Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 400 άτομα (0 μέλη και 400 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ας πει καποιος στον καραγκιοζη οτι ο ενας απατεωνας που ηταν στον ολυμπιακο και πηγε φυλακη και ο ολυμπιακος πληρωσε τα λεφτα που καταχραστηκε ο απατεωνας
σε αντιθεση με την ''κλαψα αρθρο 44 δεν παρεστη ΠΟΤΕ το δημοσιο στην αγωγη'' που οχι μονο φυλακη δεν πηγε (τοτε) ο προεδρος της αλλα ουτε λεφτα απο κακοδιαχειρηση επι εποχης του ποτε γυρισε αλλα θελουν και να παρουν ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ λεφτα απο αυτον...
σαν να λεμε να αξιωνει λεφτα ο θρυλος απο τον κοσκωτα  :headbang: :headbang: :headbang:
και ομως ναι...αυτο παει να κανει η αεκ...
και μια χαρα μεταγραφες εκανε με τον απατεωνα προεδρο η αεκ (ναι αυτον ντε που τωρα φωναζουν κλεφτη και θελουν να του παρουν και λεφτα) και μια χαρα συμβολαια παχυλα πληρωνε(λεγε με ντεμη και κασαπη και τσαρτα και.. και ..και ..!!!) και μια χαρα διεκδικουσε τιτλους (αλλο αν οπως παντα επαιρνε τα αρχιδια μου)
αντε ντε...ας ενημερωσει καποιος τον μαλακα που εχει και αποψη  :jerking: :jerking: :jerking:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ωσπου να αποφασίσετε τι θα κάνετε συγκαμένοι την Κυριακή θα κατεβάσουμε:  :helpplea:
1.Σκοτεινός
2.Ναύαρχος
3.Ινδιάνος
4.Γρηγόρης
5.Μαστερ
6.Διομήδης
7.Πιστόλιας
8.Ταφταρ
9.-----
10.----
11.-----

Toυς άλλους τρείς και τον πάγκο συμπληρώστε τον εσείς

Επισκέπτης
το τι πιστεύω εγώ πως θα γίνει είναι ψιλοαδιάφορο.
εδώ συζητάμε τι πρέπει να γίνει
αν είναι κοινή συνείδηση πως δεν μπορεί από τη μία να μην έχεις να πληρώσεις τους λογαριασμούς και από την άλλη να δανείζεσαι για να πας να πληρώσεις εισιτήριο να δεις μια ομάδα που χρωστάει τα κερατά της στην εφορία και σε όποιον περπατάει, τότε μπορεί και να αλλάξει αυτό

η αντίστοιχη ερώτηση σε αυτό που με ρωτάς είναι αν θα πληρώσει ποτέ πολιτικός για όλα αυτά που έχει κάνει (όλοι έχουνε φάει στις πλάτες μου). Η προφανής απάντηση είναι όχι. Ε, η συζήτησή μας δεν πρέπει να είναι πως πρέπει να πληρώσουνε κάποια στιγμή και να βρούμε το πότε θα γίνει συντομότερα;
μα ΕΔΩ υπάρχει μια παγκόσμια ελληνική πρωτοτυπία.ομάδα που χρωστάει σε δημόσιο παίχτες σφραγίζει κανονικά εισιτήρια και από οι φαίνεται με κάποιο τροπο εχει πάρει και φορολογική αλλα και ασφαλιστική ενημερότητα.ταυτόχρονα οι παίχτες ο ένας μετά τον άλλο φεύγουν.κάποια άλλη ομάδα με χρονιά χρέη που βρίσκετε βόρεια χρωστάει επίσης παντού και όμως...τους αφήνουν και κάνουν μεταγραφές.καισ ε ρωτάω εγώ γιατί κάποιος να πληρώσει;αφού ποτέ και κανείς δεν εχει επιπτώσεις οι άλλοι πάνω οταν πάνε να τους βάλουν χέρι απειλούν ότι δεν θα ψηφίσουν κανέναν και οι άλλοι δεν τους ακουμπάνε επειδή ειναι ιστορική ομάδα.δεν ξέρω αν αυτή την στιγμή βρισκόταν κάποια μικρή ομάδα θα την είχαν τιμωρήσει παραδειγματικά.βέβαια εδώ κανείς δεν θέλει η τιμωρία να ξεκινήσει από τη δική του ομάδα είτε προκιεται για χρέη είτε γαι επεισόδια ;)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
δεν ξέρω αν αυτή την στιγμή βρισκόταν κάποια μικρή ομάδα θα την είχαν τιμωρήσει παραδειγματικά.
πχ τον πανιωνιο;
η τα δικα σου τα ξεχνας;
τα ιδια και τα ιδια
ολοι βλεπετε τα στραβα των αλλων
ποτε της ομαδας σας

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ας πει καποιος στον καραγκιοζη οτι ο ενας απατεωνας που ηταν στον ολυμπιακο και πηγε φυλακη και ο ολυμπιακος πληρωσε τα λεφτα που καταχραστηκε ο απατεωνας
σε αντιθεση με την ''κλαψα αρθρο 44 δεν παρεστη ΠΟΤΕ το δημοσιο στην αγωγη'' που οχι μονο φυλακη δεν πηγε (τοτε) ο προεδρος της αλλα ουτε λεφτα απο κακοδιαχειρηση επι εποχης του ποτε γυρισε αλλα θελουν και να παρουν ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ λεφτα απο αυτον...
σαν να λεμε να αξιωνει λεφτα ο θρυλος απο τον κοσκωτα  :headbang: :headbang: :headbang:
και ομως ναι...αυτο παει να κανει η αεκ...
και μια χαρα μεταγραφες εκανε με τον απατεωνα προεδρο η αεκ (ναι αυτον ντε που τωρα φωναζουν κλεφτη και θελουν να του παρουν και λεφτα) και μια χαρα συμβολαια παχυλα πληρωνε(λεγε με ντεμη και κασαπη και τσαρτα και.. και ..και ..!!!) και μια χαρα διεκδικουσε τιτλους (αλλο αν οπως παντα επαιρνε τα αρχιδια μου)
αντε ντε...ας ενημερωσει καποιος τον μαλακα που εχει και αποψη  :jerking: :jerking: :jerking:
Η ΑΕΚ κυνηγάει τον απατεώνα (υποθέτω πως μιλάς για τον Ψωμιάδη γιατί στο δικό μου το τεφτέρι και ο Τροχανάς απατεώνας είναι) γιατί ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΑΤΑ έκανε υπεξέρεση χρημάτων από τα ταμεία της ΑΕΚ (πλαστά τιμολόγια για καφέδες, εργασίες αναδιαμόρφωσης στο τότε προπονητήριο που απλά δεν έγιναν ποτέ, τα τρελλά λεφτά που έδινε απλόχερα ο τότε Αλφα πήγαν στη τσέπη του Μάκη). Τα συμβόλαια που έδινε στους παίκτες της ΑΕΚ 2 ήταν τα παχιά παχιά. Αυτά του κοντού και του Τσιάρτα. Κασάπης, Ζαγόρ κτλπ δεν έπαιρναν τρελλά λεφτά (σε σχέση με τους 2 που προανέφερα). Μάλιστα η ΑΕΚ έπαιζε και Τσ Λ (ότι σημαίνει αυτό προς εισροή χρημάτων) και στο στάδιο της Φιλαδέλφειας (που μάλιστα στους αγώνες του Τσ Λ ήταν φίσκα ότι και αν σημαίνει αυτό για τα έσοδα της ομάδος). Γι αυτό κυνηγάει η ΑΕΚ τον Ψωμιάδη. ΓΙΑ ΥΠΕΞΕΡΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ και όχι για ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ (αν τον κυνηγούσε για κακοδιαχείρηση θα έπρεπε μετά να κυνηγήσει και τον κοντό και τον Θανόπουλο και τον Τροχανά και πολλούς άλλους).
Από την άλλη ο Κοσκωτάς πήρε χρήματα από την τράπεζα τους (και τις άλλες επιχειρήσεις του) και τα έβαλε στα ταμεία του ΟΣΦΠ. Γι αυτό και ο ΟΣΦΠ υποχρεώθηκε να πληρώσει τις μαλακίες του Κοσκωτά (και ακόμα δεν έχει ξεμπερδέψει). Όπως το ίδιο θα έκανε αν τελικά αντί να σας αγοράσει ο Μαρινάκης σας αγόραζε ο Λαυρεντιάδης (αλήθεια ρε δεν είναι μέσα στη Καραισκάκης Α.Ε ή στη θρύλος Α.Ε) και έβαζε μέρος των χρημάτων που πήρε από τη τράπεζα του (παράανομα) και τα έβαζε στον ΟΣΦΠ.
Αυτή είναι η τεράαααααααααααααααστια διαφορά μεταξύ του δικού μας απατεώνα και του απατεώνα του ΟΣΦΠ.Ο ένας πήρε χρήματα από τα ταμεία της ΑΕΚ και τα έβαλε στη τσέπη του (και στις άλλες παράνομες εταιρείες του) και ο άλλος τα πήρε από τις εταιρείες του και τα έβαλε στα ταμεία του ΟΣΦΠ (και στη τσέπη του κυρίως)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε συ μοικανε απο τα 45 δις που επεσαν στον ολυμπιακο ποσα πληρωσε ο κοκκαλης;5 η 6;αν ειχε λειτουργησει το κρατος τοτε ειμαι σιγουρος οτι ουτε η ΑΕΚ θα ειχε φτασει σε αυτο το χαλι ουτε και οι αλλες ομαδες.τωρα γνωριζουν οτι υπαρχει ατιμωρησια για αυτο γινεται οτι γινεται.μην λεμε τα ιδια και τα ιδια λοιπον.αγια δεν ειπα οτι ειναι η ΑΕΚ,λεω οτι πρεπει να επεμβει ο νομος και το κρατος εναντια σε οσους εκαναν αυτα τα χρεη,και να τους αναγκασουν να τα πληρωσουν.
κανενα αλλο χρεος να μην χαριστει.σε καμια ομαδα.
πάλι λάθος κάνεις και κακώς επιμένεις
ο Κόκκαλης δεν έδωσε μόνο 5-6 δις (δραχμές)
έδωσε πολλά παραπάνω - απλά με διακανονισμό τα έσπασε στα χρόνια.
Πλήρωνε μέχρι πριν 5 χρόνια.

Δεν σου λέω πως έδωσε πίσω όλα τα λεφτά - δεν το ξέρω άλλωστε. Ωστόσο αυτό που ισχύει είναι πως έγινε ένας διακανονισμός (όπως γίνονται διαρκώς με μεγαλοοφειλέτες) και από κει και πέρα τηρήθηκε ό,τι είπανε. Και ο Ολυμπιακός δεν βρέθηκε να ξαναχρωστάει της Μιχαλούς από κει και πέρα - δεν ξέρω μόνο τι αλήθεια έχει αυτό που λέει ο Γρηγόρης για τη Γιούρομπανκ, θα αποδειχθεί σύντομα φαντάζομαι.

Η ΑΕΚ ούτε αποπλήρωσε αυτά που έπρεπε και αύησε και τα χρέη της πάλι σε χρόνο ντετε.
τα ίδια και ο ΠΑΟΚ.

ε, οκ...νισάφι όμως...

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ωσπου να αποφασίσετε τι θα κάνετε συγκαμένοι την Κυριακή θα κατεβάσουμε:  :helpplea:
1.Σκοτεινός
2.Ναύαρχος
3.Ινδιάνος
4.Γρηγόρης
5.Μαστερ
6.Διομήδης
7.Πιστόλιας
8.Ταφταρ
9.-----
10.----
11.-----

Toυς άλλους τρείς και τον πάγκο συμπληρώστε τον εσείς
Εγω παίζω επίθεση!!!Αντε και δεξί χαφ,,Εχουμε και μια προιστορία στα εφηβικά της ΑΕΚ απο 1976-1978.....Οι άλλοι τρεις:
9.ALTEC :tits2:
10.TALOS (Μεταγραφη) :pipa3:
11.XRISTIDIS (Μεταγραφη) :2on1:
ΠΑΓΚΟΣ
12.ΑLFA :kissass:
13.TRAMOUNTANA :pipa3:
14.AGIANA  :lheel:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.129
Πόντοι
6.635
Καλημερα!!!

αυριο το Μπαρτσα - Ρεαλ σε ποιο καναλι το δειχνει???

ευχαριστω!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Εγω παίζω επίθεση!!!Αντε και δεξί χαφ,,Εχουμε και μια προιστορία στα εφηβικά της ΑΕΚ απο 1976-1978.....Οι άλλοι τρεις:
ΠΑΓΚΟΣ

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Aρχίσαμε να κάνουμε μεταγραφές απο βάζελο και γαύρο;  :grin:

:2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Η ΑΕΚ κυνηγάει τον απατεώνα (υποθέτω πως μιλάς για τον Ψωμιάδη γιατί στο δικό μου το τεφτέρι και ο Τροχανάς απατεώνας είναι) γιατί ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΑΤΑ έκανε υπεξέρεση χρημάτων από τα ταμεία της ΑΕΚ (πλαστά τιμολόγια για καφέδες, εργασίες αναδιαμόρφωσης στο τότε προπονητήριο που απλά δεν έγιναν ποτέ, τα τρελλά λεφτά που έδινε απλόχερα ο τότε Αλφα πήγαν στη τσέπη του Μάκη). Τα συμβόλαια που έδινε στους παίκτες της ΑΕΚ 2 ήταν τα παχιά παχιά. Αυτά του κοντού και του Τσιάρτα. Κασάπης, Ζαγόρ κτλπ δεν έπαιρναν τρελλά λεφτά (σε σχέση με τους 2 που προανέφερα). Μάλιστα η ΑΕΚ έπαιζε και Τσ Λ (ότι σημαίνει αυτό προς εισροή χρημάτων) και στο στάδιο της Φιλαδέλφειας (που μάλιστα στους αγώνες του Τσ Λ ήταν φίσκα ότι και αν σημαίνει αυτό για τα έσοδα της ομάδος). Γι αυτό κυνηγάει η ΑΕΚ τον Ψωμιάδη. ΓΙΑ ΥΠΕΞΕΡΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ και όχι για ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ (αν τον κυνηγούσε για κακοδιαχείρηση θα έπρεπε μετά να κυνηγήσει και τον κοντό και τον Θανόπουλο και τον Τροχανά και πολλούς άλλους).
Από την άλλη ο Κοσκωτάς πήρε χρήματα από την τράπεζα τους (και τις άλλες επιχειρήσεις του) και τα έβαλε στα ταμεία του ΟΣΦΠ. Γι αυτό και ο ΟΣΦΠ υποχρεώθηκε να πληρώσει τις μαλακίες του Κοσκωτά (και ακόμα δεν έχει ξεμπερδέψει). Όπως το ίδιο θα έκανε αν τελικά αντί να σας αγοράσει ο Μαρινάκης σας αγόραζε ο Λαυρεντιάδης (αλήθεια ρε δεν είναι μέσα στη Καραισκάκης Α.Ε ή στη θρύλος Α.Ε) και έβαζε μέρος των χρημάτων που πήρε από τη τράπεζα του (παράανομα) και τα έβαζε στον ΟΣΦΠ.
Αυτή είναι η τεράαααααααααααααααστια διαφορά μεταξύ του δικού μας απατεώνα και του απατεώνα του ΟΣΦΠ.Ο ένας πήρε χρήματα από τα ταμεία της ΑΕΚ και τα έβαλε στη τσέπη του (και στις άλλες παράνομες εταιρείες του) και ο άλλος τα πήρε από τις εταιρείες του και τα έβαλε στα ταμεία του ΟΣΦΠ (και στη τσέπη του κυρίως)
Ρε γκρεγκ δεν εχουν το μυαλο να καταλαβουν.τσαμπα φαια ουσια.πες ναι εχουν δικιο να τελειωνουμε.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
βρε καλως τα παιδια....αντε να δουμε τι θα γινει.πλεον περιμενουμε απαντηση απο μελισσαν,νικολαιδη,φιλιππου.κατι κινειται.
Ρε  μας δουλεύουν ψιλό χαζί λέμε....Τεσπα. Πάντως η απόσταση που χωρίζει το σημείο "συναντιόμαστε για να συζητήσουμε" μέχρι το "συναντιόμαστε για να αποφασίσουμε" απεχει έτη φωτός. Το πρόβλημα της ομάδας είναι σύνθετο (ποιος φταίει, γιατί φταίει, τι πρέπει να γίνει, πόσο θα κοστίσει αυτό που πρέπει να γίνει, ποιος θα βάλει τα λεφτά για να γίνει αυτό που πρέπει να γίνει κτλπ) που μια συνάντηση απλά ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ. Αυτή η διαδικασία (ΑΝ τελικά προχωρήσει, γιατί πιστεύω πως ο όλος τζέρτζελος είναι για τα μάτια του κόσμου) θα είναι χρονοβόρα, και η ΑΕΚ χρόνο δεν έχει. Αυτή η διαδικασία έπρεπε να γίνει τον Νοέμβρη. Τώρα απλά είναι σκέτη κοροιδεία και μας δουλεύουν ψιλό χαζί.

Ο Μελισσάς πάντως έχει πει σε περιβάλλον του ότι δε πάει, ο κοντός έχει άλλα προβλήματα (τα μπλεξίματα με τους τοκογλύφους) όσο για το Φιλίππου λίγο χλωμό το κόβω να κάθεται στο ίδιο τραπέζι με τον χατζημούσια. Δε του έκανε, και δε του είπε, και λίγα ο παπάρας.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μετά τους μαθητευόμενους μάγους στα διοικητικά ηνια της ομάδας ήρθε η ώρα να αποκτήσουμε και μαθητευόμενο μάγο στον πάγκο

Και επίσημα Παπανικολάου

Την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ανέλαβε και επίσημα από σήμερα ο Δημήτρης Παπανικολάου

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα την συμφωνία της με τον Δημήτρη Παπανικολάου. Ο νεαρός τεχνικός θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας μέχρι του τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον Δημήτρη Παπανικολάου που θα είναι ο προπονητής της ομάδας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Όπως είναι γνωστό ο Δημήτρης Παπανικολάου ήταν καλαθοσφαιριστής της ΑΕΚ από το 2007 έως το 2009, έχοντας πολύτιμη προσφορά τόσο στην ομάδα μας όσο και στο μπάσκετ γενικότερα.

Δήλωση Δημήτρη Παπανικολάου

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο πρώτος σταθμός της προπονητικής μου καριέρας είναι η ΑΕΚ. Αυτό που θέλω να ζητήσω από όλους είναι να υπάρξει συσπείρωση. Επίσης είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα προπονήσω αυτούς τους παίκτες.

Χρειαζόμαστε απόλυτη συγκέντρωση στον στόχο μας γιατί οι επόμενες αγωνιστικές είναι όλες εξαιρετικά δύσκολες και σημαντικές.
Ελπίζω ο κόσμος της ΑΕΚ να συνεχίσει να δίνει το "παρών" τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια και να συνεχίσει να βοηθά την ομάδα».

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και να ευθυμήσουμε και λίγο (και να πειράξουμε τους Ολυμπιακούς που μπαίνουν στο θρεντ και γράφουν)

Οι δέκα Ολυμπιακές εντολές

-Ο Ολυμπιακός δεν νικιέται ΠΟΤΕ. Αν νικηθεί έχει υπάρξει κάποιο δόλιο σχέδιο οπότε η ήττα δεν μετράει και έτσι παραμένει αήττητος.

-Ο Ολυμπιακός είναι παντοτινός Πρωταθλητής ακόμα και αν βγει 4ος ή 5ος . Η Πολιτεία ΠΡΕΠΕΙ να βρει τρόπο να πάρει το Πρωτάθλημα αλλιώς το θέμα θα πάει στο CAS. Αν πάρει το Κύπελλο πρόκειται για μεγάλη επιτυχία, αν το χάσει είναι Κυπελλάκι και δεν έχει ασχοληθεί μαζί του.

-Οι άδικες διαιτητικές αποφάσεις υπέρ του Ολυμπιακού είναι ΠΑΝΤΑ ανθρώπινα λάθη. Κατά του αποτελούν εγκλήματα κατά της Ελλάδας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της UNESCO. Στους εγκληματίες πρέπει να εφαρμόζεται η Σαρία.

-Όταν οι άλλες ομάδες αδικούνται και φωνάζουν είναι κλάψες και «Καΐλες». Όταν φωνάζει ο Ολυμπιακός είναι μαγκιά και τον πνίγει το δίκιο του. Εκ των πράγματων ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται.

-Ο Ολυμπιακός δεν πάει καλά στην Ευρώπη γιατί είναι η πιο άτυχη ομάδα στην ιστορία και επιπλέον υπάρχει σχέδιο της UEFA να τον αδικεί ΜΟΝΙΜΩΣ. Μεγάλες ήττες και αποκλεισμοί οφείλονται σε μια παγκόσμια συνωμοσία κατά του Ολυμπιακού.

-Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις πρέπει να γίνονται από παιδιά που γνωρίζουν το μεγαλείο του Ολυμπιακού και μπορούν να το αποδώσουν ανάλογα. Στις σχολές δημοσιογραφίας ΠΡΕΠΕΙ να διδάσκεται η μετάδοση του «Ολυμπιακός-ΑΕΚ: 1-2» που αποτελεί μνημείο. Όσοι δημοσιογράφοι δεν σέβονται τον Θρύλο είναι εχθροί του κράτους.

-Εν αρχή είναι ο Κόκκαλης. ΠΡΟΕΔΡΟΣ των προέδρων, δίκαιος-αμόλυντος πήρε τα πάντα χωρίς καμία παρατυπία. Η δήλωση του πως ο Ολυμπιακός δεν παίρνει αγώνες στα χαρτιά παραποιήθηκε. Άξιος συνεχιστής του ο Ευάγγελος Μαρινάκης μέγας διδάσκαλος ήθους.

-Ο Ολυμπιακός ΠΟΤΕ δεν διέθετε παραρτήματα. Απλά ορισμένες ομάδες μπροστά στο Θρυλικό μεγαλείο δεν μπορούν να αποδώσουν και χάνουν πριν μπουν στο χορτάρι. Αυτές οι ομάδες είναι και οι μόνες που αξίζουν να βρίσκονται κάτω από την Ολυμπιακή ομπρέλα.

-ΙΔΑΝΙΚΕΣ συνθήκες αγώνες θεωρούνται αυτές που είναι ανάλογες του αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟ στη Ριζούπολη και για εκτός έδρας του ΑΕΚ-Ολυμπιακός στη Φιλαδέλφεια με διαιτητή τον Δημητρόπουλο.

-Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ο πιο πύρινος, ο πιο αλύγιστος, 12ος-13ος-14ος και καμία φορά και 15ος παίκτης, τον τρέμει όλος ο πλανήτης και φυσικά έχει το ακαταλόγιστο γιατί όλα τα κάνει για την αγάπη του για τον Θρύλο.

*Οι δέκα Ολυμπιακές εντολές διατίθενται σε πάπυρο, στικάκι και τσιπάκι από όλες τις μπουτίκ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μετά τους μαθητευόμενους μάγους στα διοικητικά ηνια της ομάδας ήρθε η ώρα να αποκτήσουμε και μαθητευόμενο μάγο στον πάγκο

Και επίσημα Παπανικολάου

Την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ανέλαβε και επίσημα από σήμερα ο Δημήτρης Παπανικολάου

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα την συμφωνία της με τον Δημήτρη Παπανικολάου. Ο νεαρός τεχνικός θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας μέχρι του τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον Δημήτρη Παπανικολάου που θα είναι ο προπονητής της ομάδας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Όπως είναι γνωστό ο Δημήτρης Παπανικολάου ήταν καλαθοσφαιριστής της ΑΕΚ από το 2007 έως το 2009, έχοντας πολύτιμη προσφορά τόσο στην ομάδα μας όσο και στο μπάσκετ γενικότερα.

Δήλωση Δημήτρη Παπανικολάου

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο πρώτος σταθμός της προπονητικής μου καριέρας είναι η ΑΕΚ. Αυτό που θέλω να ζητήσω από όλους είναι να υπάρξει συσπείρωση. Επίσης είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα προπονήσω αυτούς τους παίκτες.

Χρειαζόμαστε απόλυτη συγκέντρωση στον στόχο μας γιατί οι επόμενες αγωνιστικές είναι όλες εξαιρετικά δύσκολες και σημαντικές.
Ελπίζω ο κόσμος της ΑΕΚ να συνεχίσει να δίνει το "παρών" τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια και να συνεχίσει να βοηθά την ομάδα».

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
καλα ρε αυτος δεν ειχε κανει προσφυγη προσφατα για χρωστουμενα;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΠΑΓΚΟΣ

δώσε μου εμένα προμήθεια καλή και σου τις κανονίζω τις μεταγραφές στο πι και φι
χαχαχα

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
πουστρακια διαλυεστε
στο χαριλαου θα εχει γερο πρωκτικο :fuck2: :fuck2: :fuck2: