Επισκέπτης
εμείς αν δεν είχαμε τσάμπα προπονητή και τσάμπα παίχτες απο ακαδημίες θα ήμασταν από τον ιουλιο στη φουτμπωλ λιγκ.Ειδικα εμεις ο Αρης ο πανιωνιος και ο οφη ειμαστε για κλωτσιες
και ειδικά εμείς και ο ρουλης είμαστε για λιθοβολισμό
εμείς αν δεν είχαμε τσάμπα προπονητή και τσάμπα παίχτες απο ακαδημίες θα ήμασταν από τον ιουλιο στη φουτμπωλ λιγκ.Ειδικα εμεις ο Αρης ο πανιωνιος και ο οφη ειμαστε για κλωτσιες
και ειδικά εμείς και ο ρουλης είμαστε για λιθοβολισμό
Ανοιχτό πουκάμισο ρε να φαίνεται η τρίχα και η αλυσίδα!Αντρίλα...τέρμα οι πουστοκαταστάσεις!Ο θωμας να αλλάξει στυλ, με αυτό το μαλλί και το ντύσιμο σαν τον μιχαλοπουλο στα τσακάλια είναι!
ο καραφλας εδω ειναι,θα εμφανιστει καποια στιγμη..Ναι εννοείται, με διαρκειας ειμαι και σε οσα εκτος έδρας μπορώ
Ο μπουκλας ο ξερολας η περσονα που είναι?
η δωρήτρια?
Ανοιχτό πουκάμισο ρε να φαίνεται η τρίχα και η αλυσίδα!Αντρίλα...τέρμα οι πουστοκαταστάσεις!
Τον είδα σε μια συνέντευξη τύπου και νόμιζα θα αναποδογυρίσει το τραπέζι και θα αρχίσει να τραγουδάει εγω δεν θέλω μεροκάματο θέλω χιλιάρα μηχανή και θάνατο
Έστειλα μήνυμα στην Miss Bull_ στο facebook.
Μήπως έκανα μαλακία?
Το ξέρω ότι εσύ είσαι πουστράκι και προτιμάς αυτή την εμφάνιση...
Τι κανεις ρε μαλεα???ολα καλα???Ανοιχτό πουκάμισο ρε να φαίνεται η τρίχα και η αλυσίδα!Αντρίλα...τέρμα οι πουστοκαταστάσεις!
Εχεις χασει επεισοδεια παικτη...Τί γίνεται ρε
Ποιοί είναι όλοι αυτοί;
Πεθάναμε και μαζευτήκανε για την κηδεία;
Δεν ειμαστε ολοι σαν του λογου σου μωρη φακλανα πουστρα...Το γύρισε τελικά?
καιρός ήταν!!!
ακομα δεν αδυνατισε το βρωμοπαοκιΔεν ειμαστε ολοι σαν του λογου σου μωρη φακλανα πουστρα...
Πως να αδυνατισει το βοδι???ακομα δεν αδυνατισε το βρωμοπαοκι
φιξντΌλοι οι γαμιαδες μου εδω μαζεύτηκαν
Είδαν το πουτανακι τους και έσκασαν μύτη!