Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
οπως τα λες ακριβος ειναι..!!!!!!!!!!!!!!!!!
περιμενω βελτιωση στην αποδοση..αλλα μην ξεχναμε οτι η ομαδα ειχε αρκετα ματς σε λιγο χρονο και τα εβγαλε ..."αναιμακτα"...
φιλε μου μπραβο γιατι τουλαχιστον βλεπετε τα πραγματα οπωs ειναι οχι σαν κατι αλλουs που με μια νικη νομιζουν οτι γινανε Μπαρτσα.Οσο για το πενελτυ ΗΤΑΝ ημουν μεσα και εγινε μπροστα μου αν και χαζο.

Επισκέπτης
Καλημέρα bodo.Καταρχάς μην βάζεις το ΄΄φιλικά΄΄.Πάντα γράφεις φιλικά.Όσο για το ματς μην με ρωτάς αν συμφωνώ.Τα έγραψα πανω-κατω τα ίδια το πρωί.Δέστα.Σίγουρα το 0-3 δεν αντικατοπρτρίζει την εικόνα του αγώνα κ ίσως αξίζατε κα΄τι καλύτερο.Βέβαια οι ομάδες πρέπει να φαίνονται στα δύσκολα κ όταν δεν είναι στην ημέρα τους.Η ΑΕΚ έδειξε χαρακτήρα ακόμα κ στις δύσκολες μας στιγμές που ήταν αρκετές,ειδικά στο Α' ημίχρονο.Με την ευκαιρία που γράφεις θέλω να σε ξαναευχαριστήσω για την προθυμοποίηση σου χθες να μου βρεις εισιτήρια κ θα ήθελα να σου ανταποδώσω στο ματς του επόμενου γύρου.Επίσης θα ήθελα να σημειώσω την πολύ καλή παρουσία των φίλων του Πανιωνίου στην ομάδα τους που φώναζαν συνέχεια κ αποδεικνύεται περίτρανα ότι κα΄τι έχει αλλάξει στην πλατεία.Καλή επιτυχία στη συνέχεια του πρωταθλήματος κ καλή τύχη αύριο στην κλήρωση.Αν δεν παίζει η ΑΕΚ την ίδια μέρα με σας ΟΥΕΦΑ θα ήθελα να παραβρεθώ μαζί σας σε ένα ματς σας στο ΟΥΕΦΑ.
περιμενω να παμε  σε καποιο παιχνιδι και ευρωπη αλλα και σε ελλαδα. Πραγματι με τον Τσακιρη εχουν αλλαξει πολλα στη Ν,Σμυρνη χαιρεσαι να πηγαινειs γηπεδο. Στο τελοs ολο το γηπεδο χειροκροτουσε παιχτεs και Λινεν φοβερο δεν το βλεπειs συχνα στην Ελλαδα.

Επισκέπτης
περιμενω να παμε  σε καποιο παιχνιδι και ευρωπη αλλα και σε ελλαδα. Πραγματι με τον Τσακιρη εχουν αλλαξει πολλα στη Ν,Σμυρνη χαιρεσαι να πηγαινειs γηπεδο. Στο τελοs ολο το γηπεδο χειροκροτουσε παιχτεs και Λινεν φοβερο δεν το βλεπειs συχνα στην Ελλαδα.
αφού το πήρατε χαμπάρι και διώξετε αυτόν τον καραγκιόζη τον Μπέο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν μου αρκεί μόνο η νίκη.ΘΕΛΩ Κ ΘΕΑΜΑ.Όπως τουλάχιστον στο πρώτο εικοσάλεπτο που δείχναμε τι πραγματικά θέλουμε.Εμείς οι Αεκτζήδες δεν μας νοιάζει μόνο να παίρνουμε τίτλους.ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΑΛΛΑ.Αλλά όταν συνοδεύεται κ από τίτλους ακόμα ακλύτερα.Κ όπως λεέι κ ο φίλος μου ο gatto πολύ σωστά ,μπάλλα δεν έχουμε δει παρά το 10-0 κ την πρόκριση στην Ευρώπη.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Πράγματι πολύ ωραία εικόνα.Όπως κ συνηθίζεται κ σε μας,όπως π.χ. με την Σεβίλλη.Όχι όπως κάποια άλλα γήπεδα που όταν παίρνουν τίτλους γιουχάρουνε κιόλας.Μπράβο μάγκες ,συνεχίστε έτσι.

Επισκέπτης
αφού το πήρατε χαμπάρι και διώξετε αυτόν τον καραγκιόζη τον Μπέο.
Αν ειχε φυγει νωριτερα θα ηταν διαφορετικα σημερα με Τσακιρη αλλο επιπεδο σε ενα χρονο απο εκει που με τον ακατανομαστο οδευαμε για Β σε ενα χρονο ειμαστε στουs ομιλουs του ουεφα. Προσωπικα ο ακατανομαστοs μπυ ειχε κοψει το γηπεδο.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Σκοτεινέ και λοιποί ΑΕΚτζήδες, συγχαρητηρια και από μένα.
Αν και δεν πάιξατε φοβερή μπαλλα, είσασταν όντως καλύτεροι.
Καλή συνέχεια, και ας το ήπια πικρό το ποτήρι, μετα την ανακοίνωση των ελπίδων που έτρεφα, στο θρεντ του Πανιώνιου !
Καλή συνέχεια σας εύχομαι, η οποία θα πρέπει όμως να συνοδεύεται και από ανέβασμα της απόδωσης σας.....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ευχαριστούμε ΄΄ημεροβάτη΄΄ κ περαστικά σου.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σήμερα ο αδελφός KALIS πάει το μπε-μπε του σπίτι.Άντε κ καλορίζικο στο σπιτικό σου το νέο σου μέλος.Αν κ έκανες τσάρκες την Κυριακή εις τας ωραίας γυναίκας. ;) ;) ;) :grin: :grin: :grin:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Χθες ο Μπέος ήταν πάντως στο γήπεδο.

Θα τον βλεπετε πολυ συχνα στην κερκιδα των επισημων, τωρα μαλιστα που τελειωσε τη δουλεια του στον Ηρακλη και η Πατρα δεν του εκατσε.  Μιλαμε για ΤΟ λαμογιο. 

Σχετικα με το παιχνιδι, η εξελιξη του ηταν εφιαλτικη για μας. Ειτε απο ατυχια, ειτε απο αδυναμια δεν μας βγηκαν οι φασεις. Περιμενα πιο ουσιαστικο παιχνιδι απεναντι στο αργο (ως σταματημενο κεντρο) της ΑΕΚ.
Με μια 11αδα, του Πανιωνιου δεν θα του βγουν πολλα παρομοια ματς και στο μελλον. Αλλα  συνεχιζουμε.   

Συγχαρητηρια στην ΑΕΚ και στον εξαιρετικο Μαχο. Αρχοντας με ολη την σημασια της λεξης.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφε μου.Καλημέρα πατέρααααααααααα.Ρε ειναι πολύ πανέμορφο ρεεεεεεεεεεεεεεεε.Πεσμας πότε θα το ανεβάσεις στην SCORE να την πάρουμε.Να δω πότε θα σου στείλω κ τα δώρα του μπε-μπε.

Προτείνω να ονομαστεί το θρεντάκι μας σε ΄΄ΡΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΠΕ-ΜΠΕ΄΄ :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :boff: :boff: :boff:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Μία που το ανέβασα και μία που το κατέβασα...Για να μην το ματιάσουνε τα κακά μάτια!!!!
Αδελφέ ΣΟΝΥ ευχαριστώ για τη συμβουλή....
[move]4 στα 4 και το ΜΠΕ ΜΠΕ Πρωταθλητάκι!!!!   [/move]

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Φίλε KALIS,να σας ζήσει. Εύχομαι στην οικογένεια σου ότι καλύτερο. 

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Μου φάνηκε ότι τώρα που έκλαψε έκανε ΟΥ-ΑΕΚ-  ΟΥ-ΑΕΚ  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom