Αν και στη Κίνα που είμαι είχα πει πως θα έκανα τα πάντα για να μπορέσω να δω την ομάδα. Ευτυχώς μετά από κάποια χρόνια εδώ έχω βρει άκρες και κονέ και έτσι ένας Κινέζος φίλος με έφτιαξε. Πήγα σπίτι του, κάτι έκανε με τον λαπτοπ μου (μη με ρωτάτε) και έχωντας σουπερ φαστ σύνδεση το είδα σχεδόν λάιβ (και τα 94 λεπτά απλά με 5 λεπτα καθυστερήσεις από τον πραγματικό χρόνο που γινόταν το παιχνίδι).
Επειδή το λοιπόν διαβάζω ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ειλικρινά υπάρχει ένας Παναθηναϊκος, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚτζής, Πανιώνιος και δε ξέρω και εγώ τι άλλο που ΔΕ θα ήταν ευχαριστημένος αν έβλεπε τα πιτσιρίκια της ομάδας του με 0 εμπειρία από ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ να μπορούν να παίζουν έτσι μια ομάδα (ακόμα και αν είναι ο Αστέρας) με παίκτες που και έχουν παιχνίδια στα πόδια τους και πιο έμπειροι είναι; Δηλαδή ΥΠΟΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ μαλάκες εκεί στην Ελλάδα που θα περίμεναν παιδιά ηλικίας 20 χρονών (αν και κατά τη γνώμη μου στα 20 ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία) που μέσα σε ελάχιστο διάστημα τους κάλεσαν να αναπληρώσουν μεγάλα κενά και να σηκώσουν μεγάλο φορτίο, να διαλύσει στα 4 σημεία του ορίζοντα μια ομάδα με έμπειρους παίκτες και που έχουν παίξει και κάποια παιχνίδια παραπάνω. ΞΕΧΝΑΜΕ ότι ΑΥΤΑ τα παιδιά πριν από λίγους μήνες ήταν στις ακαδημίες;;;
Εγώ ειλικρινά έμεινα ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ με την εικόνα της ομάδας. Μάλιστα για ένα διάστημα στο 2ο ημίχρονο (πριν από το γκολ) έλεγα οτι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπει (σε 2 φάσεις ο τερματοφύλακας του Αστέρα έκανε μεγάλες επεμβάσεις). Αλλά δε μπορείς να βγάλεις το όπλο και να πυροβολήσεις έναν παίκτη 20 χρονών που δεν έβαλε το γκολ επειδή ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε τεράστια επέμβαση.
Ναι η ομάδα θα ήταν πολύ καλύτερη αν είχε στην άμυνα έναν έστω Μανωλά που πήγε στον ΟΣΦΠ (που δεν τον κατηγορώ ΚΑΘΟΛΟΥ για να είμαστε εξηγημένοι). Θα ήταν καλύτερη αν στο κέντρο υπήρχε ένας Κατσουράνης (έστω και στα 34 του και με το πακέτο τσιγάρα την ημέρα. ΣΗΜΕΙΩΣΗ περιμένω να δω και τον Γκερέιρο τώρα που ΛΟΓΙΚΑ θα πάρει τη φανέλα βασικού στο σπίτι). Και στην επίθεση ένας έστω Μάντζιος θα βελτίωνε την επιθετική ικανότητα της ομάδας. Αλλά έτσι ήρθαν τα πράγματα και δε τους έχουμε. Θα πορευτούμε με αυτούς που έχουμε και θα έρθουν και όπου πάει. Και ακόμα και στο τοπικό ερασιτεχνικό να πάμε, ΑΕΚ θα είμαστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
Αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα οι ομάδες που θα είναι με διαφορά από τις άλλες είναι ο ΟΣΦΠ (φυσικά), ο ΠΑΟ και ο ΠΑΟΚ. Όλες οι άλλες είναι πανω κάτω στα ίδια σκατά. Απλά άλλες είναι στην επιφάνεια και άλλες μέσα.
Προσωπικά εγώ ΑΝ και εφόσον ΑΝ γυρίσω Δεκέμβρη στην Ελλάδα θα πηγαίνω κάθε Κυριακή στο γήπεδο δε πα να είμαστε και στη τελευταία θέση. Και θα ματώνουν τα χέρια μου από τα χειροκροτήματα προς τους πιτσιρικάδες δε πα ννα χάνουν και 10-0 από την Άνω Μαγούλα. Υπάρχει περίπτωση να βλέπω 20χρονα να παλεύουν με τη ψυχή τους και εγώ να ξενερώνω ακόμα και αν χάνουμε; ΑΕΚ είμαι, όχι ΟΣΦΠ και ΠΑΟ
sυμφωνω απολυτα. πηγα στο γηπεδο κ μαλιστα μονος μου γιατι οι 2-3 φιλοι ομοφρονες ηταν διακοπες. την καταχαρηκα την ομαδα. κ οταν ο κοσμος εμψυχωνε τα πιτσιρικια με επιασα να δακρυζω. οπως καποτε με το σεζαρ με τη μιλαν, οπως με τη 4αρα στο γαβρο. δεν ειναι υπερβολη παιδια. η ομαδα αναγεννιεται απο τις σταχτες της και τωρα θελει στηριξη οσο ποτε. προτιμω πιτσιρικια να ματωνουν παρα επααγελματιες αδιαφορους. παραφωνια δυστυχως ο φουρταδο, μυριζει παλτο αλλα πιου, κριμα. και κατι αλλο. η εξεδρα ειναι ετοιμη να φαει το λαγο. προσπαθει παιδια εχει περασει πολλα κι αυτος. δεν θα γινει ποτε αυτο που περιμεναμε αλλα προσπαθει.
η μονη μας διαφωνια για το μανωλα ειναι που το παιζει γαβρος κ φιλαει φανελες. ειναι γελειοτητες που ουτες φιλοι γαβροι τα γουσταρουν.
βρηκαμε κεντρικο αμυντικο διδυμο για χρονια κουτρουμπης μπουγαιδης μου κανουν κατι σε δελλα μωρα. η ομαδα χρειαζεται οπωσδηποτε κατι σα μαντζιο ενα ψηλο μπροστα. ο παυλης ματωσε αλλα ο σανκαρε τον εφαγε κι εναν οργανωτη 10ρη για να εχει μια καλουτσικη χρονια κ να τερματισει κοντα σε ευρωπη. για ελλαδα μιλαμε ρε παιδια. το μονο που φοβαμαι ειναι μην αρχισει ξεπουλημα απο δεκεμβρη οποτε θαε εχουμε κανει μια ρρυπα στο νερο
επισης η ομαδα θελει κ τυχη για να ανεβει η ψυχολογια. μετα το γκολ το ματς τελειωσε, το εβλεπες στα ματια τους. ναι ειμαστε αεκ πρεπει να νικαμε αλλα ειμαστε αεκ κ χειροκρουουμε κ τη προσπαθεια. πολλα απο τα παιδια που παιξανε χτες δεν ηταν καν ταλεντα η διεθνεις στις μικρες εθνικες