Επισκέπτης
μάλλον 1-3 υα εννοείς..πάντως στη νέα σμυρνη με 9 παίχτες έπαιζα δεν μου έκανες ούτε μυρωδιά από ευκαιρία.δεν ειδες το ματς με τον οφη
3-1 επρεπε να ληξει
μάλλον 1-3 υα εννοείς..πάντως στη νέα σμυρνη με 9 παίχτες έπαιζα δεν μου έκανες ούτε μυρωδιά από ευκαιρία.δεν ειδες το ματς με τον οφη
3-1 επρεπε να ληξει
αφου πεφτατε συνεχεια κατωμάλλον 1-3 υα εννοείς..πάντως στη νέα σμυρνη με 9 παίχτες έπαιζα δεν μου έκανες ούτε μυρωδιά από ευκαιρία.
ενω σε ολο το πρώτο ημίχρονο και μέχρι το 82 είχες κάνει ευκαιρίες.. ρε γαιμακανο ποιο εύκολο αποτέλεσμα είχαμε χρόνια να πάρουμε...το ειπε και ο κατσαβακης ήμασταν ανύπαρκτοι..αφου πεφτατε συνεχεια κατω
οχι 3-1 φιλε
οντως,σκατα ειχαμε παιξειενω σε ολο το πρώτο ημίχρονο και μέχρι το 82 είχες κάνει ευκαιρίες.. ρε γαιμακανο ποιο εύκολο αποτέλεσμα είχαμε χρόνια να πάρουμε...το ειπε και ο κατσαβακης ήμασταν ανύπαρκτοι..
συμφωνώ ότι δεν ηταν καλό το ματς αλλα εμείς τουλάχιστον παίξαμε με πάθος και κάναμε κάτι υποψίες φάσεις.εσείς ρε δεν μπορούσατε να αλλάξετε δεύτερη πάσα.. τραγικοί και αν συνεχίσετε έτσι δεν σας βλεπω καλά..οντως,σκατα ειχαμε παιξει
αλλα για κουλουρια ηταν το ματς
ενω εσεις...συμφωνώ ότι δεν ηταν καλό το ματς αλλα εμείς τουλάχιστον παίξαμε με πάθος και κάναμε κάτι υποψίες φάσεις.εσείς ρε δεν μπορούσατε να αλλάξετε δεύτερη πάσα.. τραγικοί και αν συνεχίσετε έτσι δεν σας βλεπω καλά..
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαΤι το κάνατε ρε γιωτάδες εδώ μέσα?Ομάδες που θα κινδυνεύσουν με υποβιβασμό?
Όλα καλά...ετοιμάζομαι να σε γλεντήσω την επόμενη αγωνιστική!ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
που σαι ρε γατούλη? Όλα καλά ή να βάλω τις φωνές?
προβλέπεται πανδαισία ποδοσφαιρικήΌλα καλά...ετοιμάζομαι να σε γλεντήσω την επόμενη αγωνιστική!
Όλο το πρωτάθλημα θα είναι μια πανδαισία!!!Μετά τις Τρίτες και τις Τετάρτες του Τσου Λου που όλοι οι άμπαλοι τρέχουνε πάνω κάτω...θα ξεκουράζεται λίγο ο μάτης μας τα ΣΚ με την Σουπερλιγκ!
Φέτος ψιψίνι θα πέσει πούτσα...Όλοι οι πράκτορες βλέπω στις επάλξεις!
ου μωρή τρελήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηΌλες οι πουσταρες εδώ μαζεύτηκαν!
Που είναι ο Βρασιδας????????????????