koproskulo21
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.220
- Πόντοι
- 2.300
συμφωνώ φίλτατε απλά έστω και έτσι πρέπει να παραμείνουμεκοντά στην ομάδα όπως μπορεί ο καθένας!!!!
Ρε μαλάκα Ταράτσα, δε ντρέπεσαι καθόλου?Στα Λοντρα μόνιμα, έγινα νταβατζης και κυκλοφορώ με γούνα!
O Taratsas ηταν από τα πρώτα μέλη των ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ εδώ..Εδωσε ομηρικές μάχες με το DORITI SPERMATOS, τον CRETAN και τον Πλέζουρα για την ομαδα μας..Παλιες αξέχαστες εποχές,που το thread εσφυζε από υγεία και αντανακλούσε την αισιοδοξία μας..Οχι σαν τωρα που εχεις την καθε ΚΟΤΑ μπαινει μεσα να σου βρίζει τη μανα και να μενει ατιμώρητος..Θα πρέπει να είστε κάποιο σημαίνον πρόσωπο του θρεντ μας και αφου σας χαίρετησε ο Ναύαρχος στέλνοντας τα σέβη του,
ε λοιπόν έχετε και τα δικά μου.
Μικρή σημασία άλλωστε έχουν αλλά δεν πειράζει.
Ευχαριστώ για την ενημέρωση Ναύαρχε.O Taratsas ηταν από τα πρώτα μέλη των ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ εδώ..Εδωσε ομηρικές μάχες με το DORITI SPERMATOS, τον CRETAN και τον Πλέζουρα για την ομαδα μας..Παλιες αξέχαστες εποχές,που το thread εσφυζε από υγεία και αντανακλούσε την αισιοδοξία μας..Οχι σαν τωρα που εχεις την καθε ΚΟΤΑ μπαινει μεσα να σου βρίζει τη μανα και να μενει ατιμώρητος..
ΥΓ:Aντισθένη για σενα ηταν η σπόντα...Αλλά δεν πειράζει γιατί είσαι καλο παλικάρι..
Ρε μαλάκα Ταράτσα, δε ντρέπεσαι καθόλου?
Πες μαρί την αλήθεια.
Τη γούνα την φοράς για να μην κρυώνει η κωλοτρυπίδα σου απο τα μινάκια που σε βάζει ο νταβάς να φοράς.
Αλλά οτι και να βάλεις πάλι αγάμητη μένεις...
[move][size=30pt]ΧΟΝΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/size] :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*[/move]
να προσθέσω ότι και τότε βρίζανε απλά τότε οι μοναδικοί που δεν είχαν επιπτώσεις ηταν οι ολυμπιακοί.. να τα θυμάσαι όλα αγαπητέ ναύαρχε.O Taratsas ηταν από τα πρώτα μέλη των ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ εδώ..Εδωσε ομηρικές μάχες με το DORITI SPERMATOS, τον CRETAN και τον Πλέζουρα για την ομαδα μας..Παλιες αξέχαστες εποχές,που το thread εσφυζε από υγεία και αντανακλούσε την αισιοδοξία μας..Οχι σαν τωρα που εχεις την καθε ΚΟΤΑ μπαινει μεσα να σου βρίζει τη μανα και να μενει ατιμώρος..ητ
ΥΓ:Aντισθένη για σενα ηταν η σπόντα...Αλλά δεν πειράζει γιατί είσαι καλο παλικάρι..
Δεν ηταν για σενα το σχόλιο...Ξέρεις για ποια ΚΟΤΟΥΛΑ μιλάω...Και δεν εχει σημασία ποιοι βρίζανε,αλλά ότι βρίζανε και πάντως όχι με τη σημερινή ευκολία..Αγαπητε φίλε...να προσθέσω ότι και τότε βρίζανε απλά τότε οι μοναδικοί που δεν είχαν επιπτώσεις ηταν οι ολυμπιακοί.. να τα θυμάσαι όλα αγαπητέ ναύαρχε.
Δεν ηταν για σενα το σχόλιο...Ξέρεις για ποια ΚΟΤΟΥΛΑ μιλάω...Και δεν εχει σημασία ποιοι βρίζανε,αλλά ότι βρίζανε και πάντως όχι με τη σημερινή ευκολία..Αγαπητε φίλε...
Γάμησε τα,χάσμε και τον Αρίωνα.....ΠΙΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!Tόσο καλά πηγαίνουν τα πράγματα εδώ?
Απο εξαίρεση έγινε κανόνας δηλαδή...
Γάμησε τα,χάσμε και τον Αρίωνα.....ΠΙΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
ξέρω πολύ καλά τι εννοείς ;)απλα σου είπα να τα λέμε όλα..και εγώ ήμουν ένας από αυτούς που με είχαν μπαναρει για την αφεντιά του..βέβαια η αλήθεια ειναι ότι πιάστηκα μαλάκας και έπεσα στην παγίδα.... αυτοί όμως που βρίζανε χυδαία συνέχισαν κανονικά..και φυσικά όλοι ηταν οπαδοί του κροκους...Δεν ηταν για σενα το σχόλιο...Ξέρεις για ποια ΚΟΤΟΥΛΑ μιλάω...Και δεν εχει σημασία ποιοι βρίζανε,αλλά ότι βρίζανε και πάντως όχι με τη σημερινή ευκολία..Αγαπητε φίλε...
ρε γιωτα ο ανθρωπος εχει Μαυρα μεσανυχτα και κανενα απολυτως πλανο..ειναι πασιφανες πλεον..Το είδαμε κι αυτό...πόλεμος στον ΘΕΩΜΑ!!!Η πλήρης μαλάκυνση...
Που είσαι ρε αδελφε!ελεγα να μη ξαναγραψω σε θρεντ για πεθαμενους,αλλα μιας και χουμε επιστροφες δ γαμιεται..
ρε γιωτα ο ανθρωπος εχει Μαυρα μεσανυχτα και κανενα απολυτως πλανο..ειναι πασιφανες πλεον..
αν δεν παρουμε μεσα το γαμαικανο την αλλη κυριακη παμε καρφι για β'..
δε ρωταω το κλασσικο "ολα καλα;"..λεω να δωσεις κανα στανταρ γιατι στεγνωσαμε..
εδω φιλε,ελπιζω ολα να ναι καλα περα απο την πλακα..Που είσαι ρε αδελφε!
Τι πλάνα και αεροπλάνα ρε συ?Αυτά που γράφουνε τα κωλοσάιτ μου λες?Χωρίς λεφτά και χωρίς να ξέρεις αν έχεις καν το δικαίωμα να παίξεις στην Σουπερλιγκ τι ακριβώς περίμενες?Είδαμε κι αυτούς με τα πλάνα...
Ώρα είναι να χρεώσετε και κάναν υποβιβασμό στο Θεωμά!Μιλάμε αυτό που έχει γίνει αυτό το καλοκαίρι είναι ΝΤΡΟΠΗ!Φοβηθήκανε πολλοί και διάφοροι μην κοπεί το φαγοπότι!ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ
ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!εδω φιλε,ελπιζω ολα να ναι καλα περα απο την πλακα..
στο θεμα μας η ενσταση μου ειναι το οτι μπηκε μπροστα εξ αρχης..χωρις λεφτα απο πισω δεν πας πουθενα..
ισα ισα εγινε αρμα για να σκοτωσουνε σε εξευτελιστικη τιμη οτι ειχαμε και δεν ειχαμε..
στο ποιος φταιει για αυτην την κατασταση το χουμε συμφωνησει απο παλια..
τεσπα,μη χανεσαι ρε!
γιατί φοβάσαι να πεις ονόματα; πες ότι ο αεκαρας ντεμης που κάποιος απο εδω μας έλεγε ότι ειναι η μόνη λύση μόλις είδε ότι χρήμα δεν υπάρχει την κοπάνησε.και όλως τυχαίως τώρα πούλησε και τη βιλαρα που πήρε που πήρε με λεφτά που έφαγε από την αεκ..όμως κάποιοι όταν σας τα έλεγα μου λέγανε οτι έχει βγάλει απο τα συμβόλαια και απο τη δουλειά της δέσποινας .ναι καλά αυτα δεν φτάνανε ουτε για τις γραμμές που σνιφαρανε και οι δυο μαζι.τες πα τωρα πλέον ευτυχώς πολλοί κατάλαβαν τι έχει γίνει.δυστυχώς Γρηγόρη ειναι πολύ δύσκολο όχι μονο για την αεκ αλλα για πολλές ομάδες.ακόμα και ο γαυρος αν δεν είχε το τσουλου να είσαι σίγουρος ότι θα είχε μεγάλο πρόβλημα.Εγώ πάλι βρίζω τους ανθρώπους που στην αρχή ήταν "δίπλα στο Θωμά" αλλά μετά από λίγο είπαν "δε ξέραμε ότι η οικονομική κατάσταση της ομάδας ήταν τόσο χάλια"...Τι λέτε ρε μαλάκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!! Όσο για το Θωμά δε μπορώ να πω και πολλά. Απλά να πω πως επειδή βγήκε ο Θωμάς μπροστά τα διαρκείας έφτασαν κοντά στις 9000. Αλλιώς δε θα ήταν ούτε 900. Τώρα κάποιος μπορεί να πει για φαγοπότι και τα σχετικά....Εγώ πάντως (θέλω να) ελπίζω πως δεν έχει τέτοια πρόθεση ο άνθρωπος.
Και ναι δε μπορείς να έχεις πλάνο όταν μέχρι λίγες μέρες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα δε ξέρεις σε ποια κατηγορία θα παίζεις. Και εδώ αξίζουν ΠΟΛΛΑ μπράβο στον Δημητρέλο που ο άνθρωπος με 0 βοήθεια κατάφερε για μένα έναν ΑΘΛΟ πραγματικό.
Όσο για το ρόστερ όσοι θέλουν και ονειρεύονται Μπλάνκο και Ρίμπο και Λύμπε και Σκόκο στην ΑΕΚ με ΑΥΤΑ τα προβλήματα είναι προφανές πως οι άνθρωποι ΔΕΝ είναι ΑΕΚ. Είναι ΟΤΙ άλλο θέλουν αλλά ΑΕΚ ΟΧΙ.
Αυτή είναι η δεσμευμένη περιουσία που μας πιπιλάγανε τόσα χρόνια!Άσε μην με τσιγκλάς και δεν θέλω να αρχίσω τα μπινελίκια με το καλημέρα...και όλως τυχαίως τώρα πούλησε και τη βιλαρα που πήρε που πήρε με λεφτά που έφαγε από την αεκ..
οχι να τα πεις γιατί κάποιοι εδώ μέσα μέχρι πριν 4 μήνες μιλάγανε ο ο ντεμης ειναι ο σωτήρας της αεκ.και τώρα έχουν εξαφανιστεί δυο μήνες. ;) όσο για το μαυρο επειδή τυχαίνει να τον γνωρίζω προσωπικά σου λκεω ότι ειναι αεκτζης γνήσιος και αυτά τα έλεγε από τότε που έπαιζε στο πανιώνιο.βγήκε στα δύσκολα όταν λεφτά δεν υπήρχαν όταν όλοι έχουν εξαφανιστεί.αν ηταν λαμογιο θα ειχε μπει το 2004..τότε που κάποιοι αεκαρες αγόραζαν βίλες σε εκαλη και παρο.Αυτή είναι η δεσμευμένη περιουσία που μας πιπιλάγανε τόσα χρόνια!Άσε μην με τσιγκλάς και δεν θέλω να αρχίσω τα μπινελίκια με το καλημέρα...