Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 239 άτομα (1 μέλη και 238 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Eίχε βούηξει ο τόπος τότε φίλε,ότι ο Ντέμης το είχε στήσει για να τα αρπάξει από το στοίχημα..Μάλλον εσύ δεν ήσουν στην Ελλάδα τότε..Αλλά και πάλι όπως βλέπειες βάζω ερωτηματικά,γιατί δεν εχω αποδείξεις...
Όχι μόνο ήμουν στην Ελλάδα, αλλά ήμουν και στο γήπεδο μέσα. Και ερωτώ. Πως στήνεται ένα παιχνίδι; Είτε με τη συδρομή των διαιτητών είτε με αυτή των παιχτών (ή και των 2 μαζί). Στα συγκεκριμένο ματς δε θυμάμαι καμία βάση τρανταχτή που να έκανε τα στραβά μάτια ο διαιτητής (δες γκολ Κατσουράνη πέρσι στο Καραισκάκη) ούτε φυσικά είδα τους παίκτες της ΑΕΚ να είναι στην καραπουτσακλάρα τους. Το αντίθετο, είχαν σκυλιάσει για το γκολ. Μονότερμα τους παίζαμε και μάλιστα σε 2 φάσεις (αν δε κάνω λάθος) οι παίκτε του Ιωνικού είχαν διώξει απάνω στη γραμμή. Και το γκολ του Ιωνικού πεντακάθαρο. Για αυτό λέω. Από τη μία έχεις μια διαιτησία που δε προκάλεσε με τις αποφάσεις της, από την άλλη έχεις τους παίκτες της ΑΕΚ να σκυλιάζουν για το γκολ (με τη μπάλα να χτυπάει δοκάρια και να διώχνεται από τους παίκτες του Ιωνικού στη γρααμμή) και παρόλα αυτά ήταν ΣΤΗΜΕΝΟ;;; Και το γκολ του Ιωνικού δε μπήκε ούτε από στημένη φάση, ούτε από πέναλντι περίεργο. Έγινε από αντεπίθεση της ομάδας του Ιωνικού, μετά από κόρνερ της ΑΕΚ και διώξιμο της άμυνας του Ιωνικού που πήγε σε παίκτη του Ιωνικού που ξεκίνησε κούρσα από το κεντρο του γηπέδου και σκόραρε (αν δε κάνω λάθος). Α! Και η ΑΕΚ και με ισοπαλία έχανε το πρωτάθλημα. Ήθελε ΜΟΝΟ νίκη, γι αυτό και όλοι οι παίκτες της είχαν βγει μπροστά. Μιλάμε για το καλύτερο στήσιμο ΕΒΕΡ.
Αντίθετα το ματς ΠΑΟ-ΑΕΚ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ; Με τον Βασσάρα να μη δίνει φάουλ, κάρτες στους παίκτες του ΠΑΟ. Με τα σφυρίγματά του να έχει κλείσει την ομάδα της ΑΕΚ στα καρέ της και να δίνει πέναλντι ΤΕΛΕΙΩΣ μαιμού, το λέμε "μια κακή διαιτησία" ;;;;

Επισκέπτης
Όχι μόνο ήμουν στην Ελλάδα, αλλά ήμουν και στο γήπεδο μέσα. Και ερωτώ. Πως στήνεται ένα παιχνίδι; Είτε με τη συδρομή των διαιτητών είτε με αυτή των παιχτών (ή και των 2 μαζί). Στα συγκεκριμένο ματς δε θυμάμαι καμία βάση τρανταχτή που να έκανε τα στραβά μάτια ο διαιτητής (δες γκολ Κατσουράνη πέρσι στο Καραισκάκη) ούτε φυσικά είδα τους παίκτες της ΑΕΚ να είναι στην καραπουτσακλάρα τους. Το αντίθετο, είχαν σκυλιάσει για το γκολ. Μονότερμα τους παίζαμε και μάλιστα σε 2 φάσεις (αν δε κάνω λάθος) οι παίκτε του Ιωνικού είχαν διώξει απάνω στη γραμμή. Και το γκολ του Ιωνικού πεντακάθαρο. Για αυτό λέω. Από τη μία έχεις μια διαιτησία που δε προκάλεσε με τις αποφάσεις της, από την άλλη έχεις τους παίκτες της ΑΕΚ να σκυλιάζουν για το γκολ (με τη μπάλα να χτυπάει δοκάρια και να διώχνεται από τους παίκτες του Ιωνικού στη γρααμμή) και παρόλα αυτά ήταν ΣΤΗΜΕΝΟ;;; Και το γκολ του Ιωνικού δε μπήκε ούτε από στημένη φάση, ούτε από πέναλντι περίεργο. Έγινε από αντεπίθεση της ομάδας του Ιωνικού, μετά από κόρνερ της ΑΕΚ και διώξιμο της άμυνας του Ιωνικού που πήγε σε παίκτη του Ιωνικού που ξεκίνησε κούρσα από το κεντρο του γηπέδου και σκόραρε (αν δε κάνω λάθος). Α! Και η ΑΕΚ και με ισοπαλία έχανε το πρωτάθλημα. Ήθελε ΜΟΝΟ νίκη, γι αυτό και όλοι οι παίκτες της είχαν βγει μπροστά. Μιλάμε για το καλύτερο στήσιμο ΕΒΕΡ.
Αντίθετα το ματς ΠΑΟ-ΑΕΚ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ; Με τον Βασσάρα να μη δίνει φάουλ, κάρτες στους παίκτες του ΠΑΟ. Με τα σφυρίγματά του να έχει κλείσει την ομάδα της ΑΕΚ στα καρέ της και να δίνει πέναλντι ΤΕΛΕΙΩΣ μαιμού, το λέμε "μια κακή διαιτησία" ;;;;
γρηγορη ένα παιχνίδι μπορεί να στηθεί απο πολλούς παράγοντες.ο ένας είναι η διαιτησία ο άλλος είναι οι παράγοντες και ο άλλος είναι οι παίχτες.δεν είναι ανάγκη λοιπόν να δοθεί ενα στραβό σφύριγμα.η ομάδα που θέλει να χάσει είναι πολύ εύκολο να το κάνει και με τρόπο που δεν θα φανεί.εσυ πιστεύεις οτι η αεκ τότε δεν μπορούσε να κερδίσει τον ιωνικό ειδικά στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος; όσο για το ματς παο-αεκ αυτό δεν ηταν θέμα στησίματος αλλα κακής διαιτησίας.οι λόγοι που η αεκ τότε δεν πήρε πρωτάθλημα ξέρεις πόσα χρήματα απέφεραν σε αυτούς που είχαν παίξει στην ήττα της αεκ; ;)

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
αεκ-ξανθη Χ ξανθη-ολυμπιακος 2.......................αυτο θα κανουν φετος αεκ και παοκ....θα παιζουν τους μεσαζωντες...... ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
γρηγορη ένα παιχνίδι μπορεί να στηθεί απο πολλούς παράγοντες.ο ένας είναι η διαιτησία ο άλλος είναι οι παράγοντες και ο άλλος είναι οι παίχτες.δεν είναι ανάγκη λοιπόν να δοθεί ενα στραβό σφύριγμα.η ομάδα που θέλει να χάσει είναι πολύ εύκολο να το κάνει και με τρόπο που δεν θα φανεί.εσυ πιστεύεις οτι η αεκ τότε δεν μπορούσε να κερδίσει τον ιωνικό ειδικά στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος; όσο για το ματς παο-αεκ αυτό δεν ηταν θέμα στησίματος αλλα κακής διαιτησίας.οι λόγοι που η αεκ τότε δεν πήρε πρωτάθλημα ξέρεις πόσα χρήματα απέφεραν σε αυτούς που είχαν παίξει στην ήττα της αεκ; ;)
Άντε και πες πως οι παράγοντες θέλουν να το στήσουν, τα μιλάνε και τα συμφωνάνε. Και πες πως ο ένας παράγοντας ειμαι εγώ (Ιωνικός) και ο άλλος είσι εσύ (ΑΕΚ). Από τη στιγμή που δε παίζουμε μπάλα πως θα το στήσουμε; Θα πρέπει να το πούμε σε κάποιον (παίκτη/παίκτες, προπονητή). Εγώ (Ιωνικός) σα μούρη που είμαι ο λόγος μου στους παίκτες και στον προπονητή είναι ευαγγέλιο. Εσύ (ΑΕΚ) που έχεις Σάντος, Δέλλα, Λύμπε, Κατσουρ μπορείς να πας να το πεις; Και εγώ σου λέω ότι το λες και συμφωνούν. Τι εντολές πρέπει να δώσει ο προπονητής; Να "πνίξουν" τον αντίπαλο ή να τον αφήσουν να κάνει παιχνίδι;
Αποδείξεις ότι ήταν ή όχι στημένο δεν έχω (όπως και αυτοί που λένε πως ήταν). Απλά απ αυτά που είδα στον αγωνιστικό χώρο από την ομάδα της ΑΕΚ, αλλά και από τα σφυρίγματα του διαιτητή με κάνουν κατά 99% σίγουρο πως δεν ήταν, πράγμα που δε μπορώ να πω για το ΠΑΟ-ΑΕΚ, που είναι πιο πιθανό να είναι στημένο (πολύ κακή διαιτησία που κλείνει την ΑΕΚ με τα σφυρίγματά της στη περιοχή της, παίκτες που φαινόταν πως έκαναν αγγαρεία, κανένα πάθος κτλπ) και που παρόλα αυτά εσείς θεωρείτε πως ήταν μόνο κακή διαιτησία. Και όταν λέω στημένο δεν εννοώ για να βγάλει ο κοντός ένα σκασμό λεφτά στο στοίχημα. Εννοώ στημένο με την έννοια να πάει ο ΠΑΟ Τσ Λ και να τσεπώσει και κάτι ο κοντός, και να συσφιχτεί ο άξονας ΠΑΟ-ΑΕΚ απέναντι στον ΟΣΦΠ.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
στην Ελλαδα δεν ξερουν να χανουν
η θα ειναι στημενο απο μας η απο τους αντιπαλους μας
καλο το ποδοσφαιρο αρκει να μην υπαρχουν εκπληξεις

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Tα ψέματα έχουν τελειώσει εδώ και 5-6 χρόνια λιγο πρίν ή λίγο μετα το "στήσιμο" (???) με τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ και την απώλεια του πρωταθλήματος..Και όποιος κατάλαβε  κατάλαβε...
Μιας και σε εμένα αναφερόσουν Ναυαρχε, να σου πώ ότι κατάλαβα.
Ωστόσο δεν το πιστεύω. Όπως δεν μπορούσα να πιστέψω και το γκολ του Νατσούρα στο τέλος του παιχνιδιού....

Eίχε βούηξει ο τόπος τότε φίλε,ότι ο Ντέμης το είχε στήσει για να τα αρπάξει από το στοίχημα..Μάλλον εσύ δεν ήσουν στην Ελλάδα τότε..Αλλά και πάλι όπως βλέπειες βάζω ερωτηματικά,γιατί δεν εχω αποδείξεις...
Αυτό το έχω ξανακούσει και μάλιστα σχετικά πρόσφατα...

Όχι μόνο ήμουν στην Ελλάδα, αλλά ήμουν και στο γήπεδο μέσα. Και ερωτώ....... Από τη μία έχεις μια διαιτησία που δε προκάλεσε με τις αποφάσεις της, από την άλλη έχεις τους παίκτες της ΑΕΚ να σκυλιάζουν για το γκολ (με τη μπάλα να χτυπάει δοκάρια και να διώχνεται από τους παίκτες του Ιωνικού στη γρααμμή) και παρόλα αυτά ήταν ΣΤΗΜΕΝΟ;;; Και το γκολ του Ιωνικού δε μπήκε ούτε από στημένη φάση, ούτε από πέναλντι περίεργο. Έγινε από αντεπίθεση της ομάδας του Ιωνικού, μετά από κόρνερ της ΑΕΚ και διώξιμο της άμυνας του Ιωνικού που πήγε σε παίκτη του Ιωνικού που ξεκίνησε κούρσα από το κεντρο του γηπέδου και σκόραρε (αν δε κάνω λάθος). Α! Και η ΑΕΚ και με ισοπαλία έχανε το πρωτάθλημα. Ήθελε ΜΟΝΟ νίκη, γι αυτό και όλοι οι παίκτες της είχαν βγει μπροστά. Μιλάμε για το καλύτερο στήσιμο ΕΒΕΡ. 
:thumbsup:
θα τον κατηγορούσα για πολλά άλλα τον Ντέμη, αλλά για κάτι τέτοιο όχι! Θα το θεωρούσα τουλάχιστον κακοπροαίρετο. Και μου κάνει και εντύπωση που σε μια εποχή που η ΑΕΚ παει καρφί για ......Πρωτοδικείο, ξεθάβουμε μια ιστορία που όσοι την έζησαν, απλά δεν θέλουν να την θυμούνται.

Υ.Γ. Όντως σε αντεπίθεση 3 με 2 το φάγαμε γρηγόρη, αλλά μεσολάβησε και ένα τραγικό λάθος της άμυνας.

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.129
Πόντοι
6.635
Καλημερα σε ολους!

ξερει καποιος σε ποιο καναλι θα δειξει αυριο το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ??? νομιζω στις 20:00?

επισης για το ΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΑ αυριο ξερουμε ωρα και καναλι μεταδοσης?

ευχαριστω!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Καλημερα σε ολους!

ξερει καποιος σε ποιο καναλι θα δειξει αυριο το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ??? νομιζω στις 20:00?

επισης για το ΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΑ αυριο ξερουμε ωρα και καναλι μεταδοσης?

ευχαριστω!
Conex-tv την ΑΕΚ
nova 23:00 την Ρεαλ

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Μιας και σε εμένα αναφερόσουν Ναυαρχε, να σου πώ ότι κατάλαβα.
Ωστόσο δεν το πιστεύω. Όπως δεν μπορούσα να πιστέψω και το γκολ του Νατσούρα στο τέλος του παιχνιδιού....
Αυτό το έχω ξανακούσει και μάλιστα σχετικά πρόσφατα...
:thumbsup:
θα τον κατηγορούσα για πολλά άλλα τον Ντέμη, αλλά για κάτι τέτοιο όχι! Θα το θεωρούσα τουλάχιστον κακοπροαίρετο. Και μου κάνει και εντύπωση που σε μια εποχή που η ΑΕΚ παει καρφί για ......Πρωτοδικείο, ξεθάβουμε μια ιστορία που όσοι την έζησαν, απλά δεν θέλουν να την θυμούνται.

Υ.Γ. Όντως σε αντεπίθεση 3 με 2 το φάγαμε γρηγόρη, αλλά μεσολάβησε και ένα τραγικό λάθος της άμυνας.
Δεν αναφερόμουν σε σενα φίλε,γενικά μιλούσα..Και δεν ξεθαβω την ιστορία επιτηδες,απλά με αυτά που βγηκαν στη φορα πέρυσι με τα στημένα και τα παρανομα στοιχήματα στην Ταυλάνδη-ή όπου διάολο παιχτήκανε-μου κανει κάπως να μην έχει ανακατευτεί και ο Ντέμης..Τόσα λεφτα είχε ρίξει μια μικρή αποσβεσούλα σε αντάλλαγμα του Πρωταθλήματος δε θα τον χάλαγε..Αλλά και παλι επαναλαμβάνω αυτές είναι προσωπικές απόψεις,,,,

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
στην Ελλαδα δεν ξερουν να χανουν
η θα ειναι στημενο απο μας η απο τους αντιπαλους μας
καλο το ποδοσφαιρο αρκει να μην υπαρχουν εκπληξεις
Σου έχω δώσει την εντύπωση ανθρώπου που έχει πρόβλημα στο να χάσει; Μπορώ να δεκτώ και το διαιτητικό (ανθρώπινο) λάθος πχ να έχει γίνει πέναλντι στην ΑΕΚ αλλά ο διαιτητής λόγο οπτική γωνίας να μη το έχει δει. (δε μπορώ να δεκτό το λάθος όμως τύπου γκολ κατσουράνη). Το 2004 ήμουν σχεδόν σε κάθε παιχνίδι της ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ. Στο παιχνίδι με τον Ιωνικό αν έλεγες και στους 35χιλιάδες (αυτές ήταν εποχές!!) ότι το παιχνίδι ήταν στημένο θα είχες φάει πολύ ξύλο. Από τις ευκαιρίες που είχαμε χάσει πέρα ότι είχαμε γαμήσει ΟΛΟΙ τη "πουτάνα" τη μπάλα, δε την είχαν γλιτώσει ούτε ο χριστός, ούτε η μάνα του και επειδή δεν είχαμε αφήσει άγιο γι αγιο που να μην έχουμε "γαμήσει" είχαμε πιάσει και το 12θεο!
Και όπως είχε πει ο Οσιμ (; ) "πουτάνα μπάλα" ήρθε μια αντεπίθεση του Ιωνικού και έβαλε το γκολ. Και λέω. ΑΝ το παιχνίδι αυτό ήταν στημένο μιλάμε για το ΚΑΛΥΤΕΡΟ στημένο ΜΑΤΣ στα παγκόσμια χρονικά που ο Μπεος στη σκέψη και μόνο ότι θα μπορέσει να στήσει μια μέρα ένα ματς σα κι αυτό έχει ονειρώξεις. Από το ΑΕΚ- Ιωνικός και ΠΑΟ-ΑΕΚ πιο πολύ στημένο μου κάνει το 2ο παρά το πρώτο

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Καλή επιτυχία σήμερα το βράδυ ΑΕΚΑΡΑ μου  :rockon: :rockon: :rockon:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.523
Πόντοι
34.267
Καλή επιτυχία στην αρρώστια μας. Μονόδρομος, προφανώς, η πρόκριση. Βλέπω να τελειώνει το ματς με, τουλάχιστον 3 λιγότερους παίχτες, λόγω αποβολών.
Είδα και όνειρο να μου λέει κάποιος να παίξω 36€ στο διπλό. Επέμενε με τόση σιγουριά που σκέφτομαι σοβαρά να το παίξω...
Έχει δείξει αυτή η ομάδα πως δεν έχει αδιέξοδα!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Εγω το εχω σιγουρα διπλο !!!

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.523
Πόντοι
34.267
Εγω το εχω σιγουρα διπλο !!!
Παρηγόρησέ με γιατί τό'παιξα στo Betfair που δίνει και καλή απόδοση. Τουλάχιστον θα έχω ως άλλοθι το όνειρο!
Πιστεύω όμως ότι όταν η ΑΕΚ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο κάνει την ανατροπή. Δε θα ξεχάσω το γκόλ του Μίτσελ πέρυσι, που ξέρανε τον Καρνέζη, τους βάζελους και μας τρέλανε! :rockon:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66

Κωστένογλου: "Ήμασταν καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ"
Ο Νίκος Κωστένογλου παρά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στην Τούμπα
Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε στην Τούμπα γνωρίζοντας την ήττα από τον ΠΑΟΚ που σήμανε τον αποκλεισμό της από την συνέχεια του κυπέλλου.

Παρόλα αυτά, ο τεχνικός της "Ενωσης", Νίκος Κωστένογλου, δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση και την προσπάθεια των παικτών του.

"Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών μου. Ο ΠΑΟΚ έκανε μία φάση, ας την πούμε φάση, με τον Λίνο. Γενικά ήμασταν καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ. Δεν αναφέρομαι στη διαιτησία, αλά το συγκεκριμένο πέναλτι αλλάζει όλη την εικόνα του παιχνιδιού. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ", είπε αρχικά και πρόσθεσε πως:

"Όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ υπολογίζονται κανονικά. Είχαμε μία αναγκαστική αλλαγή, νωρίς και μετά άλλες δύο με επιθετικούς παίκτες. Είμαι γενικά ικανοποιημένος γιατί ήμασταν καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε φάσεις, σπάσαμε τη μπάλα πολλές φορές, αλλά μας έλειψε η τελική πάσα".

:S
τι σκεφτηκε πριν κανει αυτες τις δηλωσεις;
η ΑΕΚ ,χωρις ιχνος καζουρας ,ειναι πολυ μετρια ομαδα
σε κανενα σημειο του ματς δεν ειχες την αισθηση οτι μπορει να παρει το παιχνιδι
χωρις φαντασια,χωρις τσαγανο,χωρις μεγαλους παιχτες
και τα δυσκολα ερχονται γιαυτην

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει τα ακόλουθα:
«Ένας "μικρός" διαιτητής με ακόμα πιο "μικρούς" βοηθούς εξετέλεσαν εντεταλμένη υπηρεσία, ακολουθώντας στο ακέραιο τις κατευθύνσεις του εντολέα τους. Τις Απόκριες τις έφερες νωρίς Κύρο. Συνέχισε να προκαλείς... Η ΑΕΚ περνάει δύσκολες στιγμές αλλά πάντα να θυμάσαι ότι παραμένει ΑΕΚ και σύντομα, τόσο εσύ όσο και τα αποπαίδια σου, θα την βρείτε μπροστά σας πιο δυνατή από ποτέ. Η ντροπή είναι άγνωστη λέξη για εσένα. Το ΚΥΡΟΣ, τυχαίο όνομα σου. ΦΤΟΥ ΣΑΣ "ΒΙΑΣΤΕΣ" του ποδοσφαίρου».
:jerking: :jerking: :jerking:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε συ διομηδη μαλλον κανεις πλακα...στο βιντεο που βαζεις φαινεται ενα πεντακαθαρο πεναλτι αν ειναι δυνατον...
του κανει ποδια τον περναει και ο αμυντικος ακαριαια απλωνει το χερι και τον πιανει απο πισω στο υψος της κοιλιας...δηλαδη τι πρεπει να του κανει για να ειναι πεναλτι;;δεν καταλαβαινω την λογικη σας;;
καθαρο πεναλτι ειναι ας προσεχε ο μαλακας ο αμυντικος...
εχετε χαλασει τον κοσμο ανακοινωσεις μαλακιες τονα τ'αλλο...
τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα ρε;;
στον πρωτο γυρο με μας σφαγη του θρυλου απο κωνσταντινεα και διερρεε ο αδαμιδης με το γουρουνομπιλλ οτι ειχατε παραπαονα...
φτανει πια τα ξεκατινιασματα...να μην απλωνε το χερι ο αμυντικος να μην εδινε το πεναλτι...τι το απλωνει;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
το οτι μπορει οντως σε αλλα ματς να μην δινονται τετοιες φασεις συμφωνοι...
αλλα να μην τρελλαθουμε κιολας...αλλο αυτο αλλο δεν ειναι...
αντε τωρα ολο το συμπαν συνομωτει εναντιον της αεκ να την βγαλει εξω απο τους στοχους της...αν ειναι πια δυνατον...
ετσι δεν πατε πουθενα...απο την αλλαγη της νοοτροπιας πρεπει να ξεκινησετε...
να καταλαβετε ποιοι ειστε που πατε και τις δυνατοτητες σας...
σιγουρα υπαρχουν φασεις που εχει αδικηθει η αεκ ...υπαρχει ομως καποια ομαδα στον κοσμο που δεν εχει αδικηθει απο διαιτησια;;
η αεκ δεν εχει ευνοηθει ποτε;;περσι το κυπελλο πως το πηρε;;μηπως το γκολ που προηγηθηκε ηταν ακυρο;;;
μηπως το ματς επρεπε να διακοπει εις βαρος της λογω εισβολης φιλαθλων της στον αγωνιστικο χωρο;;;
τοτε ολα καλα;;;
τοτε οπ αδραχμιδης πουλαγε πνευμα για ομαδες γειτονιας και λοιπες μαλάκιες...
σοβαρευτειτε λιγο λεω εγω....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom