kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Δευτεροι ???? που?τυπε θυμιζετε τον τοτο.να τρεχετε μονοι σας και να ερχεστε δευτεροι μονο εσεις και αυτος θα το καταφερνατε.
Δευτεροι ???? που?τυπε θυμιζετε τον τοτο.να τρεχετε μονοι σας και να ερχεστε δευτεροι μονο εσεις και αυτος θα το καταφερνατε.
To έχω ξαναγράψει ότι φέτος παίζουμε για κάτι πολύ σημαντικότερο από μια ακόμα Κούπα. (έχουμε πάθει υπερκούπωση άλλωστε...)Ερωτηση, (κανονικα θα επρεπε να την κανω στο θρεντ του θρυλου) ας πουμε σπαει ο διαολος το ποδι του - φτου φτου φτου , κουφια η ωρα-
και δεν παιρνουμε κανενα τιτλο θα ησουν ευχαριστημενος? ειμαστε ψυχακια με τα τροπαια στην ελλαδα (κατανετς ) γι αυτο ρωταω.
Εγω ειμαι ηδη πολυ ευχαριστημενος με τον θρυλο ηδη.
AEK ξερος ασσος! παμε να γαμησουμε τις βαζελες
λινκ;AEK ξερος ασσος! παμε να γαμησουμε τις βαζελες
[size=30pt]1-0 LEONARDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
πολυ γρηγορα ποσταρεις νομιζα οτι βαλατε και δευτερο,το πισι οκ τωρα[size=30pt]1-0 LEONARDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
Εβλεπα House MD .Για το laptop αναμενω τη Δευτερα ειπαμε...πολυ γρηγορα ποσταρεις νομιζα οτι βαλατε και δευτερο,το πισι οκ τωρα
σε χυνω και εσενα γαυρεελα μωρη χανουμα
θειομηδη εισαι τρελα με τη κιτρινη φανελα
2-0 ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ
Στέλνει τον ΠΟΑ ένα βήμα πιο κοντά στο Πρωτοδικείο.Aυτη τη στιγμη η Α.Ε.Κ. χωρις να το ξερει κανει καλο στο ελληνικο ποδοσφαιρο.
κατι θα γινει. ;)Τελικα δεν αντεξα και πηγα και το ειδα σε ενα φιλαρακι το παιχνιδι
Βγαλανε ψυχη τα παιδια,για τη ποιοτητα της συγκεκριμενης ομαδας μεγαλη νικη,αλλα επιμενω οτι δεν λεει κατι!Τελος του μηνα διαλυει το μαγαζι