Επισκέπτης
Να παρακαλαει μονο ο γατος να εχει σωθει μεχρι την 28η αγωνιστικη...![]()
![]()
![]()
Ε αφού πάνε τραίνο
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Να παρακαλαει μονο ο γατος να εχει σωθει μεχρι την 28η αγωνιστικη...![]()
![]()
![]()
Ναι αλλα εδω σια παν'δεν εχει τρενο καρδια μου...Ε αφού πάνε τραίνο![]()
![]()
Το πολύ πολύ να μου το ξαναδώσεις!Να παρακαλαει μονο ο γατος να εχει σωθει μεχρι την 28η αγωνιστικη...![]()
![]()
![]()
Πεσε....για να πεσωωωωωωωωω...Το πολύ πολύ να μου το ξαναδώσεις!![]()
Σε δουλεια να βρισκομαστε...Θα μιλήσουμε αργότερα στο fb με τον σωτήρ!
Τον έχει πιάσει κωλοπιλάλα...πάνω που πήγε να τελειώσει η βιντιάδα...ξεκίνησε η τιγριάδα!![]()
Θέλω να πιστεύω οτι δεν θα έχουμε στάση Παοκ.Ο Δώνης περνάει;;
καλημερα αρχηγε μου
Καλά εσυ δεν είχες διαρκείας;Εντάξει δεν είναι ακριβό το εισιτήριο.Με τον Πανιώνιο που ήμουν πάνω στην μέση-σε καλή θύρα δηλαδή-πλήρωσα 15 ευρώ-πολύ καλή η τιμή.
Καλά δεν είπαμε για 40 και 50 χιλιάδες,αλλά πιστεύω ότι πάνω από 30 χιλ.θα έχει.Είναι και πολύ καλό ματς.Ο ΠΑΟΚ παίζει καλή μπάλλα αντικειμενικά,τελευταία παίζουμε και εμείς καλή μπάλλα,θα είναι χορταστικό το θέαμα,για αυτό ευελπιστω ότι θα έχει τόσο κόσμο.
Εδλω με τον Πανιώνιο είχε 20 χιλ.περίπου.
Καλά εσυ δεν είχες διαρκείας;
Mόνο εγω είμαι ο μαλάκας;
Το σαββατο με το ξαδελφακι θα ειναι μαλακια να μην εχει τουλαχιστον 30000 μεσα.
Το σαββατο με το ξαδελφακι θα ειναι μαλακια να μην εχει τουλαχιστον 30000 μεσα.
Τυπε προσεχε τις βλενορειεςΕσύ κοίτα να πας με γυναίκα πρώτα και άσε την κούλα… αμφιβάλω αν έχεις πάει ποτέ στην ζωή σου με γυναίκα χωρίς να πληρώσεις… άσχημε χοντρούλη καθυστερημένε γιοτά του σαιτ… που θα μας πεις και ξαδέρφη παλιο πουστράκο… θα την βιάσουμε την καλο χαϊδεμένη ομάδα σου του δημοσίου και δεν πρόκειται ποτέ να βγεις ξανά Ευρώπη…μία ζωή θα παλεύεις να σωθείς μέχρι να πέσεις….![]()
Τυπε προσεχε τις βλενορειες![]()
Ειναι κλωνος του γαριδακη29 και με βριζει γιατι του εβγαλα ενα βιντεο που χορευει και φαινεται το γαριδακι του και εχει λυσαξει απο τοτε.Να μην κανεις ακαποτα τσιμπουκια σε μπουρδελο μην κανεις μαλακιες εισαι νεο παιδι.Γάμησετα δεν ξάνα πάω στην Ελλάδα σε μπουρδέλο για ακάποτο τσιμπούκι... Για πές μας τώρα ο Ταξίαρχος Θεωχάρης γιατί σε βρίσει συνέχεια... καλό παίδι είσαι και συμπαθηιτκό... το ότι γεννήθικες λίγο χαζός δεν φτες εσύ για αυτό... αλλά τι έχει μαζί σου?![]()