Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)

agnostos_athens

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Γιατί σου είπαμε εμείς ότι έχει να κάνει με τη καταγωγή της ΑΕΚ. Έτσι όπως χρησιμοποίησες τη λέξη στο πόστ σου φαίνεται ότι τη λες για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα ο καθένας όταν τον βρίζουν κάποιοι πίσω από μια οθόνη έχει δικαίωμα να κάνει ότι καταλαβαίνει. Από το να το προσπεράσει μέχρι και να το αναφέρει (αν θεωρήσει ότι κάποιος πέρασε τα εσκαμένα). Αυτό το δικαίωμα το έχεις και εσύ αλλά το έχω και εγώ
Α! Και από πότε το να πεις τον άλλον "μπάσταρδο" και να σου ζητήσει όμορφα και ωραία να το αναιρέσεις αποτελεί κόλλημα;;;

ομορφα κι ωραια ειναι να απειλεις τον αλλον ????
Τελος παντων αρκετα ασχοληθηκα. Το παιρνω πισω  και καπου εδω βαζω ενα τελος . Δεν μπορω να ασχοληθω αλλο. Δεν εχω απειλησει στη ζωη μου ποτε εχοντας την ανωνυμια του ιντερνετ οπως πολλοι εδω μεσα και δεν μπορω να συνεχισω μια αντιπαραθεση που δεν βγαζει πουθενα.

Ασχετο αλλα αν ψαξεις λιγο στο youtube θα βρεις βιντεακια τηε ΑΕΚ που βριζετε μανες και νεκρους.ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ !!!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τελος παντων αρκετα ασχοληθηκα. Το παιρνω πισω  και καπου εδω βαζω ενα τελος . Δεν μπορω να ασχοληθω αλλο. Δεν εχω απειλησει στη ζωη μου ποτε εχοντας την ανωνυμια του ιντερνετ οπως πολλοι εδω μεσα και δεν μπορω να συνεχισω μια αντιπαραθεση που δεν βγαζει πουθενα.

Ασχετο αλλα αν ψαξεις λιγο στο youtube θα βρεις βιντεακια τηε ΑΕΚ που βριζετε μανες και νεκρους.ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ !!!
Κανε μας τη χαρη και μη ξαναγράψεις εδω μέσα...εδω μπαινουν γνωστοί Ολυμπιακοί και κρατάνε επίπεδο..Δε θα το κανουμε μπουρδελο το thread για παρτυ σου....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
βλεπω οτι εισαι κολλημενος με καποια πραγματα.Εγω δηλαδη δεν πρεπει να ειμαι ? Εξηγησε μου γιατι εγω δεν ζητησα ποτε απο καποιον που εδω μεσα εβρισε χυδαια να ζητησει συγνωμη .Και μη μου πεις παλι αν εδω μεσα η στο thread του οσφπ με εχουν βρισει.
Στη τελικη να σου πω κατι ..Οι γονεις του πατερα μου καταγονται απο Μικρα Ασια.Ειμαι πολυ ευαισθητοποιημενος με καποια πραγματα και εχω ξεφυγει πολλες φορες γι'αυτα.Αρα αν εχεις λιγο μυαλο θα καταλαβεις οτι η λεξη που ειπα δεν εχει καμμια σχεση με τη καταγωγη της ΑΕΚ. Τελος
δεν  φαινεσαι μαλακας...φαινεσαι σωστος...πολλοι αεκτζηδες (οπως και δικοι μας και βαζελοι ) αξιζουν τον χαρακτηρισμο...οπως και αυτοι που που εκαναν το χτυπημα στην εφημεριδα,,,
αλλα οι συγκεκριμενοι τρεις που μιλας στο υπογραφω και με τα δυο χερια οτι δεν τον αξιζουν με τιποτα...
ειχες μια ατυχη στιγμη με εναν ατυχο χαρακτηρισμο και επειδη σου ξαναλεω δεν μου μοιαζεις για ταλιμπαν με μια παλη συγνωμη ολα καλα...ευκολο ειναι αν δεν εισαι κολλημενος...ολοι κανουμε λαθη ...δεν τρεχει κατι...
το μπασταρδοι στο συγκεκριμενο θρεντ στους συγκεκριμενους ανθρωπους ηταν αστοχο...
στο λεω εγω που πιστευω να ξερεις οτι δεν ειμαι κανενας φλωρος...
αυτα

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
δεν  φαινεσαι μαλακας...φαινεσαι σωστος...πολλοι αεκτζηδες (οπως και δικοι μας και βαζελοι ) αξιζουν τον χαρακτηρισμο...οπως και αυτοι που που εκαναν το χτυπημα στην εφημεριδα,,,
αλλα οι συγκεκριμενοι τρεις που μιλας στο υπογραφω και με τα δυο χερια οτι δεν τον αξιζουν με τιποτα...
ειχες μια ατυχη στιγμη με εναν ατυχο χαρακτηρισμο και επειδη σου ξαναλεω δεν μου μοιαζεις για ταλιμπαν με μια παλη συγνωμη ολα καλα...ευκολο ειναι αν δεν εισαι κολλημενος...ολοι κανουμε λαθη ...δεν τρεχει κατι...
το μπασταρδοι στο συγκεκριμενο θρεντ στους συγκεκριμενους ανθρωπους ηταν αστοχο...
αυτα
Ήρθε,δε στα έλεγα???την καλησπέρα μου φίλε,να ξέρεις στεναχωρηθηκα ειλικρινά για χτες ρε γαμωτο σας....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

το οτι υπαρχουν αλητες που βριζουν μανες και νεκρους δεν σημαινει οτι εκφραζουν ολους τους αεκτζηδες.το οτι οι εφημεριδες που
και καλα υποστηριζουν την ΑΕΚ ειναι για το πουτσο το γνωριζουμε,για αυτο και τις αγοραζουν ελαχιστοι.συκρινε το ποσοι αγοραζουν
πρωταθλητη γαυρο που ειναι τα ιδια σκατα για να καταλαβεις την διαφορα επιπεδου.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
20011.jpg

ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΟΥΛΕΣ . ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ...
ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΦΤΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ.
ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ...
ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ...

:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
έσπασες το μαλακόμετρο.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ήρθε,δε στα έλεγα???την καλησπέρα μου φίλε,να ξέρεις στεναχωρηθηκα ειλικρινά για χτες ρε γαμωτο σας....
τα σεβη μου....
ο τυπος αδικησε τον εαυτο του επειδη φτιαχτηκε με ενα γαμημενο πρωτοσελιδο...δυστυχως αυτο το παθαινουμε ολοι καποιες φορες...

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
τα σεβη μου....
ο τυπος αδικησε τον εαυτο του επειδη φτιαχτηκε με ενα γαμημενο πρωτοσελιδο...δυστυχως αυτο το παθαινουμε ολοι καποιες φορες...

για μία και μόνο φορά:
πολύ πολύ κρίμα για χθες.

αλλά η ζωή συνεχίζεται....

παλιόγαυροι-ουστ.

agnostos_athens

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
αυτα

ζηταω συγνωμη για το μπασταρδοι. Ηταν βαρυ.Το ξανασκεφτηκα κι εχετε δικιο. Γραψτε λαθος

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Το σημερινο πρωτοσελιδο της εφημεριδας Γαυρος, λεει οτι ο ΟΣΦΠ εφαγε 2 στο 81' και στο 86' απο την... ΑΕΚ της Ουκρανιας.
Αυτο δηλαδη ειναι καλοπροαιρετο σχολιο δημοσιογράφου?  :jerking:
Αν ειναι , τοτε χαιρομαι για το αποτελεσμα.

Υ.Γ. Και αν δεν ειναι, πάλι χαιρομαι  :grin:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κάποιοι εδώ μέσα,με κάνετε περήφανο με την στάση που κρατατε.Πραγματικά.
Την καλησπέρα μου.Ετοιμάζω μάζωξη πριν το Πάσχα.

Περισσότερα προσεχώς.
Απλά έχω μπλέξει με πολλά πράγματα που δεν μου αφήνουν χρόνο να κανονίσω κάτι.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το σημερινο πρωτοσελιδο της εφημεριδας Γαυρος, λεει οτι ο ΟΣΦΠ εφαγε 2 στο 81' και στο 86' απο την... ΑΕΚ της Ουκρανιας.

Γεια σου ρε Γιωργάρα.
Τι ωραία να βρισκόμαστε μετά από καιρό εδώ μέσα....

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

Που'σαι ρε Γιωργηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!Χαθηκες ρεμαλι!!!!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Κάποιοι εδώ μέσα,με κάνετε περήφανο με την στάση που κρατατε.Πραγματικά.
Την καλησπέρα μου.Ετοιμάζω μάζωξη πριν το Πάσχα.

Περισσότερα προσεχώς.
Απλά έχω μπλέξει με πολλά πράγματα που δεν μου αφήνουν χρόνο να κανονίσω κάτι.
Κανόνισε γρήγορα γιατί θα τα ακούσεις κι εσυ!!!μας εχεις αφησει νηστικούς δυο μήνες και μας εχει φλομώσει στα ΜΠΑΖΑ ο άλλος!!!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275

Με σοβαρή εφημερίδα ασχολήθηκες.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κανόνισε γρήγορα γιατί θα τα ακούσεις κι εσυ!!!μας εχεις αφησει νηστικούς δυο μήνες και μας εχει φλομώσει στα ΜΠΑΖΑ ο άλλος!!!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Δεν ηρέμησε ακόμα,ο σκατοπορνόγερος;;;;

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Την καλησπέρα μου στους παλιόφιλους.Ελπιζω να ειστε καλά στην υγεία σας, και τα οικονομικα σας καλυτερα απο της ομαδας μας.

ntonis..3g_S

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0

οι φυλλάδες των γαύρων μαλακίζονται

Κάθε οπαδός άλλης ομάδας και ιδαίτερα κάθε αεκτζής και κάθε φίλαθλος του ποδοσφαίρου χάρηκε με την ήττα τοΥς 1.γιατί αν επί μια βδομάδα κάθε γαυροφυλλάδα στην μπαίνει έτσι για το ότι είσαι "μικρομεσαία ομάδα" και μετά πάει και τρώει μια τεράστια πούτσα από την "αεκ της ουκρανίας" ένα ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΡΕ ΑΜΠΑΛΟΙ το λες. 2. όποιος είναι φίλαθλος  ποτέ δεν θα στηρίξει ομάδα σαν τον γαύρο που έχει φέρει το ποδόσφαιρο στην κατάσταση του σήμερα. γαύρος=διαφθορά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom