Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (6 μέλη και 24 επισκέπτες)

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Υ.Γ Τελικά χθες ο γαύρος πήρε τα 3 του Καράμπελα.... :grin: :grin: :grin:
Χάλια εμφανιση. Θα επρεπε να ειναι ευχαριστημενοι που εφαγαν μονο 3 :grin: , αντι να παραπονουνται για την διατησια. Τα πεναλτακια ηταν πολυ καθαροτερα απο δεκαδες αλλα που εχει παρει ο θρηνος τα τελευταια χρονια στην Ελλαδα και πανηγυριζε νικες. (χωρις να υπολογιζουμε τις βουτιες στην μικρη περιοχη.)
Παρ΄ ολα αυτα , επειδη η Λεβαντε πραγματικα , πέρα απο μια δεμενη ομαδα , δεν εδειξε τιποτα φοβερο ακομα και τωρα , αν πεξουν σοβαρα μπορουν να περασουν.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596
Χάλια εμφανιση. Θα επρεπε να ειναι ευχαριστημενοι που εφαγαν μονο 3 :grin: , αντι να παραπονουνται για την διατησια. Τα πεναλτακια ηταν πολυ καθαροτερα απο δεκαδες αλλα που εχει παρει ο θρηνος τα τελευταια χρονια στην Ελλαδα και πανηγυριζε νικες. (χωρις να υπολογιζουμε τις βουτιες στην μικρη περιοχη.)
Παρ΄ ολα αυτα , επειδη η Λεβαντε πραγματικα , πέρα απο μια δεμενη ομαδα , δεν εδειξε τιποτα φοβερο ακομα και τωρα , αν πεξουν σοβαρα μπορουν να περασουν.
Φίλε δεν ήταν πέναλτυ μην είμαστε κάφροι. Και άφησε κάποια πολύ σκληρά μαρκαρίσματα της Λεβάντε ατιμώρητα. Όταν θυμήθηκε να παίξει μπάλα ο γαύρος κάτι έγινε αλλά ήταν κι άτυχος που δεν έβαλε γκολ. Δεν το γυρνάει με τίποτα.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Προσωπικα θεωρω οτι στο πρωτο υπαρχει επαφη εστω και αν δεν εχει προθεση ο Αμπτουν. θα μπορουσε να μην δωσει καρτα που ηταν και αποβολη. Στο 2ο υπαρχει σιγουρα ανατροπη . τωρα αν ηταν στην γραμμη  ή εξω , δεν με ενδιαφερει.Δεν θα λυπηθω εναν κλεφτη αν τον κλεψουν καποια στιγμη.
Για το αν γυρναει ή οχι , ποτε μην λες με τιποτα. Σιγουρα αν μπει στον επαναληπτικο με το χολεμπας να κανει τα ιδια , ναι θα φαει αλλο ένα και θα τελειωσει οριστικα. Αν μπουν με διαθεση και τρεξιμο , εχει παικτες μπροστα να βαλει 3 γκολ σε αυτην την Λεβαντε που δεν ειναι και τιποτα φοβερο. Μην τρελαθουμε , δεν ειναι ουτε η ρεαλ ουτε η μπαρτσα. Ουτε καν η Ατλετικο  που χτες τα 'αρπαξε και αυτη κανονικά. ;)

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
χθες ηταν του αγιου λεβαντινου μεγαλη καυλα  ο θρηνος

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Παιδιά  άς αφήσουμε τούς  γαύρους στην θλίψη τους  :'( καί άς κοιτάξουμε τα δικά μας τ' αυριανά γιατί ό...γαύρος  του βορρά  έρχεται με την μύτη μέχρι κεί πάνω , καί δικαιολογημένα μέχρις ενός σημείου λόγω του ότι έχουν καλύτερη ομάδα εφέτος , καί σίγουροι για το διπλό , άς τους δείξουμε λοιπόν τον γνωστό...κουβά  :shit:  :2funny: :2funny: !

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά  άς αφήσουμε τούς  γαύρους στην θλίψη τους  :'( καί άς κοιτάξουμε τα δικά μας τ' αυριανά γιατί ό...γαύρος  του βορρά  έρχεται με την μύτη μέχρι κεί πάνω , καί δικαιολογημένα μέχρις ενός σημείου λόγω του ότι έχουν καλύτερη ομάδα εφέτος , καί σίγουροι για το διπλό , άς τους δείξουμε λοιπόν τον γνωστό...κουβά  :shit:  :2funny: :2funny: !
οι λυπες των gay ειναι η χαρα μου....οτι και να γινει αυριο στα παπαρια μου απλα ειμαι πικραμενος με το πεναλτυ που χασανε τα παληκαρια της λεβαντε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αν ειμαστε αυριο καμια 30αρια χιλιαδες εχει χασει απο την φυσουνα το παοκι.
Περυσι μας κερδισε νομιζω παντως.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
οι λυπες των gay ειναι η χαρα μου....οτι και να γινει αυριο στα παπαρια μου απλα ειμαι πικραμενος με το πεναλτυ που χασανε τα παληκαρια της λεβαντε

Δηλαδή άν , έξω απο' δώ , στραβώσει καί αύριο το παιχνίδι καί το επόμενο με τον ΓαυροΠλατανιά καί αρχίσουμε πάλι ν'ανεβαίνουμε τον λόφο με τις στεναχώριες θα λέμε πάλι στα παπάρια μας  :think: ? συγγνώμη αλλά αυτό είναι λίγο περίεργη αντίληψη .

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδή άν , έξω απο' δώ , στραβώσει καί αύριο το παιχνίδι καί το επόμενο με τον ΓαυροΠλατανιά καί αρχίσουμε πάλι ν'ανεβαίνουμε τον λόφο με τις στεναχώριες θα λέμε πάλι στα παπάρια μας  :think: ? συγγνώμη αλλά αυτό είναι λίγο περίεργη αντίληψη .
εμενα προσωπικα ναι δε με ενδιαφερει αεκ θα ειμαι και στη δ εθνικη

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Προσωπικα , δεν εχουν παρει τα μυαλα μου αερα. Εξακολουθω να πιστευω οτι θελουμε αλλους 5 ποντους για να ειμαστε ησυχοι. Μπορει και να τα χασουμε τα επομενα ματς που λες αλλα πιστευω οτι την Βεροια θα την παρουμε και εχουμε και πανθρακικο μεσα νομιζω.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Πάντως το αυριανό , το βλεπω για χου :sunglasses:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Α, ωστε έτσι? Θα το παω παραπέρα. 2-2 το ματσακι. Δεν εχω κατασταλαξει πως θα διαμορφωθει το σκορ. 2-0 που θα γινει 2-2 ή 1-0 , 1-2 και 2-2 στο τελος.  :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Άντε έχει καλό καιρό για την ώρα...ευκαιρία να ξαναδούμε και κάνα πανηγυρτζή στο Οάκα!  :booty:
Επικίνδυνος ο κόρακας σήμερα...μπορεί να έχουμε ντράβαλα! :referee:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Άντε έχει καλό καιρό για την ώρα...ευκαιρία να ξαναδούμε και κάνα πανηγυρτζή στο Οάκα!  :booty:
Επικίνδυνος ο κόρακας σήμερα...μπορεί να έχουμε ντράβαλα! :referee:
ναι μην χασεις,ενα τουιτ εκανε ο αγαπητικος σου,αμεσως να πας γηπεδο  :grin:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Α, ωστε έτσι? Θα το παω παραπέρα. 2-2 το ματσακι. Δεν εχω κατασταλαξει πως θα διαμορφωθει το σκορ. 2-0 που θα γινει 2-2 ή 1-0 , 1-2 και 2-2 στο τελος.  :grin:

Μωρέ να νικήσει ή αρρώστια καί άς έρθει καί 2-2  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom