Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Άσε μας ρε αμερόληπτε Χρηστίδη...μέσα σε όλα έπεσες πάλι!
Δεν είναι κλώνος, δεν είναι μπαχαλάκιας , έχει επιχειρήματα , κέρδισε τις εντυπώσεις και του την πέσαμε όλοι μαζί! :2funny:
κακως ανακατευτηκα...
εγω απλα ειδα μια παραθεση που εκανε σε ενα ποστ του νικου και κατευθειαν εφαγε μαρς...
δεν ξερω τι εχει προηγηθει μπορει και να ειμαι λαθος ...
οσο για το αμεροληπτος οταν δεν μπερδευομαι με πιτουρες και μπαχαλακηδες προσπαθω οσο το δυνατον να ειμαι...δυσκολο αλλα τουλαχιστον το προσπαθω...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
κακως ανακατευτηκα...
εγω απλα ειδα μια παραθεση που εκανε σε ενα ποστ του νικου και κατευθειαν εφαγε μαρς...
δεν ξερω τι εχει προηγηθει μπορει και να ειμαι λαθος ...
οσο για το αμεροληπτος οταν δεν μπερδευομαι με πιτουρες και μπαχαλακηδες προσπαθω οσο το δυνατον να ειμαι...δυσκολο αλλα τουλαχιστον το προσπαθω...
Έλα μωρέ...το "παλικάρι" έκανε διάλογο με τον εαυτό του!Τι ψάχνεις?
Η "πλάκα" είναι ότι αυτά τα προφίλ δεν τα μπανάρουνε ( έστω τους κλώνους τους )...

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Έλα μωρέ...το "παλικάρι" έκανε διάλογο με τον εαυτό του!Τι ψάχνεις?
Η "πλάκα" είναι ότι αυτά τα προφίλ δεν τα μπανάρουνε ( έστω τους κλώνους τους )...

2 μέρες σε έψαχναν οι σκουληκαντέρες...σε έχουν βάλει στο μάτι :P

Επισκέπτης
Η δικη μου φανελα ρε γατακι εχει εμβλημα οχι σημα που θα ανοιξεις και θεμα για την προσφυγια,η δικη μου φανελα εχει δικεφαλο ρε βλαμενε ανιστορητε και δειχνει Αγια Σοφια και πανω απ'ολα δεν εχει κοκκινο.Οσο για τους παικτες που πηρα και τους χαρισα στο μπουχεσα ενα θα σου πω:Θα ερθει η ωρα του αδραχμιδη και ολων αυτων μην φοβασαι γιατι τωρα την λες σε λαθος προσωπο λες και συμφωνησαν οι ΑΕΚτζηδες να πουλησουν τους παικτες της ομαδας στο γαυρο.Δεν ντρεπεσαι λιγο ρε νιαου που θα μπουμε ολοι στο ιδιο καζανι?Τουμπεκι κωλοπαιδο που πιανεις στο στο στομα σου την ΑΕΚ και την ιστορια της,καθικι...ΜΙΑ ΖΩΗ  :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: ΣΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ...Π.Γ.Σ.Σ. 3 γατακια καθονταν
θα μποροσα να σου απαντήσω σε αυτό το ύφος αλλα δεν θα το κάνω.και ξέρεις γιατί; γιατί απλά είσαι ανιστόρητος και δεν ξέρεις ούτε τι γράφεις ούτε τι λες.να βρίσω ξέρω και εγώ.όσο για το κόκκινο ειναι χρώμα και ούτε ξέρεις τι συμβολίζει   :uglystupid: :uglystupid: όταν μάθεις ανιστόρητε ξαναμιλάς.διαφορετικά απλά βγάλε το σκασμό και ασχολήσου με τον αδαμιδη.

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
θα μποροσα να σου απαντήσω σε αυτό το ύφος αλλα δεν θα το κάνω.και ξέρεις γιατί; γιατί απλά είσαι ανιστόρητος και δεν ξέρεις ούτε τι γράφεις ούτε τι λες.να βρίσω ξέρω και εγώ.όσο για το κόκκινο ειναι χρώμα και ούτε ξέρεις τι συμβολίζει   :uglystupid: :uglystupid: όταν μάθεις ανιστόρητε ξαναμιλάς.διαφορετικά απλά βγάλε το σκασμό και ασχολήσου με τον αδαμιδη.
Ρε πηγαινε γαμησου με κανα γατο  που θα μου πεις να βγαλω το σκασμο.Ειπαμε θα εισαι μια ζωη ομαδα γειτονιας και θα κανεις τσιμπουκια στον γαυρο,αιντε.Αυτα που εχει κανει η ΑΕΚ δεν θα τα δεις ποτε ρε βλακα,μιλας κιολας...

Επισκέπτης
Ρε πηγαινε γαμησου με κανα γατο  που θα μου πεις να βγαλω το σκασμο.Ειπαμε θα εισαι μια ζωη ομαδα γειτονιας και θα κανεις τσιμπουκια στον γαυρο,αιντε.Αυτα που εχει κανει η ΑΕΚ δεν θα τα δεις ποτε ρε βλακα,μιλας κιολας...
ρε μαλάκα παρτο χαμπαρι ομαδα γειτονιάς μπορεί να ειμαι αλλα ειμαι ο η ομαδα της προσφυγιάς.αυτο παρτο χαμπάρι βλαμενε.οσο για αυτα που εχεις κάνει τα εχεις κάνει γιατί είτε μου έκλεβες παίχτες παλιά είτε γιατί σου έδινα παίχτες για να τα κάνεις.μην ξεχνάς ότι οι δυο μεγαλύτεροι παίχτες που εχεις βγάλει ποτέ ειναι ΔΙΚΙΟΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΝΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΨΕΣ έτσι για να μαθαίνεις και ιστορία ανιστόρητε το νεστοριδη και τον άλλο  τον μαυρο στον έδωσα.γιαυτο όταν θα μιλάς για πανιώνιο μαλάκα θα πλένεις το σκατοστομα σου και θα βγάζεις και το σκασμό  :pipa2: :uglystupid:κοίτα τώρα μαλάκα να σωθείς και ασε εμένα να ειμαι  ομαδα της γειτονιάς.τσιράκι του βαζελου ήσουν αλλα τώρα πια δεν υπάρχει..τραβα κανει τσιμπούκια στο χοντρό μπας και σε λυπηθεί και σωθείς.  :2funny:

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ρε μαλάκα παρτο χαμπαρι ομαδα γειτονιάς μπορεί να ειμαι αλλα ειμαι ο η ομαδα της προσφυγιάς.αυτο παρτο χαμπάρι βλαμενε.οσο για αυτα που εχεις κάνει τα εχεις κάνει γιατί είτε μου έκλεβες παίχτες παλιά είτε γιατί σου έδινα παίχτες για να τα κάνεις.μην ξεχνάς ότι οι δυο μεγαλύτεροι παίχτες που εχεις βγάλει ποτέ ειναι ΔΙΚΙΟΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΝΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΨΕΣ έτσι για να μαθαίνεις και ιστορία ανιστόρητε το νεστοριδη και τον άλλο  τον μαυρο στον έδωσα.γιαυτο όταν θα μιλάς για πανιώνιο μαλάκα θα πλένεις το σκατοστομα σου και θα βγάζεις και το σκασμό  :pipa2: :uglystupid:κοίτα τώρα μαλάκα να σωθείς και ασε εμένα να ειμαι  ομαδα της γειτονιάς.τσιράκι του βαζελου ήσουν αλλα τώρα πια δεν υπάρχει..τραβα κανει τσιμπούκια στο χοντρό μπας και σε λυπηθεί και σωθείς.  :2funny:
Ειχες ποτε ομαδα να σε σεβαστω?Μια ζωη η πουτανα ολων ησουνα.Μετα λες για τον Μαυρο,σωστα με την μονη διαφορα οτι οταν εμεις φεραμε το Φαντροκ στην Ελλαδα εσεις νομιζατε οτι ειναι εξωγηινος,αλλα να ηταν μονο αυτο...Οσο για τον πανιωνιο ρε βλακα τι να πλυνω το στομα μου μπουφο,δεν αξιζει.Να ησουν γαυροβαζελος να το συνεχισω,ουτε για τ'αρχιδια μας δεν ειστε νουμερα.Ειμαι και τσιρακι του βαζελα???Ναι,αγιαπιομαστε τοοοοοσο πολυ που καθε μερα παιζουμε ξυλο.Οσο για τον γαυρο που του κανουμε τσιμπουκια το βλεπεις απο τα κορακια πως μας παιζουν...και στα παπαρια μας ας πεσουμε,παλι ΑΕΚ θα ειμαστε,αυτο που εσυ δεν θα γινεις ποτε.νιαου ρε γατακι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom