Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ο Μελισσανίδης πρόκειται να συννατήσει Παππά:

Μακαρι να τα βρουν. Ο Παππας εφυγε περισσοτερο απογοητευμενος απο τους αλλους μετοχους παρά λογω των οικονομικων. Μην ξεχναμε οτι πριν παραδωσει τις μετοχες του, καθαρισε το δανειο που ειχε παρει η ΑΕΚ.

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
η αεκ μπορει και χωρις αυτους!!!! ελεος πια με τον τιγρη η λυση ειναι μια καθε κυριακη 30 με 35 χιλαδες και οι επενδυτες θα φαγωνονται για την αεκ οσο οι κερκιδες ειναι αδειες και διχασμενες θα ελπιζουμε και θα λυσμονουμαι τους παλιους!!! κανεις πανω απο την αεκαρα ο κοσμος της αεκ μονο μπορει αρκει να σταματησει αυτος ο παλιοχρηστος να περναει αυτα που θελει ολοι ξερουμε τη συμβαινει

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μακαρι να τα βρουν. Ο Παππας εφυγε περισσοτερο απογοητευμενος απο τους αλλους μετοχους παρά λογω των οικονομικων. Μην ξεχναμε οτι πριν παραδωσει τις μετοχες του, καθαρισε το δανειο που ειχε παρει η ΑΕΚ.
Aφου τον ειχαν αφησει να πληρωνει μονος του.Παππας και Νοτιας οσο και να τους βριζουμε,εχουν προσφερει πολλα στην ΑΕΚ.

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Aφου τον ειχαν αφησει να πληρωνει μονος του.Παππας και Νοτιας οσο και να τους βριζουμε,εχουν προσφερει πολλα στην ΑΕΚ.
αληθεια με το δανειο της μοργκαν τη εκανε ο παπας? κατι ειχε πει οτι θα το πληρωσει ο ιδιος ισχυει?

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Δεν λεει κανεις οτι δεν εβαλαν λεφτα. Εβαλαν και πολλα μαλιστα. Το θεμα ειναι οτι δεν προστατεψαν τα λεφτα που εβαζαν και πηγαν στον βροντο τα τελευταια χρονια. Καθως και οτι σταματησαν αποτομα την χρηματοδοτηση χωρις να εξασφαλισουν μια ομαλη λειτουργια στην ομαδα. Σε αυτο εχουν ευθηνη. Ειναι μεγαλοι επιχειρηματιες και οχι παιδακια που κανανε το κεφι τους και ξαφνικα λενε τερμα,  πεταω το παιχνιδακι μου και πέρνω άλλο.

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Δεν λεει κανεις οτι δεν εβαλαν λεφτα. Εβαλαν και πολλα μαλιστα. Το θεμα ειναι οτι δεν προστατεψαν τα λεφτα που εβαζαν και πηγαν στον βροντο τα τελευταια χρονια. Καθως και οτι σταματησαν αποτομα την χρηματοδοτηση χωρις να εξασφαλισουν μια ομαλη λειτουργια στην ομαδα. Σε αυτο εχουν ευθηνη. Ειναι μεγαλοι επιχειρηματιες και οχι παιδακια που κανανε το κεφι τους και ξαφνικα λενε τερμα,  πεταω το παιχνιδακι μου και πέρνω άλλο.
δε νομιζω οτι εβαζαν χωρις να παιρνουν μια δεν ειναι μαλακες απλα οταν καταλαβαν οτι δεν μπορουν να παρουν αλλα την κανανε απο το καραβι ενας ενας σιγουρα ολοι βγαζουν και εκεινοι ξεπλεναν κανανε το κοματι τους και γεια σας μην χαβετε οτι χασανε λεφτα απο την αεκ μην τρελαθουμε κι ολας!!!!

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
δε νομιζω οτι εβαζαν χωρις να παιρνουν μια δεν ειναι μαλακες απλα οταν καταλαβαν οτι δεν μπορουν να παρουν αλλα την κανανε απο το καραβι ενας ενας σιγουρα ολοι βγαζουν και εκεινοι ξεπλεναν κανανε το κοματι τους και γεια σας μην χαβετε οτι χασανε λεφτα απο την αεκ μην τρελαθουμε κι ολας!!!!
Αν ειχαμε παιξει 2-3 χρονια σε ομιλους τσου-λου , θα συμφωνουσα μαζι σου. Ομως με τα ψιλα του ουεφα  δεν πληρωνεις τα κερατιατικα του ΟΑΚΑ , συμβολαια και να βγαλεις με τοσα χρεη. Επισης να μην ξεχναμε οτι επιτελους η ομαδα αποκτησε αθλητικο κεντρο για τις προπονησεις και εφυγε απο τα χωραφια που τα πληρωναμε με θλασεις.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16

Με δήλωσή του ο Πέτρος Παππάς χαμηλώνει το θέμα της ΑΕΚ και ξεκαθαρίζει δύο πράγματα. Πρώτον, δεν είναι σε θέση να συνεισφέρει με σοβαρά ποσά στην ομάδα και δεύτερον δεν δεσμεύθηκε στη συνάντηση με τους οργανωμένους να επιζητήσει συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

"Μιλήσαμε για όλα τα θέματα της ΑΕΚ και για τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Είπα ότι δεν έχω πλέον δυνατότητα για σπουδαία πράγματα στο οικονομικό επίπεδο, αλλά θα βοηθήσω όπως αλλιώς μπορώ. Δεν δεσμεύθηκαν να επιζητήσω συνάντηση με τον Μελισσανίδη, αν βέβαια μου το ζητήσει εκείνος, τότε για το καλό της ΑΕΚ θα συναντηθώ", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ελληνας επιχειρηματίας.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ποιος έδωσε 300 χιλιάρικα ρε στην ΑΕΚ;

Διομήδη εσύ; :think:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Παραιτηθηκε ο Ηλιοπουλος απο το ΔΣ γιατι δεν του λενε ποιος βαζει τα λεφτα ουτε του δινουν εδω και 10 μερες τα οικονομικα στοιχεια που ζητησε.
Κατα τα αλλα κανεις μετοχος δεν συμμετεχει στην κινηση-φημη ? του Μελισσανιδη και ξαναγυρναμε στις δοσεις του Βιντιαδη.
Τα λαμογια συνεχιζουν το παρτυ τους στην Παε με μπροσταρη τον Δημητρελο.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Το κείμενο της παραίτησης του Ηλιόπουλου, αναφέρει τα εξής:

"Αυτό το ΔΣ λειτουργεί παράνομα χωρίς καμία νομιμότητα, προς τη σύγκληση του και στη λήψη αποφάσεων. Μου ζήτησαν τηλεφωνικά να εγκρίνω την είσοδο χρημάτων, από έναν αόρατο φερόμενο επενδυτή για τον οποίο, αρνούνται να μου παράσχουν οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με το πρόσωπο του και την προέλευση των χρημάτων.

Ο ρόλος που μου ανατέθηκε είναι καθαρά ελεγκτικός και έχω ευθύνη απέναντι σε αυτούς που με διόρισαν στο ΔΣ και στον κόσμο της ΑΕΚ. Εδώ και δέκα ημέρες, έχω ζητήσει οικονομικά και άλλα στοιχεία, τα οποία δεν έχω λάβει ακόμα. Κατάλαβα, ότι σκοπός τους είναι να μη μου δώσουν ποτέ τα στοιχεία, ενώ για άλλη μια φορά εμφανίζουν το τρικ του αόρατου επενδυτή. Δεν έχω καμία θέση σε αυτό το ΔΣ, το οποίο λειτουργεί με απόλυτη αδιαφάνεια και μη μπορώντας να επιτελέσω το έργο που μου ανατέθηκε, παραιτούμαι".

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Μπαλάκι λοιπον και πάλι. Ο Δημητρελος απο την μια να λεει , να , σας βρισκω λεφτα και τα διωχνεται , αλλοι να λενε δεν υπαρχει διαφάνεια και στην μεση οι παικτες που επειδη εχουν αναγκη τα χρηματα περνουν το μερος οποιανου τους ταξει πληρωμη. Ειναι βεβαια οι μονοι που δεν φταινε και με το δικιο τους , δεν τους νοιαζει απο που προερχονται τα χρηματα.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Έτσι ακριβώς είναι!
Στην μέση δυστυχώς,είναι πάντα οι παίκτες!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom