gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Όχι μόνο ήμουν στην Ελλάδα, αλλά ήμουν και στο γήπεδο μέσα. Και ερωτώ. Πως στήνεται ένα παιχνίδι; Είτε με τη συδρομή των διαιτητών είτε με αυτή των παιχτών (ή και των 2 μαζί). Στα συγκεκριμένο ματς δε θυμάμαι καμία βάση τρανταχτή που να έκανε τα στραβά μάτια ο διαιτητής (δες γκολ Κατσουράνη πέρσι στο Καραισκάκη) ούτε φυσικά είδα τους παίκτες της ΑΕΚ να είναι στην καραπουτσακλάρα τους. Το αντίθετο, είχαν σκυλιάσει για το γκολ. Μονότερμα τους παίζαμε και μάλιστα σε 2 φάσεις (αν δε κάνω λάθος) οι παίκτε του Ιωνικού είχαν διώξει απάνω στη γραμμή. Και το γκολ του Ιωνικού πεντακάθαρο. Για αυτό λέω. Από τη μία έχεις μια διαιτησία που δε προκάλεσε με τις αποφάσεις της, από την άλλη έχεις τους παίκτες της ΑΕΚ να σκυλιάζουν για το γκολ (με τη μπάλα να χτυπάει δοκάρια και να διώχνεται από τους παίκτες του Ιωνικού στη γρααμμή) και παρόλα αυτά ήταν ΣΤΗΜΕΝΟ;;; Και το γκολ του Ιωνικού δε μπήκε ούτε από στημένη φάση, ούτε από πέναλντι περίεργο. Έγινε από αντεπίθεση της ομάδας του Ιωνικού, μετά από κόρνερ της ΑΕΚ και διώξιμο της άμυνας του Ιωνικού που πήγε σε παίκτη του Ιωνικού που ξεκίνησε κούρσα από το κεντρο του γηπέδου και σκόραρε (αν δε κάνω λάθος). Α! Και η ΑΕΚ και με ισοπαλία έχανε το πρωτάθλημα. Ήθελε ΜΟΝΟ νίκη, γι αυτό και όλοι οι παίκτες της είχαν βγει μπροστά. Μιλάμε για το καλύτερο στήσιμο ΕΒΕΡ.Eίχε βούηξει ο τόπος τότε φίλε,ότι ο Ντέμης το είχε στήσει για να τα αρπάξει από το στοίχημα..Μάλλον εσύ δεν ήσουν στην Ελλάδα τότε..Αλλά και πάλι όπως βλέπειες βάζω ερωτηματικά,γιατί δεν εχω αποδείξεις...
Αντίθετα το ματς ΠΑΟ-ΑΕΚ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ; Με τον Βασσάρα να μη δίνει φάουλ, κάρτες στους παίκτες του ΠΑΟ. Με τα σφυρίγματά του να έχει κλείσει την ομάδα της ΑΕΚ στα καρέ της και να δίνει πέναλντι ΤΕΛΕΙΩΣ μαιμού, το λέμε "μια κακή διαιτησία" ;;;;