Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Και η ειβεβαίωση (;;;) της πώλησης

«Τα βρήκαμε επί της ουσίας με τον Αδαμίδη»

Αίσιο τέλος είχε η συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με τον Βασίλη Ξενιάδη, καθώς οι δύο άνδρες κατέληξαν σε κατ’ αρχήν συμφωνία για τη μεταβίβαση του 51% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ έναντι 10.250.000 ευρώ! Ο επιχειρηματίας έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο της Ένωσης και αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από την διοίκηση του «Δικεφάλου».

Το ραντεβού των δύο πλευρών που πραγματοποιήθηκε σε δικηγορικό γραφείο στο Κολωνάκι και από την αρχή φάνηκε το καλό κλίμα μέσα στο οποίο έγιναν οι συζητήσεις. Ο Νίκος Στράτος, ο οποίος είχε λειτουργήσει ως μεσολαβητής, φέρεται να είπε σε συνεργάτες του μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, πως ο δικός του ρόλος τελείωσε πλέον.

Ο κ. Ξενιάδης φέρεται να δεσμεύτηκε στην άμεση καταβολή ενός ποσού που κυμαίνεται στα 2,5-3 εκατ. ευρώ τα οποία θα μπουν στην ομάδα την ερχόμενη εβδομάδα αλλά δεν θα μείνουν για πολύ στα ταμεία αφού θα δοθούν προκειμένου να εξοφληθούν ποδοσφαιριστές, προπονητές και υπάλληλοι της «Ένωσης». Μάλιστα, δήλωσε στο aek365.gr πως τα "βρήκαν" σε όλα με τον Σταύρο Αδαμίδη.

«Τα βρήκαμε επί της ουσίας, με τον κύριο Αδαμίδη. Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει συνάντηση με τους δικηγόρους των δύο πλευρών για τα νομικά θέματα που δεν θα δημιουργήσουν κάποιο θέμα. Το θέμα θεωρείται λήξαν και να περιμένετε και τοποθέτηση επίσημη της ΑΕΚ. Νομικός έλεγχος δε θα γίνει, έχει γίνει. Όλα είναι καλά προχωράμε. Για τα λεφτά εννοείται ότι ισχύουν όσα είπαμε. Θα μπουν 10 εκατ. ευρώ. Και εδώ είναι το νομικό θέμα των δικηγόρων μας που πρέπει να κοιτάξουν. Θα μπουν 2,5 και 7,5 εκατ. ευρώ. Ο γάμος έγινε με... κουμπάρο τον Στράτο», ήταν τα λόγια του Βασίλη Ξενιάδη.

Πλέον, αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις για τη συμφωνία μετά την τακτοποίηση ορισμένων εκκρεμοτήτων, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί ακόμη και την Παρασκευή, σηματοδοτώντας ουσιαστικά την επόμενη ημέρα για τον «Δικέφαλο».

Πάντως τις επιφυλάξεις μου τις έχω. Αλλά να είμαστε καλά εδώ θα είμαστε να τα λέμε. Και μακάρι ο άνθρωπος να με κάνει να άρω τις επιφυλάξεις μου με τ έργα του. Όπως έκανε ο Κωστέ (και όχι μόνο σε μένα, αλλά σε πολλούς ΑΕΚτζήδες και μη)

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Αν πραγματι ριξει τα ευρουλακια,καλοδεχουμενος.....παληος γνωστος απο την 18....φτανει μην αρχισει τα κολητηλικια με χατζηχρηστους και λοιπους επαγγελματιες αεκαρες.....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
http://[URL unfurl="true"]www.aek.com/news/images/santos_sklavenitis2.jpg[/img[/URL]]
Ερχεται ο νεος επενδυτης.Αλεχαντρο Σκλαβενιτης και φερνει προεδρο τον Φερναντο Σαντος.

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
6
Η ευθύνη είναι του Νοτιά!
Προσωπικά επιτρέψτε μου να βλέπω με πολύ άσχημο μάτι το ζήτημα: Ξενιάδης! Ελπίζω να κάνω λάθος, αλλά αν το λάθος δεν είναι δικό μου, τότε το κρίμα στο λαιμό του Νίκου Νοτιά... Διότι καλώς ή κακώς ο Πέτρος Παππάς έχει τελειώσει και έχει αποβάλλει τον εαυτό του από τα άγχη και τα... βάσανα (έτσι το βλέπει ο ίδιος) της ΑΕΚ.

Ο Νοτιάς όμως πλέον δεν έχει καμία δικαιολογία. Στις ΗΠΑ και στην Νέα Υόρκη φαντάζομαι ότι τέτοια εποχή είναι απλά υπέροχα. Εχω πάει στο Μανχάταν και ήταν φανταστικά, αλλά όχι τέτοια περίοδο. Περνάμε καλά κ. Νοτιά; Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω (όχι ότι θα μπείτε καν στον κόπο να διαβάσετε αλλά λέμε τώρα) ότι εδώ, στο Ελλάντα και στο ΑΕΚ, δεν περνάμε καλά. Αγωνιούμε, πονάμε και φοβόμαστε για τα τρία γράμματα που σημαίνουν τα πάντα για μας...

Τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει συμφωνία μεταξύ του κ. Ξενιάδη και της διοίκησης της Ενωσης σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο πρώτος. Υπάρχει γάμος τόνισε χαρακτηριστικά με κουμπάρο τον Νίκο Στράτο (ελπίζω να μην ενοχλείται εκεί ψηλά ο μεγάλος Θείος Λουκάς).

Δεν θα σταθώ καν σε όσα αφορούν και... ακολουθούν τον Βασίλη Ξενιάδη. Το όνομά του δεν είναι άγνωστο και μία σύντομη αναζήτηση στο ίντερνετ είναι αρκετή για να σε γεμίσει ερωτήματα και απορίες. Να σε κάνει ρε παιδί μου να προβληματιστείς. Αγροτικός Αστέρας (αν και ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν ασχολήθηκε), Περαμαϊκός, Πανελευσινιακός (τη σεζόν που έπεσε, το καλοκαίρι του 1999), Αίαντας Σαλαμίνας (απ' όπου διώχθηκε με άσχημο τρόπο σύμφωνα με μαρτυρίες για ακάλυπτη επιταγή ύψους 70.000 ευρώ) και η σωτηρία του Ηρακλή με 20 εκατ. ευρώ! Πώς να μην αγχωθεί και προβληματιστεί κανείς; Πού να πάμε στις εταιρείες του... Εκεί κι αν θα πάθουμε ΣΟΚ! Δεν ξέρω αν όλες, ή απλά οι περισσότερες είναι σε blacklist... Θαρρώ πως όλες όμως. Μία βόλτα στο ίντερνετ θα σας πείσει. Προσπαθήστε το προτού με κράξετε επειδή δεν είμαι ένας από τους πολλούς που έσπευσαν να τον αποθεώσουν αν και τα παραπάνω τα γνώριζαν κι εκείνοι. Εδώ έλεγε ότι θα έφτιαχνε το «Luis II» στην Σαλαμίνα (όπως ο Κοζώνης το Alianz στην Νέα Φιλαδέλφεια)...
Εδώ διάβασα κάπου πως ο Ξενιάδης πρότεινε να σώσει αυστριακή τράπεζα προσφέροντας 1,35 δις ευρώ. Και ρωτάω το δημοσίευμα της αυστριακής ιστοσελίδας το διάβασαν αυτοί που το έβαλαν; Το θεματάκι το έψαξαν; Διότι αν έκαναν ως όφειλαν έστω τη δουλειά τους όπως πρέπει θα είχαν δει ότι η συγκεκριμένη τράπεζα είχε μόλις σωθεί από το κράτος της Αυστρίας το οποίο πλήρωσε 4,5 δις εκατ. ευρώ!!! Μάλιστα έγινε και συνάντηση για να συζητήσουν και μ' αυτό το ποσό την αγοραπωλησία. Ξέρετε τι ακριβώς έγινε; Τον είδαν, τον άκουσαν και έπειτα του απαγόρεψαν την είσοδο!!!! Επιπρόσθετα σ' αυτό το ραντεβού ο κ. Ξενιάδης θέλησε να πληρώσει προκαταβολή για να αποδείξει τη φερεγγυότητά του και από την τράπεζα δεν του έδιναν λογαριασμό να βάλει λεφτά... Αυτά βέβαια δεν τα είδα πουθενά. Μόνο την (στα λόγια) προσφορά του 1,35 δις ευρώ έγραψαν και δεν ξέρω – καταλαβαίνω το γιατί.

Αφήστε που μόνο μία ανάγνωση του βιογραφικού του αρκεί για να καταλάβει κανείς: «ένας από τους τρεις ανθρώπους στον κόσμο που κατέχουν διδακτορικό δίπλωμα στην Τραπεζική και Χρηματοοικονομική»!!! Οσοι έχουν γνώσεις καταλαβαίνουν...

Κι όμως παρά τα παραπάνω εγώ μπορεί να βλέπω με πολύ άσχημο μάτι το όλο θέμα με τον Ξενιάδη γιατί είμαι κολλημένος και για κάποιους μίζερος. Μακάρι να είμαι εγώ ο κομπλεξάρας: προφανώς είμαι μόνο εγώ ηλίθιος και βλέπω τα περίεργα που συμβαίνουν: ενδιαφέρον Γάλλων, Τούρκων, Καταριανών, Ρώσων, Αμερικάνων, ακολούθησε ο Βλάχος και ενώ ήταν από τον Αδαμίδη stand by ο τελευταίος την... έκανε και μία στο Ντουμπάι για άλλους υποψήφιους ενώ με την επιστροφή του πήγε στο κέντρο της Αθήνας, είδε τον Ξενιάδη και έφτασε σε προφορικό deal...

Αν όμως, λέω και γράφω ΑΝ, μία στο εκατομμύριο έχω εγώ δίκιο και το παραμύθι φούρναρη τελειώσει υπεύθυνος για όλο αυτό θα είναι ο Νίκος Νοτιάς. Κανείς άλλος. Καλό το σαμάρι (ο Αδαμίδης δηλαδή που για μένα θα έπρεπε να είχε φύγει νύχτα από την ΑΕΚ και την προεδρία της) αλλά όχι ρε man δεν γίνεται να ξεχνάμε πάντα το γαϊδούρι (στην περίπτωσή μας τον Νοτιά).

Αυτά φτάνουν... Εδώ είμαστε και θα τα ξανα-πούμε! Καλή ΑΕΚοχρονιά να έχετε μέσα απ' την καρδιά μου. Και όσοι γουστάρετε και ελπίζετε να είναι αλήθεια και να μπουν 10 και 20 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ άμεσα, μη σταματήσετε να το κάνετε. Μπορεί να συμβεί, μπορεί και να είμαι εγώ λάθος. Αλλωστε μόνο εσείς δεν έχετε ευθύνη για κάτι...

Υγ: Προσωπικά μετράω αντίστροφα να βρεθώ στο γήπεδο την Τρίτη να δω την ΑΕΚ μου, τον Κωστένογλου και τα παιδιά που το παλεύουν μόνοι τους απέναντι στην Δράμα. Να δω και τον Αντώνη, τον δάσκαλο από δω μέσα ντε που πηγαίναμε μαζί χρόνια γήπεδο εντός κι εκτός για την καψούρα μας... ΚΑΛΗ ΑΕΚΟΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Καλή Χρονιά με Υγεία σε όλα τα αδέρφια  :rockon:
Καλά ξεμπερδέματα να έχουμε

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ο Γουίλιαμ Γιου, διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος της εταιρείας του Βασίλη Ξενιάδη στο Χονγκ Κονγκ δηλώνει έχει πολλά λεφτά ο Ξενιάδης

www.aek365.gr/a-164287/exei-polla-lefta-o-kseniadhs.htm]http://www.aek365.gr/a-164287/exei-polla-lefta-o-kseniadhs.htm[/url]

*σώπα ρε Γιου μπράβο  :2funny:
Ε αφού το είπε το Νο2 στην εταιρεία του ξενιάδη έτσι θα είναι. Και αυτά τα 70χιλιάρικα που είχε δώσει με ακάλυπτη επιταγή απλά ΕΤΥΧΕ. Όπως και ότι πολλές εταιρείες του είναι στη μαύρη λίστα!!
Εντομεταξύ σε κάτι φόρουμ διαβάζω ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Από τον Βλάση στον Βασίλη

Ο Κώστας Καίσαρης αξιολογεί την περίπτωση-Ξενιάδη για την ΑΕΚ και εκτιμά ότι όχι 10 εκατομμύρια ευρώ δεν υπάρχουν αλλά ούτε αλβανικά Λεκ!
Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ασχοληθεί  κάποιος σοβαρά με την περίπτωση-Ξενιάδη. Ενα τηλέφωνο σε αξιόπιστη πηγή ήταν αρκετό. Με την απάντηση να είναι μονολεκτική. Να αρχίζει δηλαδή από άλφα και να τελειώνει σε "...ώνας".
Δεν χρειάζεται όμως και πολύ μυαλό. Αυτή την εποχή έχουν φύγει βουνά από το ποδόσφαιρο. Με πρώτο και καλύτερο τον Βγενόπουλο. Εχουνε κωλώσει, έχουν φρακάρει κι έχουνε σηκώσει τα χέρια ψηλά, περιπτώσεις σαν τον Πηλαδάκη. Φράγκο δεν υπάρχει εδώ και  κάτι μήνες στην Λάρισα. Κι ούτε πρόκειται να βρεθεί.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ 
Με τη χώρα να είναι υπό πτώχευση, υπάρχει περίπτωση να βρεθεί άνθρωπος που θα βάλει δέκα εκατομμύρια στην ΑΕΚ; Δέκα εκατομμύρια Γιούρο. Ούτε για Ντιράμ λέμε ούτε για Ρούπιες, ούτε καν για αλβανικά Λεκ. Αυτά δεν γίνονται ούτε στο σινεμά. Πολύ περισσότερο δεν μπορούν να γίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην ΑΕΚ. Ούτε καν το σενάριο για Στοίχημα δεν παίζει. Αυτό το σενάριο έχει τελειώσει άπαξ δια παντός από το καλοκαίρι. Αυτές οι δουλειές έχουν τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα. Με το που πέφτουνε πλέον χίλια Ευρώ παραπάνω σε ένα παιχνίδι, αρχίζουν και βαράνε συναγερμό τα κόκκινα λαμπάκια στην ΟΥΕΦΑ. Αυτή η μπίζνα ανήκει στο παρελθόν.

Εδώ άλλοι πάνε στην Πάνια...
Ούτε λεφτά λοιπόν υπάρχουν, ούτε κίνητρο. Για να πεις ότι κάποιος μπορεί να πάρει μια ομάδα και να αρχίσει να φτιάχνει μόντες με άσσο ημίχρονο και διπλό τελικό. Αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Προφανώς ο εν λόγω κύριος έχει ζηλέψει τη δόξα του Τσάκα. Είδε ότι ο Βλάσης όλες αυτές τις μέρες είχε γίνει τουμπεκής και είχε πάει πάσο, βρήκε την πόρτα ανοικτή και  μπήκε. Αυτή η πουτάνα η δημοσιότητα είναι γλυκιά. Εδώ άλλοι πάνε στην Πάνια και κάνουνε τους καραγκιόζηδες, θα κωλώσει κάποιος να παίξει το σενάριο του επενδυτή; Ξέρεις τι είναι να βλέπεις την μουτσούνα σου, φάτσα-κάρτα πρωτοσέλιδη; Ξέρεις τι είναι να χτυπάει το τηλέφωνό σου και να σε παίρνουνε ο ένας δημοσιογράφος μετά τον άλλον; Και βρήκε μάλιστα και το σωστό τάιμινγκ. Τις μέρες των γιορτών που δεν υπήρχε αγωνιστική κίνηση.

