ειχε ευστοχησει ο σκηλαραπας και δεν εχανε το πεναλτι ξενερωσα που το εχασε ακομα ειμαι χαλια
θα το βλεπα αν ειχε ευστοχησει ο σκηλαραπας και δεν εχανε το πεναλτι ξενερωσα που το εχασε ακομα ειμαι χαλια
θα το βλεπα αν ειχε ευστοχησει ο σκηλαραπας και δεν εχανε το πεναλτι ξενερωσα που το εχασε ακομα ειμαι χαλια
δες αυτο...εμπεδωσε...φιεστα...τη ξερεις την λεξη;;αχαχαχαχαχθα το βλεπα αν ειχε ευστοχησει ο σκηλαραπας και δεν εχανε το πεναλτι ξενερωσα που το εχασε ακομα ειμαι χαλια
λες οτι την εβαλα τυχαια;;δες σε ποιον κανω παραθεση ;)ρε χρηστιδη ολα οκ αλλα να βαζεις την φιεστα που απεδειξε οτι σαν ομαδα εισαι φουστατη και οχι παντελονατη;Να βαζες καμια αλλη.
ρε μαλακα με γραφεις στα αρχιδια σου;;ρωτησα ποσο κοσμο εχει;;καμμια 30 ρια το κοβω...ειμαι μεσα;;ρε χρηστιδη ολα οκ αλλα να βαζεις την φιεστα που απεδειξε οτι σαν ομαδα εισαι φουστατη και οχι παντελονατη;Να βαζες καμια αλλη.