Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
[flash=800,500]
sad-012.gif

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
:'( :'( :'(
Πολυ καλο το βιντεο  :rockon:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Θα έρθεις αυριο;
Aν ειναι πάμε μαζί.
Δυστηχως πια δεν θελω να ασχολουμαι με αυτη τη καταντια  :(
Ουτε πιστευω οτι θα υπαρξη απο αυριο καποια συσπειρωση..Δεν με εμπνεει τιποτα απο αυτη την ομαδα,μετα το ματς με το γαβρο που μπηκαν για να χασουν ,δεν ξαναειδα την ομαδα.Και ειμαι ατομο που δεν εχανα παιχνιδι της ΑΕΚ ουτε σε φιλικα προετοιμασιας το καλοκαιρι..
Οτι και να κανει ο κοσμος,οσο και να συσπειρωθει,η ομαδα δεν γλιτωνει χωρις χρηματα.Ειμαστε στην εντατικη πλεον.. :'(

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Δυστηχως πια δεν θελω να ασχολουμαι με αυτη τη καταντια  :(
Ουτε πιστευω οτι θα υπαρξη απο αυριο καποια συσπειρωση..Δεν με εμπνεει τιποτα απο αυτη την ομαδα,μετα το ματς με το γαβρο που μπηκαν για να χασουν ,δεν ξαναειδα την ομαδα.Και ειμαι ατομο που δεν εχανα παιχνιδι της ΑΕΚ ουτε σε φιλικα προετοιμασιας το καλοκαιρι..
Οτι και να κανει ο κοσμος,οσο και να συσπειρωθει,η ομαδα δεν γλιτωνει χωρις χρηματα.Ειμαστε στην εντατικη πλεον.. :'(
Επικροτώ καί επαυξάνω ! καί μένα μου είπαν να πάμε παρέα με 10 € εισιτήριο , αλλά έτσι όπως έχει καταντήσει όχι 10 € δεν δίνω να με πληρώνανε δεν πάω ! κανονικά πρέπει σε όσους ομόδοξους πάνε να βλέπουν αυτό το έκτρωμα μαζί με το εισιτήριο να τους χτυπάνε καί μια ηρεμιστική ένεση  αυτές  τις βαριές  για άλογα ! παρεπιμπτόντως ό Μανωλάς πάει ROMA καί είναι έγκυρο το δημοσίευμα !!!

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Δυστηχως πια δεν θελω να ασχολουμαι με αυτη τη καταντια  :(
Φανταστικο βιντεο.
Πηγαινετε ρε μαλακες αυριο στην ομαδα σας.Δεν χρειαζεται παντα να νικας !!!! Κανεις παιχτης δεν μπαινει για να χασει και οι παιχτες εχουν χαλια ψυχολογια. Η ΟΜΑΔΑ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΜΙΣΗ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ 8 ΤΟΥ CL (ΑΠΟΕΛ).

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Φανταστικο βιντεο.
Πηγαινετε ρε μαλακες αυριο στην ομαδα σας.Δεν χρειαζεται παντα να νικας !!!! Κανεις παιχτης δεν μπαινει για να χασει και οι παιχτες εχουν χαλια ψυχολογια. Η ΟΜΑΔΑ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΜΙΣΗ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ 8 ΤΟΥ CL (ΑΠΟΕΛ).
φαντάζομαι το σχόλιο σου (προτροπή παρουσίας μας στο γήπεδο)δεν είναι για μενα.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Επικροτώ καί επαυξάνω ! καί μένα μου είπαν να πάμε παρέα με 10 € εισιτήριο , αλλά έτσι όπως έχει καταντήσει όχι 10 € δεν δίνω να με πληρώνανε δεν πάω ! κανονικά πρέπει σε όσους ομόδοξους πάνε να βλέπουν αυτό το έκτρωμα μαζί με το εισιτήριο να τους χτυπάνε καί μια ηρεμιστική ένεση  αυτές  τις βαριές  για άλογα ! παρεπιμπτόντως ό Μανωλάς πάει ROMA καί είναι έγκυρο το δημοσίευμα !!!
Ακριβος,ουτε τζαμπα δεν παω,οχι γιατι δεν λατρευω αυτη την ΙΔΕΑ,αλλα γιατι δεν θελω να βλεπω ποσο πολυ την μικρηνανε  :-
Ειναι μεγαλη συζητηση αν πρεπει να στηριζουμε την ομαδα στα δυσκολα και παντα.Πλεον πιστευω οτι να  στηριζεις πηγαινωντας γηπεδο,απλα δινεις παραταση ζωης σε μια αρρωστημενη κατασταση.
Και ουτε πιστευω γινεσαι πιο ΑΕΚτζης εαν πηγαινεις στο γηπεδο..

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
φαντάζομαι το σχόλιο σου (προτροπή παρουσίας μας στο γήπεδο)δεν είναι για μενα.
οχι ρε συ και ουτε ειρωνικο ειναι, για τον DON GIOVANNI και τον pistolero ειναι.Καταλαβαινω την απογοητευση -τα εχουμε περασει και εμεις και ολες οι ομαδες- αλλα σταθητε τωρα στην ομαδα δειχτε οτι εισαστε εκει και βοηθηστε την. ασε που μια πιθανη νικη τωρα θα σας δωσει διπλη χαρα.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ακριβος,ουτε τζαμπα δεν παω,οχι γιατι δεν λατρευω αυτη την ΙΔΕΑ,αλλα γιατι δεν θελω να βλεπω ποσο πολυ την μικρηνανε  :-
Ειναι μεγαλη συζητηση αν πρεπει να στηριζουμε την ομαδα στα δυσκολα και παντα.Πλεον πιστευω οτι να  στηριζεις πηγαινωντας γηπεδο,απλα δινεις παραταση ζωης σε μια αρρωστημενη κατασταση.
Ελα ρε σαχλαμάρα και θα σου βάλω και σως  :grin:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
διαφωνω ρε φιλε.Η εξοδος στην ευρωπη ειναι ανασα. Αστε τους μισθοφορους να φυγουν και να βρουν κανα συμβολαιο στηριχτε κανα πιτσιρικα και αυτο θα βοηθηση την ομαδα σας.Ειδικα τωρα αν δεν πατε ισως να εισαι εσεις  που θα της κανετε "ευθανασια".

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
οχι ρε συ και ουτε ειρωνικο ειναι, για τον DON GIOVANNI και τον pistolero ειναι.Καταλαβαινω την απογοητευση -τα εχουμε περασει και εμεις και ολες οι ομαδες- αλλα σταθητε τωρα στην ομαδα δειχτε οτι εισαστε εκει και βοηθηστε την. ασε που μια πιθανη νικη τωρα θα σας δωσει διπλη χαρα.
Αδερφέ το πως αντιδρά ο άλλος μεσα στην απογοήτευση του είναι δικό του θεμα.
Εγω αγοράζω διαρκείας απο το 86,(κάποτε αγοραζα και δύο).
Αν με ρωτήσεις τί θα ήθελα εγω; θα σου έλεγα σε κάθε ματς να είμαστε 20.000 ατομα.
Αλλά οι εποχές είναι δύσκολες, δεν μπορείς να υποχρεώσεις κανεναν να δώσει απο το υστέρημα του.Οταν οι αλλοι δεν δίνουν απο το πλεόνασμα τους.
Εγω το βλέπω διαφορετικά πιο ρομαντικά αν θες,
και στην Δ΄Εθνική πάλι ΑΕΚΑΡΑ με βροχή  :rockon:
και μετα τσιπουράδικο για μεζέδες με την παρέα.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Ακριβος,ουτε τζαμπα δεν παω,
το μονο που καταλαβαινω πραγματικα ειναι να μην εχεις το 10ρικο (δυσκολες μερες), η αν νομιζεις οτι θα στο φαει κανας παραγοντισκος..... Σου εχω δοκιμασμενη λυση που καναμε στο παρελθον... ΚΟΡΝΕΔΕΣ    ;)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Αδερφέ το πως αντιδρά ο άλλος μεσα στην απογοήτευση του είναι δικό του θεμα.
Εγω αγοράζω διαρκείας απο το 86,(κάποτε αγοραζα και δύο).
Αν με ρωτήσεις τί θα ήθελα εγω; θα σου έλεγα σε κάθε ματς να είμαστε 20.000 ατομα.
Αλλά οι εποχές είναι δύσκολες, δεν μπορείς να υποχρεώσεις κανεναν να δώσει απο το υστέρημα του.Οταν οι αλλοι δεν δίνουν απο το πλεόνασμα τους.
Εγω το βλέπω διαφορετικά πιο ρομαντικά αν θες,
και στην Δ΄Εθνική πάλι ΑΕΚΑΡΑ με βροχή  :rockon:
και μετα τσιπουράδικο για μεζέδες με την παρέα.
πριν διαβασω το μυνημα σου απαντησα στον πιστολερο. μαζι σου 100 σε ολα.Η χαρα της καψουρας ειναι ολη η ιστορια και αυτο που περιγραφεις μου παει απολυτα.... ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ  ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ  :rockon:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Λοιπόν επειδή μ'αναφέρεις εγώ θα σου πώ 2 πράγματα . :
1)Το γήπεδο που θα πάω να δώ την ομάδα μας δεν υπάρχει πλέον !
2)Εγώ καί δεν νομίζω ότι είμαι ό μόνος δεν πρόκειται να χαρώ τόσο απο μια νίκη , καί άς είναι απέναντι στον βάζελο , ή να στεναχωρηθώ τόσο απο μια ήττα , δεν βλέπω το δένδρο αλλά  βλέπω το δάσος σηλαδή σε βάθος χρόνου , σθροιστικά καί αφαιρετικά .

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Το μόνο που νοιάζει τον Καρτάκη είναι μπας και κόψετε βαθμούς από τους λαγούς.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Το μόνο που νοιάζει τον Καρτάκη είναι μπας και κόψετε βαθμούς από τους λαγούς.
:2funny: :2funny: :2funny: ε οχι  βρε πουστη αυτους τους εχουμε 4 τεμαχια εμεις  εμεις θα τους καθαρισουμε μονοι μας οπως παντα  :2funny: :2funny: :2funny:
αλλωστε νομιζεις οτι ο παο ειναι καλυτερη ομαδα απο την αεκ?

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: ε οχι  βρε πουστη αυτους τους εχουμε 4 τεμαχια εμεις  εμεις θα τους καθαρισουμε μονοι μας οπως παντα  :2funny: :2funny: :2funny:
αλλωστε νομιζεις οτι ο παο ειναι καλυτερη ομαδα απο την αεκ?
Οι κουτσοί κόντρα στους ανύπαρκτους. Αλλά αυτά πρέπει να τα αποδείξουμε στο γήπεδο.
Πρέπει να παίξουμε δυνατά και συγκεντρωμένα για να πάρουμε την Κούπα.
Αν μπούμε με αλαζονεία ή άνευ αποφασιστικότητας, το φιάσκο είναι δεδομένο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Οι κουτσοί κόντρα στους ανύπαρκτους. Αλλά αυτά πρέπει να τα αποδείξουμε στο γήπεδο.
τυπε θυμιζετε τον τοτο.να τρεχετε μονοι σας και να ερχεστε δευτεροι μονο εσεις και αυτος θα το καταφερνατε. :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ενοειτε αδερφε μου αλλα μονο υπερβολικη κουραση (3 καρπουζια μαρτη μηνα), τυχη ,τραυματισμοι κλπ θα μπορουσαν να μας στερησουν την κουπα.Η ψαλιδα εχει ανοιξει πολυ στην ελλαδα συνγαυρε και το ξερεις.
Ερωτηση, (κανονικα θα επρεπε να την κανω στο θρεντ του θρυλου) ας πουμε σπαει ο διαολος το ποδι του - φτου φτου φτου , κουφια η ωρα-
και δεν παιρνουμε κανενα τιτλο θα ησουν ευχαριστημενος? ειμαστε ψυχακια με τα τροπαια στην ελλαδα (κατανετς  :2funny: :2funny:) γι αυτο ρωταω.
Εγω ειμαι ηδη πολυ ευχαριστημενος με τον θρυλο ηδη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom