Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
:thumbsup:+
Με τον υποβιβασμό θα φανούν οι πραγματικοί Αεκτζήδες. Και μη μιλήσουμε για τον γνωστό επιχειρηματία που περιμένει το Πρωτοδικείο για να επενδύσει....
ΑΕΚ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!!!!!!
Nα σου πω την αλήθεια μου. Δεν έχω πρόβλημα να ακολουθώ την ΑΕΚ ακόμα και αν παίζει στο ερασιτεχνικό και να τρέχω στα νταμάρια. ΑΕΚ έγινα από αγάπη για την ομάδα και όχι από αγάπη για το χρήμα (όπως και οι περισσότεροι φίλαθλοι των ομάδων). Ούτε έγινα ΑΕΚ επειδή ήταν της "μόδας". Άρα δε θα έχω κανένα πρόβλημα (αρκεί να είμαι Ελλάδα και όχι σε χώρα της άπω Ανατολής). ΑΛΛΑ ΑΝ ο Μελισσάς περιμένει να πάρει την ΑΕΚ όταν αυτή υποβιβαστεί, για να την πάρει "καθαρή" (αν και διατηρώ τις επιφυλάξεις μου όσο οι μετοχές της είναι δεσμευμενες στη Μόργκαν) τότε ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να πάω σε κανένα ματς της ΑΕΚ. Όπως δε το έκανα και όταν γύρισε ο Ντούσαν στην ομάδα το 2003 (και ήταν ο λόγος που τσακώθηκα με τους περισσότερους οριτζινάλες φίλους μου). Δε γούσταρα να βλέπω αυτόν τον άνθρωπο στην άκρη του πάγκου της ομάδας αλλά δεν ήθελα να πάω και να τον βρίζω κιόλας, οπότε διάλεξα την αποχή. Έτσι και με τον Μελλισα. Δε θα γουστάρω να τον βλέπω να έχει το τιμόνι της ομάδας όταν αυτή πέσει ειδικά ενώ ξέρω πως ΤΩΡΑ όταν κλάνει βγάζει μύρια από τη σούφρα του και οτί μπορεί να τη βγάλει από το αδιέξοδο αν έχει "κάβλα". Αλλά ο άνθρωπος είναι απλά και μόνο στυγνός επιχειρηματίας και ακόμα την αγάπη του για την ομάδα τη φιλτάρει μέσα από το επιχειρήν και όχι από τη κάβλα του. Οπότε ΑΝ την πάρει ενώ η ομάδα θα έχει πέσει προσωπικά θα διαλέξω να απέχω από το γήπεδο και ας πάρει η ομάδα το Τσ Λ.

Για να δω σχόλια για τα παρακάτω.....

"Και ποιούς δεν είχε δανείσει η Καμόρα της Θεσσαλονίκης - Πως τους "συνέτιζαν" - Ανοίγουν οι φάκελοι για άλλες 2 αυτοκτονίες

[size=15pt]Είχαν δανείσει με επιτόκιο 120% γνωστό πρώην Πρόεδρο ΠΑΕ
[/size]
Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, ο γνωστός ποδοσφαιριστής Ντέμης Νικολαϊδης δανείστηκε τον Αύγουστο του 2010 από τον Μελέτη ποσό 350.000 ευρώ δίνοντας 51.800 ευρώ το μήνα. Το ποσό αυτό αντιστοιχούσε σε τόκους και μέρος του κεφαλαίου. Το αρχικό μηνιαίο επιτόκιο ήταν 10%. Λόγω της συνέπειας του Νικολαϊδη, το επιτόκιο έπεσε(!) στο 6,5%. Συνολικά ο Νικολαϊδης για το ποσό των 350.000 ευρώ επέστρεψε 620.000! Δηλαδή δανείστηκε με επιτόκιο 120% το χρόνο!"
Και τι θες να σχολιάσουμε; Δεν έχω καταλάβει ακριβώς; Το ότι πήγε να δανειστεί από τοκογλύφους; Αφού οι τράπεζες δε δίνουν δάνειο τέτοιου ύψους δε πα να είσαι και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας. Τώρα το τι επένδυση έκανε ο κοντός και μπόρεςσε να επιστρέψει 600χιλιάρικα και (λογικά) να έχει και κέρδος δε μπορώ να ξέρω, αλλά δε νομίζω πως έχει να κάνει κάτι με την ΑΕΚ αυτό

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.529
Πόντοι
34.267
Αγαπητέ Greg, σωστά τα γράφεις, δε λέω, και εννοείται πως κανείς δεν είναι περισσότερο Αεκτζής από άλλον. Αυτή η ομάδα κυριολεκτικά σπαράσσεται από επιχειρηματίες, τεχνοκράτες, μανατζαρέους και οπαδούς, που περισσότερο αποσκοπούν σε ίδια οφέλη, παρά στην ΙΔΕΑ ΑΕΚ. Τα Ντεμοτεχνεία, οι Χατζηχρήστοι, οι δικηγόροι, εφοπλιστές και όλο αυτό το συνονθύλευμα που περιβάλλει την ΑΕΚ, δε με πείθει, εδώ και χρόνια, ότι έχει "σημαία" την ΙΔΕΑ ΑΕΚ.
Όσες φορές περνάω στη στροφούλα μετά τη Ν.Ιωνία, στο δρομάκι με τα φρέσκα πεϊνιρλί και βλέπω φρεκοβαμμένο το "ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΞΕΡΙΧΩΜΕΝΗ" με πιάνει κάτι.....συγκινούμαι...
Όπως το έγραψες και συ...ΑΕΚ δε γίναμε λόγω χρημάτων ή μόδας ή τάσης, Γεννήθηκα και μεγάλωσα 200μ από τη Λεωφόρο και μέχρι 8 ετών ήμουν ΠΑΟ γιατί έτσι με μάθαν οι γείτονες και στο σχολείο. Ώσπου μια Κυριακή βλέποντας στιγμιότυπα στη Αθλητική Κυριακή του Διακογιάννη, πήρα την απόφαση να γίνω ΑΕΚ. Μου πήγαινε καλύτερα στο προφίλ μου, στην κουλτούρα μου και λόγω καταγωγής από Κων/πολη.
Τα τελευταία χρόνια που έχω διαρκείας και πηγαίνω ΟΑΚΑ, νιώθω όλο και πιό γραφικός και ρομαντικός φίλαθλος, έχοντας ζήσει μοναδικές χαρές και εμπειρίες στη Ν. Φιλαδέλφεια με Μαύρο, Αρδίζογλου και μεταγενέστερους. Σίγουρα αυτό που βλέπω τα τελευταία χρόνια δεν ταιριάζει στην ΙΔΕΑ ΑΕΚ. Δυστυχώς όμως, φοβάμαι πως δεν έχω πλέον τη δύναμη να απέχω από την αγάπη μου αυτή. Ακόμη κι αν φτάσει στα χέρια του οποιουδήποτε καιροσκόπου ή ακόμη και απατεώνα....Θα πηγαίνω κι εγώ στα νταμάρια όσο η φανέλα που βλέπω έχει τον κιτρινόμαυρο δικέφαλο. Όσο κι αν αντιδρώ στην παρουσία οποιουδήποτε "δήθεν", η ΑΕΚ θα είναι, για μένα όπως και σε πολλούς άλλους ΙΔΕΑ και όχι όμιλος, ΠΑΕ ή άλλο εταιρικό σχήμα. 

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Αγαπητέ Greg, σωστά τα γράφεις, δε λέω, και εννοείται πως κανείς δεν είναι περισσότερο Αεκτζής από άλλον. Αυτή η ομάδα κυριολεκτικά σπαράσσεται από επιχειρηματίες, τεχνοκράτες, μανατζαρέους και οπαδούς, που περισσότερο αποσκοπούν σε ίδια οφέλη, παρά στην ΙΔΕΑ ΑΕΚ. Τα Ντεμοτεχνεία, οι Χατζηχρήστοι, οι δικηγόροι, εφοπλιστές και όλο αυτό το συνονθύλευμα που περιβάλλει την ΑΕΚ, δε με πείθει, εδώ και χρόνια, ότι έχει "σημαία" την ΙΔΕΑ ΑΕΚ.
Όσες φορές περνάω στη στροφούλα μετά τη Ν.Ιωνία, στο δρομάκι με τα φρέσκα πεϊνιρλί και βλέπω φρεκοβαμμένο το "ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΗ" με πιάνει κάτι.....συγκινούμαι...
Όπως το έγραψες και συ...ΑΕΚ δε γίναμε λόγω χρημάτων ή μόδας ή τάσης, Γεννήθηκα και μεγάλωσα 200μ από τη Λεωφόρο και μέχρι 8 ετών ήμουν ΠΑΟ γιατί έτσι με μάθαν οι γείτονες και στο σχολείο. Ώσπου μια Κυριακή βλέποντας στιγμιότυπα στη Αθλητική Κυριακή του Διακογιάννη, πήρα την απόφαση να γίνω ΑΕΚ. Μου πήγαινε καλύτερα στο προφίλ μου, στην κουλτούρα μου και λόγω καταγωγής από Κων/πολη.
Τα τελευταία χρόνια που έχω διαρκείας και πηγαίνω ΟΑΚΑ, νιώθω όλο και πιό γραφικός και ρομαντικός φίλαθλος, έχοντας ζήσει μοναδικές χαρές και εμπειρίες στη Ν. Φιλαδέλφεια με Μαύρο, Αρδίζογλου και μεταγενέστερους. Σίγουρα αυτό που βλέπω τα τελευταία χρόνια δεν ταιριάζει στην ΙΔΕΑ ΑΕΚ. Δυστυχώς όμως, φοβάμαι πως δεν έχω πλέον τη δύναμη να απέχω από την αγάπη μου αυτή. Ακόμη κι αν φτάσει στα χέρια του οποιουδήποτε καιροσκόπου ή ακόμη και απατεώνα....Θα πηγαίνω κι εγώ στα νταμάρια όσο η φανέλα που βλέπω έχει τον κιτρινόμαυρο δικέφαλο. Όσο κι αν αντιδρώ στην παρουσία οποιουδήποτε "δήθεν", η ΑΕΚ θα είναι, για μένα όπως και σε πολλούς άλλους ΙΔΕΑ και όχι όμιλος, ΠΑΕ ή άλλο εταιρικό σχήμα. 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Όσες φορές περνάω στη στροφούλα μετά τη Ν.Ιωνία, στο δρομάκι με τα φρέσκα πεϊνιρλί και βλέπω φρεκοβαμμένο το "ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΞΕΡΙΧΩΜΕΝΗ" με πιάνει κάτι.....συγκινούμαι...
Απ την άλλη εγώ δε γεννήθηκα κοντα στη Λεωφόρο, αλλά από τα 6 μου έμενα 1χλμ μακρία και πήγα Γυμνάσιο και Λύκειο στα σχολεία πίσω απ το γήπεδο του ΠΑΟ και ήμουν ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΕΚτζης στο τμήμα μου (και συνολικά ήμασταν 3 ΑΕΚτζήδες τόσο στο γυμνάσιο όσο και στο λύκειο). Το καλό ήταν πως τα χρόνια που η ΑΕΚ δίδασκε μπάλα στην Ελλάδα ήμουν στα λεγόμενα εφηβικά μου χρόνια και έτσι υπήρχε το φαινόμενο ένας να κάνει καζούρα σε καμιά 15 άτομα, και 3 άτομα σε καμιά 100αρία.
Να εξηγήσω γιατί θα κόψω να τρέχω ΑΝ ο τίγρης αναλάβει την ΑΕΚ. Δε γουστάρω να βλέπω έναν οπορτουνιστή άνθρωπο που έχει δηλωσει το 2004 "έτσι όπως είναι η ΑΕΚ μόνο ένας τρελλός ή ένας κομπιναδόρος θα την έπαιρνε" και πρόσφατα ΦΑΝΗΚΕ να δηλώνει "την ΑΕΚ θα την παρω ΜΟΝΟ με τους δικούς μου κανόνες". Δεν είναι επιχήρηση η ΑΕΚ. Δε τον κατηγορώ τον άνθρωπο. Εξάλλου είχε φανεί από παλιά πως την ομάδα δε την έβλεπε σα κάβλα αλλά σαν επιχείρηση όταν την πούλησε στον Τροχανά. Ο Μελλισας δεν είναι ούτε Κόκκαλης, ούτε Μαρινάκης, και με την καμία Γιαννακόπουλος. Δικαίωμά του φυσικά να κάνει ότι νομίζει καλύτερο για να πάρει ένα μαγαζί γωνία (μόνο και μόνο το γήπεδο είναι κράχτης για τους επενδυτές όταν η ΑΕΚ πέφτωντας στη Δ εθνική καθαρίσει) σε όσο πιο ευτελιστική τιμή μπορεί. Έτσι ενεργουν οι επιχειρηματίες. Όπως το 2003 δε γούσταρα να βλέπω στην άκρη του πάγκου έναν άνθρωπο που εκμεταλλεύτηκε την ομάδα (έχωντας ΑΣΦΑΛΩΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ για να μεγαλώσει και άλλο το όνομα ΑΕΚ) και την έκανε όταν κατάλαβε πως άλλη ομάδα θα ήταν εκείνη που θα μπορέσει να του εξασφαλίσει τους πόρους ώστε να μεγαλώσει την υστεροφημία του, έτσι δε μπορώ να βλέπω και στο τιμόνι της ΑΕΚ τον άνθρωπο εκείνον που την πούλησε σε μια μεγάλη λέρα (γιατί να μη κρυβόμαστε λέρα ήταν και είναι ο Τροχανάς) και σε 2 περιπτώσεις που θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα έκανε τον Κινέζο. Προτιμώ να δω στο τιμόνι της ομάδας επιχειρηματικό όμιλο από τη Τουρκία (και ας μου την πέσετε με αυτό που λέω) που θα ξέρω όμως πως δε θα μου πουλήσει ΑΕΚτζίδικο συναίσθημα και θα ξέρω πως είναι μέσα για την επένδυση του γηπέδου, παρά κάποιον τίγρη, λιοντάρι και άλλο αιλερουδοιδες που θα πουλήσει ΑΕΚτζίδικο συναίσθημα (και καλά) ενώ ο σκοπός του θα είναι άλλος.

Υ.Γ Η περίοδος που γούσταρα να πηγαίνω γήπεδο (αν εξεραίσω τα εφηβικά μου χρόνια που έβγαζα και μια -λογική για την ηλικία μου- καφρίλα) ήταν από το 2005-2005 έως και το 2008. Ειλικρινά το λέω η όλη ατμόσφαιρα στο γήπεδο μου θύμιζε πολύ Αγγλία (ειδικά ο πρώτος χρόνος) . Και ήταν μια περίοδος που είχε ξαναξεκινήσει να έχω επαφές με την ορίτζιναλ. Και αυτό το γεγονός (η ατμόσφαιρα) δίνω ένα μπράβο τόσο στην ορίτζιναλ, όσο και στο κοντό, του οποίου του καταλογίζω το γεγονός ότι ποτέ δε κινήθηκε με όση όρεξη θα έπρεπε για το γήπεδο και το προπονητικό κέντρο. Το δεύτερο θα έπρεπε να είναι ο νο1 στόχος του και μετά το γήπεδο. Πίστευα και πιστεύω πως αν τα είχε κυνηγήσει όσο έπρεπε μπορεί η ΑΕΚ να μην είχε πάρει πρωτάθλημα αλλά θα είχε αποκτήσει μια γερή βάση νεαρών παικτών που θα μπορούσε να "ζει" απ αυτούς. Α! Και του καταλογίζω και την απομάκρυνση του Ιβιτς.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Ακούγεται έντονα πως θα πάτε για το ΑΦΜ άλλης ομάδας , με τον Θρασύβουλο να είναι μια πιθανή περίπτωση.
Οχι το ιδανικότερο , αλλά εδώ που έφτασαν τα πράγματα ...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Υπάρχει κάποιος που να μου εξηγήσει το μύνημα του Τροχανά; Γιατί εμένα (όσο διάβασα) μου φαίνεται πως είναι το παραλήρημα ενός ανθρώπου που έχει πάθει σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Χαρακτηριστικά αναφέρω κάποια σημεία που κατάφεραν να "ανατινάξουν" κάποια εγκεφαλικά μου κύτταρα από την υπερπροσπάθεια να καταλάβω τι θέλει να πει ο ποιητής

"Το πρώτο θεμέλιο της ΑΕΚ ήταν το ΘΕΜΕΛΙΟ των αρχών του αιώνα των Ιδρυτών. Το θεμέλιο του 20ου αιώνα. “ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ 20” δηλαδή."

"Πολύ δύσκολο στοίχημα, μα την αλήθεια! Πώς συμβαδίζει το θνητό και πεπερασμένο με το αθάνατο και αιώνιο; Είναι όπως η σχέση των ανθρώπων με τον Θεό. Οι άνθρωποι παραπονούνται στον Θεό και μονίμως ζητούν τη βοήθεια Του ενώ ο Θεός απαιτεί να Τον δοξάζουν. Απαιτεί, δηλαδή, ίσως να τα βγάζουν πέρα μόνοι τους προσθέτοντας με έμφαση, όμως, ότι: Εδώ είμαι Εγώ άνθρωπε. Μη φοβάσαι!"

Σόρρυ για το επόμενο αλλά ειλικρινά ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΧ ΚΑΙ ΒΟΥΔΑ ΜΑΖΙ

"Γ.- “ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ”;
1. Σωρεία εξηγήσεων και μεταξύ τους πλήθος αντιφάσεων και ασυναρτησιών διατυπώνονται από πολλές πλευρές σαν ένα είδος απαντήσεων στο κλασικό ερώτημα “τις πταίει”.
Στην ΠΑΕ, ακριβώς λόγω των επαναλαμβανόμενων Δ/Ο κρίσεων αναπτύχθηκε από εμάς τους ίδιους τους Ενωσίτες μια εθιμική τακτική μπροστά στα προβλήματα. Μην μπορώντας να κατανοήσουμε ένα πρόβλημα το σπάγαμε σε μικρά κομματάκια, αναζητώντας ένα νόημα στο πολύ μικρό, το οποίο ποτέ δεν υπάρχει εκεί.
Όμως, όταν εξετάζεται ένα σοβαρό και δύσκολο πρόβλημα η σκέψη πρέπει να αναζητεί το θεμελιώδες και να μη περισπάται από φαινόμενα και δευτερεύοντα ζητήματα. Αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια που μας δίδαξε ο δημιουργός του Σύμπαντος όπου όλοι ζούμε από το 1917, ο θείος Αλβέρτος.
Τίποτα δεν φταίει- για τις δραματικές εξελίξεις- από όσα και ό,τι υπάρχει στην ΑΕΚ. Αλλά όταν τίποτα δεν φταίει και εντούτοις υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, τότε είναι 100% βέβαιο ότι φταίει η ... ΑΠΟΥΣΙΑ!
2. Όλα τα μεγάλα σύνολα περιλαμβάνουν μια ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ για να πορεύονται σταθερά στο χρόνο. Ακόμη και το ίδιο το Σύμπαν τη διαθέτει. Είναι οι νόμοι της βαρύτητας και η καμπύλωση του χώρου προς μια από τις n διαστάσεις του, το χρόνο. Ίσως είναι οι απόλυτες άχρονες αρχές του Roger Penrose.
Αλλά και ο Θεός τη χρειάστηκε και δημιούργησε τη δική Του ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ για να στηρίζει και να καθοδηγεί το “δημιούργημά” Του. Είναι πασίγνωστη και οι Γραφές την αποκαλούν “Θεία Πρόνοια”."

"Ε.- Η ΜΕΛΕΤΗ “ΘΕΜΕΛΙΟ 21”
(Περίληψη)
----------
Also sprach “ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ”:
CONCEPT: No Godot nor… “sotirakis”"

"TAKTIKH: “ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ” ΑΕΚ
- 50.000 επιλεγμένες Ενωσίτικες Οικογένειες.
Διάκριση: Οικόσημο ΑΕΚ με θυρεό και slogan επιλογής κάθε οικογένειας. Δικαίωμα κληροδότησης του Οικοσήμου. Αναγραφή των ονομάτων αυτών των Ενωσίτικων Οικογενειών στις στήλες του Νέου Γηπέδου, Ναού της ΑΕΚ. Θεματοφύλακες της πάγιας τακτικής να υπηρετούν οι επιχειρήσεις ΑΕΚ (ΠΑΕ-ΚΑΕ κλπ) την αθάνατη ΙΔΕΑ ΑΕΚ. Διαχρονικοί υπερασπιστές της θεσμικής επανάστασης στην ΑΕΚ, όπως θα διατυπωθεί μετά την έγκριση της παρούσας Μελέτης. Δημιουργοί μιας ακόμη παράδοσης στις χιλιόχρονες παραδόσεις της Αθλητικής Ενώσεως Κωνσταντινουπόλεως˙ της παράδοσης κάθε ζώσα γενιά Ενωσιτών να χτίζει, στις αρχές του δικού της αιώνα, και να προσθέτει το δικό της Θεμέλιο δίπλα στο ασύγκριτο και ιερό “ΘΕΜΕΛΙΟ 20” των αρχών του 20ου αιώνα (Ίδρυση) και δίπλα σε όλα τα θεμέλια, μετά το παρόν των αρχών του 21ου αιώνα, το “ΘΕΜΕΛΙΟ 21” δηλαδή." (εδώ ΑΝ κατάλαβα καλά λέει να υπάρχουν κάποιες "φεουδαρχικές οικογένειες με δικά τους θυρεό;;;; Και εδώ πλέον άρχισα να υποπτέυομαι πως ο άνθρωπος έχει σοβαρή εγκεφαλική βλάβη)

"ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ
ΘΕΣΜΟΣ: ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ
της Αθλητικής Ενώσεως Κωνσταντινουπόλεως
(Αιρετή με 20 έως 25 μέλη).
τακτική ...
αγώνων! : No goal= (No football + No victory + No money) = …
“fuck you bastard coach” and welcome UEFA of 22nd century.
τελευταίο…
ασπασμός! : Χαίρε Τρόικα, οι μελλοθάνατοι 11 εκ. Έλληνες και 2 εκ.
μετανάστες στην Ελλάδα σε ... αποχαιρετούν †"

"Και τελικά ένα Πρότυπο το οποίο θα διασυνδεθεί με τα ελληνικά Πανεπιστήμια και ονειρεύεται να προκαλέσει νέες ιδέες πρακτικές και στόχους στους Έλληνες Πολιτικούς Ηγέτες, αλλά και στους γνήσιους και τους μεγάλους Έλληνες Επιχειρηματίες."

Μετά από αυτό δε μπόρεσα να συνεχίσω. Δε μπόρεσα να καταλάβω ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ η τρόικα με την ΑΕΚ και ποια η σχέση της ομάδας με τα Ελληνικά Πανεπιστήμια. Το έστικτο της αυτοσυντήρησης μου απαγόρευσε να συνεχίσω παρακάτω από το φόβο μη νεκρωθεί τελείως ο εγκέφαλος μου στην προσπάθεια να συλλάβει αυτούς τους απίστευτους συλλογισμούς ενός ανθρώπου που σε ένα κείμενο 17 σελίδων στις μισές λέει ασυναρτησίες και βλέπει θυρεούς και Δον Κιχώτιδες. Οπότε όποιος καλός άνθρωπος μπόρεσε να διαβάσει το κείμενο, και δεν νέκρωσε ο εγκέφαλος του, ας μου πει και εμένα τι θέλει ο Τροχανάς και μετά από 15 χρόνια στην αφάνεια ξαναβγήκε (σα το σκατό) στην επιφάνεια;;;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ξέχασα...Το λινκ για το κείμενο/φιλοσόφημα/θρησκευολόγιο είναι
Περιμένω κάποιος να μου πει τι θέλει να πει ο συγγραφέας (έφτασα μέχρι την 8ή σελίδα μετά με έπιασε πονοκέφαλος. Αλήθεια λέω)

Επισκέπτης
κάποιοι δηλαδή κάποιος από εδώ που ως συνήθως στα δύσκολα  :badair:χλεύαζε και κορόιδευε το πανιώνιο.είχα πει ότι η αεκ στη χειρότερη κατάσταση από όλες τις ομάδες της σούπερ λιγκ.τελικά η ώρα έφτασε και τα πράγματα δυστυχώς για την αεκ εξελίσσονται με το χειρότερο τρόπο.άλλο η πλάκα που κάνουμε και άλλο αυτό που γίνετε τωρα στην αεκ.πρέπει να είσαι κομπλεξικός για να χαίρεσαι με μια άσχημη κατάσταση που βιώνει μια ιστορική ομάδα.θα πει κάποιος ας πρόσεχε..αυτό είναι άλλη κουβέντα η ουσία είναι ότι η αεκ βρίσκετε σε μια κατάσταση που ίσως να μην έχει επιστροφή.οι παίχτες έχουν να πληρωθούν απο πέρσι το μαιο και ένας ένας αρχίζει και πηδάει από το πλοίο και κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
κάποιοι δηλαδή κάποιος από εδώ που ως συνήθως στα δύσκολα  :badair:χλεύαζε και κορόιδευε το πανιώνιο.είχα πει ότι η αεκ στη χειρότερη κατάσταση από όλες τις ομάδες της σούπερ λιγκ.τελικά η ώρα έφτασε και τα πράγματα δυστυχώς για την αεκ εξελίσσονται με το χειρότερο τρόπο.άλλο η πλάκα που κάνουμε και άλλο αυτό που γίνετε τωρα στην αεκ.πρέπει να είσαι κομπλεξικός για να χαίρεσαι με μια άσχημη κατάσταση που βιώνει μια ιστορική ομάδα.θα πει κάποιος ας πρόσεχε..αυτό είναι άλλη κουβέντα η ουσία είναι ότι η αεκ βρίσκετε σε μια κατάσταση που ίσως να μην έχει επιστροφή.οι παίχτες έχουν να πληρωθούν απο πέρσι το μαιο και ένας ένας αρχίζει και πηδάει από το πλοίο και κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει.
Ειχα γράψει κάποτε πως και στη Δ'Εθνική να πέσουμε,η ΙΔΕΑ της ΑΕΚ παραμένει ΙΕΡΗ!Ηρθε ίσως η ωρα να το αποδείξουμε κιόλας...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ακολουθεί βρισίδη, οπότε αν έχετε κάποιο θέμα με τα θεία κτλπ ΜΗ συνεχίσετε

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΓΕ ΚΑΙ ΔΕ ΣΑΣ ΕΠΝΙΓΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ, ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ, ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ 4 ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ, ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ. ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΕΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΙ 5, ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ "ΦΥΝΤΑΝΙ", ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ 18ΔΕΛΙΔΩΝ ΠΟΥ ΜΠΛΕΚΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΝΣΤΑΙΝ  :jerking:, ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ  :jerking: :jerking:, ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:, ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΜΕ  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΒΛΑΒΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΩΣ "ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΜΕ";;;;; ΗΔΗ ΘΕΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ (ΠΟΥ ΔΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ) Ο ΝΟΤΙΑΣ (ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΝΕ, ΕΒΑΖΕ ΕΝΑΝΤΙ) ΚΑΙ Ο ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΝ ΕΣΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙ; ΘΑ ΞΑΝΑΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΟΥ; ΑΝ ΝΑΙ, ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ) ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΙ...ΑΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΛΕΦΤΑΔΕΣ "ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ" ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ;;

Υ.Γ Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος μπράβο στα παιδία που προσπαθούν ΜΟΝΑ τους στην Κρήτη. Και μπράβο στον Κωστέ που έβαλε τον Μπουγαϊδη (που στάθηκε άτυχος και τραυματίστηκε)...Με τον Μανωλά προ των πυλών πρέπει να δίνει ευκαιρίες σε όσους μπορεί (ειναι και ο Ισλανδός ο πιτσιρικάς κοουτς)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ακολουθεί βρισίδη, οπότε αν έχετε κάποιο θέμα με τα θεία κτλπ ΜΗ συνεχίσετε

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΓΕ ΚΑΙ ΔΕ ΣΑΣ ΕΠΝΙΓΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ, ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ, ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ 4 ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ, ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ. ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΕΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΙ 5, ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ "ΦΥΝΤΑΝΙ", ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ 18ΔΕΛΙΔΩΝ ΠΟΥ ΜΠΛΕΚΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΝΣΤΑΙΝ  :jerking:, ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ  :jerking: :jerking:, ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:, ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΜΕ  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΒΛΑΒΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΩΣ "ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΜΕ";;;;; ΗΔΗ ΘΕΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ (ΠΟΥ ΔΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ) Ο ΝΟΤΙΑΣ (ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΝΕ, ΕΒΑΖΕ ΕΝΑΝΤΙ) ΚΑΙ Ο ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΝ ΕΣΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙ; ΘΑ ΞΑΝΑΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΟΥ; ΑΝ ΝΑΙ, ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ) ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΙ...ΑΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΛΕΦΤΑΔΕΣ "ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ" ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ;;

Υ.Γ Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος μπράβο στα παιδία που προσπαθούν ΜΟΝΑ τους στην Κρήτη. Και μπράβο στον Κωστέ που έβαλε τον Μπουγαϊδη (που στάθηκε άτυχος και τραυματίστηκε)...Με τον Μανωλά προ των πυλών πρέπει να δίνει ευκαιρίες σε όσους μπορεί (ειναι και ο Ισλανδός ο πιτσιρικάς κοουτς)
χμ...ναι, μάλιστα...
εγώ έχω να πω πως η ΑΕΚ είναι μία ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία, το ποδόσφαιρο ένα άθλημα που κάποιοι το κάνανε επιχείρηση και πως εμείς θα πρέπει αν δεν εξαρταται η ζωή μας βιοποριστικά από αυτό να το βλέπουμε σαν διασκέδαση ασχέτως αποτελεσμάτων και χρώματος φανέλας.

και ερωτώ
άντε και πέφτει ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟ κατηγορία και πάει στο ερασιτεχνικό
τι θα αλλάξει στη ζωή σας ρε σεις;;

έλεος πια, δεν μπορώ να ακούω κολληματα τέτοια...μεγαλώστε
δεν είναι η ζωή σας το κάθε γαμημένο σωματείο

είναι η διασκέδασή σας, αυτό μάλιστα.
χάνει η ομάδα; οκ, στενοχωριόμαστε, κάνουμε μια ανάλυση γιατί έγινε (και πολύ είναι κι αυτό), πειραζόμαστε με τους φίλους μας και η ζωή μας συνεχίζεται.
κερδίζει η ομάδα; μια από τα ίδια

εδώ παίζουνε κάποιοι με τη ζωή του κόσμου και ο άλλος ενδιαφέρεται πιο πολύ για το αν πάει καλά ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ παρά για το αν βάζει παρά στην τσέπη του....
εκτός πια κι αν όλοι τα έχουνε λυμένα τα προβλήματά τους...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ακούγεται έντονα πως θα πάτε για το ΑΦΜ άλλης ομάδας , με τον Θρασύβουλο να είναι μια πιθανή περίπτωση.
Οχι το ιδανικότερο , αλλά εδώ που έφτασαν τα πράγματα ...
πάλι να μείνουνε κατηγορία με καμπύλη οδό;
γμτ τους νόμους τους μέσα
ε, όχι ρε πούστη μου, ασχέτως ονόματος κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουνε αυτά...

Επισκέπτης
πάλι να μείνουνε κατηγορία με καμπύλη οδό;
γμτ τους νόμους τους μέσα
ε, όχι ρε πούστη μου, ασχέτως ονόματος κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουνε αυτά...
συμφωνώ μαζί σου αλλα είδες πόσο εύκολο ειναι οταν προκιεται να μιλάς για αλλη ομάδα;αυτο θα επρεπε να ειχε αρχίσει απο το 90 αλλα βλέπεις τότε άρχισαν οι ''ρυθμίσεις''και απο τότε έχει εξελιχθεί το πράγμα σε άρθρο 44 αρθρο 99 και τώρα θα βγει και το άρθρο 199 :grin:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
χμ...ναι, μάλιστα...
εγώ έχω να πω πως η ΑΕΚ είναι μία ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία, το ποδόσφαιρο ένα άθλημα που κάποιοι το κάνανε επιχείρηση και πως εμείς θα πρέπει αν δεν εξαρταται η ζωή μας βιοποριστικά από αυτό να το βλέπουμε σαν διασκέδαση ασχέτως αποτελεσμάτων και χρώματος φανέλας.

και ερωτώ

χάνει η ομάδα; οκ, στενοχωριόμαστε, κάνουμε μια ανάλυση γιατί έγινε (και πολύ είναι κι αυτό), πειραζόμαστε με τους φίλους μας και η ζωή μας συνεχίζεται.

εδώ παίζουνε κάποιοι με τη ζωή του κόσμου και ο άλλος ενδιαφέρεται πιο πολύ για το αν πάει καλά ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ παρά για το αν βάζει παρά στην τσέπη του....
Εγραψες φιλε!!!!!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
χμ...ναι, μάλιστα...

και ερωτώ

1ον. Για να καταλάβω καλά. Όταν προ 6μήμου είχε απαγορευτεί στον Μαρινάκη να βγει από τη χώρα και κινδύνευε να πάει για στήσιμο παιχνιδιού (το ότι τη γλίτωσε έχει να κάνει πως έχει πλάτες πολιτικής οικογένειας και όχι μόνο) εσύ ήσουν ήρεμος; ΑΝ για κάποιο λόγο σου πάρουν τη διασκέδαση (για οποιοδήποτε λόγο) θα το δεις χαλαρά; Γιατί από τα διάφορα ποστ που είχε δει στο θέμα του ΟΣΦΠ δε σας έβλεπα και τοοοοοοοοοοοοσο χαλαρους. Θυμάμαι πως λέγατε πως αν "πειράξουν" την προεδράρα σας (και κατ επέκταση την ομάδα σας) ΘΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ. Άρα πάρ τη σκούφια σου και βάραμε.
Εξάλλου και εσάς σας ενδιαφέρει να πάει καλά ο ΟΣΦΠ (στην Ευρώπη) και χεστήκατε κανονικά για το αν έχετε ψιλή στην τσέπη σας. Εμένα το λοιπόν θα μου επιτρέψεις να με νοιάζει για το τι θα γίνει με την ΑΕΚ (εξάλλου να είναι καλά το σύμπαν έχω κάποια ψιλί στην τσέπη μου, έστω και αν αναγκάστηκα να την κάνω στο εξωτερικό). Τώρα το τι θα αλλάξει με τη ζωή μου αν η ΑΕΚ βαρέσει λουκέτο; Θα χάσω ΜΙΑ από τη διασκέδασή μου. Δεν είπα ότι θα πεθάνω....
Οπότε πριν κρίνεις τους άλλους καλό είναι να πας στο θρεντ της ομάδας σου και να γράψεις αυτό που έγραψες εδώ σε αυτούς που έλεγαν προ 6μήνες ότι θα κάψουν τον Πειραιά αν "πειράξουν" τον "θρύλο μας", να αρχίσεις να λές να "μεγαλώσουν" αυτοί που έβριζαν τον τερματοφύλακα που ότι πήγαινε προς το τερμα έγραψε και χολοσκάγανε που "τα κανόνησε ο Πλατινί για να μη περάσει η θρυλάρα μας" και αφού τελιώσεις ξαναέρχεσαι να μας κάνεις μάθημα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
1ον. Για να καταλάβω καλά. Όταν προ 6μήμου είχε απαγορευτεί στον Μαρινάκη να βγει από τη χώρα και κινδύνευε να πάει για στήσιμο παιχνιδιού (το ότι τη γλίτωσε έχει να κάνει πως έχει πλάτες πολιτικής οικογένειας και όχι μόνο) εσύ ήσουν ήρεμος; ΑΝ για κάποιο λόγο σου πάρουν τη διασκέδαση (για οποιοδήποτε λόγο) θα το δεις χαλαρά; Γιατί από τα διάφορα ποστ που είχε δει στο θέμα του ΟΣΦΠ δε σας έβλεπα και τοοοοοοοοοοοοσο χαλαρους. Θυμάμαι πως λέγατε πως αν "πειράξουν" την προεδράρα σας (και κατ επέκταση την ομάδα σας) ΘΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ. Άρα πάρ τη σκούφια σου και βάραμε.
Εξάλλου και εσάς σας ενδιαφέρει να πάει καλά ο ΟΣΦΠ (στην Ευρώπη) και χεστήκατε κανονικά για το αν έχετε ψιλή στην τσέπη σας. Εμένα το λοιπόν θα μου επιτρέψεις να με νοιάζει για το τι θα γίνει με την ΑΕΚ (εξάλλου να είναι καλά το σύμπαν έχω κάποια ψιλί στην τσέπη μου, έστω και αν αναγκάστηκα να την κάνω στο εξωτερικό). Τώρα το τι θα αλλάξει με τη ζωή μου αν η ΑΕΚ βαρέσει λουκέτο; Θα χάσω ΜΙΑ από τη διασκέδασή μου. Δεν είπα ότι θα πεθάνω....
Οπότε πριν κρίνεις τους άλλους καλό είναι να πας στο θρεντ της ομάδας σου και να γράψεις αυτό που έγραψες εδώ σε αυτούς που έλεγαν προ 6μήνες ότι θα κάψουν τον Πειραιά αν "πειράξουν" τον "θρύλο μας", να αρχίσεις να λές να "μεγαλώσουν" αυτοί που έβριζαν τον τερματοφύλακα που ότι πήγαινε προς το τερμα έγραψε και χολοσκάγανε που "τα κανόνησε ο Πλατινί για να μη περάσει η θρυλάρα μας" και αφού τελιώσεις ξαναέρχεσαι να μας κάνεις μάθημα...
γρηγορακη καλησπερα ....επετρεψε μου δυο λογακια..
κατ'αρχας εισαι σε συναισθηματικη φορτιση (δικαιολογημενη) και δεν μπορει να εισαι τοσο ψυχραιμος...συμφωνω στα περισσοτερα που λες αλλα στο κομματι που αφορα το δικο μας θρεντ διαφωνω...
πηγαινε αν εχεις διαθεση και δες ολα τα ποστ...δεν θα μιλησω για αλλους θα μιλησω για παρτη μου...
εγω (αλλα απο οσο θυμαμαι και κανενας αλλος) δεν ειπαμε ποτε μην πειραξετε τον προεδρο (και κατ'επεκταση την ομαδα) οτι και να γινει...λαθος σου αυτο...ειπαμε οτι μην τον πειραξετε με καραγκιοζιλικια μεθοδευμενα και ''καθ'υπαγορευση''
καμμια σχεση αυτα που λες....
ειμαι ο πρωτος (αλλα πιστευω εκφραζω και τα αλλα παιδια του φορουμ) οπου πραγματικα αν αποδεικνυοτανε εμπλοκη σε δωροδοκια θα ΑΠΑΙΤΟΥΣΑ να ακουλουθηθουν τα νομιμα με οποια συνεπεια...να εισαι σιγουρος για αυτο...
αλλα με ραψιματα κασετων με αναφορες τριτων και με υπονοουμενα και στημενα δημοσιευματα ...ε ναι ρε φιλε αν με τετοια μεθοδευση τολμουσαν να ακουμπησουν η προεδρο η ομαδα θα γινοτανε της πουτανας...αλλο αυτο που λεω και αλλο αυτο που ειπες εσυ...τεραστια διαφορα,διαφορετικα τελειως πραγματα...
τεσπα...εχεις δικιο να εχεις την καψουρα σου την αρρωστεια σου και την στεναχωρια σου...
και να πω στον φιλο μοικανο (που σιγουρα δεν ειχε προθεση να σε προσβαλλει) οτι ρε πουστη μοικανε....ασε τον κοσμο να ζησει...ασε τον καθενα να βαλει τις δικες του προτεραιοτητες και να ταξινομησει τα πραγματα στη ζωη του...
σεβαστη η αποψη σου αλλα και ο γρηγορης (και ο καθε γρηγορης) εχουν την δικη τους καψουρα,αδυναμια ,βιτσακι οπως θες πεστο....

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
το ποδοσφαιρο δεν ειναι απλα μια μαχη μεταξυ ανωνυμων εταιριων
ειναι κατι πολυ μεγαλυτερο
η ζωη δεν ειναι μονο αρτος αλλα και θεαματα

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Οι επαγγελματίες εθελοντές παίκτες αποδεικνύουν με την συμμετοχή τους στους αγώνες περισσότερο λάτρεις της ιδέας ΑΕΚ
παρά οι αεκάρες με ονοματεπώνυμο,
γιατί πλέον για την ΑΕΚ δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα αλλά η συμμετοχή,και πάλι σας ευχαριστώ παιδιά που δεν είδαμε το ξεφτιλίκι της νίκης του αντιπάλου με 2-0 στα χαρτιά ούτε και σήμερα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
συμφωνώ μαζί σου αλλα είδες πόσο εύκολο ειναι οταν προκιεται να μιλάς για αλλη ομάδα;αυτο θα επρεπε να ειχε αρχίσει απο το 90 αλλα βλέπεις τότε άρχισαν οι ''ρυθμίσεις''και απο τότε έχει εξελιχθεί το πράγμα σε άρθρο 44 αρθρο 99 και τώρα θα βγει και το άρθρο 199 :grin:
μαζί σου χίλια τα εκατό
με μία ένσταση
τα λεφτά δεν τα χρωστούσε ο Ολυμπιακός αλλά ο Κοσκωτάς.
Ο οποίος μάλιστα ΜΠΗΚΕ φυλακή και είναι και ο μοναδικός πρόεδρος ομάδας που μπήκε (και αργότερα ΚΑΙ ο Σαλιαρέλης).
Και τα χρήματα που έβαλε στον Ολυμπιακό και προέρχονταν από τις καταχρήσεις του ο Ολυμπιακός τα επέστρεψε, έστω με διακανονισμό.

Ακόμα και τώρα να βγει πως ο Ολυμπιακός χρωστάει στο κράτος, εγώ είμαι της άποψης να πέσει και να τα δώσει πριν πέσει τα λεφτά με κάποιο τρόπο (κατάσχεση- ό,τι μπορεί να γίνει - δεν με νοιάζει)

Δεν καταλαβαίνετε πως τα λεφτά που χρωστάνε οι ομάδες τα πληρώνει ο φορολογούμενος. Δεν έχω καμία όρεξη να πληρώσω εγώ τις μαλακίες των προέδρων ανωνύμων εταιριών. Τέρμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom