Η ευθύνη είναι του Νοτιά!
Προσωπικά επιτρέψτε μου να βλέπω με πολύ άσχημο μάτι το ζήτημα: Ξενιάδης! Ελπίζω να κάνω λάθος, αλλά αν το λάθος δεν είναι δικό μου, τότε το κρίμα στο λαιμό του Νίκου Νοτιά... Διότι καλώς ή κακώς ο Πέτρος Παππάς έχει τελειώσει και έχει αποβάλλει τον εαυτό του από τα άγχη και τα... βάσανα (έτσι το βλέπει ο ίδιος) της ΑΕΚ.
Ο Νοτιάς όμως πλέον δεν έχει καμία δικαιολογία. Στις ΗΠΑ και στην Νέα Υόρκη φαντάζομαι ότι τέτοια εποχή είναι απλά υπέροχα. Εχω πάει στο Μανχάταν και ήταν φανταστικά, αλλά όχι τέτοια περίοδο. Περνάμε καλά κ. Νοτιά; Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω (όχι ότι θα μπείτε καν στον κόπο να διαβάσετε αλλά λέμε τώρα) ότι εδώ, στο Ελλάντα και στο ΑΕΚ, δεν περνάμε καλά. Αγωνιούμε, πονάμε και φοβόμαστε για τα τρία γράμματα που σημαίνουν τα πάντα για μας...
Τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει συμφωνία μεταξύ του κ. Ξενιάδη και της διοίκησης της Ενωσης σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο πρώτος. Υπάρχει γάμος τόνισε χαρακτηριστικά με κουμπάρο τον Νίκο Στράτο (ελπίζω να μην ενοχλείται εκεί ψηλά ο μεγάλος Θείος Λουκάς).
Δεν θα σταθώ καν σε όσα αφορούν και... ακολουθούν τον Βασίλη Ξενιάδη. Το όνομά του δεν είναι άγνωστο και μία σύντομη αναζήτηση στο ίντερνετ είναι αρκετή για να σε γεμίσει ερωτήματα και απορίες. Να σε κάνει ρε παιδί μου να προβληματιστείς. Αγροτικός Αστέρας (αν και ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν ασχολήθηκε), Περαμαϊκός, Πανελευσινιακός (τη σεζόν που έπεσε, το καλοκαίρι του 1999), Αίαντας Σαλαμίνας (απ' όπου διώχθηκε με άσχημο τρόπο σύμφωνα με μαρτυρίες για ακάλυπτη επιταγή ύψους 70.000 ευρώ) και η σωτηρία του Ηρακλή με 20 εκατ. ευρώ! Πώς να μην αγχωθεί και προβληματιστεί κανείς; Πού να πάμε στις εταιρείες του... Εκεί κι αν θα πάθουμε ΣΟΚ! Δεν ξέρω αν όλες, ή απλά οι περισσότερες είναι σε blacklist... Θαρρώ πως όλες όμως. Μία βόλτα στο ίντερνετ θα σας πείσει. Προσπαθήστε το προτού με κράξετε επειδή δεν είμαι ένας από τους πολλούς που έσπευσαν να τον αποθεώσουν αν και τα παραπάνω τα γνώριζαν κι εκείνοι. Εδώ έλεγε ότι θα έφτιαχνε το «Luis II» στην Σαλαμίνα (όπως ο Κοζώνης το Alianz στην Νέα Φιλαδέλφεια)...
Εδώ διάβασα κάπου πως ο Ξενιάδης πρότεινε να σώσει αυστριακή τράπεζα προσφέροντας 1,35 δις ευρώ. Και ρωτάω το δημοσίευμα της αυστριακής ιστοσελίδας το διάβασαν αυτοί που το έβαλαν; Το θεματάκι το έψαξαν; Διότι αν έκαναν ως όφειλαν έστω τη δουλειά τους όπως πρέπει θα είχαν δει ότι η συγκεκριμένη τράπεζα είχε μόλις σωθεί από το κράτος της Αυστρίας το οποίο πλήρωσε 4,5 δις εκατ. ευρώ!!! Μάλιστα έγινε και συνάντηση για να συζητήσουν και μ' αυτό το ποσό την αγοραπωλησία. Ξέρετε τι ακριβώς έγινε; Τον είδαν, τον άκουσαν και έπειτα του απαγόρεψαν την είσοδο!!!! Επιπρόσθετα σ' αυτό το ραντεβού ο κ. Ξενιάδης θέλησε να πληρώσει προκαταβολή για να αποδείξει τη φερεγγυότητά του και από την τράπεζα δεν του έδιναν λογαριασμό να βάλει λεφτά... Αυτά βέβαια δεν τα είδα πουθενά. Μόνο την (στα λόγια) προσφορά του 1,35 δις ευρώ έγραψαν και δεν ξέρω – καταλαβαίνω το γιατί.
Αφήστε που μόνο μία ανάγνωση του βιογραφικού του αρκεί για να καταλάβει κανείς: «ένας από τους τρεις ανθρώπους στον κόσμο που κατέχουν διδακτορικό δίπλωμα στην Τραπεζική και Χρηματοοικονομική»!!! Οσοι έχουν γνώσεις καταλαβαίνουν...
Κι όμως παρά τα παραπάνω εγώ μπορεί να βλέπω με πολύ άσχημο μάτι το όλο θέμα με τον Ξενιάδη γιατί είμαι κολλημένος και για κάποιους μίζερος. Μακάρι να είμαι εγώ ο κομπλεξάρας: προφανώς είμαι μόνο εγώ ηλίθιος και βλέπω τα περίεργα που συμβαίνουν: ενδιαφέρον Γάλλων, Τούρκων, Καταριανών, Ρώσων, Αμερικάνων, ακολούθησε ο Βλάχος και ενώ ήταν από τον Αδαμίδη stand by ο τελευταίος την... έκανε και μία στο Ντουμπάι για άλλους υποψήφιους ενώ με την επιστροφή του πήγε στο κέντρο της Αθήνας, είδε τον Ξενιάδη και έφτασε σε προφορικό deal...
Αν όμως, λέω και γράφω ΑΝ, μία στο εκατομμύριο έχω εγώ δίκιο και το παραμύθι φούρναρη τελειώσει υπεύθυνος για όλο αυτό θα είναι ο Νίκος Νοτιάς. Κανείς άλλος. Καλό το σαμάρι (ο Αδαμίδης δηλαδή που για μένα θα έπρεπε να είχε φύγει νύχτα από την ΑΕΚ και την προεδρία της) αλλά όχι ρε man δεν γίνεται να ξεχνάμε πάντα το γαϊδούρι (στην περίπτωσή μας τον Νοτιά).
Αυτά φτάνουν... Εδώ είμαστε και θα τα ξανα-πούμε! Καλή ΑΕΚοχρονιά να έχετε μέσα απ' την καρδιά μου. Και όσοι γουστάρετε και ελπίζετε να είναι αλήθεια και να μπουν 10 και 20 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ άμεσα, μη σταματήσετε να το κάνετε. Μπορεί να συμβεί, μπορεί και να είμαι εγώ λάθος. Αλλωστε μόνο εσείς δεν έχετε ευθύνη για κάτι...
Υγ: Προσωπικά μετράω αντίστροφα να βρεθώ στο γήπεδο την Τρίτη να δω την ΑΕΚ μου, τον Κωστένογλου και τα παιδιά που το παλεύουν μόνοι τους απέναντι στην Δράμα. Να δω και τον Αντώνη, τον δάσκαλο από δω μέσα ντε που πηγαίναμε μαζί χρόνια γήπεδο εντός κι εκτός για την καψούρα μας... ΚΑΛΗ ΑΕΚΟΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!