Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
?????
μαλλον εισαι μικρος δεν ξερεις ουτε τον κυρο ουτε τον πατερα του....
τελος παντων δεν εχω ορεξη για διαφωνιες....
Ναι  , ναι  Αεκτζήδες  από  κούνια  η  οικογένεια  Βασσάρα!!!Έλεος  πρωινιάτικα!!!!!!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ξύνεις...πληγές!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Μάλλον μιλάς για το επιθετικό φάουλ....τώρα εγώ γιατί θυμάμαι 2 πέναλντι (που αν ήθελε να σας αδικήσει απλά δεν θα τα έδινε....) και καθυστερήσεις 6 λεπτών??? :think: :think: :think:
Αλλά η μεγάλη ομάδα κερδίζει και με κόντρα διαιτησία.....
Μια  ζωή  αδικημένη  η  μεγάλη  κρατική  ομάδα!!!!Ξεχνάς  ότι  είχαν  μπει  γκολ  στις  καθυστερήσεις...αλλά  όταν  μου  λες  ότι  είστε  και  αδικημένοι  από  τη  διαιτησία  τι  να  κουβεντιάσουμε??? :idiot: :idiot: :idiot:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Μια  ζωή  αδικημένη  η  μεγάλη  κρατική  ομάδα!!!!Ξεχνάς  ότι  είχαν  μπει  γκολ  στις  καθυστερήσεις...αλλά  όταν  μου  λες  ότι  είστε  και  αδικημένοι  από  τη  διαιτησία  τι  να  κουβεντιάσουμε??? :idiot: :idiot: :idiot:
Μην μιλάς για κρατική ομάδα....άλλοι έχουν το προνόμιο του...άρθρου 44 :idiot: :idiot: :idiot:!!!Όπως και δεν είπα πως είμαστε αδικημένοι....είπα πως στο συγκεκριμένο αγώνα που μιλάμε ο Κύρος έκανε ότι είναι δυνατόν να μην κερδίσει ο Θρύλος.....σου έφταιξε ο Κύρος και όχι ο Φερούζεμ με τον Χιώτη :rockon: :rockon: :rockon:.....και αν θυμάμαι καλά(που θυμάμαι) και στην Ν.Φιλαφέλφεια είχατε χάσει.....Αλέκος-Τζιό-Τζόλε τα γκόλ :rockon: :rockon: :rockon:.....εντάξει μην αγχώνεσαι...το παιδάκι πάει για φαντάρος σε 2 χρόνια..... :2funny: :2funny: :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Καλησπέρα αδέλφια.Σε πρώτη προβολή παρουσιάζω το καινούργιο μέλος της Αεκτζήδικης Οικογένειας.
Άντε να μας πάει γούρι για όλη τη χρονιά...
dsc00269pq9.jpg

[move]ΕΜΠΡΟΣ ΜΠΕ-ΜΠΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕΕΕΕ!!! [/move]
Παληκαρε καλως ηρθες στο κλαμπ :dancing:,να σου ζησει..φανταστηκε πατερα ;)

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
φιλε ποδολαγνε μαλλον εσυ δεν πρεπει να μιλας για κρατικη ομαδα γιατι αλλος εχει το προνομιο της ειδικης ρυθμισης μητσοτακη για τα χρεη του...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
παντως στο οσφπ-αεκ 4-3 οντως ο οσφπ αδικηθηκε,χωρις αυτο να σημαινει οτι ηταν στημενος ο Βασσαρας,απλα εκανε πολλα λαθη και τα περισσοτερα κατα του οσφπ!!!αλλα ο ολυμπιακος στο συγκεκριμενο ματς ηταν ανωτερος της αεκ και κερδισε δικαιοτατα!!!
ταπεινη μου αποψη ;)

Επισκέπτης
φιλε ποδολαγνε μαλλον εσυ δεν πρεπει να μιλας για κρατικη ομαδα γιατι αλλος εχει το προνομιο της ειδικης ρυθμισης μητσοτακη για τα χρεη του...
ΡΥΘΜΙΣΗΣ..οχι διαγραφης!!ο θειος πληρωσε τους παντες & τα παντα μεχρι τελευταιας δεκαρας,απλα το εκανε με δοσεις..

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Με κάλυψε ο παρακάτω:

ΡΥΘΜΙΣΗΣ..οχι διαγραφης!!ο θειος πληρωσε τους παντες & τα παντα μεχρι τελευταιας δεκαρας,απλα το εκανε με δοσεις..

Άλλο η ρύθμιση και άλλο η διαγραφή του 95% των χρεών....μάλλον φίλε δεν τα γνωρίζεις και πολύ καλά.....

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
οχι να μιλαει και το αρθρο44 :uglystupid:

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.528
Πόντοι
216
Παίδες είστε σίγουροι ότι δε χαρίστηκε τίποτα στον ολυμπιακό?
Εμένα η ασθενής μου μνήμη μου λέει ότι το καλοκαίρι του '93 επί υπουργίας του Κου Μάνου στο νοικοκυριό του Υπ. Οικονομικών, κατατέθηκε μια τροπολογία που έλεγε ότι απαλάσσεται ο ολυμπιακός από χρέη προς την Τράπεζα Κρήτης ύψους περίπου 2,5 δις δρχ. (το νούμερο δεν το θυμάμαι ακριβώς) και αναλαμβάνει να τα πληρώσει το δημόσιο! Επίσης χαρίστηκαν άλλα 500εκ. δρχ. από το φόρο δωρεάς της μεταγραφής Ντέταρι. Άλλα 5,5 δις δρχ. πάγωσαν και έπρεπε να πληρωθούν άλλα 4,5 δις σε 120 δόσεις.
Την εξέλιξη δεν την ξέρω (τι πληρώθηκε και πως) αλλά για την τροπολογία είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν κάνω λάθος στα νούμερα, αν πάλι κάνω λάθος διορθώστε με.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Παίδες είστε σίγουροι ότι δε χαρίστηκε τίποτα στον ολυμπιακό?
Εμένα η ασθενής μου μνήμη μου λέει ότι το καλοκαίρι του '93 επί υπουργίας του Κου Μάνου στο νοικοκυριό του Υπ. Οικονομικών, κατατέθηκε μια τροπολογία που έλεγε ότι απαλάσσεται ο ολυμπιακός από χρέη προς την Τράπεζα Κρήτης ύψους περίπου 2,5 δις δρχ. (το νούμερο δεν το θυμάμαι ακριβώς) και αναλαμβάνει να τα πληρώσει το δημόσιο! Επίσης χαρίστηκαν άλλα 500εκ. δρχ. από το φόρο δωρεάς της μεταγραφής Ντέταρι. Άλλα 5,5 δις δρχ. πάγωσαν και έπρεπε να πληρωθούν άλλα 4,5 δις σε 120 δόσεις.
Την εξέλιξη δεν την ξέρω (τι πληρώθηκε και πως) αλλά για την τροπολογία είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν κάνω λάθος στα νούμερα, αν πάλι κάνω λάθος διορθώστε με.
Εδώ είσαι για Ολυμπιακό....

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Με κάλυψε ο παρακάτω:

Άλλο η ρύθμιση και άλλο η διαγραφή του 95% των χρεών....μάλλον φίλε δεν τα γνωρίζεις και πολύ καλά.....
μαλλον εσυ δεν τα γνωριζεις πολυ καλα... κ σε εσας διαγραφηκαν χρεη κ τα υπολοιπα τα πληρωνατε σε 120 δοσεις, οσο για το 95% των χρεων το 70% αν θυμαμαι καλα ηταν χρεη προς ενικ κ νετμεντ κ οχι προς το δημοσιο... δεν λεω οτι δεν υπηρχε ευνοια της αεκ στο θεμα του αρθρου 44 (αφου το δημοσιο θα μπορουσε να υποστηριξει να μην μπει η αεκ σε αυτο να πτωχευε κ μετα να ετρεχε να βρει τα λεφτα κηνυγωντας τους υπευθυνους, πραγμα που προφανως δεν θα γινοταν ποτε κ το κρατος δεν θα επαιρνε τπτ) αλλα κ εσεις μην ξεχνατε τα δικα σας τα οποια ειναι εξισου σοβαρα... (αν οχι πιο σοβαρα) αυτο που βρηκες ποδολαγνε εξηγει τι πληρωσε ο ολυμπιακος κ οχι τι ΔΕΝ πληρωσε! ο piko ειναι σωστος αν το ψαξεις θα δεις οτι ειχαν διαγραφει κ σε εσας χρεη!

Επισκέπτης
ρε ποδολαγνε παλι μου ξενερωνεις τους πελατες???δεν σου εχω πει οτι ο γιατρος μας εχει πει να τους λεμε σε ολα ναι???δικαιο εχετε παλληκαρια..σε ΟΛΑ..κλαψτε οσο γουσταρετε..ελευθερα..

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.528
Πόντοι
216

Το διάβασα, τα χρέη  προς την Τρ. Κρήτης που ανέλαβε το δημόσιο ή το φόρο για τον Ντέταρι (τι παικτάρα!) δεν τα αναφέρει το άρθρο.
Τέσπα αφού μπορούν και βγάζουν ευνοϊκές ρυθμίσεις ο καθείς για την εταιρεία του καλά κάνει, εγώ το βρίσκω απαράδεκτο πάντως για όποιον και να γίνεται (κόκκινους, κίτρινους, πράσινους, μπλε).

ps: Θέλω κι εγώ να αφήσω 4-5 εκ. ευρώ χρέη προς δημόσιο-ικα-τράπεζες και να μου τα ρυθμίσει κάνας υπουργάκος :P

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
μαλλον εσυ δεν τα γνωριζεις πολυ καλα... κ σε εσας διαγραφηκαν χρεη κ τα υπολοιπα τα πληρωνατε σε 120 δοσεις, οσο για το 95% των χρεων το 70% αν θυμαμαι καλα ηταν χρεη προς ενικ κ νετμεντ κ οχι προς το δημοσιο... δεν λεω οτι δεν υπηρχε ευνοια της αεκ στο θεμα του αρθρου 44 (αφου το δημοσιο θα μπορουσε να υποστηριξει να μην μπει η αεκ σε αυτο να πτωχευε κ μετα να ετρεχε να βρει τα λεφτα κηνυγωντας τους υπευθυνους, πραγμα που προφανως δεν θα γινοταν ποτε κ το κρατος δεν θα επαιρνε τπτ) αλλα κ εσεις μην ξεχνατε τα δικα σας τα οποια ειναι εξισου σοβαρα... (αν οχι πιο σοβαρα) αυτο που βρηκες ποδολαγνε εξηγει τι πληρωσε ο ολυμπιακος κ οχι τι ΔΕΝ πληρωσε! ο piko ειναι σωστος αν το ψαξεις θα δεις οτι ειχαν διαγραφει κ σε εσας χρεη!
Φίλτατε...εγώ παρέθεσα...βάλε και εσύ τα δικά σου στοιχεία που θα βρείς και τα ξαναλέμε....εγώ μιλάω με στοιχεία....βρές μου και εσύ στοιχεία για να μιλήσουμε σοβαρά....το να λέμε αερολογίες δεν λέει κάτι...στοιχεία φίλτατε...στο internet είσαι...ψάξε λοιπόν....

ρε ποδολαγνε παλι μου ξενερωνεις τους πελατες???δεν σου εχω πει οτι ο γιατρος μας εχει πει να τους λεμε σε ολα ναι???δικαιο εχετε παλληκαρια..σε ΟΛΑ..κλαψτε οσο γουσταρετε..ελευθερα..

Σωστά...ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.....αλλά δεν μπορώ ρε αδερφέ τις αερολογίες...ας μπούν στοιχεία να δούμε....
ΥΓ--->Εδώ χρωστούσαν σε όποιον μίλαγε...Ελληνικά......και τώρα θα βγούν και από επάνω....

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Στέφανος Μάνος έδωσε λίγο μετά το μεσημέρι στη δημοσιότητα την τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή και σύμφωνα με την οποία: Απαλλάσσεται η ΠΑΕ Ολυμπιακός από τις απαιτήσεις της Τράπεζας Κρήτης μέχρι του ποσού των 2,6 δισεκατομμυρίων δρχ., το οποίο θα καταβάλει το Δημόσιο, που ως γνωστόν, έχει εγγυηθεί σχετικά. Διαγράφονται οι οφειλές της εταιρείας προς το Δημόσιο από φόρους δωρεάς ποδοσφαιριστών (υπόθεση Ντέταρι), ενώ ο Ολυμπιακός καλείται να καταβάλει σε 120 μηνιαίες δόσεις τα μέχρι στιγμής βεβαιωμένα χρέη, τα οποία για τους «κόκκινους» ανέρχονται πλέον στο ποσόν του 1.600.000.000 δρχ αφού άλλα 5,5 δισεκατομμύρια χρεών του ΟΣΦΠ πάγωσαν επ΄ αόριστον."

Επισκέπτης
Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Στέφανος Μάνος έδωσε λίγο μετά το μεσημέρι στη δημοσιότητα την τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή και σύμφωνα με την οποία: Απαλλάσσεται η ΠΑΕ Ολυμπιακός από τις απαιτήσεις της Τράπεζας Κρήτης μέχρι του ποσού των 2,6 δισεκατομμυρίων δρχ., το οποίο θα καταβάλει το Δημόσιο, που ως γνωστόν, έχει εγγυηθεί σχετικά. Διαγράφονται οι οφειλές της εταιρείας προς το Δημόσιο από φόρους δωρεάς ποδοσφαιριστών (υπόθεση Ντέταρι), ενώ ο Ολυμπιακός καλείται να καταβάλει σε 120 μηνιαίες δόσεις τα μέχρι στιγμής βεβαιωμένα χρέη, τα οποία για τους «κόκκινους» ανέρχονται πλέον στο ποσόν του 1.600.000.000 δρχ αφού άλλα 5,5 δισεκατομμύρια χρεών του ΟΣΦΠ πάγωσαν επ΄ αόριστον."
εχεις δικαιο..κλαψε & αλλο..

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
εσυ που δεν κλαις για απαντησε μου... αυτα εγραφε η ελευθεροτυπια στις 27 ιουλιου 1993... πικρραααααααααααααααααααα

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Στις περισσοτερες ομάδες έχουν χαριστεί πολλά λεφτά.
Μερικοί δεν έχουν πληρώσει ποτέ τίποτα σε δημόσιο, εφορίες, ΙΚΑ κλπ.
Τουλάχιστον ο Γαυρος πλήρωσε κάτι...

Επισκέπτης
εσυ που δεν κλαις για απαντησε μου... αυτα εγραφε η ελευθεροτυπια στις 27 ιουλιου 1993... πικρραααααααααααααααααααα
πικρα που εχω οσα πρωταθληματα & κυπελλα εχετε ολοι μαζι εσεις???πικρα που παιζω στο καλυτερο γηπεδο της χωρας???τι πινεις???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom