Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
πικρα που καταρριπτονται οι ισχυρισμοι σου πως υπηρχε μονο ρυθμιση κ οχι διαγραφη αγαπητε μου... γιαυτο μιλουσαμε τωρα....

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Ιδού η μαλακία που μας δέρνει σαν λαός.

Να καθόμαστε να τσακωνόμαστε μεσημεριάτικα για το σε ποιά ομάδα(σε ποιά ανώνυμη εταιρεία δηλαδή, στην οποία δεν έχουμε κανένα απολύτως συμφέρον) έχουν χαριστεί τα περισσότερα χρέη από το κράτος.
:jerking: :jerking: :jerking:

Εδώ ισχύει αυτό που λέγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι: γειά σου Γιάννη, κουκιά σπέρνω. :headbang:
φιλε μου εγω πρωτα ειμαι πολιτης κ μετα αεκτζης κ δεν θελω να υπαρχει καμια ευνοια σε καμια αε! θα γουσταρα να μην υπηρχε καμια ευνοια κ στην αεκ κ το δημοσιο να πηγαινε στο δικαστηριο κ να ελεγε πως δεν θελει να μπει στο αρθρο 44 η αεκ κ απο κει κ περα ας εβγαινε οτι αποφαση εκρινε αυτο κ αν ηταν το σωστο να χρεοκοπουσε η αεκ! ομως επειδη μας εχουν ζαλισει τα αρχιδια βαζω τα πραγματα στη θεση τους για το α) ποσο μεγαλη ηταν η ευνοια στην αεκ β) τι ευνοιας εχουν τυχει κατα καιρους αυτοι που μας την λενε

Επισκέπτης
φιλε μου εγω πρωτα ειμαι πολιτης κ μετα αεκτζης κ δεν θελω να υπαρχει καμια ευνοια σε καμια αε! θα γουσταρα να μην υπηρχε καμια ευνοια κ στην αεκ κ το δημοσιο να πηγαινε στο δικαστηριο κ να ελεγε πως δεν θελει να μπει στο αρθρο 44 η αεκ κ απο κει κ περα ας εβγαινε οτι αποφαση εκρινε αυτο κ αν ηταν το σωστο να χρεοκοπουσε η αεκ! ομως επειδη μας εχουν ζαλισει τα αρχιδια βαζω τα πραγματα στη θεση τους για το α) ποσο μεγαλη ηταν η ευνοια στην αεκ β) τι ευνοιας εχουν τυχει κατα καιρους αυτοι που μας την λενε
κι εγω συμφωνω απολυτα μαζι σου..κλαψε οσο θελεις..ελευθερα..πρωταθλημα ομως δεν θα δεις ουτε τα επομενα 14 χρονια..γκε-γκε???

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
εσυ που δεν κλαις για απαντησε μου... αυτα εγραφε η ελευθεροτυπια στις 27 ιουλιου 1993... πικρραααααααααααααααααααα
Διάβασε την ιστορία....μιλάει για υπεξαίρεση 540 εκατ. του Κωσκοτά και απλά του απαγορεύτηκε να μπορεί να πουλήσει τον Ολυμπιακό....όλα τα περιουσιακά στοιχεία του μπλοκαρίστικαν....

Και μη ξενάς φίλτατε...ο Κωσκοτάς και ο Σαλιαρέλης πήγαν φυλακή...ο πρώτος είναι ακόμα...οι του Άρθρου 44....που πήγαν???και όπως είπε και ο άλλος φίλος ο Ολυμπιακός πλήρωσε....οι άλλοι τίποτε....τώρα το τι μας λές εσύ....ααα...βάλε σε παρακαλώ όλο το άρθρο της Ελευθεροτυπίας....όχι μόνο αποσπάσματα....

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
το αρθρο του καρπετοπουλου που μου εβαλες δεν ξερω που κολλαει κ δεν με ενδιαφερει... το οτι ο κοσκοτας ειναι φυλακη επισης δεν με ενδιαφερει... κ εγω θα γουσταρα κατι κουμασια που γαμησαν την αεκ να ηταν φυλακη...το οτι πληρωσε ο ολυμπιακος δεν το αμφισβητησα, αμφισβητησα το οτι ηταν μονο ρυθμιση κ οχι διαγραφη επομενως κ αυτο ασχετο! κ η αεκ πληρωσε μετα το 44 23 εκ ευρω! οσο για το αρθρο το βρηκα στις ακολουθες σελιδες (μην μου πεις οτι ειναι αναξιοπιστες γιατι παραθετουν ακριβως το ιδιο αρθρο κ ακριβως αυτα που θυμοταν ο piko!)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μην μιλάς για κρατική ομάδα....άλλοι έχουν το προνόμιο του...άρθρου 44 :idiot: :idiot: :idiot:!!!Όπως και δεν είπα πως είμαστε αδικημένοι....είπα πως στο συγκεκριμένο αγώνα που μιλάμε ο Κύρος έκανε ότι είναι δυνατόν να μην κερδίσει ο Θρύλος.....σου έφταιξε ο Κύρος και όχι ο Φερούζεμ με τον Χιώτη :rockon: :rockon: :rockon:.....και αν θυμάμαι καλά(που θυμάμαι) και στην Ν.Φιλαφέλφεια είχατε χάσει.....Αλέκος-Τζιό-Τζόλε τα γκόλ :rockon: :rockon: :rockon:.....εντάξει μην αγχώνεσαι...το παιδάκι πάει για φαντάρος σε 2 χρόνια..... :2funny: :2funny: :2funny:
Πάμε  πάλι απότην  αρχή...το  άρθρο  44  προυπήρχε  και  προφανώς  είχε  συμφέρον  και  το  κράτος  να  υπαχθεί  η  ΑΕΚ  σε  αυτό!Για  άλλη  "μεγάλη"  ομάδα όμως  κατασκευάστηκαν  νόμοι  για  να  σωθεί!Και  πάλι  όμως  πιστεύω  ότι  το  κράτος  είχε  συμφέρον  να  σας  σώσει!Άλλοι  είναι  οι  λόγοι  για  τους  οποίους  σας  αποκαλούμε  κρατική  ομάδα  και  αν  κάτσεις  να  σκεφτείς  θα  τους  βρεις!!! :think: :think:
Όσον  αφορά  το  περιβόητο  4-3  δεν  το  έβαλα  εγώ  στην  κουβέντα  αλλά  κάποιοι  δικοί  σου  χωρίς  λόγο!Ο  Βασσάρας  έχει  αδικήσει  την  ΑΕΚ  σε  άλλα  ματς  και κυρίως  με  αντίπαλο  τον  Πάο! :think:
Παιδάκι  δεν  υπάρχει  για  να  πάει  φαντάρος...γι' αυτό  το  καυθστερώ  λίγο ...  ;)  είμαι  περήφανος  όμως  που  ΕΓΩ  με  τα  ματάκια  μου  έχω  δει  το  ποιοτικότερο  ποδόσφαιρο  που  έχει  παιχτεί  στην  Ελλαδίτσα  από  την  ομάδα  που  υποστηρίζω!!! :rockon:

Επισκέπτης
Καλά, όταν τελειώσεις το νηπιαγωγείο και αποκτήσεις την ικανότητα να μιλήσεις σοβαρά ειδοποίησε μας να σφάξουμε κάνα κόκορα.
πριν 10 ημερες εδωσα παλι εξετασεις γιατι ειχα μεινει μετεξεταστεος για Σεπτ & περιμενω τα αποτελεσματα..ισως φετος να παρακολουθησω την πρωτη δημοτικου..

Επισκέπτης
Πάμε  πάλι απότην  αρχή...το  άρθρο  44  προυπήρχε  και  προφανώς  είχε  συμφέρον  και  το  κράτος  να  υπαχθεί  η  ΑΕΚ  σε  αυτό!Για  άλλη  "μεγάλη"  ομάδα όμως  κατασκευάστηκαν  νόμοι  για  να  σωθεί!Και  πάλι  όμως  πιστεύω  ότι  το  κράτος  είχε  συμφέρον  να  σας  σώσει!Άλλοι  είναι  οι  λόγοι  για  τους  οποίους  σας  αποκαλούμε  κρατική  ομάδα  και  αν  κάτσεις  να  σκεφτείς  θα  τους  βρεις!!! :think: :think:
Όσον  αφορά  το  περιβόητο  4-3  δεν  το  έβαλα  εγώ  στην  κουβέντα  αλλά  κάποιοι  δικοί  σου  χωρίς  λόγο!Ο  Βασσάρας  έχει  αδικήσει  την  ΑΕΚ  σε  άλλα  ματς  και κυρίως  με  αντίπαλο  τον  Πάο! :think:
Παιδάκι  δεν  υπάρχει  για  να  πάει  φαντάρος...γι' αυτό  το  καυθστερώ  λίγο... ;)έίμαι  περήφανος  όμως  που  ΕΓΩ  με  τα  ματάκια  μου  έχω  δει  το  ποιοτικότερο  ποδόσφαιρο  που  έχει  παιχτεί  στην  Ελλαδίτσα  από  την  ομάδα  που  υποστηρίζω!!! :rockon:
ολοταχως σε οφθαλμιατρο..

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ανέφερέ τους....please...... :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Ο  Βασσάρας  έχει  αδικήσει  την  ΑΕΚ  σε  άλλα  ματς  και κυρίως  με  αντίπαλο  τον  Πάο! :think:
Και εμάς μας αδικεί με κάθε ομάδα που παίζουμε αντίπαλοι....και αφού λές για τον αγώνα στην Λεωφόρο και το καθαρό πέναλντι που δεν σας έδωσε θα έπρεπε να τα έχεις και με τον πρόεδρό σου που δεν αναφέρθηκε καθόλου στην φάση αυτή....και στο Καραϊσκάκη του έφταιγαν τα...χαρτιά υγείας delica.... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Παιδάκι  δεν  υπάρχει  για  να  πάει  φαντάρος...γι' αυτό  το  καυθστερώ  λίγο ...  ;)   
Υπάρχει...υπάρχει...και έχει γεννηθεί το...1993...βάλε τώρα:2008-1993=15 ετών....... :2funny: :2funny: :2funny:

είμαι  περήφανος  όμως  που  ΕΓΩ  με  τα  ματάκια  μου  έχω  δει  το  ποιοτικότερο  ποδόσφαιρο  που  έχει  παιχτεί  στην  Ελλαδίτσα  από  την  ομάδα  που  υποστηρίζω!!! :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny:ας μην ανοίξουμε αυτό το θέμα....αλλά είναι δικαιώμα σου να το πιστεύεις....το λέω χωρίς ειρωνία....

ρε συ px75...τί μας λές τώρα???Τί δουλειά έχουν τα επεισόδια και ο Ντέμης με τα χρέη και τις φυλακές των προεδρών σας.....γιατί αποπροσανατολίζεις την συζήτηση???Πήγε φυλακή ο Ψωμιάδης???Ναι ή όχι???Ο Κωσκοτάς πήγε...τώρα αν ήταν απο την πιέση ή όχι των ΜΜΕ...ειλικρινα στα @@ μου....πήγε.....

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Μας το κάνατε π@@@@@να το thread πάλι....

Επισκέπτης
κυριοι σας αφηνω να φατε τα μουστακια σας οπως εσεις νομιζετε..
παραινεση Α..λαγουδακια προσοχη στην ασεα(& τρεχατε & τρεχατε,σαν παλαβοι πηγαινατε)σημερα που θα κατηφοριζετε για τριπολη..
παραινεση Β..χανουμια προσοχη στα μηχανακια(εχει πολλες λακουβες) σημερα που θα κατηφοριζετε για το γηπεδο του αιωνιου..(αν πατε..οσοι πατε με κασκολ & σημαιες)..

Επισκέπτης
Διάβασε την ιστορία....μιλάει για υπεξαίρεση 540 εκατ. του Κωσκοτά και απλά του απαγορεύτηκε να μπορεί να πουλήσει τον Ολυμπιακό....όλα τα περιουσιακά στοιχεία του μπλοκαρίστικαν....

Και μη ξενάς φίλτατε...ο Κωσκοτάς και ο Σαλιαρέλης πήγαν φυλακή...ο πρώτος είναι ακόμα...οι του Άρθρου 44....που πήγαν???και όπως είπε και ο άλλος φίλος ο Ολυμπιακός πλήρωσε....οι άλλοι τίποτε....τώρα το τι μας λές εσύ....ααα...βάλε σε παρακαλώ όλο το άρθρο της Ελευθεροτυπίας....όχι μόνο αποσπάσματα....
οπωs και εσυ που χτεs εβαλεs το κατηγορητηριο για τα τη Ν.ΣΜΥΡΝΗ  και οχι τη πρωτοδικη αποφαση που σε τιμωρησαν βαση αυτου. Οτι σε συμφερει το θυμασαι.

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.622
Πόντοι
216
Έστω και έτσι...και μάλλον έχεις δίκιο...αλλά έκατσε 15 χρονάκια στην στενή....οι άλλοι???Ψωμιάδης...Μπατατούδης...

Το ανέφερα για την πληροφόρηση και μόνο.
Δεν εξαιρώ κανέναν, δε δικαιολογώ κανέναν!

Επισκέπτης
οπωs και εσυ που χτεs εβαλεs το κατηγορητηριο για τα τη Ν.ΣΜΥΡΝΗ  και οχι τη πρωτοδικη αποφαση που σε τιμωρησαν βαση αυτου. Οτι σε συμφερει το θυμασαι.
καλησπερα τζουτζουκο πανθηρουλη..ποσα πατατακια εφαγες σημερα???

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Το κατηγορητήριο θα βάλω φιλαράκι...τί θα βάλω???Την απόφαση που ακόμα και οι δολοφόνοι μπορούν να προσφύγουν σε 2η δίκη(εφετείο) και να αθωωθούν???Αλλά εσύ ακόμα και αυτό δεν το δέχεσαι....μίλα με κανέναν άλλο φίλε μου...δεν μπορώ εγώ να κάνω την δουλειά που κάνει μόνο ο...Ύψιστος.....Είναι Δική Του Δουλειά......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom