Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Θα μιλήσουμε αργότερα στο fb με τον σωτήρ!
Τον έχει πιάσει κωλοπιλάλα...πάνω που πήγε να τελειώσει η βιντιάδα...ξεκίνησε η τιγριάδα!  :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Θα μιλήσουμε αργότερα στο fb με τον σωτήρ!
Τον έχει πιάσει κωλοπιλάλα...πάνω που πήγε να τελειώσει η βιντιάδα...ξεκίνησε η τιγριάδα!  :2funny:
Σε δουλεια να βρισκομαστε...

Υ.Γ. Να σε δω να μιλας με το Ντεμινιο στο φακαμπουκ κι ας πεθαααανω.. :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.436
Πόντοι
5.006
Ε αφού πάνε τραίνο  :2funny: :2funny:
images
  :birdman:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.436
Πόντοι
5.006
Ο Δώνης περνάει;;
καλημερα αρχηγε μου
Θέλω να πιστεύω οτι δεν θα έχουμε στάση Παοκ.
Για προσέλευση 50.000,40.000,30.000 φιλάθλων θα μου επιτρέψεις να κρατάω μικρό καλάθι,
εκτός εαν βάλουν γενική είσοδο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εντάξει δεν είναι ακριβό το εισιτήριο.Με τον Πανιώνιο που ήμουν πάνω στην μέση-σε καλή θύρα δηλαδή-πλήρωσα 15 ευρώ-πολύ καλή η τιμή.

Καλά δεν είπαμε για 40 και 50 χιλιάδες,αλλά πιστεύω ότι πάνω από 30 χιλ.θα έχει.Είναι και πολύ καλό ματς.Ο ΠΑΟΚ παίζει καλή μπάλλα αντικειμενικά,τελευταία παίζουμε και εμείς καλή μπάλλα,θα είναι χορταστικό το θέαμα,για αυτό ευελπιστω ότι θα έχει τόσο κόσμο.

Εδλω με τον Πανιώνιο είχε 20 χιλ.περίπου.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.436
Πόντοι
5.006
Εντάξει δεν είναι ακριβό το εισιτήριο.Με τον Πανιώνιο που ήμουν πάνω στην μέση-σε καλή θύρα δηλαδή-πλήρωσα 15 ευρώ-πολύ καλή η τιμή.

Καλά δεν είπαμε για 40 και 50 χιλιάδες,αλλά πιστεύω ότι πάνω από 30 χιλ.θα έχει.Είναι και πολύ καλό ματς.Ο ΠΑΟΚ παίζει καλή μπάλλα αντικειμενικά,τελευταία παίζουμε και εμείς καλή μπάλλα,θα είναι χορταστικό το θέαμα,για αυτό ευελπιστω ότι θα έχει τόσο κόσμο.

Εδλω με τον Πανιώνιο είχε 20 χιλ.περίπου.
Καλά εσυ δεν είχες διαρκείας;
Mόνο εγω είμαι ο μαλάκας;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Το σαββατο με το ξαδελφακι θα ειναι μαλακια να μην εχει τουλαχιστον 30000 μεσα.

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Το σαββατο με το ξαδελφακι θα ειναι μαλακια να μην εχει τουλαχιστον 30000 μεσα.

Εσύ κοίτα να πας με γυναίκα πρώτα και άσε την κούλα… αμφιβάλω αν έχεις πάει ποτέ στην ζωή σου με γυναίκα χωρίς να πληρώσεις… άσχημε χοντρούλη καθυστερημένε γιοτά του σαιτ… που θα μας πεις και ξαδέρφη παλιο πουστράκο… θα την βιάσουμε την καλο χαϊδεμένη ομάδα σου του δημοσίου και δεν πρόκειται ποτέ να βγεις ξανά Ευρώπη…μία ζωή θα παλεύεις να σωθείς μέχρι να πέσεις…. :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Εσύ κοίτα να πας με γυναίκα πρώτα και άσε την κούλα… αμφιβάλω αν έχεις πάει ποτέ στην ζωή σου με γυναίκα χωρίς να πληρώσεις… άσχημε χοντρούλη καθυστερημένε γιοτά του σαιτ… που θα μας πεις και ξαδέρφη παλιο πουστράκο… θα την βιάσουμε την καλο χαϊδεμένη ομάδα σου του δημοσίου και δεν πρόκειται ποτέ να βγεις ξανά Ευρώπη…μία ζωή θα παλεύεις να σωθείς μέχρι να πέσεις…. :2funny:
Τυπε προσεχε τις βλενορειες  :grin:

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Τυπε προσεχε τις βλενορειες  :grin:

Γάμησετα δεν ξάνα πάω στην Ελλάδα σε μπουρδέλο για ακάποτο τσιμπούκι... Για πές μας τώρα ο Ταξίαρχος Θεωχάρης γιατί σε βρίσει συνέχεια... καλό παίδι είσαι και συμπαθηιτκό... το ότι γεννήθικες λίγο χαζός δεν φτες εσύ για αυτό... αλλά τι έχει μαζί σου? :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Γάμησετα δεν ξάνα πάω στην Ελλάδα σε μπουρδέλο για ακάποτο τσιμπούκι... Για πές μας τώρα ο Ταξίαρχος Θεωχάρης γιατί σε βρίσει συνέχεια... καλό παίδι είσαι και συμπαθηιτκό... το ότι γεννήθικες λίγο χαζός δεν φτες εσύ για αυτό... αλλά τι έχει μαζί σου? :2funny:
Ειναι κλωνος του γαριδακη29 και με βριζει γιατι του εβγαλα ενα βιντεο που χορευει και φαινεται το γαριδακι του και εχει λυσαξει απο τοτε.Να μην κανεις ακαποτα τσιμπουκια σε μπουρδελο μην κανεις μαλακιες εισαι νεο παιδι.

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
I was young
I was foolish
I was angry
I was vain
I was charming
I was lucky
Tell me how have I changed
Now I'm out
Oh out of control
Now I'm out
Oh out of control
Oh help me now

Φεύγω τώρα πάω στην ουρά μας φωνάζουν να πάρουμε τα χάπια μας…
Τα λέμε… παίξτο διπλό … θα κονομήσεις…  :dancing:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.436
Πόντοι
5.006
"Τίγρη", ιδού οι γνήσιοι "συμπαίκτες" σου...

Όμορφα τελείωσε η εβδομάδα...Πόσο καιρό είχαμε να χαμογελάσουμε ανακουφισμένοι και να μην είναι μία στις...τόσες. Παιχνίδι το παιχνίδι τα παιδιά γίνονται άντρες, όπως έλεγε και ο αδελφός μου ο Μιχάλης στο "κιτρινόμαυρο τρίτο ημίχρονο".
Οι παίχτες μας, που όσοι κι αν έμεναν μέσα στον αγωνιστίκό χώρο, ακόμα και 9 ή 8, θα κράταγαν περήφανα τη νίκη στη δική μας πλευρά. Όμως ο χρόνος για χαμόγελα πρέπει να τελειώσει με το πρώτο φως του πρωινού της Δευτέρας. Επιστροφή στη δουλειά με τις γροθιές σφιγμένες, τις φλέβες τεντωμένες έτοιμες να σπάσουν και τη θέληση στα ύψη...Το Σάββατο θα φτάσει δίχως να το καταλάβουμε...

Τα αδέλφια μας του club της Κέρκυρας σίγουρα θα κοιμηθούν ευτυχισμένα. Έκαναν το καθήκον της καρδιάς τους στο ακέραιο, μαζί τους
και τα υπόλοιπα παλληκάρια που βρέθηκαν από κάθε γωνιά της Ελλάδας εκεί, για να σταθούν στους παίχτες που πια παίζουν μόνο για το κίτρινο, το μαύρο , για τον Δικέφαλο αετό και για τον κόσμο...Αυτόν τον κόσμο που τόσο ξεχωριστός και διαφορετικός είναι από όλους τους άλλους..Το δείχνει κάθε μέρα , κάθε στιγμή, το έδειξε περίτρανα και το βράδυ της Παρασκευής που μας πέρασε στα κιτρινόμαυρα νότια προάστεια...

"Δεν μπορώ μόνος μου, θέλω συμπαίχτες" δήλωσε ο "τίγρης" στα αδέλφια μας στη Γλυφάδα...Όμως το ξέρει και ο ίδιος , το ξέρουμε και εμείς, πως τους έχει αυτούς τους "συμπαίχτες"...Είναι τόσοι πολλοί, απροσδιόριστοι σε αριθμό, είναι αυτοί που βλέπετε στη φωτογραφία που συνοδεύει αυτές εδώ τις αράδες καρδιάς , όλοι αυτοί και ακόμη περισσότεροι...Αδύνατον να μετρηθούν, "είμαστε λίγοι - είμαστε αμέτρητοι" που έγραφε και το αγαπημένο εφημεRιδάκι..."Τίγρη", τι περιμένεις, ιδού οι "συμπαίκτες" σου που καταθέτουν κάθε εβδομάδα τον πλούτο της καρδιάς τους, μαζί με τα όποια χρήματα μπορεί να διαθέσει ο καθένας στο μέτρο του δυνατού, προκειμένου να σταθεί στο πλάι της, να τη δει να παίζει και να μάχεται για τα ιδανικά και τις παραδόσεις της...Για το έμβλημά της. Για το μέλλον της που θα συνεχίσει να υπάρχει και να γράφεται στις χρυσές σελίδες της ιστορίας της...

Το ερχόμενο Σάββατο θα δεις ένα "κομμάτι" των πρόθυμων "συμπαικτών" σου. Ελπίζω να έρθεις στο γήπεδο κι εσύ, μαζί με τον Ντέμη που απόψε
το δήλωσε εμμέσως πλήν σαφώς. Αυτό θα πεί "Ενωση"...Θα είναι εκεί τα παλληκάρια από την ΑΕΚτζήδικη επαρχία που από Δευτέρα θα αρχίσουν να
γεμίζουν τα λεωφορεία και με το γνωστό τους πάθος, θα "καταπιούν" αμάσητα όσα χιλιόμετρα χρειαστεί για να φτάσουν στο οακα. Θα είναι ο Ενωσίτης
παππούς από τη Νέα Φιλαδέλφεια που όπως πάντα, πριν κινήσει για το γήπεδο, θα περάσει ευλαβικά από την "Φωκών και Καππαδοκίας" και την Αγια Τριάδα,
για να παρακαλέσει να τον αξιώσει ο Θεός και να μην αργήσει η μέρα που θα δει το σπίτι μας να ξανασηκώνεται... Εκεί θα είναι και ο άνεργος αδελφός μας από
την προσφυγική Νίκαιά σου,που δε θα πάρει τσιγάρα, δε θα πάει για καφέ και θα μαζέψει ένα-ένα τα ευρώ, για να μπορέσει να πάρει ένα εισιτήριο και να μη λείψει από τούτη τη μάχη...Εκεί θα είναι και ένας αμετανόητα ρομαντικός με την Ένωση που στη θάλασσα της περιοχής του βλέπει το Βόσπορο και στον πεζόδρομό της, εκείνον του Πέρα...Είναι και εκείνο το άγαλμα με τον τελευταίο υπερασπιστή της Πόλης, μαζί με τις σημαία την κιτρινόμαυρη που κυματίζει τον ταξιδεύει πάντα κοντά της...Να σου πω κι άλλους; Θα τους δεις όλους το Σάββατο...

Απόψε ο μικρός Δημήτρης θα κοιμηθεί ευτυχισμένος ακούγοντας τον ύμνο μας και τραγουδώντας τον, αφού ο μπαμπάς του θα έχει φροντίσει για αυτό, όπως κάθε βράδυ.
Μάριε αδελφέ μου, η Παναγία των Βλαχερνών δε θα αφήσει το καμάρι της Πόλης της, όπως μου το είπες κι εσύ...Μιχάλη ώρα να ξαναβγούν οι σημαίες στη
Νεάπολη, Βάιε το μεγάλο το πούλμαν θα μπει όχι το μικρό και μέχρι την Παρασκευή οι θέσεις θα έχουν συμπληρωθεί. Κανένας δεν περισσεύει, κανένας δε γίνεται να λείψει από το προσκλητήριο καρδιάς του Σαββάτου...Για ακόμη μια νίκη που θα πάρουν οι ήρωες παίχτες μας μαζί με τον κόσμο, ΕΝΩΜΕΝΟΙ...Για το μεγαλείο της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως!

Νίκος Καρυστινός , aek-live.gr

Υ.Γ.: Το σημερινό κείμενο θέλω να το αφιερώσω μέσα από την καρδιά μου στους Ενωσίτες που εκείνο το κρύο βράδυ στον αγώνα κυπέλλου με την Καβάλα ακόμα
και όταν το σκορ δεν ήταν υπερ μας, δεν εγκατέλειψαν τις θέσεις τους μέχρι το τελευταίο σφύριγμα...Επίσης σε όλους όσους δεν έπαψαν ποτέ να πιστεύουν,
να ελπίζουν και να αγωνίζονται για το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας, κρατώντας την Ενωσίτικη φλόγα της αγάπης άσβηστη...

www.aek-live.gr/2013/02/blog-post_6836.html]http://www.aek-live.gr/2013/02/blog-post_6836.html[/url]

*Respect.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom