Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ακουσα κάτι για το ΚΟΡΥΦΑΙΟ THREAD του BOU??????Για να προσέχουμε λίγο όταν ανοίγουμε το στόμα μας.....Όλοι να φυγουνε ρε συ,εμείς εδω θα γράφουμε...Μεχρι να βαρεθείς να κοιτας.....

Παρακαλούνται οι κ.κ Moderators να κλειδώσουν το ιστορικό thread.
Και όλα τα μέλη θα κρατήσουμε 1 μέρας σιγή, χωρίς μπινελίκια.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Αντε γιατι είμαι και Υπηρεσία σημερα,.Μην κατεβάσω τα τανκς στο Γαυροστάδιο για γυμνάσια.... :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

Τα χανουμάκια θα κατεβάσουν στρατό στο Καραϊσκάκη;;;;
Πάρε την απάντηση του Καραϊσκάκη!!!

Σας αναφέρει στο 0:50 και στο  2:20-2:35.  :grin:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Το καλσον προσέχτε μόνο.... :grin: :grin: :grin:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Σας έχει πάει το σκατό στην κάλτσα. :badair:

Αν και με Ξενιάδη-Σαλιαρέλη, θα μεγαλουργήσετε. :grin:
Θα θυμηθούμε αλήστου μνήμης στιγμές...Τουρτες στην Αιγινα με 4-0 ζωγραφισμένο,Ντεταρι,Μανωλά,και ...ΒΙΑΣΤΗ!!!Θυμασαι ρε ή ησουν αγέννητος????Γιατί εγω ημουν μέσα κι εφυγα απο την κορυφη στη βάση στο γκολ....

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Οι απλήρωτοι τραγουδούν ακόμη  :rockon:
Λεβαδειακός-ΑΕΚ: 0-2

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

Συνημμένα

• silent-finger2_000.jpg
    silent-finger2_000.jpg
    8,4 KB · Εμφανίσεις: 14

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
κι ο διατητής κρατάει το σιγόντο ...

ο καλύτερος ήταν ο επόπτης. στο ακυρωθέν (κανονικό) γκολ του λεβαδειακού, ενώ ο παίχτης που καλύπτει είναι ακριβώς μπροστά του και μάλιστα γέρνει και το σώμα του (ο επόπτης) για να δει τι γίνεται στην περιοχή, τον αγνοεί εντελώς και σηκώνει οφσάιντ!!! με το σφύριγμα της λήξης δεν πήγε στο κέντρο μαζί με τους άλλους διαιτητές, αλλά έφυγε μόνος του τρέχοντας για τα αποδυτήρια  :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Η δήλωση Σαλιαρέλη στην πλειοψηφία της είναι για γέλια ειδικά με τα αλληλοκατεβάσματα παντελονιών μεταξύ Μαρινάκη και Ξενιάδη Σαλιαρέλη. Οπως επίσης και το τρελλό "Σε λίγο καιρό- και να το ακούσουν οι Ολυμπιακοί - σε λίγους μήνες θα ακούσουν πάλι το Σαλιαρέλη στον Ολυμπιακό με έμμεσο τρόπο ή άμεσο". Όμως είπε και μια αληθεια τρελλό καρφί "Εγώ είμαι μπροστινός, δεν κρύβομαι πίσω από κανέναν και ότι έχω κάνει το έχω κάνει μόνος μου, με την τύχη μου θες, την ικανότητα μου θες, αλλά μόνος μου και δεν χρωστώ σε κανέναν, πολιτικό ή επιχειρηματία. " Μιλάμε για τρελλό καρφί για τον Μαρινάκη,  μιας και ο εφοπλιστικός κόσμος γνωρίζει πολύ καλά ποια γνωστή πολιτική οικογένεια κρύβεται από πίσω του και τον έχει βάλει μπροστάρη/βιτρίνα. Πάντως να πω την αλήθεια δε το περίμενα αυτό το καρφί.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα ΑΕΚΑΡΕΣ και καλή μας χρονιά!!!!

Παρά το πρώτο άτυχο αποτέλεσμα της ομάδας για το νέο έτος με τους δραμινούς, καθώς ο Σιαλμάς έχασε τις τρεις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, χτές στη Λιβαδειά η ΑΕΚ έδειξε αποτελεσματικότητα και χαρακτήρα, καταφέρνοντας να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε με εκτελεστή τον ίδιο τον 25χρονο φορ και να αποσπάσει το αποτέλεσμα που ήθελε. Ίσως το κόψιμο του Σιαλμά να θυμίζει σε κάποιους τον Ντέμη, όμως οι συγκρίσεις δεν ωφελούν και μπορούν να οδηγήσουν σε αμφισβήτηση, ενώ εν προκειμένω το ζητούμενο είναι η στήριξη. Προσωπικά γουστάρω τον Σιαλμά. Ψυχωμένος, μέσα στις φάσεις, με αίσθηση του γκολ και με εμπιστοσύνη στα πόδια του. Το παληκάρι χτές τους πήρε μόνος του, με δύο γκολ (ειδικά το πρώτο φανταστικό σε εκτέλεση, αφού πρώτα άδειασε 3 αμυντικούς και σούταρε στο παραθυράκι από πλάγια θέση) και αποχώρησε για τα αποδυτήρια με 2 (ανόητες) κίτρινες προς το τέλος του αγώνα.

Ο Παράσχος δεν δικαιούται να ομιλεί περί αλλοιώσεως, αφού ναι μεν λανθασμένα του ακυρώθηκε γκολ στις καθυστερήσεις, ωστόσο μέχρι εκείνη την ώρα η ομάδα του δεν είχε παρουσιάσει τίποτα αξιόλογο πλην της κοντινής κεφαλιάς από κόρνερ την οποία έσωσε ο Ντίμης πάνω στη γραμμή, εκδηλώνοντας επιθέσεις με μακρινά σουτ που δεν ανησύχησαν την άμυνα. Δίκαιη νίκη χτες λοιπόν, αλλά τα δύο επόμενα ματς με Ξάνθη στο ΟΑΚΑ το Σάββατο για το πρωτάθλημα και ΠΑΟΚ στην Τούμπα την επόμενη Τετάρτη για το Κύπελο κρίνονται οριακά για το 2012 και θα δείξουν πολλά για το τί μπορεί να πετύχει η ομάδα αγωνιστικά, καθώς τίποτα δεν τελείωσε ακόμα.

Στα διοικητικά μια από τα ίδια... Αναζητείται ρευστό και ηγεσία. Ο παραιτημένος Σταύρος ζητάει εγγυήσεις από την πλευρά Ξενιάδη, ενώ ο κόσμος δεν είδε με καλό μάτι την ανάμιξη Σαλιαρέλη. Για τον πρώτο γραφεται πως έχει τα φράγκα μεν, είναι απατεώνας δε. Ο δεύτερος είναι γνωστός και μη εξαιρεταίος εκ του νόμου. Σήμερα πάντως ο Ξενιάδης θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει στην εκπομπή του Θωμαϊδη λίγο μετά τα μεσάνυχτα και να δώσει τις δικές του απαντήσεις, σχετικά με τις προθέσεις του για την ΑΕΚ και το μέλλον αυτής της ιστορίας.

Μέχρι νεωτέρας οι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι και θ' αγοράζουν μόνοι τους την Βασιλόπιτα για τα αποδυτήρια.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ! ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Υ.Γ. @gregory35
Για λέγε! Για λέγε!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Θα πω αυτό που μου έχει πει παλιός συνάδελφος και πολύ καλός φίλος. Πως στη κοπή της πίτας της εταιρείας του Μαρινάκη ήταν εκεί σχεδόν σύσσωμη γνωσστή πολιτική οικογένεια. Μάλιστα ο Μαρινάκης είπε 2-3 λόγια και έφυγε και η κοπή της ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ πίτας έγινε από μέλος της οικογένειας. Και απ ότι μου είπε η οικογένεια είναι πίσω από τον Μαρινάκη.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Θα πω αυτό που μου έχει πει παλιός συνάδελφος και πολύ καλός φίλος. Πως στη κοπή της πίτας της εταιρείας του Μαρινάκη ήταν εκεί σχεδόν σύσσωμη γνωσστή πολιτική οικογένεια. Μάλιστα ο Μαρινάκης είπε 2-3 λόγια και έφυγε και η κοπή της ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ πίτας έγινε από μέλος της οικογένειας. Και απ ότι μου είπε η οικογένεια είναι πίσω από τον Μαρινάκη.
Θα έπρεπε να πάει στου Ρέντη να τα ψαλλει ενα χεράκι για τη γκέλα με τους Δραμινούς. Γι αυτό θα φυγε ο 'ανθρωπας :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ξενιάδης: «Είμαι διαχειριστής κεφαλαίων από την Κίνα»!

Ένα νέο στοιχείο στα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για την προσπάθεια απόκτησης των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε ο Βασίλης Ξενιάδης.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα “zougla” υποστήριξε ότι ο ίδιος είναι διαχειριστής κεφαλαίων από την Κίνα ενώ αποκάλυψε ότι οι μετοχές ανήκουν στην “Morgan Stanley”, κάτι που αποτέλεσε τον λόγο για τον οποίο δεν ήθελε να γίνει γνωστό το εγχείρημα αγοράς των μετοχών.

Οι δηλώσεις του υποψήφιου επενδυτή της ΠΑΕ ΑΕΚ

-Για την προσπάθεια αγοράς της ΠΑΕ: «Καταθέσαμε μία πρόταση για το 51%. Έναντι 10,25 εκατ. ευρώ. Γι' αυτό έγινε η πρόταση. Δεν θέλαμε δημοσιότητα, διότι αυτή τη στιγμή μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι μία τράπεζα: Η Μorgan Stanley. H Morgan διαθέτει περίπου το 64% και είναι ιδιοκτήτρια. Επειδή έχει μπερδευτεί ο κόσμος και λέει «ενέχυρο», βάσει αγγλικού δικαίου είναι ιδιοκτήτρια. Αυτή αποφασίζει. Έπρεπε να κάνουμε μία πρόταση σε όποιον ανήκει η ΑΕΚ. Το κάναμε. Δεν γνωρίζουμε πως βγήκε στη δημοσιότητα. Επειδή υπήρχαν τα νομικά κολλήματα με τη Morgan Stanley, κάναμε τη συνάντηση, θέσαμε τις απορίες μας και πως πρέπει να γίνει το deal.

Επιχειρηματικά δε συμφέρει να γίνει γνωστό το ενδιαφέρον μας. Διότι όταν έχεις μία τράπεζα μεγαλομέτοχο, θα αυξήσει αυτά που ζητάει. Πρέπει ο κόσμος να μάθει την αλήθεια. Όταν βγαίνεις από ένα δικηγορικό γραφείο και έχουμε κλείσει τη συμφωνία να λες τα πράγματα όπως είναι: Κι όχι να παίρνεις τηλέφωνο προς Πειραιά μεριά και μετά στα Σπάτα ή σε δημοσιογράφους. Πρέπει όλοι να σκεφτόμαστε, διότι όλοι υποτίθεται ότι αγαπάμε την ΑΕΚ. Εγώ αγαπάω την ΑΕΚ. Έχω πληρώσει για την ΑΕΚ. Δεν έχω συμφέροντα, εκτός των δικών μου και όποιων έχω πίσω μου. Εγώ είμαι διαχειριστής κεφαλαίων έχουν κάνει λάθος».

-Για το κλίμα που έχει δημιουργηθεί εναντίον του: «Γι' αυτό δεν θέλαμε δημοσιότητα. Για να μη γίνουμε γραφικοί. Είμαι straight άνθρωπος. Θέλαμε μυστικότητα, θέλαμε να κλείσει η συμφωνία για να μην έχει ο κάθε γνήσιος ΑΕΚτζής το «αύριο, μεθαύριο». Δεν θέλω να μου φύγουν ποδοσφαιριστές. Δεν θέλω να πάει η ομάδα Πρωτοδικείο. Από αγάπη για την ομάδα κάναμε αυτή την πρόταση. Γνωρίζουμε τα πάντα, τα έχουμε όλα και είμαστε έτοιμοι. Μη προτρέχουν, θα βρεθούν προ εκπλήξεως. Λεφτά βεβαίως υπάρχουν.

Όλοι έχουμε τα λάθη μας ως επιχειρηματίες. Δεν σου είπα ότι έφερα το... Άγιο Φως από την Ιερουσαλήμ. Όλα αυτά συμβαίνουν. Ακόμα και τα λάθη μου τα αγαπάω. Παίρνεις και το ρίσκο της αποτυχίας και της επιτυχίας. Είναι σίγουρο ότι θα βάλουμε λεφτά στην ΑΕΚ και θα πάμε καλά; Όχι! Θα προσπαθήσαμε να πάμε καλά. Εγώ ζητάω και το «καλά» και το «δυνατά». Αυτή τη στιγμή δεν πας σε μία οικονομικά αναπτυγμένη. Θα χάσεις. Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα, σε όλους τους τομείς, όπως την κατάντησαν είναι ευκαιρία επενδύσεων. Συζητάω με κάποιους επιχειρηματίες ή κεφάλαια που διαχειρίζομαι και θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα.

Εμένα το πρόβλημά μου δεν είναι να με πεις «μπατίρη» ή «άφραγκο». Το πρόβλημά μου είναι η ΑΕΚ. Μη πιστεύετε το google και καμία μηχανή αναζήτησης. Οι δικηγόροι μου ξέρουν τα πάντα. Ξέρουν την οικονομική μου ευρωστία. Αυτό μετέφεραν στον κ. Αδαμίδη. Οι δικηγόροι μου δεν αναλαμβάνουν άφραγκους. Διαβεβαίωσαν, τους κ.κ. Αδαμίδη και Οικονομόπουλο ότι θέλουμε να πάρουμε το 51% της ΠΑΕ ΑΕΚ, εδώ είναι τα λεφτά. Έχετε το 51%; Όχι! Φέρτε το 51% και πάρτε τα λεφτά. Δεν θα κάτσω να παίξω την κολοκυθιά. Θέλω το 51%. Το είπα από την αρχή. Εγώ αυτή τη στιγμή λεφτά κάτω από το τραπέζι δεν δίνω».

-Για το αν υπάρχει πλάνο για την ΑΕΚ: «Υπάρχει πλάνο για την ΑΕΚ. Δεν είναι μόνο βάζεις λεφτά. Υπάρχει ένα πλάνο, που όταν πάρουμε την ΑΕΚ θα γίνει σχετική ανακοίνωση με τους συνεργάτες μου για το τι έχουμε στο μυαλό μας. Τώρα είμαι ένας διαχειριστής κεφαλαίων. Περιμένετε να κλείσει η συμφωνία. Διότι αν δεν κλείσει η συμφωνία, τι να μιλάμε. Εγώ δε μίλησα για μεταγραφές. Μίλησα με τον κόσμο στο facebook, αλλά θα πρέπει ο κόσμος να σκεφτεί ότι δεν είναι η στιγμή να βγαίνουν πολλά πράγματα προς τα έξω. Και εκπλήσομαι που τόσοι πολλοί εφοπλιστικοί κύκλοι αγάπησαν τόσο πολύ την ΑΕΚ που δεν θέλουν να μπω. Κάτσε να μπω και θα τα πούμε».

-Για τον Αργύρη Σαλιαρέλη: «Ο κ. Σαλιαρέλης είναι συνεταίρος μου, εδώ και 8 χρόνια περίπου. Δόξα τω Θεώ είμαστε καλά. Προσωπικά με απέτρεπε να μπω στο ποδόσφαιρο. Η αγάπη μου για την ΑΕΚ με... ανάγκασε να κάνω μυστικά πρόταση για την ΑΕΚ. Οι δικηγόροι μου στο ραντεβού, μίλησαν κι όχι εγώ, και είπαν ότι θέλουμε το 51%. Το 51% δεν υπάρχει.

Άρα θα πρέπει να βρεθεί μία νομική φόρμουλα να πάμε όλοι στη Morgan Stanley να πληρώσω το πακέτο που θα διαπραγματευθούν με την τράπεζα και να γίνω (ή μία εταιρία θα το δούμε νομικά) και να γίνω μεγαλομέτοχος προκηρύσσοντας Γ.Σ. Όλες οι Γ.Σ. είναι άνομες, για να μην πω παράπονες. Πρέπει να πάρουν την άδεια της Morgan. Είχαν γίνει επαφές μέσω Λονδίνου. Εγώ δεν ξέρω κανέναν κ. Θανόπουλο. Κάναμε διαπραγματεύσεις μέσω Λονδίνου. Και επειδή ήταν χρονοβόρες, κάναμε απευθείας πρόταση στον κ. Αδαμίδη.

Έχουν κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος: Εγώ είμαι διαχειριστής κεφαλαίων στην Κίνα! Όλη η υπόθεση είναι στους νομικούς μας συμβούλους. Δεν έχω «μικρό» δικηγόρο. Είναι καθηγητές. Επειδή είμαι άπειρος σε τέτοια deal ζήτησα προσωπικά στον συνέταιρό μου να παραστεί, όχι για να δεσμευθεί ή να εγγυηθεί. Αλλά να με «προστατεύσει». Ήταν και ο κ. Δέδες δίπλα μου. Σε τι ήταν έκπληκτος ο κύριος Αδαμίδης»;

-Για το ποδοσφαιρικό του παρελθόν: «Ήμουν στον Αίαντα Σαλαμίνας, αλλά δεν έγινε το deal. Πρώτα πήγαμε επιχειρηματικά και για τη μαρίνα και λέμε μια που ήρθαμε να δούμε και για τον Αίαντα. Μετά από έρευνα είδαμε ότι δεν γινόταν ούτε η μαρίνα ούτε το γήπεδο και δεν έγινε το deal. Έτσι αποχωρήσαμε σαν φίλοι».

-Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Κάναμε ένα deal για 4 καράβια. Συμφωνήσαμε την τιμή, υπογράψαμε τα συμφωνητικά. Όταν τα έστειλα στην τράπεζα ανακάλυψε ότι δεν ήταν δικά του. Έτσι δεν έγινε το deal. Μετά τον πήρα τηλέφωνο, δεν με πήρε αυτός. Έγινε ό,τι έγινε. Είναι όπως τα είπε ο κ. Σαλιαρέλης. Γίνονται αυτά. Σε μία συμφωνία πρέπει να είναι σύμφωνα και τα δύο μέρη».

Τι άλλο θα διαβάσουμε ρε πούστη μουυουουουουουουουουουου :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom