Terrace
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ου μωρή τρελήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
Τι κάνεις μωρη λούγκρα?
Υ.Γ γαμώ την αρουλη σου μεσα!
ου μωρή τρελήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
Το avatar σου φίλε ειναι χαρακτηριστικό ενός ΘΡΥΛΟΥ εδω μέσα....Πες μου ότι είσαι αυτός να τρελλαθώ ρεεεεεεεεεε!!!!Όλες οι πουσταρες εδώ μαζεύτηκαν!
Που είναι ο Βρασιδας????????????????
Το avatar σου φίλε ειναι χαρακτηριστικό ενός ΘΡΥΛΟΥ εδω μέσα....Πες μου ότι είσαι αυτός να τρελλαθώ ρεεεεεεεεεε!!!!
ταρατσοαγγλόπουστα βγαίνω όξω για δουλειά
θα σε γαμήσω αργότερα
Τι το κάνατε ρε γιωτάδες εδώ μέσα?Ομάδες που θα κινδυνεύσουν με υποβιβασμό?
Φέτος ψιψίνι θα πέσει πούτσα...
Απο το Νοέμβρη θα το σηκώσουμε
Ωχ τώρα το γαμήσαμε τελείως!Μόνο ο καράβλαχος λείπει!Που είσαι εσύ μωρή "αδελφή" ψυχή?Σε γυρευει ο Ντουσαν
Ωχ τώρα το γαμήσαμε τελείως!Μόνο ο καράβλαχος λείπει!Που είσαι εσύ μωρή "αδελφή" ψυχή?
ΜΕΓΑΛΕ ΑΡΧΗΓΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ!!!!Που εισαι ρε Ναυαρχε?
Τυραννιεσαι με το τραβιαν ακομα?
εισαι για μια συμμαχια?
Να ισοπεδωσω τον Σιλα παλι!
ΜΕΓΑΛΕ ΑΡΧΗΓΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ!!!!
Στο Τραβιαν φίλε,παίξαμε άλλους δυο σερβερς με τον Παντρεμενο και τα γαμήσαμε όλα...
Κατά τα άλλα ΣΚΑΤΑ κυριολεκτικά....
Τι κανεις με τους πουσταράδες επάνω ρε?Πήγαινε σε καμια Τσεχία/Ουκρανία να έρθω κι εγω.....
Δεν πιστεύω να πειράζεις ακόμα τα παιδιά από το μεγάλο λιμάνι?Στα Λοντρα μόνιμα, έγινα νταβατζης και κυκλοφορώ με γούνα!
Δεν πιστεύω να πειράζεις ακόμα τα παιδιά από το μεγάλο λιμάνι?
Έτσι πως τα κάναμε καλά να πάθουμε, τα ήθελε ο κώλος μας εδω που τα λεμεΔεν ασχολούμαστε...έχουμε τα δικά μας!
Θα πρέπει να είστε κάποιο σημαίνον πρόσωπο του θρεντ μας και αφου σας χαίρετησε ο Ναύαρχος στέλνοντας τα σέβη του,
ε λοιπόν έχετε και τα δικά μου.
Μικρή σημασία άλλωστε έχουν αλλά δεν πειράζει.
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω φίλτατε.ΧΑΙΡΕΤΩ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΕΚΑΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ , ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ!!!!