Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν με απασχολεί τι κάνει ο Πλατανιάς και με ποιους κάνει ΄΄δουλίτσες΄΄ :grin:

Άλλωστε έχω συνηθίσει τόσα χρόνια να παίζω εναντίον 15 ή 17(όταν οι ομάδες ήταν 18) αντιπάλων,ενώ οι άλλοινα παίζουν κόντρα σε 5-6 ομάδες.
Οπότε δεν με πολυαπασχολέι.

ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

ΑΕΚ ΓΕΡΑ-ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ.

Υ.Γ.:Στον Άνω Πλατανιά,έχει μια γαματη ταβέρνα μέσα στα πευκα,που την έχει ένας εξαιρετικός κύριος από την Κρήτη με την Αγγλίδα γυναίκα του η οποία φτιάχνει μακράν τον καλύτερο μουσακά :P

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Δεν ξανακάνω σχόλιο για τον καιρό! :grin:
Θα γινότανε ωραίο ματσάκι...κρίμας!!!
Ωραίοι Μπουγαίδης , Μητρόπουλος...κοιμήθηκε εκεί από τα δεξιά ο Γερμανός και πήγε να του κάνει την ζημιά ο κομπλεξικός ΓίΔις!
Πάμε γι' άλλα!  :rockon:
water-001.gif

smoking-006.gif

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
και ενα πιτσιρικακι που μπηκε απο τον μικρο ξαδελφο εδειξε καλα στοιχεια.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Στο χθεσινό ματς κόπηκαν 15.105 εισιτήρια και οι εισπράξεις έφτασαν τα 176.605 ευρώ. Από αυτό το ποσό θα κρατηθούν τα έξοδα τέλεσης του αγώνα και το κόστος χρήσης του ΟΑΚΑ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Οι πάικτες και οι υπάλληλοι,πάλι τα πελέ μου θα πάρουν; :headbang:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Δεν με απασχολεί τι κάνει ο Πλατανιάς και με ποιους κάνει ΄΄δουλίτσες΄΄ :grin:

Άλλωστε έχω συνηθίσει τόσα χρόνια να παίζω εναντίον 15 ή 17(όταν οι ομάδες ήταν 18) αντιπάλων,ενώ οι άλλοινα παίζουν κόντρα σε 5-6 ομάδες.
Οπότε δεν με πολυαπασχολέι.

ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

ΑΕΚ ΓΕΡΑ-ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ.

Υ.Γ.:Στον Άνω Πλατανιά,έχει μια γαματη ταβέρνα μέσα στα πευκα,που την έχει ένας εξαιρετικός κύριος από την Κρήτη με την Αγγλίδα γυναίκα του η οποία φτιάχνει μακράν τον καλύτερο μουσακά :P

Mousaka English made δηλαδή  :grin: με πατάτα ή μελιτζάνα ? έχει διαφορά ! πάντως εκεί κοντά είναι καί το χωριό Γεράνι που φτιάχνουν το περίφημο αναψυκτικό μπυράλ που το πίναμε παλιά αντι για την coca cola  :rockon:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Καλησπέρα κι από μένα, ήταν ωραία χθες στο ΟΑΚΑ αν είσαι...πάπια αλλά αποζημιωθήκαμε από το πάθος των παικτών και του κόσμου μας. Αν δεν το παρατηρήσατε χθες αφού βγήκε ο Ρότζερ και πριν μπει ο Φουρτάδο παίζαμε με 11 Έλληνες, δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει φέτος και είναι σίγουρα σπάνιο.
Ευτυχώς πρόλαβα την πολύ βροχή ερχόμενος και φυσικά αυτή σταμάτησε μόλις τέλειωσε το ματς. Έχασα και τις δύο φάσεις του ματς αφού μπήκα στο 10'.

Η ομάδα έχει πλέον καλή ψυχολογία αλλά είναι νομίζω λίγο κουρασμένη. Στο τέλος πιστεύω θα είμαστε στην πρώτη οκτάδα 2-4 βαθμούς από την 5η θέση. Πιστεύω ότι ο Ατρόμητος  θα μπει πιο δύσκολα στα πλέι-οφ απ' ότι αναμένεται, εκτός αν ο Μάντζιος του λύσει τα επιθετικά προβλήματα. Μακάρι να τον πετάξουμε από την πεντάδα τελευταία αγωνιστική.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ωραιο να βλεπεις την ομαδα με 11 ελληνοπουλα. Και μη παει κανενος το μυαλο στο ρατσιστικο. Απλα οταν ο ξενος δεν ειναι καλυτερος , γιατι να τον παρεις? (βλεπε Φουρταδο)
Η κουραση που βγαζει η ομαδα μετα το 60 ειναι φυσιολογικη. Μιλαμε για νεα παιδια που λίγα εχουν φτιαξει την απαιτουμενη φυσικη κατασταση και αντοχη για να βγαλουν πρωταθλημα. Σε συνδιασμο με το βαρυ τερεν-πισινα που επαιζαν χτες , καλα τα πηγαν.
Διπλο ο ααστερας , χ ο Αρης και ειμαστε ακομα πιο ησυχοι για την παραμονη. :rockon:

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
Μια χαρα ηταν τα παιδια. Δικαιολογημενα τα λιγα λαθακια,αλλωστε εμπειρα σε τερεν τετοιο δεν εχουν και ιδιαιτερη. Εμεις να συνεχισουμε σε καθε αγωνιστικη να ειμαστε οπως εχθες διπλα τους.Ελα μωρη αρρωστειαααααααααα Ελα μωρη ΑΕΚαραααααααααααα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τα αποτελέσματα έρχονται σήμερα μια χαρα.έχασε και η Ξανθη,φτάνουμε ακόμα πιο κοντα :humpleg:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ετσι και ληξει 2πλο ο αστερας αυτη την βδομαδα εχω βγαλει κοντα στο διχιλιαρο στο στοιχημα!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Έχασαν και οι δωροθετες μα(βάζελοι),οπότε τους πιάσαμε και αυτους.
Ε ρε πούστη μου,αν είχαμε κερδίσει χθες θα ήμασταν σήμερα στην 7η θέση :headbang:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Έχασαν και οι δωροθετες μα(βάζελοι),οπότε τους πιάσαμε και αυτους.
Ε ρε πούστη μου,αν είχαμε κερδίσει χθες θα ήμασταν σήμερα στην 7η θέση :headbang:
Τελικά ο παο είχε και έχει περισσότερα προβλήματα απο μας.
Με μισθοφόρους ετσι και αλλιώς δεν πας μακριά.
Εαν μας βγεί το αναγκαστικό εγχείρημα με τα πιτσιρίκια ποιος μας πιάνει  :dancing:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εγώ πάντως πολύ την χάρηκα την πιτσιρικαρία χθες.
Άλλο πράγμα ρε παιδάκι μου,να βλέπεις μικρούς και να είναι Ελληνόπουλα.Χαίρεται η ψυχή σου και για αυτό ανέχεσαι και τα στραβοπατήματά τους.
Αυτός ο Κατσικοκέρης καμμία πιθανότητα να παίξει δεν έχει;

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ουτε το Χ δεν μπορεσαν να κρατησουν . Ειναι επιεικως , παπάρες. :tickedoff:

Φταιμε μετα να τους ριξουμε μια 3αρα να στανιαρουν?  :grin:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Νομιζω οτι ο Κατσικοκερης , παρουσιαστηκε φανταρος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom