Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καταρχ΄ς θέλω να πω ,γιατί βλέπω υπέρμετρη αισιοδόξία,ότι δεν γίναμε πρωταθλητές ακόμα.Είναι ακόμα η αρχή.Βέβαια η αρχη είναι ο ήμισυ του παντός,κάτι που πέρσι φάνηκε περίτρανα με τις 3 στις 3 ισοπάλίες.Πάντως προτιμά να με κυνηγάνε από το να τους κυνηγώ.Άστους να τρέχουν.Θα έχουν κ άλλα στραβοπατήματα.Δείτε τον βάζελο με τον Αστέρα κ τον γαύρο με την Καλαμαριά που ίδρωσε να κερδίσει.Λίγο έλειψε οι Πόντιοι να τους την κάνουν στο τέλος.Άστους να παραμυθιάζοντια με την Βέντερ κ γω δεν ξέρω τι.
Φέτος δείχνουμε μια ΄φοβερή ωριμότητα.Εντάξει δεν λέω,δεν έχουμε παίξει μπάλλα,αλλά παίζουμε τόση όσηχρειάζεται για να κερδίσουμε το ματς.Μπήκαμε χθες με τσαμποκυά στο εικοσάλεπτο βάλαμε το μπαλλάκι κ μετά περιμένανμε στην κόντρα.Δεν λέω ότι μου αρέσει να είμαι στην κόντρα κ να περιμένω αλλα΄δείτε τι πρόγραμμα είχαμε 3 βδομάδες τώρα.2 Ματςκάθε βδομάδα.Ημασταν κ τυχεροί που είχαμε έναν εκπληκτικό Μάχο χθες ο οποίος γρήγορα θα μας κάνει τον Σορεντίνο να είναι ανάμνηση.Κ όλα αυτά μόνο με 300 χιλ.Φαντάζεστε να θέλει ο Σόρε να γυρίσει πίσω το καλοκαίρι που έιναι δανεικός;;; :2funny: :2funny:

Πάντως ο παίχτης που με έχει εντυπωσιάσει είναι ο αυτοκράτορας.Ο Τραϊαννός είναι φέτος όλα τα λεφτά.Επιτέλους υγειής,είναι ο βασιλιάς στην άμυνα,καθαρίζει τις φάσεις κ ξεκινάνε από αυτόν στον άξονα οι επιθετικές κινήσεις της ομάδας.Πολλά μπράβο του.Είναιο Δέλλας που όλοιξέρουμε.Ο Δέλλας του ΕURO που τα καθάριζε όλα.

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
κωλοφαρδοι την κυριακη παντος.....στο δευτερο ημιχρονο ειδικα δεν περασατε τη σεντρα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κ ποιος σου είπε ότι δεν χρειάζεται κ τυχη που τόσομου έλεειψε στο παρελθόν.όσο για το β'ημίχρονο κ για την σέντρα που δεν περάσαμε,εντάξει δεν κεντάγαμε αλλά τα 2 μπαλλάκια στο ημιχρονο που δεν περάσαμε τη σέντρα τα βάλαμε. :boobies: :boobies: :boobies:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Καταρχ΄ς θέλω να πω ,γιατί βλέπω υπέρμετρη αισιοδόξία,ότι δεν γίναμε πρωταθλητές ακόμα.Είναι ακόμα η αρχή.Βέβαια η αρχη είναι ο ήμισυ του παντός,κάτι που πέρσι φάνηκε περίτρανα με τις 3 στις 3 ισοπάλίες.Πάντως προτιμά να με κυνηγάνε από το να τους κυνηγώ.Άστους να τρέχουν.Θα έχουν κ άλλα στραβοπατήματα.Δείτε τον βάζελο με τον Αστέρα κ τον γαύρο με την Καλαμαριά που ίδρωσε να κερδίσει.Λίγο έλειψε οι Πόντιοι να τους την κάνουν στο τέλος.Άστους να παραμυθιάζοντια με την Βέντερ κ γω δεν ξέρω τι.
Φέτος δείχνουμε μια ΄φοβερή ωριμότητα.Εντάξει δεν λέω,δεν έχουμε παίξει μπάλλα,αλλά παίζουμε τόση όσηχρειάζεται για να κερδίσουμε το ματς.Μπήκαμε χθες με τσαμποκυά στο εικοσάλεπτο βάλαμε το μπαλλάκι κ μετά περιμένανμε στην κόντρα.Δεν λέω ότι μου αρέσει να είμαι στην κόντρα κ να περιμένω αλλα΄δείτε τι πρόγραμμα είχαμε 3 βδομάδες τώρα.2 Ματςκάθε βδομάδα.Ημασταν κ τυχεροί που είχαμε έναν εκπληκτικό Μάχο χθες ο οποίος γρήγορα θα μας κάνει τον Σορεντίνο να είναι ανάμνηση.Κ όλα αυτά μόνο με 300 χιλ.Φαντάζεστε να θέλει ο Σόρε να γυρίσει πίσω το καλοκαίρι που έιναι δανεικός;;; :2funny: :2funny:

Πάντως ο παίχτης που με έχει εντυπωσιάσει είναι ο αυτοκράτορας.Ο Τραϊαννός είναι φέτος όλα τα λεφτά.Επιτέλους υγειής,είναι ο βασιλιάς στην άμυνα,καθαρίζει τις φάσεις κ ξεκινάνε από αυτόν στον άξονα οι επιθετικές κινήσεις της ομάδας.Πολλά μπράβο του.Είναιο Δέλλας που όλοιξέρουμε.Ο Δέλλας του ΕURO που τα καθάριζε όλα.
φιλε dark εγω πρωσοπικα ειμαι αισιοδοξος γιατι τετοιο ξεκινημα στα 13 χρονια που ειμαστε χωρις τιτλο μονο το 2001-2002 πρωτη χρονια του σαντος ειχαμε κανει.αν θυμαμαι καλα γυρω στην ενατη αγωνιστικη ειμασταν μπροστα 5 απο οσφπ και 12 απο παο συμπτωματικα μετα απο ενα 2-6 στη νεα σμυρνη παλι.μετα θυμομαστε ολοι τι ακολουθησε 3 σερι ηττες προβλημα με σαντος ψωμιαδη κτλ.φετος υπαρχουν ολες οι προυποθεσεις.εχουμε δευτερη χρονια τον ιδιο προπονητη που δειχνει να εχει περασει τη φιλοσοφια του.εχουμε πολλες λυσεις και βαθος στον παγκο.και το κυριοτερο οχι φαγωμαρες μεσα στην ομαδα που τοσο μας εχουν στοιχησει ολα αυτα τα χρονια.καποτε πρεπει να τελειωσει αυτη η ιστορια και ολα δειχνουν πως φετος ειναι η χρονια μας.συμφωνω για τον δελλα.ειναι πιο ωριμος απο ποτε.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρεσυ κ εγώ αισιόδοξος είμαι,περισσότερο από πριν για τους εξής λόγους:
*Εχω ποιοτικό υλικο
*Έχω βάθος στον πάγκο
*Έχω προπονητή γνωστο κ καταξιωμένο κ είναι δεύτερη χρονιά μαζί μου
*Έχω τον κόσμο δίπλαμου(25.500 διαρκείας)
*Έχω Ρίμπο
*Έχω επιτέλους μπακ
*Έχω επιθετικό κράμα Δημητριάδη-Μαύρου(μικρή ιεροσυλία συγχωρέστε με)
*Έχω τερματοφύλακα
*Δεν παίζει βασικός ο Μορέττο
*Έχω γαμώ τα προγράμματα κ με τα ντέρμπι εντός στον Β΄γύρο

Απλά θέλω να είμαι εγκρατής κ να πηγαίνω βήμα-βήμα την φορά.Φοβάμαιότι κάπου μου την φυλάνε.Πραγματικά...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παιδες ξεχαστε το για πρωταθλημα.......με τετοια ομαδα δεν το βλεπω....ειστε μακραν χειροτεροι του 2002 και ο ολυμπιακος καλυτερος απο τα τελευταια 3 χρονια,οποτε μαλλον αναβαλλεται παλι.Μην ξεγελιεστε απο τις 4 πρωτες νικες που εχετε κανει,διοτι τις εχετε κανει σε ομαδες μικρες σε δυναμικοτητα και χθες με τον πανιωνιο δειξατε τρανταχτες αδυναμιες και στην αμυνα και στις υπολοιπες γραμμες.Αυτη η ομαδα φαινεται οτι δεν εχει υγεια παρα μονο εναν δουλευταρα προπονητη και καποιους πρωτοκλασσατους ποδοσφαιριστες αλλα στη δυση της καριερας τους οπως παντα στην ελλαδα!Πιστευω οτι αν συνεχισει ο παναθηναικος να παιζει ετσι θα παρετε για πλακα παλι τη δευτερη θεση που θα σας δωσει την δυνατοτητα για το τσαμπιονς ληγκ!Αυτα φιλτατοι...προσγειωθειτε

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Από το γαύρικο θρεντ .Τρελλά γέλια. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πατερ ημων ο εν τοις κοκκαλοις
αγιασθητω το γηπεδο σου
ελθετω το πρωταθλημα σου
ος εν ουρανω και επι της γης!

τον θρυλον ημων τον επιουσιον
δωσε ημιν σημερον
και αφες ημιν τα συνθηματα ημων
ος και ειμι αφιεμαι τοις βαζελετες ημων

και μη εισενεγκεις ημας τους γαυρους εις πειρασμον
αλλα ρυσαι ημας απο του χανουμιου.Αμην!

Επισης προτεινω(μιας και προκειται για θρησκεια) να περνα ο επιταφιος της οικειας εκκλησιας μεσα και γυρω απο το καραισκακη και μονο εις αυτον τον ιερο χωρο.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Παναγίτσα μου βραδυάτικα.

Σε καλό να μου βγει ρε σεις. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :boobies: :boobies: :boobies:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
παιδες ξεχαστε το για πρωταθλημα.......με τετοια ομαδα δεν το βλεπω....ειστε μακραν χειροτεροι του 2002 και ο ολυμπιακος καλυτερος απο τα τελευταια 3 χρονια,οποτε μαλλον αναβαλλεται παλι.Μην ξεγελιεστε απο τις 4 πρωτες νικες που εχετε κανει,διοτι τις εχετε κανει σε ομαδες μικρες σε δυναμικοτητα και χθες με τον πανιωνιο δειξατε τρανταχτες αδυναμιες και στην αμυνα και στις υπολοιπες γραμμες.Αυτη η ομαδα φαινεται οτι δεν εχει υγεια παρα μονο εναν δουλευταρα προπονητη και καποιους πρωτοκλασσατους ποδοσφαιριστες αλλα στη δυση της καριερας τους οπως παντα στην ελλαδα!Πιστευω οτι αν συνεχισει ο παναθηναικος να παιζει ετσι θα παρετε για πλακα παλι τη δευτερη θεση που θα σας δωσει την δυνατοτητα για το τσαμπιονς ληγκ!Αυτα φιλτατοι...προσγειωθειτε

Ευχαριστούμε για τις συμβουλές σου κ θα κνονίσουμε να προσγειωθούμε.Εγω θα το πάω πιο μακριά.Μάλλον μας βλέπω να παίζουμε για την σωτηρία μας,οπότε δεν ονειροβατούμε.Σε ευχαριστούμε για την παρέμβασή σου.Καλ΄σου βράδυ.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Ρεσυ κ εγώ αισιόδοξος είμαι,περισσότερο από πριν για τους εξής λόγους:
*Εχω ποιοτικό υλικο
*Έχω βάθος στον πάγκο
*Έχω προπονητή γνωστο κ καταξιωμένο κ είναι δεύτερη χρονιά μαζί μου
*Έχω τον κόσμο δίπλαμου(25.500 διαρκείας)
*Έχω Ρίμπο
*Έχω επιτέλους μπακ
*Έχω επιθετικό κράμα Δημητριάδη-Μαύρου(μικρή ιεροσυλία συγχωρέστε με)
*Έχω τερματοφύλακα
*Δεν παίζει βασικός ο Μορέττο
*Έχω γαμώ τα προγράμματα κ με τα ντέρμπι εντός στον Β΄γύρο

Απλά θέλω να είμαι εγκρατής κ να πηγαίνω βήμα-βήμα την φορά.Φοβάμαιότι κάπου μου την φυλάνε.Πραγματικά...
εχεις δικιο να φοβασαι.καιγω φοβαμαι γιατι πολλες φορες εχουμε βγαλει μονοι μας τα ματακια μας.και φοβαμαι μη μας την εχουν στημενοι στη γωνια.αλλα να σαι σιγουρος ατι οσο περνανε οι αγωνιστικες και παραμενουμε πρωτοι εστω και με λιγους βαθμους οι αλλοι ανησυχουν.οι αλλοι εχουν το αγχος και ας το παιζουν σιγουροι.φετος για μενα ο τιτλος  θα κριθει στα ντερμπι με οσφπ.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ευχαριστούμε για τις συμβουλές σου κ θα κνονίσουμε να προσγειωθούμε.Εγω θα το πάω πιο μακριά.Μάλλον μας βλέπω να παίζουμε για την σωτηρία μας,οπότε δεν ονειροβατούμε.Σε ευχαριστούμε για την παρέμβασή σου.Καλ΄σου βράδυ.

και συ μου φαινεται δεν πας πισω...σαν γαυρος συμπεριφερεσαι,ντροπη!η ειρωνεια χρειαζεται εκει που της αξιζει και οχι το αντιθετο!δηλ.εσυ τι πιστευεις?οτι η ΑΕΚ ειναι το φαβορι επειδη ειναι 4 ποντους μπροστα?θα περασετε με νικη νομιζεις απο χαριλαου και λεωφορο?πολυ χλωμο φιλτατε....και θα σκονταψετε και σε αλλες εδρες οπως και ο ολυμπιακος,αλλα σιγουρα εχει παλι τις περισσοτερες πιθανοτητες για το 11ο στα τελευταια 12 χρονια!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όχι μόνο εκεί.
Έχουν δυναμώσει πολλές ομάδες κ θα παίξουν ρόλο τα ματς κ της επαρχίας-Αθήναςμε μικρότερες ομάδες.
Οι κομβικές έδρες για μένα,εκεί που θα παιχτούν πολλάείναι οι εξής:
*Nέα Σμύρνη(την πέρασες)
*Ξάνθη
*Λάρισα
*Ατρόμητος
*ΠΑΟΚ
*Άρης
Εκεί θα κριθούν πολλά για το πρωτάθλημα κ για τους 3 τους.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ευχαριστώ vaso για τα καλά σου λόγια.Όσον αφορά το αν παίζουμε μπάλλα δες τα σημερινά μου μηνύματα ,θα ικανοποιηθείς.όσο για τα αποτελέσματα που λες,όταν παίξω καλή μπάλλα,που θα παίξω καλή μπάλλα,τι θα γίνει μετά;;;Με πόσο θα κερδίζω;;;;;

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
και συ μου φαινεται δεν πας πισω...σαν γαυρος συμπεριφερεσαι,ντροπη!η ειρωνεια χρειαζεται εκει που της αξιζει και οχι το αντιθετο!δηλ.εσυ τι πιστευεις?οτι η ΑΕΚ ειναι το φαβορι επειδη ειναι 4 ποντους μπροστα?θα περασετε με νικη νομιζεις απο χαριλαου και λεωφορο?πολυ χλωμο φιλτατε....και θα σκονταψετε και σε αλλες εδρες οπως και ο ολυμπιακος,αλλα σιγουρα εχει παλι τις περισσοτερες πιθανοτητες για το 11ο στα τελευταια 12 χρονια!
παντως στο πρωτο τεστ των ομαδων μας σε δυσκολη εδρα(δεν βαζω το ντερμπι γιατι εκει ολα ειναι ανοιχτα) εσεις χαριλαου και εμεις νεα σμυρνη που κατα τη γνωμη μου ειναι σχεδον ισοδυναμες ομαδες εγω περασα εσυ οχι.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλη νύχτα αδέλφια.Με φωνάζει η Φρόσω για πίτσι-πίτσι.Άντε κ καλή μας τύχη αύριο.Αντε επιτέλους λιγη τύχη στις κληρώσεις.

ΑΕΚ ΟΛΕ-ΟΛΕ
ΑΕΚ ΟΛΕ-ΟΛΕ
ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑΤΡΑΓΟΥΔΩ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕ-ΜΠΕ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Περίμενε Φρόσω.Ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιι :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

Επισκέπτης
Καλη νύχτα αδέλφια.Με φωνάζει η Φρόσω για πίτσι-πίτσι.Άντε κ καλή μας τύχη αύριο.Αντε επιτέλους λιγη τύχη στις κληρώσεις.

ΑΕΚ ΟΛΕ-ΟΛΕ
ΑΕΚ ΟΛΕ-ΟΛΕ
ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑΤΡΑΓΟΥΔΩ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕ-ΜΠΕ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Περίμενε Φρόσω.Ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιι :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:
τα χερετίσματα στην νονά

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πρωτοπόρα αδέλφια μου καλημέρα.Άντε σήμερα με μια καλή ζαριά,να δούμε όμως κ κανένα ωραίο ματσάκι.Μακριά από Μπάγερν μόνο έτσι;Μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ :badair:

....δεν σταματώ να τραγουδώ με το μπε-μπε. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Άντε  και  καλή  μας  τύχη...μας  έχει  εγκαταλείψει  φέτος  στις  κληρώσεις!!!
Το  καλό  θα  είναι  να  αποφύγουμε  και  τα  μακρινά  ταξίδια...
:rockon: :rockon: :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καμμιά Τσεχία,καμμιά Ρουμανία,καμμιά Ουκρανία ή κ Βουλγαρία δεν θα μας χάλαγε,έτσι;;;;ειδικά τον γερο-αρίωντα. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom