Και όχι μόνο είχε βάλει πολλά γκολ στη πρώτη του χρονιά αλλά συμμετείχε και σ ένα γκολ που με τον Μαύρο είχαν αλλάξει μεταξύ τους 4-5 κεφαλιές στη περιοχή του αντιπάλου (νομίζω του Ηρακλή αν και δε παίρνω όρκο) και έπαιζε για κάμποσο καιρό (2-3 χρόνια) στην αρχή της αθλητικής κυριακής..
Είχε βάλει 5 γκολ,σε ένα ματς της ΑΕΚ που έληξε 7-1.Νομίζω ότι είχαμε παίξει με την Βέροια.
Είχε γίνει τόσος ντόρος με τον συγκεκριμενο παίκτη,που όλοι έψαχναν να βρουν και να φέρουν Δανούς στην Ελλάδα και μάλιστα έψαχναν Δανούς με το ίδιο όνομα:Nielsen.
Μάλιστα οι φίλοι του ΠΑΟ θα θυμούνται,ότι η ομάδα τους είχε φέρει έναν Nielsen.
Θυμάμαι χαρακτηριστικό πρωτοσέλιδο της Αθλητικής Ηχούς(λείπει πολύ αυτή η σπουδαία εφημερίδα),που είχε γράψει τότε:΄΄και ο ΠΑΟ ψάχνει τον Νίλσεν του΄΄.
Άμπαλος ο Χένρικ,ξεφούσκωσε πολύ την επόμενη χρονιά-κατ'εμε πολύ χειρότερος του Μπλανκο.Τον είχαμε πάρει από την Viking 52,ομάδα Β'Εθνικής τότε-αλλά τους Δανούς τους βλεπαμε σαν Ισπανούς τότε.
Νομίζω ότι όταν έφυγε από την ΑΕΚ,πήγε για ένα χρόνο σε άλλη Ελληνική ομάδα,αλλά δεν έκανε και πολύ σπουδαία πράγματα.Κάνω λάθυος ή όχι,ότι πήγε σε άλλη ομάδα της Ελλάδος μετά την ΑΕΚ;για βοηθήστε με.