Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (7 μέλη και 33 επισκέπτες)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
867946.jpg
 [/URL]
sad-012.gif
Εγω κατεθεσα, 100 ευρω !!!

Ειναι ασχημο, να βλεπεις την απαθεια των μετοχων !!!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Σόρρυ κιόλας αλλά λόγο απόστασης δε μπορώ να παρακολουθω ΟΛΕΣ τις εξελίξεις. Οπότε ερώτηση (και συγγνώμη που δε ξέρω) αλλά μπορούμε να καταθέσουμε χρήματα; Που; Λίνκ παίζει;

Επισκέπτης
είναι κατάντια να δίνετε λεφτά στους για να σωθεί μια ομάδα.δεν μάθατε ακόμα με τους σαπορτερς;και εκει μπήκανε λεφτά αλλα αποτέλεσμα μηδέν.το βαρέλι δεν εχει πάτο και αν ακόμα μαζευτούν τα χρήματα μόλις αρχίσει η χρονιά πρέπει να πληρωθούν οι παίχτες για φέτος και να βρεθούν χρήματα για την επόμενη χρονιά.και μιλάω μονο για παίχτες δεν βάζω ούτε χρέη ούτε εφορίες ούτε τίποτα.πάλι λοιπόν το Δεκέμβριο θα υπάρχει πρόβλημα...η κατάσταση δεν σώνεται πλέον.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Σόρρυ κιόλας αλλά λόγο απόστασης δε μπορώ να παρακολουθω ΟΛΕΣ τις εξελίξεις. Οπότε ερώτηση (και συγγνώμη που δε ξέρω) αλλά μπορούμε να καταθέσουμε χρήματα; Που; Λίνκ παίζει;
σόρρυ κι εγώ που επεμβαίνω
αλλά άκουσε την άποψή μου

για μένα όσα λεφτά και να βάλετε ο καθένας θα πάνε στη μαύρη τρύπα
αν έχεις λεφτά να διαθέσεις, δώστα τουλάχιστον σε καμιά οικογένεια που τα χρειάζεται.
έτσι το μόνο που θα κάνεις είναι να πας το αναπόφευκτο 2-3 μήνες αργότερα και τελικά να ρίξεις τα λεφτά σου στην τρύπα του καμπινέ.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ρε μάγκες συμφωνώ και εγώ με oliverkan και lastmoikan. Mακάρι να σωζόταν η ΑΕΚ και η κάθε ομάδα με έρανο. Αγαπάτε την ομάδα σας και σας στεναχωρεί όλη αυτή η κατάσταση αλλά δεν μπορεί μια ΠΑΕ (που θέλει να είναι ανταγωνιστική) να βασίζεται μόνο στο ενδιαφέρον και στον ρομαντισμό των οπαδών της.

Αυτό που χρειάζεται η ΑΕΚ είναι μια γερή επένδυση χρημάτων. Είτε αυτή έρθει από τον Μελισσανίδη είτε από τον οποιονδήποτε.

Και μην ξεχνιόμαστε οι ΠΑΕ, ανώνυμες εταιρίες είναι με παίκτες που πληρώνονται εκατομμύρια. Δεν μπορείτε να πληρώνετε εσείς τα σπασμένα της (κάθε) κακοδιοίκησης.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οι φυλλάδες των γαύρων μαλακίζονται

Κάθε οπαδός άλλης ομάδας και ιδαίτερα κάθε αεκτζής και κάθε φίλαθλος του ποδοσφαίρου χάρηκε με την ήττα τοΥς 1.γιατί αν επί μια βδομάδα κάθε γαυροφυλλάδα στην μπαίνει έτσι για το ότι είσαι "μικρομεσαία ομάδα" και μετά πάει και τρώει μια τεράστια πούτσα από την "αεκ της ουκρανίας" ένα ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΡΕ ΑΜΠΑΛΟΙ το λες. 2. όποιος είναι φίλαθλος  ποτέ δεν θα στηρίξει ομάδα σαν τον γαύρο που έχει φέρει το ποδόσφαιρο στην κατάσταση του σήμερα. γαύρος=διαφθορά
σόρρυ...πάρτο απόλυτα προσωπικά
αλλά λες μπούρδες

να το κοιτάξεις

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εγω κατεθεσα, 100 ευρω !!!

Ειναι ασχημο, να βλεπεις την απαθεια των μετοχων !!!
καλυτερα να τα έπαιζες καζίνο
στο κάτω κάτω αν κέρδιζες και τίποτα εκεί, πάλι είχες τη δυνατότητα να βάλεις 100 γιούργια ή και παραπάνω για την οπαδική σου αγάπη

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ρε μάγκες συμφωνώ και εγώ με oliverkan και lastmoikan. Mακάρι να σωζόταν η ΑΕΚ και η κάθε ομάδα με έρανο. Αγαπάτε την ομάδα σας και σας στεναχωρεί όλη αυτή η κατάσταση αλλά δεν μπορεί μια ΠΑΕ (που θέλει να είναι ανταγωνιστική) να βασίζεται μόνο στο ενδιαφέρον και στον ρομαντισμό των οπαδών της.

Αυτό που χρειάζεται η ΑΕΚ είναι μια γερή επένδυση χρημάτων. Είτε αυτή έρθει από τον Μελισσανίδη είτε από τον οποιονδήποτε.

Και μην ξεχνιόμαστε οι ΠΑΕ, ανώνυμες εταιρίες είναι με παίκτες που πληρώνονται εκατομμύρια. Δεν μπορείτε να πληρώνετε εσείς τα σπασμένα της (κάθε) κακοδιοίκησης.
πόσες φορές έχουνε βάλει στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ χρήματα οι οπαδοί;
ποσα λεφτά χρωστάει η καθεμιά τους;

ε, πόσες φορές πρέπει να το δεις το έργο για να μάθεις πια;

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
αστους ρε αφου φταιει ο Ολυμπιακος

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
πόσες φορές έχουνε βάλει στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ χρήματα οι οπαδοί;
ποσα λεφτά χρωστάει η καθεμιά τους;

ε, πόσες φορές πρέπει να το δεις το έργο για να μάθεις πια;

Kαι ο Πανιώνιος παλιά έκανε έρανο αρκετά συχνά από οπαδούς, επιχειρηματίες, δημότες. Μέχρι που έγινε Νέος Πανιώνιος. Δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει από τότε.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
αστους ρε αφου φταιει ο Ολυμπιακος

Ωραίο είναι καρτάκη να είναι και λίγο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Εντάξει κοίτα την απόσταση του 3ου από τους 2 πρώτους. Ε δεν είναι και ωραίο αυτό για κανέναν. Με τι κίνητρο θα πας στο γήπεδο να δεις αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος;

Αν και πλέον λόγω CL, αυτό είναι πολύ δύσκολο να συμβεί πλέον (ανταγωνιστικότητα).

Επισκέπτης
Kαι ο Πανιώνιος παλιά έκανε έρανο αρκετά συχνά από οπαδούς, επιχειρηματίες, δημότες. Μέχρι που έγινε Νέος Πανιώνιος. Δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει από τότε.
έρανο για να σωθει ποτε,στο κομμάτι που μπήκε στο αρθρο το έκανε όπως το έκαναν πολλές ομάδες..καλώς η κακός ..για μενα κακός αλλα αυτο ειναι άλλο θέμα.αυτό που γίνετε με την αεκ δεν έχει προηγούμενο μέσα σε 9 μήνες έχουν ζητήσει την συνεισφορά του κόσμου για να σωθεί η ομάδα.ως πότε θα γίνετε αυτό;άρα άκυρο αυτό για τον πανιώνιο τύπε ;)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Ωραίο είναι καρτάκη να είναι και λίγο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Εντάξει κοίτα την απόσταση του 3ου από τους 2 πρώτους. Ε δεν είναι και ωραίο αυτό για κανέναν. Με τι κίνητρο θα πας στο γήπεδο να δεις αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος;

Αν και πλέον λόγω CL, αυτό είναι πολύ δύσκολο να συμβεί πλέον (ανταγωνιστικότητα).
αυτο ειπα και εγω.Οσο για ολα θα τους φταιει ο ολυμπιακος τοσο δεν θα βλεπουμε μπαλα.Στο τελος τελος πρωταθλημα χωρις αεκ κανει κακο στον ολυμπιακο και σοβαρολογω

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
έρανο για να σωθει ποτε,στο κομμάτι που μπήκε στο αρθρο το έκανε όπως το έκαναν πολλές ομάδες..καλώς η κακός ..για μενα κακός αλλα αυτο ειναι άλλο θέμα.αυτό που γίνετε με την αεκ δεν έχει προηγούμενο μέσα σε 9 μήνες έχουν ζητήσει την συνεισφορά του κόσμου για να σωθεί η ομάδα.ως πότε θα γίνετε αυτό;άρα άκυρο αυτό για τον πανιώνιο τύπε ;)

Δεν το έγραψα προσβλητικά εννοείται. Τα οικονομικά είναι από τα κυριότερα προβλήματα όλων των ομάδων. Θυμάμαι παλιά που ο Δήμος Ν.Σμύρνης έκανε έρανο στο τέλος κάποιων σεζόν από τους δημότες, φιλάθλους, επιχειρηματίες κλπ. Ο Πανιώνιος παλιά έβγαζε καλά ταλέντα και είχε καλή παρουσία στο πρωτάθλημα. Αλλά με τα οικονομικά είχε ένα θέμα. Για αυτό άλλωστε μπήκε στις ειδικές διατάξεις τότε, άλλαξε την επωνυμία κλπ.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Τελικος κυπελλου χειροσφαιρισης ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στηνΕρτ3  17 και 15 απευθειας απο Πατρα  :rockon:
Παμε ρε ΑΕΚΑΡΑ :rockon:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Τελικά πλήρωναν τίποτα οι «σωτήρες»;

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Real Νews» για τις επιταγές που σκάνε με ρυθμό πολυβόλου

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην ΑΕΚ και οι αποκαλύψεις που σκάνε με ρυθμό πολυβόλου, δημιουργούν πάμπολλα ερωτηματικά σχετικά με τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ και τις πληρωμές που (δεν) γινόντουσαν την τελευταία διετία, από την προηγούμενη διοίκηση. Δημοσίευμα της εφημερίδας «Real News», φέρνει στην επιφάνεια αρκετές ακόμα οικονομικές εκκρεμότητες, προς ομάδες, παίκτες, προπονητές, μάνατζερ και άλλες εταιρίες, σε σημείο μάλιστα που αρχίζουν να σφραγίζονται επιταγές, όπως συνέβη με την περίπτωση του Σεμπάστιαν Σάχα. Είναι χαρακτηριστικό πως η ΑΕΚ χρωστάει ακόμα χρήματα για την μεταγραφή του Αργυρίου, που έγινε 2 χρόνια πριν, αλλά και λεφτά στον Μαιστόροβιτς και τον Χέρσι.

Απίθανες αποκαλύψεις που εύλογα προκαλούν πολλές απορίες για τον τρόπο διαχείρισης των χρημάτων που έμπαιναν στα ταμεία της ΠΑΕ. Γιατί, όπως τονιζόταν συνεχώς και από την πρώην και από τη νυν διοίκηση, αλλά και τους ίδιους τους μετόχους, Παππάς και Νοτιάς τα τελευταία δύο χρόνια έχουν βάλει κοντά στα 30 εκατ. ευρώ στα ταμεία της Ένωσης. Παράλληλα υπήρξαν και αρκετά έσοδα όλο αυτό το διάστημα, όπως για παράδειγμα δύο συμμετοχές της ομάδας στους ομίλους του Europa League (την περασμένη σεζόν με πολλές περισσότερες επιτυχίες από ότι φέτος), δύο τηλεοπτικά συμβόλαια, αλλά και η χορηγία του ΟΠΑΠ. Είναι πλέον υποχρέωση όλων να ξεδιαλύνουν το τοπίο για να γίνει γνωστό που πήγαν όλα αυτά τα χρήματα των τελευταίων δύο ετών.

Παρουσιάζουμε αναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Real News» με όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες της ομάδας, που μέχρι στιγμής δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας.

- Ο δικηγόρος του Σεμπάστιαν Σάχα σφράγισε ήδη επιταγή του Αργεντινού, ύψους 102.000 ευρώ, που εκκρεμούσε από τον προηγούμενο Οκτώβριο. Για τον λόγο αυτό η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είχε καλέσει την ΑΕΚ σε απολογία στις 5 Μαρτίου, με την διαδικασία του επείγοντος, αφού ευνόητο είναι ότι κάθε τέτοια κίνηση "τορπιλίζει" την "κιτρινόμαυρη" προσπάθεια για (να φτάσει έως) την αδειοδότηση.

- Επιταγή ύψους 40.000 ευρώ έχει σφραγίσει και η Κέρκυρα, από την μεταγραφή του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου.

- Επιταγές, μεταξύ άλλων, έχουν στα χέρια τους ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς (80.000 ευρώ), ο Γιουσούφ Χέρσι (20.000 ευρώ), αλλά και η εταιρεία μάνατζερ (20.000 ευρώ) που εκπροσωπεί τους δύο ποδοσφαιριστές. Για την υπόθεση του Σουηδού, μάλιστα, έχει οριστεί δικάσιμος στις 30 Ιουνίου.

- Στην ΦΙΦΑ προσέφυγαν ήδη ο Μανόλο Χιμένεθ, τον διπλασιασμό του "κιτρινόμαυρου" χρέους σ' αυτόν και τους συνεργάτες του (πλην του Ντάνι Παστόρ) συνολικού ύψους 625.000 ευρώ είχε αποκαλύψει η Real Sports, αλλά και η Μπρέϊνταμπλικ για την μεταγραφή του Ελφαρ Χέλγκασον (σ.σ. η προσφυγή κατατέθηκε για δύο δόσεις των 40.000 ευρώ που εκκρεμούσαν, όμως ήδη "εξέπνευσε" και τρίτη 40άρα...)

- Δύο χρόνια πριν η "Ενωση" απέκτησε τον Ανέστη Αργυρίου από τον Πανθρακικό, ωστόσο ακόμη δεν έχει εξοφλήσει την ομάδα της Κομοτηνής. Σύμφωνα με πληροφορίες της Real Sports, εκκρεμεί δόση ύψους 100.000 ευρώ, όπως συνολικά 170.000 ευρώ (μαζί με τον ΦΠΑ) οφείλονται στον Πανιώνιο για τον Γρηγόρη Μάκο. Χρήματα, μεταξύ άλλων, περιμένουν η Πόρτσμουθ για την μεταγραφή του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ (50.000 ευρώ) και η Ουντινέζε (100.000 ευρώ) για τον Στιβ Μπέλεκ.

- Ενδεικτικό της χαοτικής κατάστασης που επικρατεί στο "κιτρινόμαυρο" οικοδόμημα είναι και οφειλή ύψους 155.000 ευρώ σε εταιρεία σεκιούριτι, τα στελέχη της οποίας έχουν ήδη στα χέρια τους διαταγή πληρωμής για το συγκεκριμένο ποσό, όμως... ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος.

- Και μέσα σ' όλα καταγράφονται ενοίκια ποδοσφαιριστών, αλλά και στελεχών της ΠΑΕ (βλέπε Αρναρ Γκρέταρσον) που μήνες τώρα παραμένουν απλήρωτα, δόσεις που έχουν... διπλώσει και... τριπλώσει και πάει λέγοντας. Πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.
www.aek365.com/a-179172/telika-plhrwnan-tipota-oi-swthres.htm]http://www.aek365.com/a-179172/telika-plhrwnan-tipota-oi-swthres.htm[/url]

*Ρε πούστη μου θα τραβήξω τις κοτσίδες μου με αυτά που συμβαίνουν στην πλάτη της ΑΕΚ  :headbang:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Θειομηδη τελειωσε η ομαδα,τα τομαρια καναν καταχρηση των χρηματων,εγω πλεον το πιστευω οτι φαγανε αναλογο χρημα με αυτα που εφαγες ο Ψωμιαδης..Και τωρα ζητανε ο κοσμος να πληρωσει ξανα για να ειναι τα τομαρια λεζαντα ..Αμ δε..αν δεν ξεκουμπιστουν ο κοσμος δεν ξαναμασαει κουτοχορτο..

ntonis..3g_S

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
σόρρυ...πάρτο απόλυτα προσωπικά
αλλά λες μπούρδες

να το κοιτάξεις

ναι ο γαύρος είναι παναγιά..τι να πιάσουμε..το πως πήρε πρωτάθλημα πέρυσι το πως πήρε πρωτάθλημα το 08 (που αν πήγαινε σε μας τίποτα από τα σημερινά δεν θα είχε συμβεί) ναι μπούρδες. Ανεχόσαστε την προπαγάνδα του γαύρου ότι παίζει μπαλάρα ενώ η ομάδα που άξιζε φέτος αγωνιστηκά στα παιχνίδια της ευρώπης ήταν ο ΠΑΟΚ. μπεε..

Επισκέπτης
Δεν το έγραψα προσβλητικά εννοείται. Τα οικονομικά είναι από τα κυριότερα προβλήματα όλων των ομάδων. Θυμάμαι παλιά που ο Δήμος Ν.Σμύρνης έκανε έρανο στο τέλος κάποιων σεζόν από τους δημότες, φιλάθλους, επιχειρηματίες κλπ. Ο Πανιώνιος παλιά έβγαζε καλά ταλέντα και είχε καλή παρουσία στο πρωτάθλημα. Αλλά με τα οικονομικά είχε ένα θέμα. Για αυτό άλλωστε μπήκε στις ειδικές διατάξεις τότε, άλλαξε την επωνυμία κλπ.
έρανο σου ξαναλέω δεν έχει κάνει.το γεγονός οτι μπήκε στην ρύθμιση αυτό σου είπα το έκαναν και άλλοι που για μένα όπως είπα κακός αλλα αυτό είναι άλλο θέμα.πάντως έρανο απο δημότες για το πανιώνιος τουλάχιστον όσο θυμάμαι εγώ που είμαι 38 δεν το θυμάμαι.τα οικονομικα σιγουρα ειναι και όπως ξαναείπα ομάδα που δεν θα βγάζει παίχτες απο τα φυτώρια και ακαδημίες δεν θα εχει καμιά τύχη...εκτός αν βρεθεί κάποιος τρελός μαρινακης Βαρδινογιάννης :grin: απο τα παλιά και σπρώχνει...αλλα και αυτά νομίζω πλέον περάσανε.εδώ βλέπεις ολόκληρη μπαρτσελονα και οι 8 παίχτες προέρχονται απο τις ακαδημίες και εμείς εδω θέλουμε να αγοράζουμε αμφιβόλου άξιας παίχτες.γιαυτό κατάντησε και η αεκ και ο παναθηναϊκός και ο παοκ και θα ηταν και ο ολυμπιακός αν δεν υπήρχε ο μαρινακης ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom