Εγω κατεθεσα, 100 ευρω !!![/URL]
Ειναι ασχημο, να βλεπεις την απαθεια των μετοχων !!!
Εγω κατεθεσα, 100 ευρω !!![/URL]
σόρρυ κι εγώ που επεμβαίνωΣόρρυ κιόλας αλλά λόγο απόστασης δε μπορώ να παρακολουθω ΟΛΕΣ τις εξελίξεις. Οπότε ερώτηση (και συγγνώμη που δε ξέρω) αλλά μπορούμε να καταθέσουμε χρήματα; Που; Λίνκ παίζει;
σόρρυ...πάρτο απόλυτα προσωπικάοι φυλλάδες των γαύρων μαλακίζονται
Κάθε οπαδός άλλης ομάδας και ιδαίτερα κάθε αεκτζής και κάθε φίλαθλος του ποδοσφαίρου χάρηκε με την ήττα τοΥς 1.γιατί αν επί μια βδομάδα κάθε γαυροφυλλάδα στην μπαίνει έτσι για το ότι είσαι "μικρομεσαία ομάδα" και μετά πάει και τρώει μια τεράστια πούτσα από την "αεκ της ουκρανίας" ένα ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΡΕ ΑΜΠΑΛΟΙ το λες. 2. όποιος είναι φίλαθλος ποτέ δεν θα στηρίξει ομάδα σαν τον γαύρο που έχει φέρει το ποδόσφαιρο στην κατάσταση του σήμερα. γαύρος=διαφθορά
καλυτερα να τα έπαιζες καζίνοΕγω κατεθεσα, 100 ευρω !!!
Ειναι ασχημο, να βλεπεις την απαθεια των μετοχων !!!
πόσες φορές έχουνε βάλει στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ χρήματα οι οπαδοί;Ρε μάγκες συμφωνώ και εγώ με oliverkan και lastmoikan. Mακάρι να σωζόταν η ΑΕΚ και η κάθε ομάδα με έρανο. Αγαπάτε την ομάδα σας και σας στεναχωρεί όλη αυτή η κατάσταση αλλά δεν μπορεί μια ΠΑΕ (που θέλει να είναι ανταγωνιστική) να βασίζεται μόνο στο ενδιαφέρον και στον ρομαντισμό των οπαδών της.
Αυτό που χρειάζεται η ΑΕΚ είναι μια γερή επένδυση χρημάτων. Είτε αυτή έρθει από τον Μελισσανίδη είτε από τον οποιονδήποτε.
Και μην ξεχνιόμαστε οι ΠΑΕ, ανώνυμες εταιρίες είναι με παίκτες που πληρώνονται εκατομμύρια. Δεν μπορείτε να πληρώνετε εσείς τα σπασμένα της (κάθε) κακοδιοίκησης.
πόσες φορές έχουνε βάλει στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ χρήματα οι οπαδοί;
ποσα λεφτά χρωστάει η καθεμιά τους;
ε, πόσες φορές πρέπει να το δεις το έργο για να μάθεις πια;
αστους ρε αφου φταιει ο Ολυμπιακος
έρανο για να σωθει ποτε,στο κομμάτι που μπήκε στο αρθρο το έκανε όπως το έκαναν πολλές ομάδες..καλώς η κακός ..για μενα κακός αλλα αυτο ειναι άλλο θέμα.αυτό που γίνετε με την αεκ δεν έχει προηγούμενο μέσα σε 9 μήνες έχουν ζητήσει την συνεισφορά του κόσμου για να σωθεί η ομάδα.ως πότε θα γίνετε αυτό;άρα άκυρο αυτό για τον πανιώνιο τύπε ;)Kαι ο Πανιώνιος παλιά έκανε έρανο αρκετά συχνά από οπαδούς, επιχειρηματίες, δημότες. Μέχρι που έγινε Νέος Πανιώνιος. Δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει από τότε.
αυτο ειπα και εγω.Οσο για ολα θα τους φταιει ο ολυμπιακος τοσο δεν θα βλεπουμε μπαλα.Στο τελος τελος πρωταθλημα χωρις αεκ κανει κακο στον ολυμπιακο και σοβαρολογωΩραίο είναι καρτάκη να είναι και λίγο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Εντάξει κοίτα την απόσταση του 3ου από τους 2 πρώτους. Ε δεν είναι και ωραίο αυτό για κανέναν. Με τι κίνητρο θα πας στο γήπεδο να δεις αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος;
Αν και πλέον λόγω CL, αυτό είναι πολύ δύσκολο να συμβεί πλέον (ανταγωνιστικότητα).
έρανο για να σωθει ποτε,στο κομμάτι που μπήκε στο αρθρο το έκανε όπως το έκαναν πολλές ομάδες..καλώς η κακός ..για μενα κακός αλλα αυτο ειναι άλλο θέμα.αυτό που γίνετε με την αεκ δεν έχει προηγούμενο μέσα σε 9 μήνες έχουν ζητήσει την συνεισφορά του κόσμου για να σωθεί η ομάδα.ως πότε θα γίνετε αυτό;άρα άκυρο αυτό για τον πανιώνιο τύπε ;)
πρωταθλημα χωρις αεκ κανει κακο στον ολυμπιακο και σοβαρολογω
σόρρυ...πάρτο απόλυτα προσωπικά
αλλά λες μπούρδες
να το κοιτάξεις
έρανο σου ξαναλέω δεν έχει κάνει.το γεγονός οτι μπήκε στην ρύθμιση αυτό σου είπα το έκαναν και άλλοι που για μένα όπως είπα κακός αλλα αυτό είναι άλλο θέμα.πάντως έρανο απο δημότες για το πανιώνιος τουλάχιστον όσο θυμάμαι εγώ που είμαι 38 δεν το θυμάμαι.τα οικονομικα σιγουρα ειναι και όπως ξαναείπα ομάδα που δεν θα βγάζει παίχτες απο τα φυτώρια και ακαδημίες δεν θα εχει καμιά τύχη...εκτός αν βρεθεί κάποιος τρελός μαρινακης Βαρδινογιάννης απο τα παλιά και σπρώχνει...αλλα και αυτά νομίζω πλέον περάσανε.εδώ βλέπεις ολόκληρη μπαρτσελονα και οι 8 παίχτες προέρχονται απο τις ακαδημίες και εμείς εδω θέλουμε να αγοράζουμε αμφιβόλου άξιας παίχτες.γιαυτό κατάντησε και η αεκ και ο παναθηναϊκός και ο παοκ και θα ηταν και ο ολυμπιακός αν δεν υπήρχε ο μαρινακης ;)Δεν το έγραψα προσβλητικά εννοείται. Τα οικονομικά είναι από τα κυριότερα προβλήματα όλων των ομάδων. Θυμάμαι παλιά που ο Δήμος Ν.Σμύρνης έκανε έρανο στο τέλος κάποιων σεζόν από τους δημότες, φιλάθλους, επιχειρηματίες κλπ. Ο Πανιώνιος παλιά έβγαζε καλά ταλέντα και είχε καλή παρουσία στο πρωτάθλημα. Αλλά με τα οικονομικά είχε ένα θέμα. Για αυτό άλλωστε μπήκε στις ειδικές διατάξεις τότε, άλλαξε την επωνυμία κλπ.