Terrace
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Eίσαι καλά ρε βλάχο?
Εχω να χάσω καιρό στο στοίχημα, πες κανα προγνωστικό για Γερμανία...γράφε gatto!!!
καταφερες να δεις το πουλακι σου τελικα?καθρεφτακι η διαιτα?Όλα τα πουστρακια εδω μαζεύτηκαν
Είδαν τον γαμιά τους και έσκασαν μύτη!
καταφερες να δεις το πουλακι σου τελικα?καθρεφτακι η διαιτα?
Καλα ειμαι αδερφε...Eίσαι καλά ρε βλάχο?
Εχω να χάσω καιρό στο στοίχημα, πες κανα προγνωστικό για Γερμανία...γράφε gatto!!!
Ελλαδα ειμαι συκοφαντιες ειναι ολα αυτα,ο δωρητης γαμαει σε ολα τα μηκη και πλατη του κοσμουΘα σου την ελεγα τωρα οτι ξενιτευτηκες για να γαμησεις αλλα δεν με παιρνει...εκανα το ιδιο!
Τι κανεις ρε πράκτορα?
Καλα ειμαι αδερφε...
Τι λεει ο εγγαμος βιος στο νησι???
Υ.Γ. Σιγα μη σου δωσω προγνωστικα...στειλε εμβασμα να σου το αυξησω μεσα σε ενα μηνα 100%...
Ελλαδα ειμαι συκοφαντιες ειναι ολα αυτα,ο δωρητης γαμαει σε ολα τα μηκη και πλατη του κοσμου
Ο,τι θελω κανω χοντρε
Κάναμε και 2ο παιδι, γιος και αυτος
Τάλε, ξεσκούριασες ή......μαζεύτηκε βλέπω όλο το πουσταριό πάλι.......με τον αρχιπουσταρα ...δηλαδή εγώ.....
μαζεύτηκε βλέπω όλο το πουσταριό πάλι.......με τον αρχιπουσταρα ...δηλαδή εγώ.....
Ολοι εδω πάλι ρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!ΡΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΧΑΝΟΥΜΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
Γεια σου ρε αρχοντα ναυαρχε...Ολοι εδω πάλι ρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!ΡΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΧΑΝΟΥΜΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
Καλώς τα αρχίδια μας που έκοβε και ξύλα λέει....
Ουστ ρε
Ενω αν δεν μας τη δωσεις θα το αφησουμε ορθιο νομιζεις...αααχχαχαχαχαΔωστε και χώστε!!σας δίνω αδεια να κανετε το thread ΠΟΥΤΑΝΑ!!!!
την πουτάνα πουτάνα....δεν γίνεται.....κουφάλα ναύαρχε.....Δωστε και χώστε!!σας δίνω αδεια να κανετε το thread ΠΟΥΤΑΝΑ!!!!
Ενω αν δεν μας τη δωσεις θα το αφησουμε ορθιο νομιζεις...αααχχαχαχαχα
Χου ρε Βασιλακη Καϊλα...
την πουτάνα πουτάνα....δεν γίνεται.....κουφάλα ναύαρχε.....