DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μου φάνηκε ότι τώρα που έκλαψε έκανε ΟΥ-ΑΕΚ- ΟΥ-ΑΕΚ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όπου να ναι θα πει κ πρωτάθλημα-ΑΕΚ,πρωτάθλημα-ΑΕΚ
Μου φάνηκε ότι τώρα που έκλαψε έκανε ΟΥ-ΑΕΚ- ΟΥ-ΑΕΚ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αναθερμάνθηκε ΄΄ημεροβάτη΄΄
Ήθελε σεξ 12-14 φορές την ημέρα.
Είμαι κ κάποιας ηλικίας.Πέσαμε ευτυχώς στις 6-7.Οπότε τα ξαναβρήκαμε.Όταν σου ξανάρθω θα στην φερω να την δεις.
Η άλλη η σφήνα από τον διπλανό νομό,γιατί πετάχτηκε όταν είπα ότι θα την ξαναφέρω να την δεις;;;Θέλει κάτι;;;;
Ρε άντε ΟΥΣΤ.Που μου το παίζεται φίλοι κ αδέλφια που θέλετε να βάλετε χέρι στο Φροσάκι μου.Παλιοσάτυροι.ΟΥΣΤ ΡΕ.ΟΥΣΤ
Αδερφέ να τηρήσεις την υπόσχεσή σου για όλη τη σεζόν,μπας και πάρουμε πρωτάθλημαΕγώ δεν ξαναπάω στο γήπεδο. Ειμαι τρομερή μαυρόγατα. Τα τελευταία χρόνια, λόγω απόστασης (έμενα Θεσσαλονίκη) πήγαινα μόνο σε όσα ματς είχα τη δυνατότητα. Και κάθε φορά, τραγικές εικόνες! ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΕΚ 4-0, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-0, ΑΡΗΣ-ΑΕΚ 1-1, ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-4 κι έχει ο Θεός. Μέχρι και σε φιλικό πήγα (με τη Λιβόρνο) και φάγαμε 3! Τέρμα, κάνω κακό στην ομάδα, δεν ξαναπατάω...
ΠΑΝΟS
καλησπερα και απο μενα αδερφια.μπορουμε ακομα και το 7 στα 7 μεχρι το ματς με παο.εχουμε λαρισα εντος ξανθη εκτος και ηρα εντος.για τα εντος δεν το συζηταω αλλα και η εδρα της ξανθης ειδαμε χθες οτι δεν ειναι η περσινη.παντως φετος εχουμε πιο πολλους ποιοτικους παιχτες που φαινεται οτι καθαριζουν παιχνιδια σαν το χθεσινο ακομα και οταν δεν παιζει καλα η ομαδα.αλλωστε αυτη τη στιγμη το ζητουμενο ειναι οι βαθμοι.ετσι παιρνονται οι τιτλοι με επαγγελματικες νικες και σιγα σιγα θα δουμε στη πορεια και μπαλιτσα πιστευω.Mε Λαρισα στο ΟΑΚΑ 3*5=15 ΑΕΚ γερα