DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
;) το πρωί τα λέγαμε το απόγευμα επιβεβαιώθηκαν.ο ντεμης ο σωτήρας με τους επενδυτές
Σκάσε βλάκα...
;) το πρωί τα λέγαμε το απόγευμα επιβεβαιώθηκαν.ο ντεμης ο σωτήρας με τους επενδυτές
Σκάσε βλάκα...
Σκάσε βλάκα...
Σκάσε βλάκα.
Έχεις τόσο πλούσιο ρεπερτόριο στα μπινελίκια, όσο και η Κούλα στο σκοράρισμα.
Ρίξε παραλλαγή τώρα: "Σκάσε Μεγαλέφαντε"
Θα τον τσαντίσω και θα κάνει και συνδυασμό: "Σκάσε βλάκα Μεγαλέφαντε"μεγαλέφαντε μην μου πειράζεις τον Σκοτεινό... τον εχω αποκλειστικότητα
Τα έκλεισες σήμερα;
το αεκακιΤα έκλεισες σήμερα;
Έχεις τόσο πλούσιο ρεπερτόριο στα μπινελίκια, όσο και η Κούλα στο σκοράρισμα.
Ρίξε παραλλαγή τώρα: "Σκάσε Μεγαλέφαντε"
το αεκακι
κε του χρονου 19 20 κλπ
Τί θες εδω Μέγα;91.7% υπέρ του Ντεμίνιο;;;
Κανένας αεκτζής ψήφισε, ή όλες οι ψήφοι είναι από οπαδούς άλλων ομάδων;
Εγώ τον ψήφισα, γιατί είναι καλύτερος DJ από τον σισέ, ο οποίος μέχρι και στη μούσικη είναι άμπαλος.
Απλά προσπαθούμε να σας κατανοήσουμε, ώστε να μη βρεθούμε στην ίδια δύσκολη κατάσταση στο μέλλον.Τί θες εδω Μέγα;
Ασε μας στον πόνο μας
αεκ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣΣΑ
αεκ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣΣΑ
ανοξε τα μπουτακια σου να μπει ο ΑΡΗΣ μεσα
το ξυλο στην δραμα ηταν αλλο πραμα
ποτε ξανα χανουμια στον βορρα
ξυλο χανουμια και στην κατερινη
παρτε το χαμπαρι ο κωλος σας δεν κλεινει
Πάλι καλά που εχουμε και σενα να μας διασκεδάζεις...αεκ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣΣΑ
αεκ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣΣΑ
ανοξε τα μπουτακια σου να μπει ο ΑΡΗΣ μεσα
το ξυλο στην δραμα ηταν αλλο πραμα
ποτε ξανα χανουμια στον βορρα
ξυλο χανουμια και στην κατερινη
παρτε το χαμπαρι ο κωλος σας δεν κλεινει
σε αγαπο πολι!Δεν θα υπάρχει η ΑΕΚ του χρόνου για να σου δώσει την ικανοποίηση.Η κωλοτρυπίδα σου όμως μωρή αδελφή θα υπάρχει για να τον παίρνεις όποτε γουστάρεις.
μωρη φωτεινουλα που γουστάρεις τον ντεμη που πήγαν οι σαουσαραβες;ξερω οτι σαν αντρα τον θέλεις τον κοντο και σίγουρα θα τον ήθελες στο κωλαράκι σου αφού μια αδερφουλα του ελεους είσαι αλλα το ξεπερνάμε.προς το παρόν σταμάτα να παραμυθιάζεις τον κόσμο με τον αγαπητικό....δεν σε γαμάει φωτεινουλα βρες αλλού πούτσες ;)στο μπσκετ μωρή λουγρα εκεί μείνατε και εκει θα μείνετε στα σκατά.αυτα για να θυμάσαι τη έλεγες σκατοψυχε....τώρα έρχονται και στο ποδόσφαιρο ;)και δυστυχως δεν μου φταινε τιποτα οι υπόλοιποι αεκτζηδες αλλα εσύ που είσαι θρασύδειλος και σκατοψυχος σάλτα και γαμήσου παλιοαδερφαρα του ελέουςΣκάσε βλάκα...