Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
20011.jpg

ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΟΥΛΕΣ . ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ...
ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΦΤΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ.
ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ...
ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ...
Μπορείς να το διορθώσεις ακόμα.Και ελπίζω να το διορθώσεις γιατί δε θα ήθελα να κάνω αναφορά

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
20011.jpg

ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΦΤΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ.
ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ...
όταν φοράς τα καλά σου, είμαι σίγουρος πως φοράς στολή του Αμερικανικού Στόλου!!!
Αλλά επειδή το μυαλό σου προφανώς και δεν είναι αρκετό για να καταλάβεις τι εννοώ, ρώτα κάποιον να σου το εξηγήσει.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.934
Πόντοι
34.267
20011.jpg

ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ...
Αυτά που εσείς έχετε καθιερώσει ως κατάπτυστα πρωτοσέλιδα στις δικές σας φυλλάδες, ενοχλείστε να τα βλέπετε σε μικρογραφία, πάνω δεξιά στις δικές μας. Απλά θερίζετε τους καρπούς σας, 10ετιών!

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Θειομηδη απο του χρονου ετοιμασου να παρεις διαρκειας 40 ευρω τοπικο πρωταθλημα . :cheesy:
Θα παιζουμε με  Αθηναικο ,κατι ειναι και αυτο   :cheesy:
Άντε ρε Πιστολέρο ποιός στην χάρη σου ! θα μας έρθεις καί στα νταμάρια του Βύρωνα να πάμε για καφέ !

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.934
Πόντοι
34.267
Κοίτα ποια λέξη έκανα μπλοντ και σου ζητάω να σβήσεις και  θα καταλάβεις. Δεν είναι δα και πυρινική φυσική
Όχι ξανθιά βρε Γρηγοράκη... :2funny:
Mπολντ! Νά'σαι καλά μ'έκανες να γελάσω.... :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Όχι ξανθιά βρε Γρηγοράκη... :2funny:
Mπολντ! Νά'σαι καλά μ'έκανες να γελάσω.... :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Από τη βιασύνη μου   :sunglasses:...Πάντως ο τύπος δε βλέπω να το διορθώνει και η αναφορά θα έρθει με φόρα από τη Κίνα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Λίγα λεπτά της ώρας έμειναν σου λέω

agnostos_athens

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Κοίτα ποια λέξη έκανα μπλοντ και σου ζητάω να σβήσεις και  θα καταλάβεις. Δεν είναι δα και πυρινική φυσική

οταν μου βριζετε τους νεκρους και τη μανα ειναι καλα ?? Και μη μου πεις οτι εσυ προσωπικα δεν κανεις κατι τετοιο ..
Κι εμενα με εχουν πει ετσι και δεν απειλησα κανενα. Αν τωρα σε πειραζει προσωπικα τοτε δεν εννοω εσενα προσωπικα.Αν τωρα δεν σου φτανουν αυτα που σου εγραψα , κανε οτι γουσταρεις...Τιποτα αλλο κι αρκετα ασχοληθηκα...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.429
Πόντοι
266
εσεις υπαρχει περιπτωση να βαρεσετε διαλυση;
για να ξερω αν ειναι να παω η οχι με τον οφη

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
οταν μου βριζετε τους νεκρους και τη μανα ειναι καλα ?? Και μη μου πεις οτι εσυ προσωπικα δεν κανεις κατι τετοιο ..
Κι εμενα με εχουν πει ετσι και δεν απειλησα κανενα. Αν τωρα σε πειραζει προσωπικα τοτε δεν εννοω εσενα προσωπικα.Αν τωρα δεν σου φτανουν αυτα που σου εγραψα , κανε οτι γουσταρεις...Τιποτα αλλο κι αρκετα ασχοληθηκα...
Εννοείς στο θρέντ του ΟΣΦΠ έχει έρθει κάποιος ΑΕΚτζής και σε είπε "μπάσταρδο" και άρχισε να σου βρίζει μάνες και νεκρούς;;;;;

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Zήτα συγγνώμη για το μπάσταρδοι και τέλος.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

agnostos_athens

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Zήτα συγγνώμη για το μπάσταρδοι και τέλος.

βλεπω οτι εισαι κολλημενος με καποια πραγματα.Εγω δηλαδη δεν πρεπει να ειμαι ? Εξηγησε μου γιατι εγω δεν ζητησα ποτε απο καποιον που εδω μεσα εβρισε χυδαια να ζητησει συγνωμη .Και μη μου πεις παλι αν εδω μεσα η στο thread του οσφπ με εχουν βρισει.
Στη τελικη να σου πω κατι ..Οι γονεις του πατερα μου καταγονται απο Μικρα Ασια.Ειμαι πολυ ευαισθητοποιημενος με καποια πραγματα και εχω ξεφυγει πολλες φορες γι'αυτα.Αρα αν εχεις λιγο μυαλο θα καταλαβεις οτι η λεξη που ειπα δεν εχει καμμια σχεση με τη καταγωγη της ΑΕΚ. Τελος

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
βλεπω οτι εισαι κολλημενος με καποια πραγματα.Εγω δηλαδη δεν πρεπει να ειμαι ? Εξηγησε μου γιατι εγω δεν ζητησα ποτε απο καποιον που εδω μεσα εβρισε χυδαια να ζητησει συγνωμη .Και μη μου πεις παλι αν εδω μεσα η στο thread του οσφπ με εχουν βρισει.
Στη τελικη να σου πω κατι ..Οι γονεις του πατερα μου καταγονται απο Μικρα Ασια.Ειμαι πολυ ευαισθητοποιημενος με καποια πραγματα και εχω ξεφυγει πολλες φορες γι'αυτα.Αρα αν εχεις λιγο μυαλο θα καταλαβεις οτι η λεξη που ειπα δεν εχει καμμια σχεση με τη καταγωγη της ΑΕΚ. Τελος
Δεν τα δέχομαι αυτά που γράφεις.Δεν φοράς παντελόνια, οταν έχεις κάνει την μαλακία να ξέρεις να ζητάς και αντρίκια συγγνώμη.Παίξε μόνος σου τώρα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Γιατί σου είπαμε εμείς ότι έχει να κάνει με τη καταγωγή της ΑΕΚ. Έτσι όπως χρησιμοποίησες τη λέξη στο πόστ σου φαίνεται ότι τη λες για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα ο καθένας όταν τον βρίζουν κάποιοι πίσω από μια οθόνη έχει δικαίωμα να κάνει ότι καταλαβαίνει. Από το να το προσπεράσει μέχρι και να το αναφέρει (αν θεωρήσει ότι κάποιος πέρασε τα εσκαμένα). Αυτό το δικαίωμα το έχεις και εσύ αλλά το έχω και εγώ
Α! Και από πότε το να πεις τον άλλον "μπάσταρδο" και να σου ζητήσει όμορφα και ωραία να το αναιρέσεις αποτελεί κόλλημα;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom