Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το κατηγορητήριο θα βάλω φιλαράκι...τί θα βάλω???Την απόφαση που ακόμα και οι δολοφόνοι μπορούν να προσφύγουν σε 2η δίκη(εφετείο) και να αθωωθούν???Αλλά εσύ ακόμα και αυτό δεν το δέχεσαι....μίλα με κανέναν άλλο φίλε μου...δεν μπορώ εγώ να κάνω την δουλειά που κάνει μόνο ο...Ύψιστος.....Είναι Δική Του Δουλειά......
μπαααααααααααααααα..και Αυτος τους Εχει Εγκαταλειψει..

Επισκέπτης
συμφωνο οτι στην ελλαδα υπαρχει δευτεροβαθμιο μεχρι και πενταβαθμιο αρκει να αθωωθει ο ισχυροs  κατι που στην ευρωπη δεν γινεται. Αν αυτο το θεωρειs δικαιο μαγκια σου. Κ αι αυτο ισχυει και για Παο Αεκ για να μην νομιζειs οτι μονο ο Οσφπ ευνοειται.

Επισκέπτης
συμφωνο οτι στην ελλαδα υπαρχει δευτεροβαθμιο μεχρι και πενταβαθμιο αρκει να αθωωθει ο ισχυροs  κατι που στην ευρωπη δεν γινεται. Αν αυτο το θεωρειs δικαιο μαγκια σου. Κ αι αυτο ισχυει και για Παο Αεκ για να μην νομιζειs οτι μονο ο Οσφπ ευνοειται.
κλαψεεεεεεεεεεεεεε..κλαψεεεεεεεεεεεεεε..

Επισκέπτης
και τηs υπερφορτωσηs τον τεμαχιον που ειπρατειs οταν βγαινειs εξω απο το σπιτι σου γατουλη.............

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Πλέζουρ πόσο χρονών είσαι;

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις τι γράφω και βλέπεις φαντάσματα.
Αυτό που θέλω να πω είναι πως όταν το κράτος δεν μπορεί, ή δεν θέλει, να συλλάβει μερικούς χουλιγκάνους, παρότι έχει την ειλικρινή συμπαράσταση και συνεργασία της ΠΑΕ, πως έχεις μετά την απαίτηση από τη διοίκηση μιας ομάδας να επιβάλει τη σύλληψη και τη καταδίκη ενός πρώην προέδρου της.
Το να μπει στη φυλακή ο Ψωμιάδης είναι δουλειά του εισαγγελέα, όχι του Ντέμη.
Και μερικοί που δικάστηκαν???Και πήγε η Ορίτζιναλ και φώναζε...τί ήταν?Μάλλον και εσύ δεν θές να καταλάβεις τί γράφω....ο Κωσκοτάς φίλε μου αν ήταν στην ΑΕΚ...φυλακή μάλλον δεν θα πήγαινε....και αυτό το είδαμε απο τον πουράκλα....και φυσικά δεν είναι δουλειά της εκάστοτε δκσης να τους βάλει μέσα.....αυτό είναι δουλειά του εισαγγελέα που λειτουργεί αυτοβούλως....γι'αυτό σου λέω πως αποπροσανατολίζεις την συζήτηση ψάχνοντας για...φαντάσματα!!!

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Δηλαδή ο Μακ δεν πήγε φυλακή επειδή ήταν ΑΕΚ; Συγκρίνεις τώρα Κοσκώτά και Μάκη; Πίνεις κάτι;

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Δηλαδή ο Μακ δεν πήγε φυλακή επειδή ήταν ΑΕΚ; Συγκρίνεις τώρα Κοσκώτά και Μάκη; Πίνεις κάτι;
Δλδ...αν εγώ σκοτώσω κάποιον με ένα πιστόλι...και εσύ τον σκοτώσεις κομματιάζοντας τον μετά...τί διαφορά υπάρχει???Σόρρυ που σου έθιξα τον...Μακ....σε βλέπω φάν του....αυτή την στιγμή πίνω sprite...θές μία να σου στείλω???Να ξεφύγεις λίγο απο τα απαγορευμένα που παίρνεις????

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Δλδ...αν εγώ σκοτώσω κάποιον με ένα πιστόλι...και εσύ τον σκοτώσεις κομματιάζοντας τον μετά...τί διαφορά υπάρχει???Σόρρυ που σου έθιξα τον...Μακ....σε βλέπω φάν του....αυτή την στιγμή πίνω sprite...θές μία να σου στείλω???Να ξεφύγεις λίγο απο τα απαγορευμένα που παίρνεις????
Οχι αλλά αν εσύ είσαι γαύρος και εγώ καρχαρίας, θα έχουμε μερικές εμφανείς διαφορές. Ξέρω και έναν μεγάλο λευκό που θα επρεπε να είναι μέσα ισόβια. Το μικρό του είναι Σωκράτης και το επώνυμο αρχίζει από Κο και τελειώνει σε -αλης, αλλά είμαι σίγουρος ότι την έχει γλιτώσει επειδή είναι ΑΕΚτσής. Μην κρίνεις εξ ιδίας βλακείας τους άλλους. Δε μου πρόσβαλλες κανέναν. Δεν είμαι άβουλο δεκαπεντάχρονο να υποστηρίζω προέδρους ΠΑΕ λες και παίρνω ποσοσστά τους. Αν πιστεύεις πραγματικά ότι ο Ψωμιάδης δεν είναι στον Κορυδαλλό επειδή είναι ΑΕΚτζής να πας να κοιταχτείς. Επίσης μπορείς να βγεις για έναν καφέ με τον Λάκις33 και να αντιπροτείνεις παγκόσμια συνωμοσία ΑΕΚτσήδων, όχι εβραίων, αριστερών και σάχλες. Τέλος, σου προτείνω να κάνεις ενα κρύο ντους. Θα δεις τη ζωή με άλλο μάτι.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Οχι αλλά αν εσύ είσαι γαύρος και εγώ καρχαρίας, θα έχουμε μερικές εμφανείς διαφορές. Ξέρω και έναν μεγάλο λευκό που θα επρεπε να είναι μέσα ισόβια. Το μικρό του είναι Σωκράτης και το επώνυμο αρχίζει από Κο και τελειώνει σε -αλης, αλλά είμαι σίγουρος ότι την έχει γλιτώσει επειδή είναι ΑΕΚτσής. Μην κρίνεις εξ ιδίας βλακείας τους άλλους. Δε μου πρόσβαλλες κανέναν. Δεν είμαι άβουλο δεκαπεντάχρονο να υποστηρίζω προέδρους ΠΑΕ λες και παίρνω ποσοσστά τους. Αν πιστεύεις πραγματικά ότι ο Ψωμιάδης δεν είναι στον Κορυδαλλό επειδή είναι ΑΕΚτζής να πας να κοιταχτείς. Επίσης μπορείς να βγεις για έναν καφέ με τον Λάκις33 και να αντιπροτείνεις παγκόσμια συνωμοσία ΑΕΚτσήδων, όχι εβραίων, αριστερών και σάχλες. Τέλος, σου προτείνω να κάνεις ενα κρύο ντους. Θα δεις τη ζωή με άλλο μάτι.
Είσαι βλαμμένος λεβεντιά???Είσαι στα καλά σου???Ποιός είναι ο Λάκης που αναφέρεις???Πάς καλά ή τα ληγμένα που παίρνεις σε έχουν πειράξει???Εσύ νομίζεις πως μιλάς με 15χρονο,20χρονο,25χρονο,30χρονο,40χρονο και πάει λέγοντας????Μην μιλάς για κάτι που σε χαρακτηρίζει.....την βλακεία εννοώ...έχω δεί και άλλα post και έχω δεί τί γράφεις και πως βλέπεις την ζωή σου...και μάθε να διαβάζεις καλύτερα...βγάλε τα γυαλάκια που φοράς και τις παρωπίδες....και όπως έχω ξαναπεί...δεν μπορώ εγώ να κάνω κάτι που κάνει Μόνο Ο Ύψιστος.....Είναι Δικό Τού Θέμα......αν και δεν μου απάντησες...έπρεπε ή δεν έπρεπε να πάει μέσα....μόνο αερολογίες και βλακείες......

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλησπέρα.
Καταρχάς θέλω να πω στους υπεύθυνους του site να βάλουν απαγορευτικό εισόδου σε νεους κάτω των 18ετών γιατίθα τους κυνηγήσειη δικαιοσύνηκ από ότι βλέπω έχουμε αρκετούς εδώ μέσα.Ένας συγκεκριμένος είναι τουλάχιστον 5 ετών...κ τρώει κ ξύλο απότην γυναίκα του.
Τώρα να σοβαρευτούμε γιατί πραγματικά βρέθηκα με τους άσχετους-αργόσχολους-οι ΄΄δεν έχω τινα κάνω΄΄ κ ανεβάζω πααπριές στο ίντερνετ.
Επείδή θέλω να πάω σήμερα στοματς κ άκουσα ότι θα δωθούν σήμερα εισιτήρια στην 1 στη Νέα Σμύρνη,ξέρει κανείς αν αυτό ισχύει;;;
Πήγα πιο πριν στη Νέα Σμύρνη να πάρω εισιτήρια κ δεν είχαν ανοίξει ταεκδοτήρια.Μου είπαν στις 6 ότι θα ανοίξουν.Πήγαστο MEMBERS k ζήτησα εισιτήρια κ κάποιοι άσχετοι με ειρωνευόντουσαν ότι δεν μου δίνουν για την 1 γιατί είμαι Αεκτζής κ να πάω στον κοντό,μου είπαν χαρακτηριστικά.Άκουσα επίσης ότι τελικά ταδέσμευσε τα εισιτήρια η αστυνομία.Ισχύει κάτι τέτοιο;Όποιος ξέρει ας με βοηθήσει.Σε λίγο θαξαναπάω μια βόλτα να δω για εισιτήρια.

pako

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Οποιος εκτος απο την μπαλα ασχολειται με την πολιτικη και κυριως με την Αριστερα ξερει γιατι ο Μακαρος ειναι εξω απο την φυλακη.Υπαρχει βαθυ κρατος και στην Ελλαδα μην γελιομαστε.Οσο για τους γαυρους ας μας πουν αυτος ο Λουβαρης που μαλλον ειναι περιπτωση αυτοιασης απο ανιατη ασθενεια γιατι δεν χαριζει το σωμα του στην επιστημη να σωθει κοσμος.Αντε γιατι αρκετα πια μιλανε και οι γαυροι που απο τον πιο πολιτικοποιημενο λαο με εξοριες φυλακες κυνηγι απο το κρατος καταντησανε πιθικια χειροκροτητες του καθε Νεοπλουτου.

Επισκέπτης
Καλησπέρα.
Καταρχάς θέλω να πω στους υπεύθυνους του site να βάλουν απαγορευτικό εισόδου σε νεους κάτω των 18ετών γιατίθα τους κυνηγήσειη δικαιοσύνηκ από ότι βλέπω έχουμε αρκετούς εδώ μέσα.Ένας συγκεκριμένος είναι τουλάχιστον 5 ετών...κ τρώει κ ξύλο απότην γυναίκα του.
Τώρα να σοβαρευτούμε γιατί πραγματικά βρέθηκα με τους άσχετους-αργόσχολους-οι ΄΄δεν έχω τινα κάνω΄΄ κ ανεβάζω πααπριές στο ίντερνετ.
Επείδή θέλω να πάω σήμερα στοματς κ άκουσα ότι θα δωθούν σήμερα εισιτήρια στην 1 στη Νέα Σμύρνη,ξέρει κανείς αν αυτό ισχύει;;;
Πήγα πιο πριν στη Νέα Σμύρνη να πάρω εισιτήρια κ δεν είχαν ανοίξει ταεκδοτήρια.Μου είπαν στις 6 ότι θα ανοίξουν.Πήγαστο MEMBERS k ζήτησα εισιτήρια κ κάποιοι άσχετοι με ειρωνευόντουσαν ότι δεν μου δίνουν για την 1 γιατί είμαι Αεκτζής κ να πάω στον κοντό,μου είπαν χαρακτηριστικά.Άκουσα επίσης ότι τελικά ταδέσμευσε τα εισιτήρια η αστυνομία.Ισχύει κάτι τέτοιο;Όποιος ξέρει ας με βοηθήσει.Σε λίγο θαξαναπάω μια βόλτα να δω για εισιτήρια.
φιλε μου η αεκ δεν θα παρει εισητηρια συμφωνα με αποφαση του  ΤΣΑΚΙΡΗ λογω μεγαληs ζητησηs απο εμαs τουs Πανιωνιουs και για λογουs ασφαλειαs.Τωρα εισιτηρια μπορειs να παρειs με ταυτοτητα και μονο. Επειδη ζητησεS για την 1 που θα ηταν δικια σαs θυρα γιαυτο σου ειπαν να παs στο κοντο.ΑΝ Θεs να παs πρεπει να εισαι αναμεσα σε εμαs οποτε δεν θα ειναι ευκολο εκτοs αν εισαι φιλαθλοs.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σ'ευχαριστώ πολύ φιλαράκι μου.Πήρα κ τηλέφωνο στον sportfm κ μου είπαν το ίδιο.Δεν έχω πρόβλημα να πάω ανάμεσα σας,μου είστε ιδιαίτερα συμπαθείς ,αλλά πως να το κάνουμε,διαφορετικά είναι να είσαι με τους δικούς σου οπαδούς κ διαφορετικά με άλλης ομάδας όπου θα είσαι μόκο.Αν μου την βαρέσει θα πάω.Καλή επιτυχία κ ας κερδίσει ο καλύτεροςπρόσφυγας. :thumbsup:

Επισκέπτης
Eλπιζω να δουμε ενα καλο παιχνιδι και ο καλυτεροs να κερδισει. παντωs αν θεs εισητηριο μπορω να σου βρω και να το δουμε και παρεα αν και σε καταλαβαινω οταν δεν μπορειs να εκδηλωθειs ειναι δυσκολο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Eλπιζω να δουμε ενα καλο παιχνιδι και ο καλυτεροs να κερδισει. παντωs αν θεs εισητηριο μπορω να σου βρω και να το δουμε και παρεα αν και σε καταλαβαινω οταν δεν μπορειs να εκδηλωθειs ειναι δυσκολο.

Σε ευχαριστώ κ με συγκινείς.Ήδη μαζεψα αρκετά αδέλφια πό δω μέσα κ θα το δούμε σε γνωστή καφετέρια στον κιτρινόμαυρο Πειραιά όπου θα φτιάξουμε εξέδρα.Ελ΄πιζω να πάψουν οι ΒΛΑΚΕΙΕΣ αυτές κ να μπορούμε άνετα να πηγαίνουμε να βλ΄ρπουμε τα παιχνίδια εκτός χωρίς τον φόβο των επεισοδίων.εγώ πάντα στη Νέα Σμύρνη πήγαινα άνετα κ έβλεπα ΑΕΚ-Πανιώνιομε τους Πανιώνιους να παιρνάνενάμεσα μας κ να μιλάμε άνετα.Τώρα βλακείες.Ελπίζω να δεις καλό ματς.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γιατί πρώτη φορά είναι;;;Μονίμως γίνεται αυτό.Κ που ξέρεις εσύ τι κάνουμε στον Πειραιά;;;;Από τα Βόρεια Προάστεια που μένει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ς το ξέρεις;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom