Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εγω ήμουνα εδώ και μάλιστα είχα γράψει και σχόλιο ότι είχαμε παίξει πολύ καλά για 1 λεπτό (αν θυμάμαι καλά) τον ολυμπιακό.Οχι δεν γνωρίζω.
Αν θες μου λες.
είχε προηγηθεί η γνωστή ιστορία με το ποιος ειναι η προσφυγική ομαδα και ποιος όχι.δεν θα κάτσω να κρίνω εγώ ποιος έχει δίκιο η άδικο αφού ο καθένας έχει άλλη άποψη .από ότι είδες όμως το γήπεδο δεν το δώσαμε ούτε στον παναθηναϊκό και φέτος.

Επισκέπτης
Εγω ήμουνα εδώ και μάλιστα είχα γράψει και σχόλιο ότι είχαμε παίξει πολύ καλά για 1 λεπτό (αν θυμάμαι καλά) τον ολυμπιακό.Οχι δεν γνωρίζω.
Αν θες μου λες.
αυτός που μονίμως εξαφανίζεται ειναι ο δημιουργός του θρεντ Διομήδη μου.όταν κερδίζετε βγαίνει ειρωνευετε έμπαινε στο δικό μας θρεντ έβριζε αλλα όταν έχανε τον έψαχνα.

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
ρε μαλάκα πολύ μεγάλη ιδέα δεν εχεις για τον ευατο σου; σιγά μην ασχολούμουν μαζί σου και σε κυνηγούσα   :2funny: ρε τι άλλο θα ακούσω εδώ μέσα με το κάθε πικραμένο..  :headbang:

Αμαν ρε μαλάκα...ουτε μια υπερβολή δεν επιτρέπεται?

Τσίμπα ένα αρχίδι :birdman:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
αυτός που μονίμως εξαφανίζεται ειναι ο δημιουργός του θρεντ Διομήδη μου.όταν κερδίζετε βγαίνει ειρωνευετε έμπαινε στο δικό μας θρεντ έβριζε αλλα όταν έχανε τον έψαχνα.
Στην ηλικία μου πάντως η καζούρα δεν είναι αυτοσκοπός.
Κάνουμε την πλάκα μας τα πειράγματα μας αλλά ως εκει.
Βλέπεις ότι εγω τουλάχιστον δεν έχω κανένα απολύτος πρόβλημα να συνομιλήσω με το οποιοδήποτε παιδί οταν και αυτός μας σέβεται και δεν προκαλεί.
Αλλωστε οπως έχεις δει κάνω την καζούρα μου και στους άλλους αλλά κανένας δεν με έχει βρίσει.

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415
Αγαπουλες να επενδυσω σε πανθηρες, κατευθειαν απο τη ζουγκλα?

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415
Γνισιο ελιν, για να θιμουντε ι νεη κ να μαθενουν ι κσεχασμενι

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ΓΡΑΦΙΚΕ , ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΕ , ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΜΠΟΜΠΟ ή oliverkan ή me lene rizo kai opos thelo ta gyrizo πρέπει να καταλάβεις ή έστω να προσπαθήσεις ότι άν συμπεριφερθούμε όλοι οι οπαδοί εδώ μέσα όπως εσύ τότε θα μπανιαριστούμε όλοι παρέα και τα οπαδικά θρεντ θα κλείσουνε!Τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ και τα ΨΕΥΔΗ σου μπορεις να τα γράφεις μια χαρά στο θρεντ της ομάδας σου το οποίο διαβάζεις εσύ και άλλα 2-3 ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ!Μπορείς να συνεχίσεις βέβαια κι εδώ αλλά μετά θα αρχίσουνε τα πραγματικά μπινελίκια τα οποία δεν έχω πρόβλημα να ξεκινήσω αλλά βαριέμαι τους επιλεκτικά ευαίσθητους που θα μου την πέσουνε!

Το υπόλοιπο αφορά τον αδελφό χίτμαν...
Πιστεύω να πήρες άλλο ένα δείγμα για τους λόγους που  χάνομαι!Το διαδίκτυο είναι η χαρά του ΜΑΛΑΚΑ και ειδικά τα φόρουμ και πολύ φοβάμαι ειδικότερα το συγκεκριμένο φόρουμ!Το ποιοι εξαιρείστε από όλο αυτό είναι περιττό να το τονίσω...το ξέρετε!Οι υπόλοιποι μπορείτε να πα να ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ!

Καλημέρα!  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom