Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μαλάκα παρτο χαμπαρι ομαδα γειτονιάς μπορεί να ειμαι αλλα ειμαι ο η ομαδα της προσφυγιάς.αυτο παρτο χαμπάρι βλαμενε.οσο για αυτα που εχεις κάνει τα εχεις κάνει γιατί είτε μου έκλεβες παίχτες παλιά είτε γιατί σου έδινα παίχτες για να τα κάνεις.μην ξεχνάς ότι οι δυο μεγαλύτεροι παίχτες που εχεις βγάλει ποτέ ειναι ΔΙΚΙΟΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΝΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΨΕΣ έτσι για να μαθαίνεις και ιστορία ανιστόρητε το νεστοριδη και τον άλλο  τον μαυρο στον έδωσα.γιαυτο όταν θα μιλάς για πανιώνιο μαλάκα θα πλένεις το σκατοστομα σου και θα βγάζεις και το σκασμό  :pipa2: :uglystupid:κοίτα τώρα μαλάκα να σωθείς και ασε εμένα να ειμαι  ομαδα της γειτονιάς.τσιράκι του βαζελου ήσουν αλλα τώρα πια δεν υπάρχει..τραβα κανει τσιμπούκια στο χοντρό μπας και σε λυπηθεί και σωθείς.  :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αχαχαχαχαχαχαχχαχααχ
τωρα σε γουσταρω ρε τρυπα...
χωσε κανα γκαζι που μου εισαι συνεχεια με το σεις και με το σας.... :2funny: :2funny:

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
αχαχαχαχαχαχαχχαχααχ
χωσε κανα γκαζι που μου εισαι συνεχεια με το σεις και με το σας.... :2funny: :2funny:
Τωρα μου εφτασε το σκατο στην καλτσα που φωναξε ο ολιβερτουιστ... :shit: :shit: :shit:

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
αχαχαχαχαχαχαχχαχααχ

Είναι μεγάλο αρχίδι, πριν 3-4 χρονιά με κυνηγούσε απο πίσω με άλλο νικ και μου έσπαγε τα αρχίδια σε όλα τα θέματα αλλά με ευγενικό τρόπο...ξέσπασε όταν αποκαλύφθηκε γιατί μου τα έπρηζε :2funny:

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Βασικά εδω μέσα το παρατσούκλι που μου έχουνε κολλήσει είναι Ο θείος  :grin:

Εμένα χοντρό συνήθως και να πεις ότι τότε είχα κιλά να πω άντε δεν γαμιέται... αλλά τα τελευταία χρόνια έκανα ότι μπορούσα και τους δικαίωσα! :rockon:

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Είναι μεγάλο αρχίδι, πριν 3-4 χρονιά με κυνηγούσε απο πίσω με άλλο νικ και μου έσπαγε τα αρχίδια σε όλα τα θέματα αλλά με ευγενικό τρόπο...ξέσπασε όταν αποκαλύφθηκε γιατί μου τα έπρηζε :2funny:
Ηταν αχορταγος?Ηθελε κι'αλλα γκολ???

Επισκέπτης
Ειχες ποτε ομαδα να σε σεβαστω?Μια ζωη η πουτανα ολων ησουνα.Μετα λες για τον Μαυρο,σωστα με την μονη διαφορα οτι οταν εμεις φεραμε το Φαντροκ στην Ελλαδα εσεις νομιζατε οτι ειναι εξωγηινος,αλλα να ηταν μονο αυτο...Οσο για τον πανιωνιο ρε βλακα τι να πλυνω το στομα μου μπουφο,δεν αξιζει.Να ησουν γαυροβαζελος να το συνεχισω,ουτε για τ'αρχιδια μας δεν ειστε νουμερα.Ειμαι και τσιρακι του βαζελα???Ναι,αγιαπιομαστε τοοοοοσο πολυ που καθε μερα παιζουμε ξυλο.Οσο για τον γαυρο που του κανουμε τσιμπουκια το βλεπεις απο τα κορακια πως μας παιζουν...και στα παπαρια μας ας πεσουμε,παλι ΑΕΚ θα ειμαστε,αυτο που εσυ δεν θα γινεις ποτε.νιαου ρε γατακι...

ρε μαλάκα αφου είσαι ανιστόρητος βγάλε το σκασμό.τι να κάτσω τωρα να σου πω ρε βλάκα ότι είχα ομάδες στο παρελθόν που μίλαγε ολη η Ελλάδα αλλα για λόγους γνωστούς ποτέ δεν με άφησαν να πάρω πρωτάθλημα.οσο για κατι που είπες εσύ τώρα θεωρείσαι μεγάλη ομαδας; ρε μαλάκα εχεις γίνει η χαρά του κάθε πικραμένου έρχεται ο μπεος με το βολο σου κάνει πλάκα με  4 αρες έρχεται η τριπολη σε κοροϊδεύει έρχομαι εγώ σου ρίχνω τρία παστελακια με λαμπρο και τζιμπουρ και χάνεις το πρωτάθλημα από το  γαύρο.ρε μαλάκα σοβαρά τώρα πόσο χρονών ήσουν όταν είχες πάρει πρωτάθλημα; και για να μαθαίνεις γιατί τελικά εισαι μεγάλος βλάκας θα με σέβεσαι γιατί πολύ απλά εχω δώσει στο ελληνικό ποδοσφαιρο παιχταραδες που πήγαινες εσύ στο γήπεδο να βλέπεις και λες ότι εχεις ομαδα.θα με σέβεσαι γιατί πολύ απλά εχω δώσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο παιχταραδες που μίλαγε ολη η ευρωπη και στελέχωναν τις εθνικές ομάδες.κατάλαβες τωρα γιατί θα σέβεσαι το πανιώνιο;

Επισκέπτης
ρε μαλάκα πολύ μεγάλη ιδέα δεν εχεις για τον ευατο σου; σιγά μην ασχολούμουν μαζί σου και σε κυνηγούσα  :2funny: ρε τι άλλο θα ακούσω εδώ μέσα με το κάθε πικραμένο..  :headbang:

Επισκέπτης
αχαχαχαχαχαχαχχαχααχ
γελάς εσυ αρχιδακι  :2funny: :2funny: ξεχνας εσένα τι σου λέγανε κάποιοι εδω  και μετά τις 6 αρες είχαν κάνει να εμφανιστούν κάτι εβδομάδες.  :grin: εγώ ρε μαλάκα ότι και να γίνει εδω ειμαι ..

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
ρε μαλάκα αφου είσαι ανιστόρητος βγάλε το σκασμό.τι να κάτσω τωρα να σου πω ρε βλάκα ότι είχα ομάδες στο παρελθόν που μίλαγε ολη η Ελλάδα αλλα για λόγους γνωστούς ποτέ δεν με άφησαν να πάρω πρωτάθλημα.οσο για κατι που είπες εσύ τώρα θεωρείσαι μεγάλη ομαδας; ρε μαλάκα εχεις γίνει η χαρά του κάθε πικραμένου έρχεται ο μπεος με το βολο σου κάνει πλάκα με  4 αρες έρχεται η τριπολη σε κοροϊδεύει έρχομαι εγώ σου ρίχνω τρία παστελακια με λαμπρο και τζιμπουρ και χάνεις το πρωτάθλημα από το  γαύρο.ρε μαλάκα σοβαρά τώρα πόσο χρονών ήσουν όταν είχες πάρει πρωτάθλημα; και για να μαθαίνεις γιατί τελικά εισαι μεγάλος βλάκας θα με σέβεσαι γιατί πολύ απλά εχω δώσει στο ελληνικό ποδοσφαιρο παιχταραδες που πήγαινες εσύ στο γήπεδο να βλέπεις και λες ότι εχεις ομαδα.θα με σέβεσαι γιατί πολύ απλά εχω δώσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο παιχταραδες που μίλαγε ολη η ευρωπη και στελέχωναν τις εθνικές ομάδες.κατάλαβες τωρα γιατί θα σέβεσαι το πανιώνιο;
O σεβασμός δεν επιβάλλεται αλλά κερδίζεται,
και με αυτά που έχει κάνει ο πανιώνιος απέναντι μας δεν θα τον έχει ποτέ.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
γελάς εσυ αρχιδακι   :2funny: :2funny: ξεχνας εσένα τι σου λέγανε κάποιοι εδω  και μετά τις 6 αρες είχαν κάνει να εμφανιστούν κάτι εβδομάδες.  :grin: εγώ ρε μαλάκα ότι και να γίνει εδω ειμαι ..
Δεν θυμάσαι καλά.

Επισκέπτης
O σεβασμός δεν επιβάλλεται αλλά κερδίζεται,
και με αυτά που έχει κάνει ο πανιώνιος απέναντι μας δεν θα τον έχει ποτέ.
συμφωνώ απόλυτα....αλλα για πες μας τι σου έχουμε κάνει; δεν σας δωσαμε το γήπεδο; ξέρεις γιατί έγινε αυτό;

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
πολύ καλά θυμαμαι.κατι που δεν χρειάζεται να του πω αφού ειναι γνωστό τι έλεγαν πριν  και μετά είχαν εξαφανιστεί,ξέρεις πολύ καλά για ποιους μιλάω.
Εγω ήμουνα εδώ και μάλιστα είχα γράψει και σχόλιο ότι είχαμε παίξει πολύ καλά για 1 λεπτό (αν θυμάμαι καλά) τον ολυμπιακό.
συμφωνώ απόλυτα....αλλα για πες μας τι σου έχουμε κάνει; δεν σας δωσαμε το γήπεδο; ξέρεις γιατί έγινε αυτό;
Οχι δεν γνωρίζω.
Αν θες μου λες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom