You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
φίλε μου εκεί είναι το θέμα. Οτι εάν ο Ντέμης βγάλει ανακοίνωση ότι παίρνει εισιτήρια, μπορεί κάλλιστα να τον καλέσει ο Αθλητικός Δικαστής. Πόσο πιο απλά να το πω!!! Ο Τσακίρης στην θεσσαλονίκη με την καλαμαριά είχε πάρει εισιτήρια? Οχι βέβαια. υπήρχαν ταμεία. Απλά ο Τσακίρης είδε ότι η ομάδα του πέρασε, έχει ζήτηση στα εισιτήρια και αποφάσισε να αθετήσει την συμφωνία.
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
φιλε μου η τυχη παιζει το ρολο της αλλα δεν ειναι τιποτα τυχαιο στο ποδοσφαιρο.ψυχολογικο βαρος υπηρχε η γκαντεμια ομως που λες μεταφραζεται σε ανικανοτητα.εγω ευχομαι να περασει η ομαδα σου οχι γιατι ειμαι ελληναρας η φιλαθλος αλλα γιατι δεν ειμαι κομπλεξικος και μαρεσει να κοιταω τι κανει η ομαδα μου.οσο για τη πρωτη νικη της αεκ δε μπορεις συγκρινεις τις 4 συμμετοχες που εχει η αεκ με τις 10 που εχει ολυμπιακος.ακομα και ο βαζελος οταν εκανε τις καλες πορειες μπορει να μην επαιζε τη μπαλα που επαιξε προχθες ο ολυμπιακος αλλα σου εβγαζε μια σιγουρια στο γηπεδο που τοσα χρονια δεν την εχει ο ολυμπιακος.Δεν υπάρχει ρετσινιά αγαπητέ φίλε....
Καμία ρετσινιά, παρά ένα τεράστιο ψυχολογικό βάρος και ένα συνεχές γκαντέμιασμα της τύχης...
Μην ξεχνάμε 1-2 πραγματάκια...
1. Μέχρι πέρυσι η ΑΕΚ αγνοούσε την νίκη.
2. Την σκαναδαλώδης εύννοια της θεάς τύχης στα παιχνίδια του ΠΑΟ, όταν η ομάδα ήταν χάλια κ δεν έπαιζε καλά...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Αν είναι δυνατόν εν έτη 2007 με EURO στα χέρια μας κ ευρωπαΊκές πορείες,να μην μπορούμε να πάμε στη Νέα Σμύρνη να δούμε ένα ματς με τον Πανιώνιο,που άλλοτε θυμάμαι πηγαίναμε όλοι μαζί χανούμια-Πανιώνιοι χωρίς να ανοίγει μύτη.Πρώτη φορά νομίζω ότι η ΑΕΚ στην ιστορία των παιχνιδιών με τον Πανιώνιο δεν θα έχει φιλάθλους.
Δεν ξέρω αν φταίει ο ντέμης,ο Πατατάκιας,η ΕΠΟ,η Σούπερ Λίγκα ή ο Μπέος,αλλά πρέπει να ξανακοιταχτεί το θέμα της μετακίνησης των φιλάθλων.Εχει γίνει ένα ανοστο πια φαί το πρωτάθλημα.θα ναι η τρίτη φορά που δεν θαμπορεσω να πάω σε ματς με τον Πανιώνιο στηΝέα Σμύρνη.
Και gatto,μπορεί να εχεις άκρες κ να πας,αλλά το ίδιο θα ήταν αν πήγαινες με τα αδέλφια;;;;;
Δεν ξέρω αν φταίει ο ντέμης,ο Πατατάκιας,η ΕΠΟ,η Σούπερ Λίγκα ή ο Μπέος,αλλά πρέπει να ξανακοιταχτεί το θέμα της μετακίνησης των φιλάθλων.Εχει γίνει ένα ανοστο πια φαί το πρωτάθλημα.θα ναι η τρίτη φορά που δεν θαμπορεσω να πάω σε ματς με τον Πανιώνιο στηΝέα Σμύρνη.
Και gatto,μπορεί να εχεις άκρες κ να πας,αλλά το ίδιο θα ήταν αν πήγαινες με τα αδέλφια;;;;;
Και όχι μόνο με τον Πανιώνιο. Δε θα ξεχάσω ποτέ ματς με τον ΠΑΟΚ στη Θεσ.νικη με ΑΕΚτσήδες με κασκόλ παρακαλώ και να μην ανοίγει ρουθούνι. Ειδικά με ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ που κάποτε ηταν συμπαθητική, ή ο Πανιώνιος οι αεκτσήδες είχαν πάντα οκ συμπεριφορά. Κατά τα άλλα σούπερ λίγκα οε οε οε και πανηγύρια για 5 ομάδες στο ουεφα μη χασει η βενετιά βελόνι. Μάλλον φοβούνται το ξύλο που θα τρωγε ο Βασσάρας μετά.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Εννοείται ότι δεν μου αρέσει αυτό που γίνεται φίλε dark...γι΄ αυτό άλλωστε ανέβασα το απόσπασμα από την ανακοίνωση που έβγαλε ο Πανιώνιος!Αλλά επειδή είδα ότι ο liakoss πιστεύει ότι φταίνε όλοι εκτός από την δική μας διοίκηση είπα να μην συνεχίσω την κουβέντα για να μην τσακωνόμαστε μεταξύ μας...Αν είναι δυνατόν εν έτη 2007 με EURO στα χέρια μας κ ευρωπαΊκές πορείες,να μην μπορούμε να πάμε στη Νέα Σμύρνη να δούμε ένα ματς με τον Πανιώνιο,που άλλοτε θυμάμαι πηγαίναμε όλοι μαζί χανούμια-Πανιώνιοι χωρίς να ανοίγει μύτη.Πρώτη φορά νομίζω ότι η ΑΕΚ στην ιστορία των παιχνιδιών με τον Πανιώνιο δεν θα έχει φιλάθλους.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Καλησπέρα αδέλφια.Σε πρώτη προβολή παρουσιάζω το καινούργιο μέλος της Αεκτζήδικης Οικογένειας.
Άντε να μας πάει γούρι για όλη τη χρονιά...
[move]ΕΜΠΡΟΣ ΜΠΕ-ΜΠΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕΕΕΕ!!! [/move]
Άντε να μας πάει γούρι για όλη τη χρονιά...
[move]ΕΜΠΡΟΣ ΜΠΕ-ΜΠΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕΕΕΕ!!! [/move]
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Είναι των Ουρσουλίνων!!!!!!!!!!!!!!!!!Του εβαλες και γαντακια για τα γδαρσιματα??
Με γαλλικο μανικιουρ βγηκε η κορη σου???
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Ευχαριστώ για τις ευχές σου αδερφέ.Κάτσε να βγει από το Μαιευτήριο και θα το πάω κατευθείαν στο AEK SHOP για ψώνια.Φεύγω τώρα ,πάω στο χανουμάκι μου...Να το χαίρεσαι το Αεκάκι KALI!!!
Τι άσπρα βλέπω???Ακόμα να του βάλεις τα κιτρινόμαυρα???
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Να σου ζησει αδερφε τις θερμοτερες ευχες μεσα απο την καρδια μου!!!Ευχαριστώ για τις ευχές σου αδερφέ.Κάτσε να βγει από το Μαιευτήριο και θα το πάω κατευθείαν στο AEK SHOP για ψώνια.Φεύγω τώρα ,πάω στο χανουμάκι μου...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Καλημέρα Αεκάρες!!!Πολύ κρίσιμο το σημερινό ματς και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ν.Σμύρνη!!!Ας ελπίσουμε ότι ο ο "κορυφαίος" Έλληνας διαιτητής δεν έχει χειρουργείο σήμερα!!!
Νίκη για την Αεκάρα στο βόλει επί του Άρη με 3-2!Και στα τρία ματς του πρωταθλήματος το σκορ είναι το ίδιο...3-2!Δύο νίκες και μία ήττα...πάντως η ομάδα φαίνεται ότι θα τα πάει τουλάχιστον το ίδιο καλά όσο πέρυσι...
Νίκη για την Αεκάρα στο βόλει επί του Άρη με 3-2!Και στα τρία ματς του πρωταθλήματος το σκορ είναι το ίδιο...3-2!Δύο νίκες και μία ήττα...πάντως η ομάδα φαίνεται ότι θα τα πάει τουλάχιστον το ίδιο καλά όσο πέρυσι...
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ε αφου σας αδικει και ο "δικος" σας ο βασσαρας τι να πουμε αλλο...Καλημέρα Αεκάρες!!!Πολύ κρίσιμο το σημερινό ματς και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ν.Σμύρνη!!!Ας ελπίσουμε ότι ο ο "κορυφαίος" Έλληνας διαιτητής δεν έχει χειρουργείο σήμερα
πως σας αδικει οπως στο 4-3 στο σταδιο που το κρατησε μεχρι το 115? μπας και κερδισετε???
ρε θα τρελαθουμε τελειως....
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δικός μας ο Βασσάρας???Τρέλλανε μας τελείως δικέ μου!!!!Ίσως γι'αυτό ακύρωσε το γκολ του Ντέμη με το οποίο θα γινότανε το 0-2!!!Ξεχνάς εύκολα!!!!ε αφου σας αδικει και ο "δικος" σας ο βασσαρας τι να πουμε αλλο...
πως σας αδικει οπως στο 4-3 στο σταδιο που το κρατησε μεχρι το 115? μπας και κερδισετε???
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
?????Δικός μας ο Βασσάρας???Τρέλλανε μας τελείως δικέ μου!!!!Ίσως γι'αυτό ακύρωσε το γκολ του Ντέμη με το οποίο θα γινότανε το 0-2!!!Ξεχνάς εύκολα!!!!
μαλλον εισαι μικρος δεν ξερεις ουτε τον κυρο ουτε τον πατερα του....
τελος παντων δεν εχω ορεξη για διαφωνιες....
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Εγώ μένω δίπλα και θα πάω όπως και αρκετά φιλαράκια...δεν θα μας κόψει την μπάλα η ΣΟΥΠΕΡ ΚΛΙΚΑ!!!μην κανετε κανα αστειο και πατε εκει......οποιον πιασουν οι μπατσοι παει μεσα σα τους μπαοκτσηδες στη ξανθη
λευτερια στους οπαδους
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Ξύνεις...πληγές!!!ε αφου σας αδικει και ο "δικος" σας ο βασσαρας τι να πουμε αλλο...
Μάλλον μιλάς για το επιθετικό φάουλ....τώρα εγώ γιατί θυμάμαι 2 πέναλντι (που αν ήθελε να σας αδικήσει απλά δεν θα τα έδινε....) και καθυστερήσεις 6 λεπτών???
Αλλά η μεγάλη ομάδα κερδίζει και με κόντρα διαιτησία.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις