You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Καλησπέρα σε όλους.Γερά απόψε να εκμεταλευτούμε το Τριπολιτσιώτικο κλίσμα!!!!!
[move] ΦΟΡΤΣΑ ΜΩΡΗ ΧΑΝΟΥΜΑΑΑΑΑΑΑ [/move]
Επισκέπτης
κλισμα με τζατζικι..Καλησπέρα σε όλους.Γερά απόψε να εκμεταλευτούμε το Τριπολιτσιώτικο κλίσμα!!!!!
Καλησπέρα Χανουμάκια! Μια χαρά το διπλάκι απόψε και σκόραραν και πρώτη φορά 3 παίχτες. Για τον Μάχο δεν έχω να πω κάτι.....το παιδί δείχνει τι είναι μέσα στο παιχνίδι!!! Άντε να δούμε πρωτοσέλιδα το πρωϊ, ειδικά τις βαζελοεφημερίδες Παρατηρώ ότι ο τραγικός, γραφικός λάτρης της παρωπίδας γράφει ακόμα εδώ ε?
Επισκέπτης
άντε και την τρίτη με καλή κλήρωση να αρχίσουμε και της εκδρομές στην Ευρώπη
άντε ρε χανούμια..μπράβο.....πάτε καλά...πάρτε το το γαμημένο....καλλίτερα εσείς παρά ο γαύρος....εμείς έτσι και αλλιώς ως συνήθως θα πάρουμε τ αρχίδια του σωφέρ...
Τι ήτανε το αποψινό πάλι με εσάς? Έβλεπα τον αγώνα με 3 φίλους βάζελους και μόνο που δεν έσπασαν την τηλεόραση. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Δυστηχώς φίλε....δεν ξέρεις...περί του θέματος....και γενικά μάλλον δεν ξέρεις τί σου γίνεται....Το ''kotsana of the year'' πάει και έρχεται...το ''vlakas of dekaetias'' που πήρες εσύ όμως είναι κάτι το τρομερό....συγχαρητήρια νέε μου....Ποδολάγνε, συγχαρητήρια. Μόλις κέρδισες το βραβείο ''Kotsana of the Year''!
Όταν κλείσεις τα 16 έλα να ξαναμιλήσουμε. Αν το 28 υποδηλώνει την ηλικία σου, να το κοιτάξεις.
Ρωτάς συνέχεια για την ηλικία....γιατί???Γκόμενο ψάχνεις για να σε πάρει???Το 28 υποδηλώνει άλλο....που εσύ ούτε μπορείς να φανταστείς....ίσως στα ονειρά σου όμως να το εύχεσαι...αλλά έπεσες σε λάθος άνθρωπο...ούτε καν τρανς δεν πηδάω...και αν ήξερες ποιός είμαι και τί δουλειά κάνω δεν θα τα έλεγες....αλλά είπαμε...παιδί χαζό...χαρά γεμάτο...να είσαι καλά....μου θύμισες τα χρόνια στο δημοτικό με τις τεκμηριωμένες απόψεις σου....
ΥΓ1--->Ειλικρινά...πρώτη φορά μου μιλάν για την ηλικία μου...καθώς στην υπεύθυνη δουλειά που κάνω...και σε 10 περίπου χρόνια πέρνω σύνταξη...δεν μου το λένε....μάλλον εσύ πρέπει να κοιταχθείς....το πρόβλημα είναι μεγάλο man...τόσο μεγάλο που δεν φαντάζεσαι.....
ΥΓ2--->Ζητώ συγνώμη απο όλα τα μέλη...ειλικρινά δεν θυμάμαι να έχω ξαναπέσει σε τέτοιο επίπεδο...και ούτε και θα συνεχίσω...ότι και να πούν πλέον....και ban να φάω θα είναι εντελώς δικαιολογημένο...αλλά δεν μπορεί να μου την λένε και οι πιτσιρικάδες τώρα...και να αναφέροντε με ειρωνίες και βλακείες....έχω μιλήσει αξιοπρεπέστατα με άλλα παιδιά εδώ μέσα....τέτοιο πράγμα με αυτούς τους 2 κανά 5άρι ακόμα δεν έχω ξαναδεί....
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Μην μιλάς για IQ....μην την λές αυτή την άγνωστη λέξη για σένα.....σε έχω παρακολουθήσει...οι κοτσάνες που έχεις πετάξει κατά καιρούς είναι παροιμιώδεις.....ααα....καλύτερα μαλάκας.... παρά βλάκας σαν εσένα φίλτατε px75(παραδείγματος χάριν(?)... )...μην τα γράφεις αυτά τα nick... και παραδειγματίσης και άλλους με την βλακεία που σε δέρνει λεβεντιά..... :oMπααα. Μάλλον το IQ του υποδηλώνει ή τις φορές που την ημέρα.
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Ξέχασα...συγχαρητήρια στην ΑΕΚ...οι μεγάλες ομάδες κερδίζουν και όταν δεν παίζουν καλά.....πάμε για πρωτάθλημα των 2....
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
...ας γελάσουμε και εμείς τότε....είπαμε...παροιμιώδεις βλακείες...παροιμιώδης τύπος.....Προς ποδολάγνο και pleasuregiver: το χετε πάρει χαμπάρι ότι γελάει όλο το φόρουμ μαζί σας;
να είσαι καλά......σε αφήνω στον μοναχικό δρόμο που διάλεξες....για τον Μπόρχα που αναφέρθηκες τα βάζει τα μπαλάκια του....στην Γερμανία που είναι.....και αφού θυμάσαι θα θυμάσαι και αυτά που έλεγες περί εκλογών και ΠΑΟ.... να είσαι καλά...δεν θα ξαναασχοληθώ μαζί σου....δεν ξέρω τί υποδηλώνει το 75.....αν είναι αυτό που νομίζω.....
ΥΓ--->Η επόμενη απάντηση που θα σου δώσω θα είναι μία όμορφη που χρησιμοποιώ σε τύπους σαν εσένα......αν και κακώς ασχολούμαι...ειλικρινά...αλλά όταν γυρνάω σπίτι και βλέπω να γράφεις πράγματα βλακώδες καθώς και ειρωνίες....κουλάρισε τώρα.....αύριο έχουμε και δουλειές...μην μου πάς με μούτρα στην δουλειά.....
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
4 στα 4 ρε μάγκες και ασχολείστε με τους τριτοτέταρτους????
Αρκετά καλή εμφάνιση για 20 λεπτά αλλά στη συνέχεια η ομάδα ήταν επιεικώς μέτρια!Απορώ βέβαια πως δεν έχουμε φάει γκολ ακόμα με αυτή την άμυνα!Όσον αφορά τον Μάχο αποδεικνύεται λίρα εκατό!Σημαντική και η επιστροφή του Σέζαρ,ελπίζω ότι θα ζωντανέψει την επιθετική μας λειτουργία στη συνέχεια!
Άδεια η Ν.Σμύρνη...μας δουλεύουν όλοι τελικά!!!
Αρκετά καλή εμφάνιση για 20 λεπτά αλλά στη συνέχεια η ομάδα ήταν επιεικώς μέτρια!Απορώ βέβαια πως δεν έχουμε φάει γκολ ακόμα με αυτή την άμυνα!Όσον αφορά τον Μάχο αποδεικνύεται λίρα εκατό!Σημαντική και η επιστροφή του Σέζαρ,ελπίζω ότι θα ζωντανέψει την επιθετική μας λειτουργία στη συνέχεια!
Άδεια η Ν.Σμύρνη...μας δουλεύουν όλοι τελικά!!!
καλησπερα αδερφια.η ομαδα σημερα επαιξε μονο στο πρωτο 20λεπτο μετα μου θυμισε το ματς της πεμπτης το παιχνιδι.πιστευω οτι εχουμε τρομερη ρεντα μεχρι τωρα.οτι και να κανει ο φερερ του βγαινει.μπηκε μεσα σημερα ο σεζαρ μετα απο 20 μερες και κερδισε το πεναλτι και εβαλε και γκολ.φοβερος ο μαχο πιστευω επιπεδου σορεντινο.παντως φανταστειτε να μην ειχαμε τις τελευταιες μεταγραφες μανου,μαχο,μπλανκο.αντε να δουμε.
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Καλα και εμεις δεν ειμασταν καλοι κατα την γνωμη μου.Απλως η ομαδα αποκτα μια νοοτροπια να κερδιζει(αλλα και να σκοραρει) ακομα και οταν δεν πιανει αποδοση πλεον και αυτο ειναι πολυ καλο!Τι ήτανε το αποψινό πάλι με εσάς? Έβλεπα τον αγώνα με 3 φίλους βάζελους και μόνο που δεν έσπασαν την τηλεόραση. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
καλησπερα αδερφια.η ομαδα σημερα επαιξε μονο στο πρωτο 20λεπτο μετα μου θυμισε το ματς της πεμπτης το παιχνιδι.πιστευω οτι εχουμε τρομερη ρεντα μεχρι τωρα.οτι και να κανει ο φερερ του βγαινει.μπηκε μεσα σημερα ο σεζαρ μετα απο 20 μερες και κερδισε το πεναλτι και εβαλε και γκολ.φοβερος ο μαχο πιστευω επιπεδου σορεντινο.παντως φανταστειτε να μην ειχαμε τις τελευταιες μεταγραφες μανου,μαχο,μπλανκο.αντε να δουμε.
Μη γρουσουζεύεις συναγωνιστή, μη γρουσουζεύεις.......!!!!!!!!!!1
Εμπρός της ΑΕΚ παλικάρια, σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια............!!!!!!!!!!!!!!!
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Συνέχισε..... ...σε ακούω.....Όποιος βγάλει νόημα από τα παραπάνω κερδίζει χρυσούν ωρολόγιον.
Τέλως πάντων, δεν ξανασχολούμαι μαζί σου. Όι κτηνίατροι σηκώνουν τα χέρια ψηλά στην περίπτωση σου.
Μια χάρη σου ζητώ μόνο: να μου στείλεις με pm το τηλέφωνο του ντίλερ σου. Δεν ξέρω τι παίρνεις, αλλά θέλω κι εγώ λίγο.
ξέχασα,χάρες δεν κάνω...παραδείγματος χάριν(το nick σου είναι αυτό...)το καλύτερο θα είναι να μην ξαναασχοληθείς μαζί μου....γιατί εγώ αυτό αποφάσισα.....
ΥΓ--->Λέγε ότι θές λέγε...λέγε ότι θές λέγε...λέγε ότι θές λέγε εγώ θα σε.....(μουσικό άσμα...)
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Καλημέρα κιτρινόμαυροι αετοί.................
[move][size=14pt]ΤΡΕΝΟ..........[/size]
http://[URL unfurl="true"]www.rampantscotland.com/graphics/bullet_train1a.jpg[/img[/URL]]
[b]+4 +5
+4 +5
+4 +5 [/b] [b]ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ[/b][url=http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de][img]http://www.smilies.4-user.de/include/Sport/smilie_sp_215.gif[/url[/URL]] ΤΟΝ ΖΟΡΡΟ www.smileygarden.de] ΚΑ
[move][size=14pt]ΤΡΕΝΟ..........[/size]
http://[URL unfurl="true"]www.rampantscotland.com/graphics/bullet_train1a.jpg[/img[/URL]]
[b]+4 +5
+4 +5
+4 +5 [/b] [b]ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ[/b][url=http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de][img]http://www.smilies.4-user.de/include/Sport/smilie_sp_215.gif[/url[/URL]] ΤΟΝ ΖΟΡΡΟ www.smileygarden.de] ΚΑ
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα.Θα παρακαλέσω καταρχάς να μην συνεχιστεί αυτή η χαζή αντιπαράθεση,γιατί δεν βλέπω που οδηγεί.Υπάρχουν κ τα p.m. να τα πείτε.Ευχαριστώ.
Πάμε στα καθαρά αγωνιστικά τώρα.Κάναμε τελικά το 4Χ4 με μέτρια εμφάνιση κ ακόμα σημαντικότερο με το 0 στην άμυνα.Αν είναι να πέρνουμε νίκες με τέτοιες εμφανίσεις σε τέτοιεςς έδρες θέλω να δω τι θα κάνουμε όταν πάρουμε μπρος.Ο Μάχο το παλληκάρι με εκπλήσσει κάθε φορά που τον βλέπω.Η φάση του με τον Κόντη κ η αντίδραση του ηταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ-ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΤΑΤΗ.
Για άλλη μια φορά θέλω να κάνω τα παράπονά μου για το ότι δεν πήραμε εισιτήρια,ενώ το γήπεδο δεν ήταν τόσο γεμάτο όπως λέγανε οι φίλοι Πανιώνιοι κ το χρησιμοποιούσαν ως δικαιολογία για το ότι δεν θα πάρουμε εισιτήρια προκειμένου να καλυφτούν οι ανάγκες της ομάδας τους.Τέσπα,η Σουπρολίγκα πρέπει να το ξαναδει το θέμα κ να πάψει αυτή η μονόπλευρη παρουσία φιλάθλων στα γηπεδα.
Ο αδελφός dfwk είναι γουρλής κ πιστεύουμε ότι θα τον ξαναδούμε να βλέπει μαζί μας ματς.
Πάμε στα καθαρά αγωνιστικά τώρα.Κάναμε τελικά το 4Χ4 με μέτρια εμφάνιση κ ακόμα σημαντικότερο με το 0 στην άμυνα.Αν είναι να πέρνουμε νίκες με τέτοιες εμφανίσεις σε τέτοιεςς έδρες θέλω να δω τι θα κάνουμε όταν πάρουμε μπρος.Ο Μάχο το παλληκάρι με εκπλήσσει κάθε φορά που τον βλέπω.Η φάση του με τον Κόντη κ η αντίδραση του ηταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ-ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΤΑΤΗ.
Για άλλη μια φορά θέλω να κάνω τα παράπονά μου για το ότι δεν πήραμε εισιτήρια,ενώ το γήπεδο δεν ήταν τόσο γεμάτο όπως λέγανε οι φίλοι Πανιώνιοι κ το χρησιμοποιούσαν ως δικαιολογία για το ότι δεν θα πάρουμε εισιτήρια προκειμένου να καλυφτούν οι ανάγκες της ομάδας τους.Τέσπα,η Σουπρολίγκα πρέπει να το ξαναδει το θέμα κ να πάψει αυτή η μονόπλευρη παρουσία φιλάθλων στα γηπεδα.
Ο αδελφός dfwk είναι γουρλής κ πιστεύουμε ότι θα τον ξαναδούμε να βλέπει μαζί μας ματς.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα τρελλάμενε dfwk.
Είμαστε όλοι τρελλοί ορέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
ΕΜΠΡΟΣ ΜΠΕ-ΜΠΕ...................
....ΔΙΚΕΦΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Είμαστε όλοι τρελλοί ορέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
ΕΜΠΡΟΣ ΜΠΕ-ΜΠΕ...................
....ΔΙΚΕΦΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις