Επισκέπτης
εμείς αν δεν είχαμε τσάμπα προπονητή και τσάμπα παίχτες απο ακαδημίες θα ήμασταν από τον ιουλιο στη φουτμπωλ λιγκ.Ειδικα εμεις ο Αρης ο πανιωνιος και ο οφη ειμαστε για κλωτσιες
και ειδικά εμείς και ο ρουλης είμαστε για λιθοβολισμό![]()
εμείς αν δεν είχαμε τσάμπα προπονητή και τσάμπα παίχτες απο ακαδημίες θα ήμασταν από τον ιουλιο στη φουτμπωλ λιγκ.Ειδικα εμεις ο Αρης ο πανιωνιος και ο οφη ειμαστε για κλωτσιες
και ειδικά εμείς και ο ρουλης είμαστε για λιθοβολισμό![]()
Ανοιχτό πουκάμισο ρε να φαίνεται η τρίχα και η αλυσίδα!Αντρίλα...τέρμα οι πουστοκαταστάσεις!Ο θωμας να αλλάξει στυλ, με αυτό το μαλλί και το ντύσιμο σαν τον μιχαλοπουλο στα τσακάλια είναι!![]()
ο καραφλας εδω ειναι,θα εμφανιστει καποια στιγμη..Ναι εννοείται, με διαρκειας ειμαι και σε οσα εκτος έδρας μπορώ
Ο μπουκλας ο ξερολας η περσονα που είναι?
η δωρήτρια?![]()
Ανοιχτό πουκάμισο ρε να φαίνεται η τρίχα και η αλυσίδα!Αντρίλα...τέρμα οι πουστοκαταστάσεις!![]()
Τον είδα σε μια συνέντευξη τύπου και νόμιζα θα αναποδογυρίσει το τραπέζι και θα αρχίσει να τραγουδάει εγω δεν θέλω μεροκάματο θέλω χιλιάρα μηχανή και θάνατο![]()
Έστειλα μήνυμα στην Miss Bull_ στο facebook.
Μήπως έκανα μαλακία?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το ξέρω ότι εσύ είσαι πουστράκι και προτιμάς αυτή την εμφάνιση...
Τι κανεις ρε μαλεα???ολα καλα???Ανοιχτό πουκάμισο ρε να φαίνεται η τρίχα και η αλυσίδα!Αντρίλα...τέρμα οι πουστοκαταστάσεις!![]()
Εχεις χασει επεισοδεια παικτη...Τί γίνεται ρε
Ποιοί είναι όλοι αυτοί;
Πεθάναμε και μαζευτήκανε για την κηδεία;
Δεν ειμαστε ολοι σαν του λογου σου μωρη φακλανα πουστρα...Το γύρισε τελικά?
καιρός ήταν!!!![]()
ακομα δεν αδυνατισε το βρωμοπαοκιΔεν ειμαστε ολοι σαν του λογου σου μωρη φακλανα πουστρα...![]()
Πως να αδυνατισει το βοδι???ακομα δεν αδυνατισε το βρωμοπαοκι
φιξντΌλοι οι γαμιαδες μου εδω μαζεύτηκαν
Είδαν το πουτανακι τους και έσκασαν μύτη!![]()