Έχουνε ψωνίσει από σβέρκο
Μια χαρά την έβγαλε και αυτός, μια χαρά και οι εφημερίδες. Τι να γράφανε δηλαδή; Τον Καζαμία του 2012; Κάπως έτσι λοιπόν ο εν λόγω κύριος ανέβηκε κλάση. Από τον Αίαντα Σαλαμίνας και τον Αγροτικό Αστέρα έφτασε στην ΑΕΚ. Κι αν χαλάσει η δουλειά στις λεπτομέρειες νο πρόμπλεμ. Αύριο μπορεί να αρχίσει διεθνή καριέρα. Να κάνει ποδοσφαιρικές επενδύσεις στο εξωτερικό. Αφού βρίσκει κλειστές τις πόρτες στην Ελλάδα, να μεταφέρει τις ποδοσφαιρικές του δραστηριότητες στα Βαλκάνια. Να πάει να αγοράσει μια ομάδα από την Αλβανία. Την Φλαμουρτάρι. Η' την Κραιόβα στη Ρουμανία. Μπορεί να εκτιμήσουν τα λεφτά του. Αν περιμένουν όμως στην ΑΕΚ να σωθούν από τέτοιους επενδυτές έχουνε ψωνίσει από σβέρκο.

www.sport24.gr/Columns/kaisaris/apo_ton_vlash_ston_vasilh.1559383.html]http://www.sport24.gr/Columns/kaisaris/apo_ton_vlash_ston_vasilh.1559383.html[/url]

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
έλα...τώρα που βρήκατε τα μπικινίκια....θα πετάει η ομάς

καλή χρονιά ρεεεεεεεεεεε

και αφήστε τις ομάδες αν έχουνε ή όχι λεφτά
εδώ δεν έχει ο κόσμος...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
έλα...τώρα που βρήκατε τα μπικινίκια....θα πετάει η ομάς

καλή χρονιά ρεεεεεεεεεεε

και αφήστε τις ομάδες αν έχουνε ή όχι λεφτά
εδώ δεν έχει ο κόσμος...
Μην λές ότι θέλεις. Ο τύπος έχει πολλά λεφτά. Το είπε και ο αντιπρόεδρος των επιχειρήσεων του!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: (γαμώ την τρέλλα μου ρε πούστη. Και μετά σου λέει Ελληνικό ποδόσφαιρο και μαλακίες. Με ανθρώπους σα τον Τσάκα και τον Ξενιάδη που για λίγα λεπτά δημοσιότητας και να δουν το πρόσωπο τους στην εφημερίδες βγαίνουνε και λένε ότι μαλακία θέλουν χωρίς φόβο ότι θα τους κυνηγησει κάποιος)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Όσοι ψάχνουν δικαιολογίες για τη χθεσινή ισοπαλία καλό είναι να διαβάσουν τις δηλώσεις του Κωστέ (αυτός ο άνθρωπος όλο με εκπλήσει θετικά). ΜΠΟΡΕΙ το γκολ που ακύρωσε να ήταν κανονικό (αν και απ ότι είδα ήταν οφσάιντ, οριακά με αλλά οφσάιντ) Μπορεί η Δόξα να έπρεπε να μείνει με 10 από το 30, αλλά αυτά ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ. Ήταν ένα ματς που ΕΙΔΙΚΑ στο πρώτο ημιχρονο έπρεπε να είχαμε βάλει 2 γκολ και να το είχαμε τελιώσει εκεί. Απλά η μπάλα δεν έμπαινε. Δε θα συμφωνήσω πως ήμασταν ΚΑΚΟΙ, θα πω πως ήμασταν μέτριοι (σα συνολική εικόνα. Γιατί στο Α είμασταν πολύ καλοί στο Β ναι ήμασταν κακοί). Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Έχουμε ένα σωρο απουσίες. Αυτά αγωνιστικά γιατί διοικητικά γάματα με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Διαβάζω σε κάποια σάιτ πως ο Ξενιάδης είναι ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ (!!!!!) με αυτά που βγαίνουν απ τα Σπάτα, ότι δηλαδή ότι μάλλον είναι αφερέγγυος και υπάρχουν κάποιες σκιές γύρω απ το όνομά του. Μάλιστα κάπου (νομίζω σπορ ντέι) επικοινώνησαν και με το πανεπιστήμιο που λέει πως έχει φοιτήσει και είπαν πως ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΦΟΙΤΗΤΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΤΕ!!!!. Έλεος ρε πούστη μου με τον κάθε τυχάρπαστο. Ούτε στην Αφρική τέτοια πράγματα (γιατί για χώρες της Ευρώπης δε το συζητώ ΚΑΝ)

Θα ήθελα όμως να πω και 2 πράγματα για 2 παίκτες που ανήκουν σε ομάδες της Θεσσαλονίκης
Θα ξεκινήσω πρώτα με τον Νέρι. Το καλοκαίρι είχα γράψει πως αν ο προπονητής του Άρη (τότε ο "καλύτερος έλληνας προπονητής"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Τσίωλης) καταφέρει να χαλιναγωγήσει τον Νέρι τότε ο Άρης θα έχει στη μηχανή του έναν παίκτη που μπορεί να τον ανεβάσει ψηλά. Αν όχι τότε ο Άρης θα έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. 6 μήνες μετά ο Νέρι έχει καθήσει στο συμβόλαιό του, θέλει ΟΛΑ τα λεφτά του συμβολαίου για να φύγει, και φυσικά ο Άρης (που και αυτός έχει οικονομικά προβλήματα) δε μπορεί ν ανταπεξέλθει, πράγμα που κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη κατάσταση στ αποδυτήρια. Ο Άρης έπαιξε ένα τρελλό στοίχημα και πήγε κουβά.

Πάμε τώρα και στον μεγάλο παίκτη Βειρίνια. Πάλι το καλοκαίρι είχα πει πως αν ο ΠΑΟΚ έβρισκε κάποιον να μπορεί να βάζει κάποια Α λεφτά κάθε χρόνο (όχι πάνω από 2-3 εκ ευρώ) τότε ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε με την ήδη υπάρχουσα ομάδα (συν τη προσθήκη ενός φορ) και προπονητή να μπορέσει να χτυπήσει τον ΟΣΦΠ στα ίσια (αν τον άφηναν μερικοί). Δυστυχώς για την ομάδα δε βρέθηκε τέτοιος άνθρωπος και έτσι η ομάδα αναγκάζεται να πουλήσει ίσως ένα απ τα καλύτερα εξτρεμ (αν όχι το καλύτερο μαζι με τον Λέτο) του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ κερδίζει 4.5 εκ ευρώ και έτσι βγάζει φέτος τη χρονιά του (μαζί και με την αποδέσμευση του Κοντρέρας). Όμως θεωρώ πως ο παίκτης το καλοκαίρι θα μπορούσε να πουληθεί για πολύ περισσότερα (ειδικά αν ο ΠΑΟΚ έκανε και μια καλή πορεία στην Ευρώπη). Επίσης θεωρώ πως πλέον ο ΠΑΟΚ είναι φανερά αποδυναμωμένος και πλέον πολύ πιο προβλέψιμος επιθετικά. ΑΝ υπήρχε ένας όχι και πολύ λεφτάς ΠΑΟΚτζής να τον βοηθήσει τότε δε πιστεύω πως θα πουλούσε τον παίκτη (όχι άμεσα γιατί πιστεύω πως αργά ή γρήγορα θα ερχόταν πρόταση πολύ καλή). Ένας κύκλος κλείνει για τον ΠΑΟΚ (και θα κλείσει οριστικά με την αποχώρηση και των άλλων πρωτοκλασσάτων παικτών πχ Σάλπι). Ένας κύκλος που έφερε στον ΠΑΟΚ να είναι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ η τρίτη ομάδα στην Ελλάδα (από 8 ή 10 που είχε φτάσει να είναι) και να έχει κάνει και 2 καλές πορείες στην Ευρώπη. ΜΑΚΑΡΙ να μπορέσει να καλύψει το κενό και του Κοντρέρας και του Βειρίνια (είτε με παίκτες από τις ακαδημίες ή με παίκτες ανακαλύψεις τύπου Βειρίνια) αλλά το θεωρώ αρκετά δύσκολο.
Σαν οπαδό της ΑΕΚ με συμφέρει να αποδυναμωθεί ο ΠΑΟΚ γιατί έτσι ενισχύομαι εγώ (όσο έχω ομάδα μιας και φοβάμαι πως το κανόνι πλησιάζει. Και ναι ρε Μοικανε τ έλεγες εσύ το καλοκαίρι, αλλά τα πράγματα θα ήταν ΠΟΛΥ πιο διαφορερικά αν το καλοκαίρι ο Νοτιάς είχε βάλει τα 1.5 με 2 μύρια και όχι 300χιλιάρικα. Πάλι θα χρωστούσαμε αλλά θα ήταν πιο λίγα απ τα σχεδόν 4 που χρωστάμε τώρα), αλλά απ την άλλη σαν έναν άθρωπο που του αρέσει να βλέπει παίκτες που θα σου κάνουν το απρόσμενο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο ξεχωρίζουν όπως η μύγα μες στο γάλα, η φυγή του Βειρίνια με χαλάει.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αγόρασαν μόνοι τους βασιλόπιτα οι παίκτες της ΑΕΚ!

Οι παίκτες της ΑΕΚ προχώρησαν σε μία ακόμη συμβολική κίνηση, κόβοντας μόνοι τους στα αποδυτήρια τη βασιλόπιτα χωρίς να υπάρχει κανένα μέλος της διοίκησης.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας προσπαθούν με κάθε τρόπο να δείξουν τη δυσαρέσκεια τους προς της διοίκηση αφού δεν έχει υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της.

Έτσι μετά την απουσία τους από τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή ήρθε η κοπή της βασιλόπιτας την οποία αγόρασαν και έκοψαν μόνοι τους στα αποδυτήρια, χωρίς να υτάρχει κανένα μέλος της διοίκησης.

Ο Δέλλας έκαοψε και μοίρασε τα κομμάτια, ενώ όλοι οι παίκτες έδωσαν από 10 ευρώ ώστε ο τυχερός να πάρει το δώρο. Το φλουρί έπεσε στον προπονητή τερματοφυλάκων, Κώστα Καμπόλη.

Κομμάτι υπήρχε και για τους Δημητριάδη, Γιαννίση οι οποίοι ήταν στα γραφεία τους για επαγγελματικούς λόγους.

Και αυτό είναι μόνο η αρχή!!!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006

sad-012.gif

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Τελευταίο μήνυμα πριν 3 μέρες. Αιωνία η μνήμη του thread. :priest:
ναι γιατι το δικο σας παει καλυτερα ρε.αν δεν εβγαινε ενας τυπος να ποσταρει οτι ειδηση βγαινει στο νετ για τον ολυμπιακο απο ολα τα σαιτ δεν θα μιλαγε κανεις.
μα τι μυαλο και αυτος ο τυπας,λες και δεν εχουν ιντερνετ οι γαυροι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.051
Πόντοι
1.486
Τελευταίο μήνυμα πριν 3 μέρες. Αιωνία η μνήμη του thread. :priest:
Ακουσα κάτι για το ΚΟΡΥΦΑΙΟ THREAD του BOU??????Για να προσέχουμε λίγο όταν ανοίγουμε το στόμα μας.....Όλοι να φυγουνε ρε συ,εμείς εδω θα γράφουμε...Μεχρι να βαρεθείς να κοιτας.....

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.051
Πόντοι
1.486
Αντε γιατι είμαι και Υπηρεσία σημερα,.Μην κατεβάσω τα τανκς στο Γαυροστάδιο για γυμνάσια.... :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom