Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Στον άξιο συμφορουμίτη (ας είναι και χανούμι, μερικοί είναι όντως άξιοι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ), KALIS , εύχομαι να σας ζήσει το καινούργιο μέλος της οικογένειας !!
Υγεία να έχει ΚΑΝΤΑΡΙΑ πάνω από όλα, και να το δείτε έναν ευτυχισμένο και χρήσιμο άνθρωπο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Θα είναι καλός άνθρωπος,γιατί είναι από καλούς γονείς.Κάτι ξέρω.Κ ας είναι ο μπαμπάκας του πάνω στας Πάρνηθας.Θα τον χάσουν κ οι φίλοι του οι γκρουπιέρηδες. :rockon: :rockon:

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αναθερμάνθηκε ΄΄ημεροβάτη΄΄

Αν το Φρωσάκι έχει προσόντα σαν κι αυτά της φωτό...μπορώ να σε καταλάβω.
Τέτοια.....ψυχή, δεν την αφήνουν εύκολα να φύγει....ε σκοτεινέ ;;

Κι έχει και μεγάλο σουξέ στην ψηφοφορία για νονά !

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ήθελε σεξ 12-14 φορές την ημέρα. :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid:

Είμαι κ κάποιας ηλικίας.Πέσαμε ευτυχώς στις 6-7.Οπότε τα ξαναβρήκαμε.Όταν σου ξανάρθω θα στην φερω να την δεις.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ήθελε σεξ 12-14 φορές την ημέρα. :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid:

Είμαι κ κάποιας ηλικίας.Πέσαμε ευτυχώς στις 6-7.Οπότε τα ξαναβρήκαμε.Όταν σου ξανάρθω θα στην φερω να την δεις.

Αν δεν την παλεύεις....μπορώ να βοηθήσω !!

Αυτό που εσένα σε προβλημάτιζε.....άλλοι μπορέι να το θεωρούν προσόν !

Daywalker

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Η άλλη η σφήνα :sperm: από τον διπλανό νομό,γιατί πετάχτηκε όταν είπα ότι θα την ξαναφέρω να την δεις;;;Θέλει κάτι;;;; :cussing: :cussing: :cussing: :cussing:

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Η άλλη η σφήνα :sperm: από τον διπλανό νομό,γιατί πετάχτηκε όταν είπα ότι θα την ξαναφέρω να την δεις;;;Θέλει κάτι;;;; :cussing: :cussing: :cussing: :cussing:

Μάλλον.....υποθέτω.....ΠΟΛΛΟΙ υπάρχουν να αναλάβουν τους τομείς που εσύ δυσκολεύεσαι.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
:dancing:

Συνημμένα

• AEK047_l.jpg
    AEK047_l.jpg
    12,4 KB · Εμφανίσεις: 19

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε άντε ΟΥΣΤ.Που μου το παίζεται φίλοι κ αδέλφια που θέλετε να βάλετε χέρι στο Φροσάκι μου.Παλιοσάτυροι.ΟΥΣΤ ΡΕ.ΟΥΣΤ :knuppel: :knuppel: :cussing: :cussing: :hammer: :hammer: :uzi: :uzi: :blowup: :blowup: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε άντε ΟΥΣΤ.Που μου το παίζεται φίλοι κ αδέλφια που θέλετε να βάλετε χέρι στο Φροσάκι μου.Παλιοσάτυροι.ΟΥΣΤ ΡΕ.ΟΥΣΤ :knuppel: :knuppel: :cussing: :cussing: :hammer: :hammer: :uzi: :uzi: :blowup: :blowup: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

Ρε φίλε.....παρεξήγησες ρε !
Εμείς σκεφτόμαστε το καλό σου....να καλύπτεται το κενό δηλαδή...καλύτερα δεν είναι από το να τζάσει το Φρωσάκι, και να το χάσεις εντελώς ;;;
Γιατί είναι οι φίλοι ;; Άμα δε σε συνδράμουμε σε μια ...δυσκολία που αντιμετωπίζεις (εν προκειμένω...δεν την κάνεις καλά), ποτε θα σε βοηθήσουμε ρε φίλε ;;;
Τώρα και να με παρακαλάς δεν στην κάνω τη χάρη.
Βγάλτα πέρα μόνος σου.
Εμ είπαμε να κάνουμε το κάλο....να θυσιαστούμε για χάρη του φίλου....εμ βρήκαμε και το μπελά μας.

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Στους 4 πρωτους αγωνες του πρωταθληματος η ΑΕΚ νικησε με 1-0, 2-0, 3-0, και 4-0 με "τραμπα" το σκορ στα δυο τελευταια αποτελεσματα... Την επομενη αγωνιστικη με ποιον παιζουμε?
Παντως επαναλαμβανω οτι ανυπομονω να ερθει η... 30η αγωνιστικη να δω το σκορ
warnban.gif
 Υπογραφές[/URL] που βάζουν σε κίνδυνο το site.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Με την Λάρισα στο ΟΑΚΑ στις 20/10 Σάββατο.Στις 7. :dancing:

jolal

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Mε Λαρισα στο ΟΑΚΑ 3*5=15 ΑΕΚ γερα :dancing: :dancing: :dancing:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Θέλω όμως ναβλέπω 25-30.000 αδερφούς σε κάθε ματς.Ηπροσέλευση 22.000 φιλάθλων με τον Ατρόμητο δεν μ'αρεσε.Ημασταν λίγοι.

Πάμε για κάτι σοβαρό φέτος,έτσι ολά δείχνουν.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣΤΡ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.Όπως την 1η χρονιά επί Σάντοςπου ήμασταν 40.000 σε κάθεματς.Φαίνεται ότι κάτι άλλαξε φέτοςκ πατάμε στα πόδιαμας.Μας κυνηγανε,μετά από καιρό δεν τους κυνηγάμε.Μας φοβούνται ήδη.Θα προσπαθήσονυ να μας βάλουν τρικλοποδιές.Πρέπει να είμαστε όλοιστην ΑΡΡΩΣΤΙΑ.Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.Πρέπει να δείξουμεότι το ρυάκι πριν 4 χρόνια,έγινε πια ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ,έτοιμος να παρασύρει τα ΠΑΝΤΑ του.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ  Ε Κ Ε Ι.

Εσύ ΑΕΚΤΖΗ θα αφήσεις την ΑΡΡΩΣΤΙΑ μόνη;;;;; :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Burtoniac

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ δεν ξαναπάω στο γήπεδο. Ειμαι τρομερή μαυρόγατα. Τα τελευταία χρόνια, λόγω απόστασης (έμενα Θεσσαλονίκη) πήγαινα μόνο σε όσα ματς είχα τη δυνατότητα. Και κάθε φορά, τραγικές εικόνες! ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΕΚ 4-0, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-0, ΑΡΗΣ-ΑΕΚ 1-1, ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-4 κι έχει ο Θεός. Μέχρι και σε φιλικό πήγα (με τη Λιβόρνο) και φάγαμε 3! Τέρμα, κάνω κακό στην ομάδα, δεν ξαναπατάω...

ΠΑΝΟS

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Εγώ δεν ξαναπάω στο γήπεδο. Ειμαι τρομερή μαυρόγατα. Τα τελευταία χρόνια, λόγω απόστασης (έμενα Θεσσαλονίκη) πήγαινα μόνο σε όσα ματς είχα τη δυνατότητα. Και κάθε φορά, τραγικές εικόνες! ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΕΚ 4-0, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-0, ΑΡΗΣ-ΑΕΚ 1-1, ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-4 κι έχει ο Θεός. Μέχρι και σε φιλικό πήγα (με τη Λιβόρνο) και φάγαμε 3! Τέρμα, κάνω κακό στην ομάδα, δεν ξαναπατάω...

ΠΑΝΟS
Αδερφέ να τηρήσεις την υπόσχεσή σου για όλη τη σεζόν,μπας και πάρουμε πρωτάθλημα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ανεξάρτητα όμως από αυτό καλοδεχούμενος στην παρέα μας και αν μπορείς να σε γνωρίσουμε κάποια στιγμή και από κοντά.. ;) ;)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αν ο ΒURTONIAC είναι αυτός που βλέπω στο avatar καλύτερα να μην έρθει.Πάντως γουρλής είναι ο αδελφός dfwk που είδαμε μαζί χθες το ματς.
Καλά ρε KALI τικάθεσαι κ κάνεις εδώ μέσα,τα μωρά η γυναίκα σου τα έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου η μαμα-KALI;Α ρε πασάς που είσαι!!!! :tickedoff:
Αύριο το πρωί σε περιμένω έτσι;πάρε τηλ.πρώτα να σου εξηγήσω.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Mε Λαρισα στο ΟΑΚΑ 3*5=15 ΑΕΚ γερα :dancing: :dancing: :dancing:
καλησπερα και απο μενα αδερφια.μπορουμε ακομα και το 7 στα 7 μεχρι το ματς με παο.εχουμε λαρισα εντος ξανθη εκτος και ηρα εντος.για τα εντος δεν το συζηταω αλλα και η εδρα της ξανθης ειδαμε χθες οτι δεν ειναι η περσινη.παντως φετος εχουμε πιο πολλους ποιοτικους παιχτες που φαινεται οτι καθαριζουν παιχνιδια σαν το χθεσινο ακομα και οταν δεν παιζει καλα η ομαδα.αλλωστε αυτη τη στιγμη το ζητουμενο ειναι οι βαθμοι.ετσι παιρνονται οι τιτλοι με επαγγελματικες νικες και σιγα σιγα θα δουμε στη πορεια και μπαλιτσα πιστευω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom