Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Εκεί ήθελα να νικηθώ :boobies:
Μωρή τρελή,αδερφή μας προέκυψες???και σε είχαμε και αρχηγό μας ρε????????
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Νίκη το Σάββατο ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
Φάτε τα γατάκια!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Μωρή τρελή,αδερφή μας προέκυψες???και σε είχαμε και αρχηγό μας ρε????????
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Νίκη το Σάββατο ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
Φάτε τα γατάκια!

Με παρέσυραν Ναύαρχε :2funny:

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415
Μαγκες αλανια ναβραχε καλιμερα απο γνισιο ελιν
Σκεφτομε να εποπλοσο το σαλονι με πανθιρα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ρε μαλάκες, δε ξέρω και εγώ πόσες σελίδες για ένα θέμα που δε ξέρω και εγώ πως πρωτοξεκίνησε οπάδικα. Για το ποιά ομάδα αντιπροσωπεύει την προσφυγιά!!! Λοιπόν ΙΣΤΟΡΙΚΑ ο Πανιώνιος (και ο Απόλλων Αθηνών αν δε κάνω λάθος) ΠΡΟΥΠΗΡΧΑΝ σαν ομάδες στη Σμύρνη. Και μετά την καταστροφή της ήρθαν ΑΥΤΟΥΣΙΕΣ σα σύλογοι στην Ελλάδα. Η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ (και ο Απόλλων Καλααμαριάς) είναι ομάδες που ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. Τι κάθεστε και μαλακίζεστε εδώ μέσα και πετάτε μαλακίες περί κόκκινου κτλπ. Ο Πανιώνιος το κόκκινο χρώμα το χρησιμοποιεί ΑΠΟ ΤΟ 1890 σχεδόν!!! Δηλαδή ΕΛΕΟΣ!!! Ούτε η ΑΕΚ, ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε ο Πανιώνιος ούτε καμία Ελληνική ομάδα έχει την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ της προσφυγιάς. Ναι η ΑΕΚ μπορεί να έγινε με το πέρασμα των χρόνων η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ομάδα απ αυτές (σε θέματα επιτυχιών και τίτλων) αλλα (κατά τη γνώμη μου) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ. Από την άλλη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΛΑΤΖΙ προσφυγική ομάδα όπως λένε κάποιοι Πανιώνιοι (αγνωστο γιατί, αλλά τους γράψω και στα μεγάλα μου παπάρια). Και στη τελική ο Πανιώνιος είναι ομάδα των προσφύγων της ΣΜΥΡΝΗΣ και η ΑΕΚ ομάδα των προσφύγων της Κωνσταντινούπολης. Σταματήστε το λοιπόν να γράφετε ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Τώρα να πάμε και στις απέναντι ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Τον Μαύρο ΜΑΛΑΚΕΣ δεν μας τον δώσατε. ΒΛΑΚΕΣ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ!!! Ο Θωμάς ο Μαύρος για ένα χρόνο (1975-76) δεν έπαιξε μπάλα. ΜΑΛΑΚΕΣ που θα μας πείτε πως μας δώσατε και τον Θωμά. Και είναι γνωστό πως ο 19χρονος τότε Θωμάς ήταν ΑΕΚ και ήθελε πάρα πολύ να παίξει στην ΑΕΚ. Αλλά εσείς είχατε καθήσει πάνω στο συμβόλαιο που είχε υπογράψει ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΣ και θα προτιμούσατε 1000000000 φορές να κόψετε την μπάλα από τον ένα από τους 4-5 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ μπαλαδόρους της ιστορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου (μαζί με Νεστορίδη, Παπαϊωάνου, Δομάζο κτλπ) παρά να τον δείτε να πάει στην ΑΕΚ. Το σωστότερο θα ήταν να γράφατε ΜΑΛΑΚΕΣ πως η ΑΕΚ το 1987 (ελέω Αλέφαντου) σας "έδωσε" τον Μαύρο. Και φυσικά ΟΥΤΕ τον Νεστορίδη μας δώσατε. Και ούτε σας τον κλέψαμε, όπως γράφετε. Σιγά μην ήρθαμε και στη Πλατεία και τον πήραμε σηκωτό από κανένα καφενείο!!!! Άντε γιατί έχω βαρεθεί να διαβάζω ΠΑΠΑΡΙΕΣ.
Ναι ιστορικά ο Πανιώνιος μπορεί να ήταν το φυτώριο απ όπου ξεπετάχτηκαν και αναδείχτηκαν μεγάλοι παίκτες (Νεστορίδης, Μαύρος, Αναστόπουλος, αφοί Σαραβάκος κτλπ) αλλά το γεγονός ότι πήγαν σε άλλες ομάδες και εκεί πλέον έδειξαν το υπέροχο ταλέντο τους ΔΕ ΜΕΙΩΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ την προσφορά των ομάδων που πήγαν μετά τον Πανιώνιο, στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Γιατί πχ ο Δημήτρης Σαραβάκος να μη γινόταν ποτέ το απόλυτο 7άρι του Ελληνικού ποδοσφαίρου τη δεκαετία του 80 αν είχε μείνει στον Πανιώνιο και να είχε χαθεί στη μετριότητα του Πανιωνίου όπως έγινε με ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (γνώμη μου) Βάσια και τον Ηρακλή. Γιατί πιστεύω πως ΑΝ ο Βάσιας είχε πάει πχ στον ΠΑΟ τότε η φήμη του θα είχε ξεφύγει από τα όρια της Ελλάδας και ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΣ να είχε πάρει μια μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού.
Οπότε ας σταματήσουν εδώ οι ΜΑΛΑΚΙΕΣ περί αποκλειστικότητας της προσφυγιάς (θα τρίζουν και τα κόκκαλα των προσφύγων δηλαδή) και να σταματήσουν και οι ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

Over and out

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ρε μαλάκα αφου είσαι ανιστόρητος βγάλε το σκασμό.τι να κάτσω τωρα να σου πω ρε βλάκα ότι είχα ομάδες στο παρελθόν που μίλαγε ολη η Ελλάδα αλλα για λόγους γνωστούς ποτέ δεν με άφησαν να πάρω πρωτάθλημα.οσο για κατι που είπες εσύ τώρα θεωρείσαι μεγάλη ομαδας; ρε μαλάκα εχεις γίνει η χαρά του κάθε πικραμένου έρχεται ο μπεος με το βολο σου κάνει πλάκα με  4 αρες έρχεται η τριπολη σε κοροϊδεύει έρχομαι εγώ σου ρίχνω τρία παστελακια με λαμπρο και τζιμπουρ και χάνεις το πρωτάθλημα από το  γαύρο.ρε μαλάκα σοβαρά τώρα πόσο χρονών ήσουν όταν είχες πάρει πρωτάθλημα; και για να μαθαίνεις γιατί τελικά εισαι μεγάλος βλάκας θα με σέβεσαι γιατί πολύ απλά εχω δώσει στο ελληνικό ποδοσφαιρο παιχταραδες που πήγαινες εσύ στο γήπεδο να βλέπεις και λες ότι εχεις ομαδα.θα με σέβεσαι γιατί πολύ απλά εχω δώσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο παιχταραδες που μίλαγε ολη η ευρωπη και στελέχωναν τις εθνικές ομάδες.κατάλαβες τωρα γιατί θα σέβεσαι το πανιώνιο;
Εχω δει και πρωταθληματα και κυπελα και μπαλαρα.το παιχνιδι με τον βολο ειναι στο ανακριτη και στο φακελο με τα στημενα.Εσυ δεν εχεις ακουσει κατι για το σαχα η τωρα το μαθαινεις?δες το βιντεο προσεκτικα λοιπον
εσυ που ξερεις μπαλα και πες μου.Επισης ειπες για τριπολη και για την ομαδα σου.Να σε ρωτησω κατι?επινες ναρκωτικα μικρος και εχεις καψει λογισμικο?Πανιωνιος εισαι ρε γκασμα χαλαρωσε που εχεις γεμισει με παικτες την αγορα...
ουτε τον πανιωνιο θα σεβαστω ποτε ουτε τον κοσμο του με ολα αυτα που εχετε πει για τους προσφυγες της ΠΟΛΗΣ.
Εσεις ηρθατε με βαρκες απο την Σμυρνη και εμεις με κοτερα???λοιπον κοιτα την ομαδα σου αγορακι,βαρα παλαμακια στον ελε,στον μανιατη και στο μπεο και βρισε την ΑΕΚ.
ΑΕΚ δεν θα γινεις ποτε ομως...

Επισκέπτης
Ολυμπιακος Ν.Σμυρνης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μόνο σου ρε μαλάκα το σκέφτηκες;  :jerking: :jerking: άρχισες βλεπω και  τις συναλλαγές με τον μαρινακη μήπως και σωθείς....τους χάρισες το τζιμπουρ και φέτος έκανες δώρο το μανωλα.. :2funny: :2funny:άντε βρε θα σε σώσει ο χοντρός για φέτος...

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
mavros.jpg

Επισκέπτης
Μα ΔΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ!!!! Υπήρχε μια διαμάχη μεταξύ ΑΕΚ και Πανιωνίου και η ΑΕΚ την κέρδισε στηριζόμενη στο γεγονός ότι όταν υπέγραψε ο Μαύρος με τον Πανιώνιο ήταν ΑΝΗΛΙΚΟΣ και έτσι δε μπορούσε να έχει εγγυρότητα το συμφωνιτικό. Και θεωρώ πως ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ λογικό και ο Πανιώνιος έπρεπε να είχε υποχωρήσει ΑΜΕΣΩΣ. Όμως προτίμησε να πάει την όλη υπόθεση σε βάθος 1 χρόνου με τον ΚΙΝΔΥΝΟ να χαθεί το μεγάλο ταλέντο του 19χρονου (τότε Μαύρου). Όσο για τον Νεστορίδη θα μου επιτρέψεις να πιστεύω αυτά που έχει δηλώσει ο ΙΔΙΟΣ (ότι δηλαδή ήθελε να πάει στην ΑΕΚ και πως ο Πανιώνιος δεν τον άφηνε) παρά οποιονδήποτε άλλο.

Υ.Γ Προσωπικά μιλωντας πάντα έχω μεγάλο σεβασμό σε ομάδες που παίζουν μπάλα ή έχουν προϊστορία. Έτσι δε θεωρώ τα τελευταία 3-4 χρόνια τον Ατρόμητο ομάδα της γειτονιάς (γιατί μέσα σε 3-4 χρόνια παίζει καλή μπάλα που ολο και βελτιώνεται -φετος θεωρώ πως αν ο ΟΣΦΠ δεν είχε τον χοντρό στο τιμόνι ο Ατρόμητος θα ήταν πρώτος στον πίνακα) ούτε φυσικά θεωρώ "ομάδα της γειτονιάς" τον Πανιώνιο. Έχω πει μάλιστα πως ΑΝ την δεκαετία του 1960 ο μεγιστάνας Σμυρνιός Ωνάσης είχε αποφασίσει να ασχοληθεί με τον Πανιώνιο (όπως μου έχουν πει κκαι το λέω με κάθε επιφύλαξη γιατί δε ξέρω κατά πόσο αληθεύει) τότε τα πράγματα θα ήταν ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ διαφορετικά για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
όπως σωστά είπες την δεκαετία 60-70 υπήρχε μια περίεργη περίπτωση με τα δελτία και το πως οι παίχτες μπορούσαν να φύγουν.όταν λοιπόν εννοώ ''έκλεψες'' παίχτη  εννοώ ότι τότε λόγο ότι υπήρχε μεγάλη ασάφεια ως προς το πως φεύγει ο παίχτης και αυτό το γεγονός ΠΑΝΤΑ αδικούσε την ομαδα που δεν ηταν ισχυρή.τι εννοώ..τότε ο κάθε πιτσιρικάς θα μπορουσε να φύγει και να πάει σε ομαδα επιλογής του και φυσικά θα επέλεγε ομαδα του του ΠΟΚ .αντίθετα τώρα για να φύγει να πάει κάποιος να πάει κάπου θα πρέπει να πληρώσει την ομαδα που τον έχει.τότε λοιπόν όλους τους παιχτες οι λεγόμενοι μεγάλοι τους έπαιρναν τσάμπα η εκβιάζοντας αυτο εννοώ ότι έγινε και με του δυο.και προς θεού φυσικά και ΗΘΕΛΑΝ να πανε στην αεκ αλλωστε ποιος δεν ήθελε να φύγει να πάει σε ομαδα που θα πρωταγωνιστούσε. μην ξεχνάς γρηγορη οτι ο πανιώνιος εχει υποστεί και άλλες κλοπές παιχτών...θυμησου τι έγινε με το μαραγκό και για να πάει στον παναθηναϊκό διέλυσε ο Βαρδινογιάννης τον πανιώνιο προκειμένου να τον πάρει τσάμπα.θυμάσαι την περίφημη υπόθεση που ξεχάσαν να ανανεώσουν τα συμβόλαια και όλως τυχαίως στα 9 συμβόλαια ηταν και του μαραγκού.όσο αφορά τον Ωνάση αυτό ειναι γνωστό ότι ηταν ένα βήμα πριν ασχοληθεί με τον πανιώνιος αλλα τότε οι μεγάλη του φιλοδοξία να γίνει ο πλουσιότερος άνθρωπος στο κόσμο δεν του άφησε χρόνο να ασχοληθεί με τον πανιώνιο.σίγουρα τα πράγματα θα ηταν πολυ διαφορετικά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον πανιώνιο.σκέψου τους παίχτες που ο πανιώνιος αναγκάστηκε να δώσει να τους κράταγε ποιος θα ηταν ο χάρτης των πρωταθλημάτων στην Ελλάδα. τελος θελω να σου πω οτι ευτυχως υπαρχουν αεκτζηδες που μπορω να μιλησω σοβαρα και να πουμε αποψεις ασχετα αν συμφωνουμε η οχι.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μπράβο ναύαρχε!Τον φάγατε τον Ντίμι!  :grin:

Καλημέρα ΑΕΚΑΡΕΣ!  :rockon:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Μπράβο ναύαρχε!Τον φάγατε τον Ντίμι!  :grin:

Καλημέρα ΑΕΚΑΡΕΣ!  :rockon:
Σιγά την παικτούρα! Αν και " Όσον αφορά τον Ντίμι, πριν από την έναρξη της προπόνησης, ζήτησε ο ίδιος από τον τεχνικό της ομάδας να μείνει εκτός λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος."
Ο Γιαννάκης θα τα πάει καλύτερα..Να μην ανησυχεί και το μωρό του...
Καλημερα αδερφια,ενα αποτέλεσμα υπάρχει σημερα...ΝΙΚΗ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom