Είδες και που εδώ βγάζεις την ομάδα σου (την ανώνυμη εταιρεία) απ έξω; Ενώ έχω γράψει και έχω παραθέσει 2-3 φορές πως ο ΟΣΦΠ χρωστάει στη Τράπεζα Γιουρομπαγκ (και όχι στο δημόσιο) 40 εκ ευρώ και αν δεν έχει να τα πληρώσει κινδυνεύει να χάσει το περίφημο χαρτί της ΟΥΕΦΑ; Είναι λεφτά που πήρε ο Κοσκωτάς απ την Τράπεζα Κρήτης και τα έβαλε στα ταμεία του ΟΣΦΠ. Άρα είναι ΟΝΤΩΣ πολύ εύκολο να κατηγορούμε άλλες ομάδες και όχι τη δικιά μας.
Δε σε είδα όμως στο θρεντ του ΟΣΦΠ να λες "μάγκες χαλαρώστε με τις μαλακίες σας" όταν σχεδόν όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας σου έλεγαν πως ο Πλατινί κάθησε και έστησε ένα ολόκληρο παιχνίδι για να μη προκριθεί ο ΟΣΦΠ στους 16. Ούτε φυσικά είπες και τίποτα για τις μαλακίες που έγραφαν πως ο Σαρκοζί κάθησε και πήρε τη Μέρκελ τηλέφωνο για να στήσουν το παιχνίδι
. Δε σε ενόχλησαν αυτές οι μαλακίες, σε ενόχλησε το γεγονός ότι τα πήρα ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ (δεν έχω κανένα πρόβλημα να πέσει η ομάδα και στα ερασιτεχνικά. Ήμουν υπέρ του υποβιβασμού το 2004 είμαι και τώρα υπερ μιας και θεωρώ πως αυτή είναι η ΜΟΝΗ λύση για να ξαναβρει η ΑΕΚ το δρόμο της). Είμαι υπερ οποιασδήποτε προσφυγής παικτών οποιασδήποτε ομάδας. Είμαι υπέρ του να γίνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένα γαμημένο ξακαθάρισμα στο ποδόσφαιρο (για να είναι η διασκεδασή μας καθαρή) και να δούμε ποιος/ποιοι κρύβονται πίσω από κάθε παράγωντα για να δούμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πόσο διαπλεκόμενο είναι το Ελληνικό ποδόσφαιρο (και όχι μόνο) με τη πολιτική. Είμαι υπερ οποιασδήποτε ΔΙΚΑΙΗΣ τιμωρίας ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ομάδας όταν αυτή δεν ακολουθεί τους κανόνες. Αλλά να με συμπαθάς όταν τα παίρνω όταν βλέπω να κοροιδεύουν τη νοημοσύνη μου. Γιατί αυτό κάνουν ο Κανελλόπουλος, ο κοντός και ο Νοτιάς (και όλοι οι άλλοι που θα ακολουθήσουν) όταν λένε πως τώρα που η ΑΕΚ πάει βουρ για Δ εθνική είναι η ώρα να δράσουν. ΔΕΝ έχω πρόβλημα με το να πέσει η ΑΕΚ στη Δ εθνική. Νοιώθω ότι με κοροιδεύουν γιατί ΔΕΝ ήταν μέχρι τώρα όλα εντάξυ (από οικονομικής άποψης) με την ομάδα και ΞΑΦΝΙΚΑ προέκυψε σοβαρό πρόβλημα και τρέχουμε να το λύσουμε πριν εξαπλωθεί. Το πρόβλημα ξεκίνησε από το καλοκαίρι που αντί ο Νοτιάς να βάλει τα 1.5 μύρια (ως όφειλε, όπως και ο Παππάς) και να πληρωθούν παίκτες, υπάλληλοι και ομάδες έβαλε 300 χιλιαρικα. Και από το Νοέμβρη ήταν φανερό πως αν δε πέσει καλή ένεση ρευστού το πράγμα θα έφτανε στο απροχώρητο. Και όμως ο κοντός, ο Κανελλόπουλος (που έχει μετοχές απλά της έχει απενεργοποιημένες) δεν έλεγαν τίποτα. Και έγραψε ένα γράμμα ένας άνθρωπος με φανερά εγκεφαλικά προβλήματα και ξαφνικά όλοι σα να "ξύπνησαν". Είναι σα να πηγαίνεις σε μια συναυλία να περιμένεις, να έχεις φάει κρύο, βροχή και χιόνια να έχουν περασει 4-5 ώρες από την ώρα που έπρεπε να ξεκινήσει η συναυλία, όλοι οι τραγουδιστές να είναι στα παρασκήνια και να τα ξύνουν και ξαφνικά να βγαίνει ένας τρελλός να πιάνει το μικρόφωνο και να λέει ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ θέλει και να βγαίνουν 2-3 και να λένε "παιδιά περιμένετε λίιιιιγο ακόμα μιας και συμφωνούμε με τον τρελλό αλλά πρέπει να οργανωθούμε". Δε θα τα πάρεις με την κοροιδεία ή θα πεις "εντάξυ δε πειράζει. Αφού δε ζω απ αυτό χέστηκα". Μα έχεις δώσει λεφτά γαμώ το κερατό μου. Λεφτά που μπορεί και να μη σου περισσευουν, αλλά τα έδωσες γιατι μπορεί να γουστάρεις τρελλά τους τραγουδιστές ή δε ξέρω και εγώ τι άλλο.
πάμε ένα ένα
καταρχάς δεν έβγαλα καμία ομάδα έξω
όταν έφαγε τιμωρία μαμούθ για το ματς με τον Πανιώνιο ο Ολυμπιακός (που είχανε γίνει τα επεισόδια) όλοι έλεγαν πως κάποια στιγμή έπρεπε να ξεκινήσει η τιμωρία της βίας και ας ξεκινήσει με τον Ολυμπιακό.
Και αυτό που είχα πει τότε ήταν πως δεν έχω πρόβλημα με αυτό αρκεί να φάει το ίδιο και ο επόμενος και ο μεθεπόμενος και να μη γίνει μία φορά και μετά πάπαλα. Γιατί τότε θα ήταν τιμωρία φωτογραφική και όχι κατά της βίας.
Το ίδιο και με τα οικονομικά. Όταν θέλεις να φτιάξεις μια κατάσταση ξεκινάς από κάπου. Δεν με νοιάζει τι έκανε πριν από 30-40 χρόνια μια ομάδα, πριν από 20 μία αλλη, πριν από 10 μία άλλη. Με νοιάζει πως ΤΩΡΑ, σε αυτές ειδικά τις οικονομικές συνθήκες της Ελλάδας, τέτοια παιχνίδια (ακόμα κι αν έγιναν στο παρελθόν πολλάκις) ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΑ. Ακόμα και πωρωμένος με την ομάδα σου να είσαι, δεν είναι δυνατόν ναμην το βλέπεις αυτό.
Έχω βαρεθεί να ακούω την ίδια καραμέλα - εσείς πριν από 40 χρόνια, αυτοί πριν από 30 χρόνια, οι άλλοι προ Χριστού και οι παράλλοι προ δεινοσαύρων έκαναν αυτό ή εκείνο ή το άλλο. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ! Μιλάω πάντα με το τώρα. Και ακριβώς το ίδιο έλεγα και τότε και πιο μετά ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. Γιατί ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ η ίδια παπαριά λεγότανε. Εσείς τι κάνατε πιο παλιά, οι άλλοι τι κάνανε ακόμα πιο παλιά. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΤΕΡΜΑ.
Μου μιλάς για τον Ολυμπιακό. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ αυτό που γράφεις για τη Γιούρομπανκ. Λέω εγώ, αν ήταν έτσι τα πράγματα, δεν θα φανεί; Δεν θα γίνει χαμός στο ίσωμα σύντομα; Ε, αν όντως τα χρωστάει και δεν τα δώσει, δεν πρέπει να πέσει η ομάδα; Εφόσον είναι στο όνομα της ομάδας (και δεν τα χρωστάει ο πρόεδρος ονομαστικά), τότε να πάει να πέσει και να τελειώνει και αυτό. ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΑΨΩ ΚΑΘΟΛΟΥ. Στα αρχίδια μου τα τριχωτά. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ και κάποια γαμημένη στιγμή πρέπει να καταλάβει ο Έλληνας πως η επιχείρηση έχει ένα γαμημένο ρίσκο να πετύχει. Και πως όταν αποτυγχάνει η γαμοεπιχείρησή του την κλείνει και χρεοκοπεί.
Αν δεν θέλει να ισχύουνε οι νόμοι του ιδιωτικού τομέα στο ποδόσφαιρο ας μην τις έκανε ΠΑΕ. Ας μέναμε στο ερασιτεχνικό.
Να πάνε να γαμηθούνε όλοι. Δεν θα χρωστάνε αυτοί και θα βάζουνε διαρκώς 500,000 νοματαίους να κλείνουνε δρομους και να φωνάζουνε για την κάθε ομαδούλα.
Αφού γουστάρεις τόσο πολύ το θρεντ μας και είσαι τόσο δεικτικός απέναντί μου, κάτσε και διάβασε τα δικά μου ποσταρίσματα στο γαυροθρέντ. Και άμα δεις ασυνέπεια και ασυνέχεια λόγου εκεί, βγάλε με στον τάκο.
Η γμώμη μου είναι πως η ιστορία με τον Κοσκωτά πληρώθηκε, τελείωσε. Γιατί έτσι ήξερα, έτσι λέω. Αν δεν έχει τελειώσει και χρωστάει Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, να τα πληρώσει όλα στο δημόσιο και να πάει να γαμηθεί στο τοπικό.
Αλλά το ίδιο ΟΛΟΙ. ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ. Και ούτε να βγαίνει από παραθυράκια και μαλακίες. Αν αποδειχτεί, να πέσει. Στην ΑΕΚ είναι προφανές, το ξέρουνε και οι πέτρες. Μπήκε στο άρθρο και πάλι στα ίδια είναι. Εμ της χαρίσανε πόσα, εμ ξαναχρωστάει άλλα τόσα. Πάλι παραθυράκια; Πάλι νόμοι;
Το κέρατό μου, ο μαλάκας ο συνταξιούχος που δεν θα πληρώσει τη ΔΕΗ τον πάνε μέσα για χρέη στο δημόσιο. Στις ΠΑΕ θα έχουμε άλλα;
Και για το τελευταίο. Αν πήγαινα σε θέατρο ή συναυλία και γινότανε αυτό, θα σηκωνόμουνα να φύγω και θα ζητούσα τα λεφτά μου πίσω. Δεν θα έλεγα, περιμένω να έρθουνε άλλοι τραγουδιστές μπας και πούνε ένα τραγούδι κι αυτοί. Κι αν δεν έρθουνε ξαναπεριμένω. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ. Και αυτό πρέπει να το πει πρώτα από όλους το Κράτος.